Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehetek állatvédő (2 db)

Hogyan lehetnék állatvédő?

Mivel mindig is imádtam az állatokat, és mélyen elítéltem a bántalmazásuk összes formáját, arra gondoltam hogy Amerikába költöznék, és állatvéd?nek állnék. (Amúgy is költöznék, nem csak ezért) Mennyi esélyem van erre??

Legjobb válasz: Tök jó ogy ilyen céltudatos vagy :) Mondjuk én is az vagyok, 5 éves korom óta állatorvos szeretnék lenni. 12 vagyok, és nem változott a döntésem :) Ha jól tudsz angolul, sokat tanulsz szerintem menni fog! Hajrá!

Tök jó ogy ilyen céltudatos vagy :) Mondjuk én is az vagyok, 5 éves korom óta állatorvos szeretnék lenni. 12 vagyok, és nem változott a döntésem :) Ha jól tudsz angolul, sokat tanulsz szerintem menni fog! Hajrá!
de sztem nem csak amerikába vannak bántalmazott állatok. vagy csak azért gondol mindenki arra h kimegy állatvédõnek amerikába mert az nagyon menõ? sztem itt kevesebben vannak és itt nagyobb szükség lenne az állatoknak az emberekre..mármint akik itt laknak m.o.-n azoknak az itteni állatokkal kéne foglalkozniuk...de ez az én véleményem.
ebbõl az a legnehezebb, hogy amerikába költözöl. mert az sajnos nem úgy megy, hogy pl debrecenbõl nyíregyházára költözök... iszonyat nehéz megkapni a munkavállalóit, a letelepedésit meg végképp. nekem EDDIG nem sikerült. keresztapámnak 19 évébe tellett. bár õ mostmár állampolgár is, de nem volt egy könny menet. aztán ha sikerült megkapaszkodnod kint, akkor már viszonylag könnyû dolgod van beállni valamelyik szervezetbe, mert ott szerencsére sok van. bár az se árt, ha viszel egy kis tapasztalatot. legalább amíg itthon vagy, néha menj el önkénteskedni pár napra valamelyik menhelyhez. szerencsére van rá lehetõség több hazai szervezetnél is.
A kérdező hozzászólása: Itt M.o-n már önkénteskedem egy ideje, és imádom. Tudom hogy nehéz Amerikába költözni, sajnon. Amúgy azért pont Amerikába akarok, mert itt Magyarországon gyakorlatilag az állatvédelem semmit nem tud elérni, az állatkínzást alig büntetik, radikális állatvédõ pedig nem nagyon lehetnék, hisz lány vagyok, nem tudnék verekedni, Amcsiban meg beállhatnék egy nagyobb állatvédõ csoporthoz, mint pl az RSPCA, bár tudom hogy oda vizsgázni kell, meg persze nem olyan mint a tv-ben, mikor mutatják.
A kérdező hozzászólása: Bár attól félek egy kicsit, hogy mi lenne velem, mert elég gyengék az idegeim, sokszor már egy állatkínzás hírétõl elsírom magam, de tudom hogy még fejleszthetem magam. Nem akarom emiatt a struccpolitikát követni, ha értitek mire gondolok.
de épp ezért van itt rád szükség.amerikába is bizti azért könnyebb mostmár az állatvédelem mert elõtte sok harc folyt ez ügyben.
Az RSPCA angliai szervezet:P Egyébként figyelmeztetnélek, hogy külföldön sincs kolbászból a kerítés. Pl multkor olvastam, hogy valaki felgyújtotta a szamarát, de bionyíték hiányában felmentették. Szóval az szép és jó, amit pl az Animal planeten megnézel, de az olyan megvágott anyag, mint a hétszentség. Amerikában is pont ugynúgy vannak kínzások, és büntetlen esetek, mint itt. Másrészt meg mért oda akarsz menni, ahol jó a helyzet? Ott kell rajta javítani, ahol [email protected] Kapásból el is felejtheted az állatvédelmet, ha te arra vágysz, hogy kényelmes körülmények között dolgozz. Akkor a büdös életbe el nem érsz semmit ebben a hivatásban...
A kérdező hozzászólása: Igen, de van Amerikai kirendeltsége is. Nem kényelemre vágyom, de Magyarország olyan szinten visszamaradott ebben az ügyben, hogy azon egy sima polgár nem segíthet. Meg mint írtam, nem emiatt akarok kiköltözni, ez csak egy újabb felmerülõ kérdés.

Hogyan lehetek radikális állatvédő tagja?

Legjobb válasz: Mondjuk alapíts te egy radikális állatvédõ szervezetet.

Mondjuk alapíts te egy radikális állatvédõ szervezetet.
Keresel egyet, és jelentkezel. Persze az is megoldás, hogy fogsz egy baseball-ütõt, és megvered az állatkínzókat. Az eléggé radikális. Ha többen csatlakoznak hozzád, akkor már csoport, még többen már szervezet lehettek. A greenpeace nem igazán radikális, és nem csak állatvédõ, de ha szívesen láncolod magad láncfûrészhez, vagy szivárgó atomerõmûhöz, akkor itt jelentkezhetsz: * Greenpeace Magyarország Egyesület * 1022 Budapest * Hankóczy Jenõ u. 35. * Tel: +36 1 3927663 * Fax: +36 1 2008484 * E-mail: [email protected] * Honlap: http://www.greenpeace.hu
küld a Radikális állatvédõ szót a 17634-re


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!