Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet volt (3820 db)

Ez hogy lehet? Volt már másnak is ilyen?

A párommal 2013.október 29-én 31-én és november 5-én voltunk csak együtt sajnos elõbb nem tudtunk a munka miatt.2013.november 5-én kelleett volna megjönnie.8-án erõs pozit teszteltem.34-36 naposak a ciklusaim és a netes kalkulátorok szerint elõbb volt pé-m mint mikor együtt voltunk.Volt is nyákom abban az idõszakban,de középidõs fájdalom csak rá egy hétre volt mikor együtt voltunk.Azóta 32 hetes vagyok és minden leletemen a magzati méret egy héttel nagyobb mint kellenne.Ez hogy lehetséges?Pedig nem voltunk elõbb együtt.Bocsi ha hosszúra sikeredett.

Legjobb válasz: Nem egyformak a babak sem. Attol meg, hogy nagyobbak a meretei, nem jelenti azt, hogy tobb hetes is vagy. Sima gemetika is lehet. Nekem is nagyobbak voltak a baba mindig egy hettel legalabb pddig kogepidoben fogant.

Nem egyformak a babak sem. Attol meg, hogy nagyobbak a meretei, nem jelenti azt, hogy tobb hetes is vagy. Sima gemetika is lehet. Nekem is nagyobbak voltak a baba mindig egy hettel legalabb pddig kogepidoben fogant.
Fu bocsi a sok hibaert, ugy latszik nem tudok telefonrol irni. Tehat siman lehet genetika, az en babam meretei is mindig nagyobbak.
Egyebkent mekkorak a 32 hetes meretek? En is pont a mult heten voltam a 32 hetes uh-n :)
A kérdező hozzászólása: BPD:8, 3 cm és FL:5, 98 cm ennyi van rajta.

A gta sa ban hogy lehet volán nézetben vezetni?

http://www.youtube.com/watch?v=Im7P_aWLHeg mint ebben a videóban? Tudom hogy a V bet?vel változtatom a nézetet, de nincs ilyen volán nézet, csak hogy nem látszik a motorház.

Legjobb válasz: Ez valami mod, ott van a második kommentbe videó alatt.

Ez valami mod, ott van a második kommentbe videó alatt.

Ilyen esetben, hogy lehet Volán bérletet venni?

3 évet kihagytam az iskolából, így nincs októberig érvényes diákigazolványom. Amíg az új megérkezik, addig is diákbérlettel szeretnék utazni, mert a teljes árú sokkal többe kerül. Milyen módon lehet ezt megoldani diákigazolvány nélkül? Iskolalátogatásival lehet valamit kezdeni ilyenkor, amíg nincs diákigazolványom?

Legjobb válasz: Ideiglenes diákigazolványt kell kérni.

Ideiglenes diákigazolványt kell kérni.
A kérdező hozzászólása: És az hány nap?
kerj egy iskolalatogatasit nekem tavaly vegig az volt


Ha Máriának volt gyereke akkor hogy lehet szűz?

Legjobb válasz: Szia! Szerintem érdemes magtalálni az egyensúlyt az isteni csoda és a realitások közt. A Biblia határozottan állást foglal abban, hogy Jézus szûztõl született. Egyrészt azért, mert õ egy létezõ személy volt már a földre születése elõtt, másrészt ez egy jel volt, egy prófécia teljesedése, mely a messiást így azonosítja: "íme egy szûz fogan méhében és szül...". Áteredõ bûn nincs, bûnre hajló, bûn által megrontott emberi természet van, mellyel Mária ugyanúgy rendelkezett mint Jézus. Éppen ezért volt szükség Máriára, hogy Jézusnak kettõs természete lehessen. Így - mint aki mindenben megkisérthetõ volt, mert velünk azonos természettel kellett megküzdenie - válhatott a megvátónkká és adhatott példát arra, hogy lehet bûn nélkül is élni. Aki részt vett már szülésen - nekem volt szerencsém - az tudja mit jelent ez. Az nem fog olyat állítani, hogy Mária, Jézus anyja szûz maradt, ahogyan a Biblia sem állít ilyet. Sõt a Biblia azt sem állítja, hogy Mária bûntelen lett volna. Egyedül Jézus volt az, aki bûntelenül végig tudta élni ezt a földi életet, így válhatott megváltóvá. Üdv. Péter

