Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet venni ha szivárog a magzatvíz (2 db)

Hogyan lehet észre venni ha szivárog a magzatvíz?

39 hetes vagyok és megfordult a fejemben mi van ha szivárog csak mondjuk nem veszem észre mert mondjuk csak picit, ami nem olyan feltün? a tisztasági betéten.

Legjobb válasz: Jó esetben a magzatvíznek nincs színe.Ezért szín alapján nem csak nedvesség alapján fogod észre venni aha szivárog. Nekem az elsõszülésem így indult be, olyan érzés mintha bepisilnél folyamatosan akaratod ellenére. Ilyen esetben a kórházban antibiotikumot kötnek be, mert nagy a fertõzés veszélye. Mivel nem gondoltam, hogy szülõk én már csak fájásokkor mentem be. Gyorsan meg lett.

Jó esetben a magzatvíznek nincs színe.Ezért szín alapján nem csak nedvesség alapján fogod észre venni aha szivárog. Nekem az elsõszülésem így indult be, olyan érzés mintha bepisilnél folyamatosan akaratod ellenére. Ilyen esetben a kórházban antibiotikumot kötnek be, mert nagy a fertõzés veszélye. Mivel nem gondoltam, hogy szülõk én már csak fájásokkor mentem be. Gyorsan meg lett.
tényleg olyan érzés mintha pisilnél csak nem tudod megálitani, nyugi észre fogod venni....nekem nem kötötek be infuziot pedig reggel 7:30kor elkezdtet folyni a magzatviz és este 6ig mig meg nem lett a baba adig szivárgott.szerencsére majdnem végig sétálhatam a folyoson.sok sikert jó babázást:)

Nagyon félek attól, hogy nem veszem észre ha szivárog a magzatviz, ugyanis elég sok a folyásom. Előfordult már ilyen veletek? "Jelzós" betétet nem tudok venni mert falun lakom és itt nem lehet kapni.

Legjobb válasz: Észre fogod venni. Magzatvíz általában nem szivárog napokig, sem észrevétlen, még a kis mennyiség is nagyobb, mint ha folyásod lenne, a színe is más. Gyakorlatilag olyan dolog, amikor szivárog, mintha pisilnél, csak éppen a pisilés érzése nélkül :) Ha pedig nem szivárog - nos - az összetéveszthetetlen. Minimum két mosdókagylót megtöltene a téma úgy egy szuszra, mondhatni, egy csobbanásra. Ezen tehát ne aggódj. Ja, és ne is keress más aggódnivalót. Nyugi :) Minden rendben lesz. Ha jól sejtem, már a célegyenesben vagy. Szép szülést! Egy 4 gyerekes

Észre fogod venni. Magzatvíz általában nem szivárog napokig, sem észrevétlen, még a kis mennyiség is nagyobb, mint ha folyásod lenne, a színe is más. Gyakorlatilag olyan dolog, amikor szivárog, mintha pisilnél, csak éppen a pisilés érzése nélkül :) Ha pedig nem szivárog - nos - az összetéveszthetetlen. Minimum két mosdókagylót megtöltene a téma úgy egy szuszra, mondhatni, egy csobbanásra. Ezen tehát ne aggódj. Ja, és ne is keress más aggódnivalót. Nyugi :) Minden rendben lesz. Ha jól sejtem, már a célegyenesben vagy. Szép szülést! Egy 4 gyerekes
Ne idegeskedj. Ha sok is a folyásod, ez egészen más érzés. Ha a magzatvíz elmegy a hasad hirtelen könnyebb lesz. Olyan érzés, mintha a nagy vízzel töltött lufi, ami a hasadban van, hirtelen kipukkadna. Ne aggódj, észre fogod venni! :) Egy kalappal :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!