Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet venni ha a (189 db)

40 hetes terhes vagyok. Észre lehet venni ha a baba nem érzi jól magát túlhordás miatt? Miből fogom észrevenni, hogy mikor szülök? Normális hogy fél óránként járok pisilni? Ez szülés alatt is így lesz?

Legjobb válasz: szerintem ha már nem érzi jól magát akkor úgyis kibujik én mind a két lányommal 6 napot vittem rá, mert ciklusom 34 napos volt a szülés idõpontját pedig a 28 napos ciklushoz számolják, szülés közben nem kell sûrün pisilni menned, azt hogy mior jött le az idõ észre fogod venni én már teljesen nyogodt voltam hogy még nem szülök egyszer csak jöttek a fájások 10 perecenként meg iszonyatos hasmenésem volt, ezek már biztos jelek, a hasmenés már elõbb is jelentkezhet az is biztos jel önmagában is, remélem olyan szép szülésed lesz mint nekem, szorítok ha esetleg van kérdésed nagyon szívesen válaszolok rá írhatsz privit

szerintem ha már nem érzi jól magát akkor úgyis kibujik én mind a két lányommal 6 napot vittem rá, mert ciklusom 34 napos volt a szülés idõpontját pedig a 28 napos ciklushoz számolják, szülés közben nem kell sûrün pisilni menned, azt hogy mior jött le az idõ észre fogod venni én már teljesen nyogodt voltam hogy még nem szülök egyszer csak jöttek a fájások 10 perecenként meg iszonyatos hasmenésem volt, ezek már biztos jelek, a hasmenés már elõbb is jelentkezhet az is biztos jel önmagában is, remélem olyan szép szülésed lesz mint nekem, szorítok ha esetleg van kérdésed nagyon szívesen válaszolok rá írhatsz privit

Serical latte hajpakolást milyen? Sokat olvastam róla ki szertném próbálni. Hol lehet venni ha a fodrászkellékesbe és a drogériába nincs? A tejproteines az, aminek "nagyon finom" az illata? Erről mondják, hogy édes krémes zabálnivaló illatú?

Legjobb válasz: Én ilyen hajpakolást használok, a száraz töredezett hajamra! Hát nálunk van fodrászkellékesben is, de a fodrászodtól is rendelhetsz, és ott még olcsóbban is megkapod. én amikor fodrásztól rendeltem, akkor volt olyan 700-800 Ft, de nagyon sokáig elég. Igen a tejproteinesnek van az a nagyon jó illata. én imádom! :)

Én ilyen hajpakolást használok, a száraz töredezett hajamra! Hát nálunk van fodrászkellékesben is, de a fodrászodtól is rendelhetsz, és ott még olcsóbban is megkapod. én amikor fodrásztól rendeltem, akkor volt olyan 700-800 Ft, de nagyon sokáig elég. Igen a tejproteinesnek van az a nagyon jó illata. én imádom! :)
van ilyenem, nagyon puhi és fényes lesz tõle a haj, de ugyanúgy töredezett marad nekem

Ha a hűségnyilatkozatból csak 18 hónap telik le (24 hónap helyett), akkor hogy lehet venni telefont?

Ha a h?ségnyilatkozatomból csak 18 hónap telik le(T-mobile), és néztem egy olyan telefont ami 2 éves h?ségre 0 Ft(Samsung Galaxy mini)Akkor ha csak 18 hónap telik le ( 24 hónap helyett), akkor is 0 Ft a telefon?Vagy kell érte fizetni?(Aranykártyás is vagyok).

Legjobb válasz: Sehogy. 3 hónappal elõbb tudsz venni.

Sehogy. 3 hónappal elõbb tudsz venni.
A kérdező hozzászólása: A T-mobile azt mondta hogy ha letelik 18 hónap akkor már lehet venni. De akkor is 0 Ft-ért tudok venni telefont(vagy fizetni kell), vagy csak akkor lehet 0 Ft-ért, ha letelik mind a 24 hónap?
Hívd fel õket.

Van rá esély hogy holnap meg lehet venni valahol a gta 5-öt valamelyik boltban ha nem rendelted meg?

Legjobb válasz: vedd meg Steam-en :O vagy attól függ hol élsz.. ha van 576 üzlet ott tuti van.

vedd meg Steam-en :O vagy attól függ hol élsz.. ha van 576 üzlet ott tuti van.
A kérdező hozzászólása: én úgy olvastam hogy az 576-ban is 24.-én lesz a boltokban xboxra... ps3-ra már holnap ott lesz:D
Nem írtad milyen platformra. Én anno a Gameshop-ban vettem Deux Ex játékot, amikor egyrészt sehol nem lehetett kapni, másrészt Augmented Editiont amit állítólag itthon nem is forgalmaztak. PC-re mondjuk csak az éppen "kapós" játékok vannak, de konzolokra kb. minden. És ahogy emlékszem van ami jobb áron van, mint 576 vagy CD galaxis boltjaiban. http://www.gameshop.hu/oldalak/2
A kérdező hozzászólása: nofene:D köszönöm szépen!:)

Nagyon ciki, hogy nem csókoloztam még? Észre lehet venni ha havaki még nem csókolozott, mármint a pasi észre veszi?

