Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet venni ha a pasink (5 db)

Hogyan lehet észre venni ha a pasink elmegy?

Legjobb válasz: Már bocs de ritka hülye vagy. Talán nem látod, avgy érzed hogy valami kijön neki ? xD

Már bocs de ritka hülye vagy. Talán nem látod, avgy érzed hogy valami kijön neki ? xD
Közli, hogy most már mehetsz mosogatni. grr
Igenis van olyan, hogy valaki nem érzi gumi nélkül sem szeretkezés közben, hogy mikor megy el a pasi. Vagy azért, mert még nem nagyon tapasztalt, de vannak olyan nõk, akik egész életükben nem érzik. Egyébként szerintem minden ilyen tárgykörú kérdésben nõgyógyászt kell kézdezni (én is tõle tudom).
Ha nem bírod észrevenni, az azért van, mert még nem ment el... tejóisten
Volt bnõm mindig tudta már elõtte pár mp-el h mikor megyek el, elõször csodálkoztam aztán csak annyi a megoldás h keményebb a fa... ja hogy gyerekkel beszélek?:O a fütyije
fingik egyet
Szerintem arra gndolt, hogy szex közben... Azt érzed, hogy a benned levõ pénisz összehúzódik többször egymás után. Meg lelassítja a partner a mozgást, esetleg egy-két kisebbet lök még.
Hirtelen üres lesz a szoba.
Huu, baszki!!Hány éves vagy?????:S 7???ezek a kérdések....anyám...jót röhögtem az tutixDDDD Am meg a "normális kérdésedre" válasz pedig ugy h: lehet látni egy h vmi kijöt belõle, avgy ha szájal csinod akko meg érzed h vmi megy a szádba! Meg lehet látni rajta, meg utána tök fáradt meg bizti nyög vagy sohajt v vmi! De ien hülye kérdéseket lécci sztem mellõzd!!!!!!
Ha tudod mit jelent egy hímnek az orgazmus, akkor ott a válasz, ha nem, minek akarsz szexelni? :)
Hûûû hát szerintem nyög egyet vagy megszorít valamit (persze finoman), arckifejezésbõl is lehet látni, ha szex közbe látjátok egymás arcát. Ha hátulról csináljátok, akkor kicsikét lassítani fog a tempón és lehet az utolsó 3-4 "lökés" erõsebb meg nagyobb lesz és kész. JObban nemtom leírni, de inkább pasinak kéne válaszolnia :)
Ajj, én is az ajtósat akartam írni, de lekéstem. :D
Megérzed. Mikor elmegy, elõtte az összes izma megfeszül pár pillantara, kilövell az ondó (olyan nincs, hogy ezt ne érezd meg), végül elernyed a teste. Majd megtapasztalod! :)
A kérdező hozzászólása: De hogy!Én még csak tegnap elõtt regisztráltam és ez még csak a harmadik kérdésem, a másik kettõ tényleg komoly volt nagyon.
na ez poén volt , xD gondolom te vagy az aki mindig hülyeségeket irogat mindenhova, de én rajongok érted .. :D
becsukja maga után az ajtót...
Hát legegyértelmûbb jele az, hogy ondó lövell ki a péniszébõl, de ha gumival szexeltek, akkor lehet, hogy ezt észre sem veszed (mondjuk mert tapasztalatlan vagy). Ha így van, akkor onnan tudod, hogy elélvezett, hogy megváltozik az arckifejezése, vagy nyög aztán kis idõ múlva lankadni kezd a pénisze :) Aztán valószínûleg tényleg elalszik :)
Kicsit karcsú a kérdés. Nem írtad, hogy hogyan. Ha ruhában vagytok és úgy izgatjátok egymást, vagy ruha nélkül... vagy szex közben... mire gondolsz?
Nem tök mindegy? egyébként leszáll rólad.

Hogyan lehet észre venni ha a pasi udvarolni akar, tetszem neki, hogyan vegyem észre, mik a jelei?