Szia! Szerintem érdemes magtalálni az egyensúlyt az isteni csoda és a realitások közt. A Biblia határozottan állást foglal abban, hogy Jézus szûztõl született. Egyrészt azért, mert õ egy létezõ személy volt már a földre születése elõtt, másrészt ez egy jel volt, egy prófécia teljesedése, mely a messiást így azonosítja: "íme egy szûz fogan méhében és szül...". Áteredõ bûn nincs, bûnre hajló, bûn által megrontott emberi természet van, mellyel Mária ugyanúgy rendelkezett mint Jézus. Éppen ezért volt szükség Máriára, hogy Jézusnak kettõs természete lehessen. Így - mint aki mindenben megkisérthetõ volt, mert velünk azonos természettel kellett megküzdenie - válhatott a megvátónkká és adhatott példát arra, hogy lehet bûn nélkül is élni. Aki részt vett már szülésen - nekem volt szerencsém - az tudja mit jelent ez. Az nem fog olyat állítani, hogy Mária, Jézus anyja szûz maradt, ahogyan a Biblia sem állít ilyet. Sõt a Biblia azt sem állítja, hogy Mária bûntelen lett volna. Egyedül Jézus volt az, aki bûntelenül végig tudta élni ezt a földi életet, így válhatott megváltóvá. Üdv. Péter
Ez a sztori lényege, hogy nem testi szerelem által fogant a gyermek. Egyébként én olvastam, hogy kultúránként eltérõ, hogy mit értenek szüzességen, és van, ahol pont azt értik alatta, hogy még nincs gyereke. Tehát a gyermektelenéget nevezik szüzességnek. ebben az esetben a történet csak azt jelentené, hogy egy még gyermektelen nõhöz született Jézus.
Szia kedves Kérdezõ! Jézus fogantatásáról azt írja a Biblia:"Jézus Krisztus születése pedig így történt: Anyja, Mária, amikor jegyben járt+ Józseffel, várandósnak találtatott a szent szellemtõl+, még mielõtt egybekeltek. Mária férje, József azonban, minthogy igazságos volt, és nem akarta õt közmegvetésnek kitenni, + titokban szándékozott elválni+ tõle. 20 De miután végiggondolta ezeket, íme, Jehova angyala megjelent neki álomban, és ezt mondta: „József, Dávid fia, ne félj otthonodba vinni feleségedet, Máriát, mert ami benne fogant, a szent szellemtõl van.+ 21 Fiút szül, és a Jézus+ nevet add neki, mert õ menti meg+ népét+ bûneitõl+.” 22 Mindez valójában azért történt, hogy beteljesedjen, amit Jehova megmondott+ a prófétája+ által, aki így szólt: 23 „Íme! A szûz+ teherbe esik, és fiút szül, és az Immánuel+ nevet adják neki”, ami lefordítva azt jelenti: ’Velünk az Isten’.Máté 1:18-23 A többi gyermeke Józseftõl a férjétõl született. Bõvebben a Máté evangéliumában is olvashatsz. Soxeretettel, Zita
A Szentlélek szállt rá, úgy fogant Jézus. Tehát szûz volt. A katolikus hit szerint pedig nem születtek Józseftõl gyermekei, illetve Mária bûn nélkül való volt, mentes az eredendõ bûntõl és minden vétektõl is.
Legalább is én abban hiszek amit a Biblia leír nekünk szépen szóról szóra :) Ha te ebben nem hiszel és semmiben sem, akkor minek vagy itt a vallás témában? Szégyen.. -.-"
"Soxeretettel, Zita" De jó, milyen új vagány elköszönésed lett :P
Jézusom!!! Te hiszel ebben???
"takarodj innen" :-)) Csak benéztem, de eléggé rossz itt a levegõ, úgyhogy takarózom is innen. :-)
Jézus születésekor Mária tényleg szûz volt, de utána több közös gyereke is született Józseffel. Máté 13:53–56, Kat.: „ Amikor ezeket a példabeszédeket elmondta, Jézus eltávozott onnan. Visszament városába, és az ottaniakat tanította a zsinagógákban. Azok csodálkozva kérdezgették: »Honnan van ennek a bölcsessége és a csodatevõ ereje? Nem az ácsnak a fia? Nem Mária az anyja, nem Jakab, József, Simon és Júdás a testvérei [görögül: a·del·phoi′]? S nõvérei [görögül: a·del·phai′] nem mind itt élnek köztünk?«” (E szöveg alapján arra a következtetésre jutnál, hogy Jézus volt Mária egyetlen gyermeke, vagy inkább arra, hogy több fia és lánya is született?) A New Catholic Encyclopedia (1967, IX. köt., 337. o.) elismeri a Máté 13:55, 56-ban használt görög a·del·phoi′, illetve a·del·phai′ szavakkal kapcsolatban: „az evangélista korának görögül beszélõ világában a vér szerinti fivérek és nõvérek megjelölésére használták, és a görög olvasók ezt természetesen így is értették. Helvidius a IV. század vége felé (380 körül) egy ma már fel nem lelhetõ mûben ezt a tényt azzal a szándékkal emelte ki, hogy Máriának Jézus mellett további gyermekeket is tulajdonítson, s hogy ezzel példaként állítsa õt a sokgyermekes családanyák elé. Szent Jeromost [Sophronius Eusebius Hieronymust] az egyháznak a Mária örök szüzességével kapcsolatos hagyományos hitnézete arra késztette, hogy vallásos röpiratot készítsen Helvidius ellen (Kr. u. 383), amelynek fejtegetései . . . még ma is népszerûek a katolikus egyház hittudósai körében.” Tehát Mária nem maradt szûz és a napjainkban való Máriatisztelet nem Biblikus

