Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet world dokumentumból (2 db)

Hogyan lehet world dokumentumbol kimenteni képet?

egy printscreent tettem be de nem tudom hogyan mentsem ki onnan.

Legjobb válasz: World dokumentomból sehogyan. Esetleg a Word programmal készült dokumentumból tudod kimenteni jobb gombbal elõször a képre majd a mentés képként lehetõségre kattintva.

World dokumentomból sehogyan. Esetleg a Word programmal készült dokumentumból tudod kimenteni jobb gombbal elõször a képre majd a mentés képként lehetõségre kattintva.
De ha máshogy nem megy, akkor ugyanúgy printscreennel is kimentheted és beilleszheted egy képszerkesztõbe. De nekem pl. van egy olyan programom, hogy Office Image Exporter, az ki tudja szedni doc-ból, pps-bõl, pdf-bõl az eredeti képeket a legtöbb esetben, meg van még sok hasonló program is.
A kérdező hozzászólása: Köszi megnézem akkor azt a programot amit mondasz :)

Hogyan lehet egy world dokumentumból pdf dokumentumot csinálni?

Legjobb válasz: http://www.download.com/doPDF-Free-PDF-Converter/3000-10743_.. Ezt a programot tudom ajánlani.

Én a http://www.primopdf.com/ programoját használom. Ez biztos, a másik valószínûleg szintén úgy mûködik, hogy egy virtuális printert hoz létre, és a PDF-et ezen az ál-printeren nyomtatva hozza létre.
Igen a doPDF is úgy mûködik, amit ajánlottam.
A legegyszerübb OpenOffice segítségével. Olvassa a word excel fájlokat. Szükség esetén módosítani is lehet õket. Fájl exportálás PDF-be


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!