Legjobb válasz: pl:mosolyog ,véletlenûl megérint,szépeket mond...stb

pl:mosolyog , véletlenûl megérint, szépeket mond...stb

Ha a pasim pár hét együttlét után azt mondja hogy egyszer majd szeretné hogy én legyek a felesége, ezt komolyan lehet venni, el lehet hinni?

Mert én is majd ezt szeretném, csak vajon komolyan gondolja-e?!

Legjobb válasz: Pár hét után azért nem venném még komolyan a dolgot, majd pár év múlva esetleg

Pár hét után azért nem venném még komolyan a dolgot, majd pár év múlva esetleg
A nagy szerelem idején sok mindent mondunk, de csak az igaz belõle, amit meg is valósítunk.
én olyan nõt is elvennék feleségül, akinek még nem is vagyok a pasija...
Miért ne?
Egy pasi állítólag nagyon hamar eldönti egy nõrõl, hogy õt szeretné majd feleségnek... Majd meglátod, ahogy telik az idõ, hogy mennyire komolyan mondta. :)
Pár hét együttlét után azt mondja, amit hallani akarsz, hogy rávegyen olyasmikre, amiket alapból elutasítanál (a szexben) de álmodozz csak nyugodtan...
nem az a durva, hogy ezt mondja a pasid, hanem az, hogy te komolyan veszed...
Azért nem eszik olyan forrón. Az én elsõ szerelmem is mondott ilyet néhány hónap után, és három év együtt járás után egyik pillanatról a másikra dobott:S Szerintem ez függ a pasi érettségétõl.
A pasim 3 hónap után (ha már az együttléteknél tartunk, egy napra vegyünk vagy ötöt) az ujjamra húzott egy gyûrût, miután 1x becsípve elmondtam neki, hogy annyira szeretem, hogy még a felesége is lennék. Aztán folyamatosan úgy hívott, hogy a feleségem, meg a menyasszonyom, nagyon buli volt neki. Nekem is nagyon buli, hogy elkezdtünk dolgozni a gyermeken, gondoltam, hogy ha kiderül, h terhes vok, ráérünk akkor megházasodni; 1, 5 évig "dolgoztunk" a gyereken, én hülye nem tudom, miért nem vettem észre, hogy sose fog elvenni, szóval már 1, 5 éves a gyerek és a múltkor közölte velem, hogy soha nem fog elvenni. Összetört a szívem és legszívesebben elhúznék a gyerekkel együtt és soha többet nem néznék hátra, utálom emiatt õt. Na ezzel csak azt akartam mondani, hogy nem kell beleélni magunkat semmibe sem, mert vagy jól sül el, vagy nem. Még nagyon az elején tartotok.
Az én kedvesem, kb. 1 órával a megismerkedésünk után jelentette ki, hogy a felesége leszek, ha tetszik, ha nem. :) Igaz, hogy mindketten ittunk, meg egyebek, de ennek már 2 éve, s ha minden jól megy, akkor jövõhónapban, de legkésõbb szilveszterkor már együtt fogunk lakni.1 éve jegyben járunk. Természetesen beszéltünk már esküvõrõl is, de nem akarjuk elsietni, talán majd jövõnyáron esedékes lesz. Úgy, hogy szerintem van olyan eset, amikor igenis el lehet hinni, de ezt neked kell tudni mérlegelni. :) Minden esetre sok boldogságot! ;)
Szia nem ezzeket a szavakat nem lehet komolyan venni lehet van kivétel is de ilyenkor még nagyon tombol a szerelem hormon tudod ez majd nem olyan mikor 2 honap mulva kijelentik meg találták életük párját aztán 1 hónap mulva szakitanak.Jó persze ilyenben is volt már kivétel.
mi még együtt sem voltunk, volt barátnõje, de akkor már engem szeretett. egyszer megkérdezte, hogy hozzá mennék-e. én igent mondtam, már tervezzük az esküvõt:)
pár hete vagytok együtt vagy pár hete ismered? embere válogatja, vannak olyan emberek akiknél ez teljesen hihetõ, hidd el! de látatlanba nehéz megmondani, hogy a barátod hova tartozik. szerintem az is igaz, hogy egy férfi -ha olyan beállítottságú- rettentõ hamar el tudja dönteni, hogy mit akar egy nõtõl, családot, vagy kalandot.