Volt már veletek olyan, kölcsönösen bejöttetek egymásnak, ám mégse volt közös téma? Az ilyesmit hogy lehet "orvosolni"?

Legjobb válasz: Jaj, velem volt!:) Mi késõbb jártunk is. Igazából, akkor sem volt túl sok közös témánk, mert nem volt közös a baráti körünk. Még csak egy suliba sem jártunk. Aztán nemrég volt még 1 srác (17/L vagyok), na vele aztán télleg nem volt semmi téma, így hagytam, h magáról beszéljen..:D Én igazából ezzel hidaltam át a problémát. Beszéltem kicsit én is magamról (biztos unta, h hallgatok és csak mosolygok, és ritkán fûzök hozzá a sztorijaihoz dolgokat.. :P) ezért kérte, h meséljek már vlmit én is. Meg kell találnotok a közös dolgokat egymásban. Meg egyébként is, vannak olyan témák..pl továbbtanulás (ezek az általános kérdések), amikrõl lehet beszélgetni, elég sokat. Aztán, ha hirtelen ez is kifújt..jöhetnek az izgibb témák :P Nemtom fiú vagy, v lány, de lehet célozgatni a csajokra..pasikra..kinek mi az ideálja, milyen típus jön be stb. Menni fog az a beszélgetés, nyugi!:) Sok sikert!

Jaj, velem volt!:) Mi késõbb jártunk is. Igazából, akkor sem volt túl sok közös témánk, mert nem volt közös a baráti körünk. Még csak egy suliba sem jártunk. Aztán nemrég volt még 1 srác (17/L vagyok), na vele aztán télleg nem volt semmi téma, így hagytam, h magáról beszéljen..:D Én igazából ezzel hidaltam át a problémát. Beszéltem kicsit én is magamról (biztos unta, h hallgatok és csak mosolygok, és ritkán fûzök hozzá a sztorijaihoz dolgokat.. :P) ezért kérte, h meséljek már vlmit én is. Meg kell találnotok a közös dolgokat egymásban. Meg egyébként is, vannak olyan témák..pl továbbtanulás (ezek az általános kérdések), amikrõl lehet beszélgetni, elég sokat. Aztán, ha hirtelen ez is kifújt..jöhetnek az izgibb témák :P Nemtom fiú vagy, v lány, de lehet célozgatni a csajokra..pasikra..kinek mi az ideálja, milyen típus jön be stb. Menni fog az a beszélgetés, nyugi!:) Sok sikert!
volt, de amikor láttam, hogy baj van, nincs téma, akkor elvittem kocsikázni aztán ez jó ötletnek bizonyult, mert szeretett a kocsikról beszélni meg a kocsiba amugy is ki akarta probálni ..:) azok a szép emlékek
A kérdező hozzászólása: Köszi!:D Fiú vagyok, 16 éves Írjatok még, ha tudtok!

Hogy lehet szerintetek, hogy egy nagyon helyes fiúnak még az életben nem volt barátnője?

Hetero tutira, szereti a lányokat nagyon, de még sosem volt kapcsolata.

Legjobb válasz: Szerintem attól, hogy valaki helyes még nem kötelezõ, hogy legyen nõje is. Lehet, hogy várt a megfelelõ lányra, vagy épp nem volt a közelben hozzá való lány. De ugyanakkor lehet, hogy fél a lányoktól. Vagy nem volt ideje a lányokra. Esetleg késõn érõ típus. stb. Sok oka lehet. Nem tõlünk fogod megtudni.

Szerintem attól, hogy valaki helyes még nem kötelezõ, hogy legyen nõje is. Lehet, hogy várt a megfelelõ lányra, vagy épp nem volt a közelben hozzá való lány. De ugyanakkor lehet, hogy fél a lányoktól. Vagy nem volt ideje a lányokra. Esetleg késõn érõ típus. stb. Sok oka lehet. Nem tõlünk fogod megtudni.
Hát ha abból indulunk ki, hogy sokan a farkukat szégyenlik, talán õ is?
Attól mert a külseje jó a belseje lehet , h rossz...
Lehet csak a te szemedben helyes, más lányok meg rondának tartják. Valami ilyesmi van nálam is.
A kérdező hozzászólása: Nem, minden lány szerint helyes, mindenki bukik rá, sokan összeakartak jönni vele, de semmi... ...nem hinném, hogy szégyenli. Köszi a válaszokat!
Lehet hogy magányos farkas típus párkapcsolat szempontjából.
Én is most egy ilyen fiút néztem ki magamnak, de a többi csaj akik rámásznak, nem érdeklik õt, úgyhogy nem akarok beállni közéjük a sorba. Soha nem volt még barátnõje, pedig 20 éves. Mégcsak nem is csajozik...
Lehet, hogy nem sikerült neki szerelembe esni, még ha meg is próbálta. 17/L

Szintetek az hogy lehet hogy gyerekkorom óta egyenes hajam volt most meg azt veszem észre hogy behullámosodott ez mitől lehet? Apukámnak volt hullámos haja amyukámnak sima de 30 év utan hullámosodik be? Miért?

Legjobb válasz: lehet. gyerekkoromban nekem is egyenes volt, nagyon picit hullámos (inkább kócos), 15 évesen levágattam fiúsan rövidre, újra megnövesztettem, és göndör nõtt. apukámnak szintén, gyerekkorában sima volt, felnõttkorára begöndörödött. anyukám nem hitte el, erre én ugyanezt produkáltam...

lehet. gyerekkoromban nekem is egyenes volt, nagyon picit hullámos (inkább kócos), 15 évesen levágattam fiúsan rövidre, újra megnövesztettem, és göndör nõtt. apukámnak szintén, gyerekkorában sima volt, felnõttkorára begöndörödött. anyukám nem hitte el, erre én ugyanezt produkáltam...

27hetes vagyok. Hogy lehet az hogy nekem 19hetesen csináltak utoljára uh-ot és csak 30hetesen kell legközelebb mennem? Ez normális? Mert itt olvasom hogy ki ekkor ki akkor volt. Nem lehet baja a manónak ettöl?

Legjobb válasz: Szia!Kötelezõ UH-ot 4 alkalommal csinálnak,nálad 2 már megtörtént.A következõ a 30.-32. hét között lesz,aztán a terhesség vége felé a 35.-36. héten. Az más,ha valaki külön kérésre megbeszéli az orvosával,hogy pluszban mehessen,de a te esetedben eddig megcsinálták az elõírt,kötelezõ vizsgálatokat. Ettõl nem lehet baja a kicsidnek,sõt legalább nyugiban lesz,nem zaklatják a kütyükkel :) szegénykét. Egyébként kórházanként eltérõ lehet a kijelölt idõpont,én sem napra pontosan voltam UH-n....volt,hogy késõbb,de volt amikor elõbb sikeredett.