Én 3 évi együttélés után kédeztem meg, hogy "lennél a feleségem?" 3 hónapig tartott!!!
néhány éve egy társaságban a házasságról és a válásokról, szerelemrõl beszélgettünk, vitáztunk. Az én álláspontom meglehetõsen kicsapta a biztosítékot egy lánynál, miszerint a szerelem csak ront a sikeres házasság esélyein, mert azokon a helyeken, ahol elrendezett házasság van (kína, india)ott alacsonyabb a válások aránya, és boldogabbak a felek a házasságban (hihetetlen, de ez igaz!) mivel enyhe:) alkoholos befolyásoltság alatt voltam, és ilyenkor kicsit genya tudok lenni, elkezdtem sorolni az érveket, hogy miért lennénk mi ketten jó házaspár a vitapartneremmel. Hasonló végzettség, társ. státusz, intelligenciánk is hasonló, a zenei érdeklõdésünk is, hasonló sorozatokat kedvelünk, mindketten sportolunk, és még külsõre is összeillünk, ráadásul még a fõztömet is finomnak találta. Szóval arra a konklúzióra jutottam, hogy õ az ideális feleség, és ott mindenki elött megkértem a kezét. Nemet mondott... Egészen pontosan azt, hogy ha én lennék az utolsó ffi a földön, akkor se. ez 4 éve volt. idén augusztusban volt az esküvõnk XD
Ha az ember nagyon szerelmes sok mindent mondd és gondol, amit késõbb megbánhat vagy elillanhat belõle az érzés. Pár hét alatt meg minden lehet tökéletes, de lakva ismeritek majd meg egymást úgy igazán vagy ha már nem több hét hanem hónap telik majd el az együttlétetek alatt.
16:10- es vagyok: a bátyám viszont pár hónap után tavaly karácsonykor megkérte a barátnõje kezét, februárra terveziik az esküvõt. Ilyen is van, csak kell hozzá egy balekot találni és egy nõt, aki mindenáron férjhez akar menni.
A kérdező hozzászólása: Szexuális téren nincs egyáltalán problémánk...Azt teszünk ami mindkettõnknek jó.
Egy pasim mondta 2-3 hét után, hogy szeretné, ha én lennék majd a felesége, a gyerekei anyja. Ez 22 éve történt, 21 éve házasodtunk össze, és két lányunk született. A házasságunk azóta is boldog, kiegyensúlyozott. Ilyen is van, ha nem is ez a megszokott, az általános.
15, 39-nél a pont
az én férjem is 2 hét után már el akart venni feleségül...pár évre rá, el is vett... =)
Annak idején a párom kb. 2 hét után mondta, hogy szeret, és kb. másfél hónap után -amikor ideköltözött- mondta, hogy én leszek a felesége, mert szüksége van rám. Ennek lassan 3 éve, 1 éve vagyunk házasok, és februárra várjuk a babánkat. :) Szóval elképzelhetõ, hogy komolyan gondolja a barátod. :)
50%, hogy igen. Speciel nekem volt, aki ezt mondta, aztán mégsem lett belõle semmi (megismertük egymást :D). Sõt volt olyan, aki meg is kért. Aztán mégsem lett belõle házasság. A jelenlegi párom is mondta már. Ahhoz képest itt vagyunk lassan három éve, és egyre messzebb járunk az esküvõtõl. Én most ott tartok, hogy tulajdonképpen nem is szeretnék összeházasodni vele, mert így is jó. Annyira kiszámíthatatlan a jövõ...
hidd csak el! nekem is mondt. nem voltunk még 1 léve sem együtt és már házasok voltunk. azót is boldogan élünk, 2 gyerekkel. érezned kell h komolyan gondolja-e. egyébként normális? megbízhtó? hûséges? gondoskodó? ha igen akkor miért hazudna? ne hallgass azokra akik kárognak, õk csak irigyek. te érzed hihetsz e neki, és úgyis hamarosan kiderül mert ha már most ezt mondja és komolyan így érez akkor nem sok idõ és megkér :)
Nekem az exem mondta pár hét után, h szeretné ha a felesége lennék és babát szülnék neki. Aztán kiderült, hogy együtt él a barátnõjével... Nagy dumások a pasik, azt is csak óvatosan szabad elhinni amit krdeznek- sajnos.
gratula....

Nagyon ciki, hogy nem csókoloztam még? Észre lehet venni ha havaki még nem csókolozott, mármint a pasi észre veszi?

Észre veszi a fiú ha még nem csokolozott a csaj?

Legjobb válasz: Ja és nem ciki egyáltalán várjál csak az igazi ha arra vársz:D

Ja és nem ciki egyáltalán várjál csak az igazi ha arra vársz:D
Nem hiszem hogy rossz lenne neki az észrevételt a tapasztalatlanságból veszi észre :D
Nem hiszem :) Ez ösztönös. Ahogy majd elkezded vele jön magától, hogy mit csinálj. Nagyon jó dolog, én imádok csókolózni! Egy nagyon jó dolog a vágyfokozásra
háát.. nekem nem úgy jött össze, ahogy jó lett volna:D összekoccantak a fogaink, meg minden...nekem akkor kínos volt kicsit.. de megértõ volt a pasi:) elmondtam neki, hogy még nem csókolóztam senkivel:) azóta is együtt vagyunk..és csak mosolygunk a dolgon:D
A kérdező hozzászólása: és hány éves voltál?utolso...

Egy idősebb pasit, hogy lehet rávenni a szexre? Mármint, ha egyedülálló, akkor ő hogy áll hozzá? Örömmel venné, egy fiatalabb nő közeledését?

A munkahelyemen vagy egy pasi, 50 körüli. Ilyen korban hogy állnak hozzá a férfiak, ha egy fiatalabb n? közeledik feléjük? Nem impotens, és semmi hasonló. Remélem értitek mire gondolok.

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Amúgy minden pasi álma, hogy "kislányokat rontson meg" :)

Hány éves vagy? Amúgy minden pasi álma, hogy "kislányokat rontson meg" :)
Ha se neki, se neked nincs párkapcsolatod, akkor hajrá!! Feldobod a labdát, és várod, hogy lecsap-e rá! Csak arra figyelj, hogy lehet, 50 évesen õ akar esetleg Téged felcsípni, tehát csak finoman dobd az a labdát.
Akkor az önbizalmadat tedd helyre elõször. És utána hajrá!!
Én biztosan örülnék neki. Ha nem lenne belõle semmi, akkor is. Jót tesz az egónak, ha férfiként néznek az emberre. ;o) (És végtelenül udvariasan utasítanám vissza, ha valamiért nem szeretném.) Ami a buktató lehet, hogy tényleg Férfiként nézel rá? Nem egy késõi apaképet keresel csak benne? Pedig nem vagyok a nagy korkülönbség ellensége, mostani párom 7 évvel fiatalabb nálam. (40F vagyok.) Mert a dolog csak akkor fog mûködni, ha Te egy jó Férfit látsz benne, Õ pedig egy jó Nõt benned. És ez nem a kinézeten, vagy az önbizalmadon múlik.
ha tényleg mindketten egyedülállók vagytok, akkor oké :) naná, hogy örömmel venné! kezdetnek mosolyogj rá, fuss össze vele mindenhol, meg ilyenek. esetleg hívd meg kávézni. sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: 25 vagyok. Csak nagyon gátlásos, igazából nem érzem magam jó nõnek. Pedig már rég kezdeményeztem volna :(
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Igen teljes mértékben a féfrit látom benne, és mint férfi érdekel. Köszi mégegyszer.
A kérdező hozzászólása: Szóval hasonló korú férfiak belemennének egy ilyen kapcsolatba, ha nem is tartósba, és persze ha egyedülállóak lennének?
A 4. válasz írója vagyok. Persze. Ha Nõként tudok Rád tekinteni, és érzem, (mert Te érezteted, ) hogy Férfiként tekintesz Rám, akkor semmi akadálya. Ekkor van az, hogy a kor nem számít. (40F vagyok, 33 éves a párom.)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!