Szia!Kötelezõ UH-ot 4 alkalommal csinálnak, nálad 2 már megtörtént.A következõ a 30.-32. hét között lesz, aztán a terhesség vége felé a 35.-36. héten. Az más, ha valaki külön kérésre megbeszéli az orvosával, hogy pluszban mehessen, de a te esetedben eddig megcsinálták az elõírt, kötelezõ vizsgálatokat. Ettõl nem lehet baja a kicsidnek, sõt legalább nyugiban lesz, nem zaklatják a kütyükkel :) szegénykét. Egyébként kórházanként eltérõ lehet a kijelölt idõpont, én sem napra pontosan voltam UH-n....volt, hogy késõbb, de volt amikor elõbb sikeredett.
A hivatalos terhesgondozási protokoll szerint ennyi a kötelezõ ultrahang vizsgálat. Nyilván van aki ennél több vizsgálaton vesz részt, ennek több oka lehet: 1. valamilyen orvosi ok miatt szükséges sûrûbben vizsgálni a babát. 2. Fizetõs ultrahang vizsgálatra megy 3. maszek orvoshoz jár, ahol általában minden megjelenéskor van ultrahang vizsgálat is. Az igaz, hogy az ultrahangnak nincs kimutatható magzat károsító hatása, de az is, hogy ha orvosilag nem indokolt nem feltétlen muszáj túl sûrûn így is vizsgálni a babát.
A kérdező hozzászólása: Akkor jó:) Megnyugodtam:) Köszönöm a gyors válaszokat nektek:) Csak aggodtam hogy akkor kell csak mennem:) De igy már tudom:) Köszönöm még1x a gyors megnyugtatást:)
Így van ahogy leírták. Ezen felül csak extra esetben csinálnak + uh-t illetve ha magándokihoz jársz. Mi 27 hetesen elmentünk egy 4D-s uh-ra, majd a következõ uh a kötelezõ volt 31 hetesen. Boldog babavárást kívánok! 33 hetes km

Lehet, hogy nem sikerült? Tegnap délután teszteltem egy pozitívat, igaz halványat, de ott volt. Ma reggel is csináltam egyet, az viszont negatív lett. Hogy lehet ez? ! Lehet, hogy még sem jött össze?

Legjobb válasz: Én is játam már így, mindkettõ teszt ugyaolyan volt. Nem volt baba. Nekem is detto, délután pozitív halványan, de jól láthatóan, másnap reggel negatív. De lehet, hogy nálad babó van, ez nem kizárt, várj pár napot, és tesztelj újra, akár ugyanilyen teszttel! drukk!

Én is játam már így, mindkettõ teszt ugyaolyan volt. Nem volt baba. Nekem is detto, délután pozitív halványan, de jól láthatóan, másnap reggel negatív. De lehet, hogy nálad babó van, ez nem kizárt, várj pár napot, és tesztelj újra, akár ugyanilyen teszttel! drukk!
Így van, várj még pár napot és azután tesztelj még egyet, hátha az már + lesz.
Szia.Egyforma tesztel csinálta ?
A kérdező hozzászólása: Igen, ugyan olyan volt.
szia lett babád?

Ha valakit bejelöltél, és ő még nem jelölt vissza, honnan lehet, tudni, hogy ő látta-e már? Illetve, hogy fent volt-e azóta facebook-on?

Legjobb válasz: Ezt nem lehet látni, vagyis nem lehet tudni hogy õ látta-e vagy sem. Nekem is volt olyan h bejelöltem egy illetõt de nem igazolt vissza szándékosan, pedig volt fent facebookon szóval látta hogy megjelöltem.

Ezt nem lehet látni, vagyis nem lehet tudni hogy õ látta-e vagy sem. Nekem is volt olyan h bejelöltem egy illetõt de nem igazolt vissza szándékosan, pedig volt fent facebookon szóval látta hogy megjelöltem.
A kérdező hozzászólása: és honnan tudod, hogy fent volt facebook-on?
hát onnan hogy lájkolta valaki képét, hozzászólt vagy épp megosztott valamit, vagy fent volt chaten....kb. ezekbõl lehet tudni...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!