Észre veszi a fiú ha még nem csokolozott a csaj?

Legjobb válasz: Ja és nem ciki egyáltalán várjál csak az igazi ha arra vársz:D

Ja és nem ciki egyáltalán várjál csak az igazi ha arra vársz:D
Nem hiszem hogy rossz lenne neki az észrevételt a tapasztalatlanságból veszi észre :D
Nem hiszem :) Ez ösztönös. Ahogy majd elkezded vele jön magától, hogy mit csinálj. Nagyon jó dolog, én imádok csókolózni! Egy nagyon jó dolog a vágyfokozásra
háát.. nekem nem úgy jött össze, ahogy jó lett volna:D összekoccantak a fogaink, meg minden...nekem akkor kínos volt kicsit.. de megértõ volt a pasi:) elmondtam neki, hogy még nem csókolóztam senkivel:) azóta is együtt vagyunk..és csak mosolygunk a dolgon:D
A kérdező hozzászólása: és hány éves voltál?utolso...

Hogyan lehet észre venni ha a pasink elmegy?

Legjobb válasz: Már bocs de ritka hülye vagy. Talán nem látod, avgy érzed hogy valami kijön neki ? xD

Már bocs de ritka hülye vagy. Talán nem látod, avgy érzed hogy valami kijön neki ? xD
Közli, hogy most már mehetsz mosogatni. grr
Igenis van olyan, hogy valaki nem érzi gumi nélkül sem szeretkezés közben, hogy mikor megy el a pasi. Vagy azért, mert még nem nagyon tapasztalt, de vannak olyan nõk, akik egész életükben nem érzik. Egyébként szerintem minden ilyen tárgykörú kérdésben nõgyógyászt kell kézdezni (én is tõle tudom).
Ha nem bírod észrevenni, az azért van, mert még nem ment el... tejóisten
Volt bnõm mindig tudta már elõtte pár mp-el h mikor megyek el, elõször csodálkoztam aztán csak annyi a megoldás h keményebb a fa... ja hogy gyerekkel beszélek?:O a fütyije
fingik egyet
Szerintem arra gndolt, hogy szex közben... Azt érzed, hogy a benned levõ pénisz összehúzódik többször egymás után. Meg lelassítja a partner a mozgást, esetleg egy-két kisebbet lök még.
Hirtelen üres lesz a szoba.
Huu, baszki!!Hány éves vagy?????:S 7???ezek a kérdések....anyám...jót röhögtem az tutixDDDD Am meg a "normális kérdésedre" válasz pedig ugy h: lehet látni egy h vmi kijöt belõle, avgy ha szájal csinod akko meg érzed h vmi megy a szádba! Meg lehet látni rajta, meg utána tök fáradt meg bizti nyög vagy sohajt v vmi! De ien hülye kérdéseket lécci sztem mellõzd!!!!!!
Ha tudod mit jelent egy hímnek az orgazmus, akkor ott a válasz, ha nem, minek akarsz szexelni? :)
Hûûû hát szerintem nyög egyet vagy megszorít valamit (persze finoman), arckifejezésbõl is lehet látni, ha szex közbe látjátok egymás arcát. Ha hátulról csináljátok, akkor kicsikét lassítani fog a tempón és lehet az utolsó 3-4 "lökés" erõsebb meg nagyobb lesz és kész. JObban nemtom leírni, de inkább pasinak kéne válaszolnia :)
Ajj, én is az ajtósat akartam írni, de lekéstem. :D
Megérzed. Mikor elmegy, elõtte az összes izma megfeszül pár pillantara, kilövell az ondó (olyan nincs, hogy ezt ne érezd meg), végül elernyed a teste. Majd megtapasztalod! :)
A kérdező hozzászólása: De hogy!Én még csak tegnap elõtt regisztráltam és ez még csak a harmadik kérdésem, a másik kettõ tényleg komoly volt nagyon.
na ez poén volt , xD gondolom te vagy az aki mindig hülyeségeket irogat mindenhova, de én rajongok érted .. :D
becsukja maga után az ajtót...
Hát legegyértelmûbb jele az, hogy ondó lövell ki a péniszébõl, de ha gumival szexeltek, akkor lehet, hogy ezt észre sem veszed (mondjuk mert tapasztalatlan vagy). Ha így van, akkor onnan tudod, hogy elélvezett, hogy megváltozik az arckifejezése, vagy nyög aztán kis idõ múlva lankadni kezd a pénisze :) Aztán valószínûleg tényleg elalszik :)
Kicsit karcsú a kérdés. Nem írtad, hogy hogyan. Ha ruhában vagytok és úgy izgatjátok egymást, vagy ruha nélkül... vagy szex közben... mire gondolsz?
Nem tök mindegy? egyébként leszáll rólad.

Mennyi a GYED-etek? Akinek kevés az mennyi és hogyan osztjátok be, ha a férjetek minimálbért keres? Hogy lehet kevés pénzből pelenkát, ruhát, kaját stb. venni, csekket befizetni.

Legjobb válasz: Õszintén fogalmam sincs. Múltkor itt volt egy ilyen kérdés ahol így a pénzbeosztás felé kanyarodott a téma, nekem 3 kicsi gyerekem van de az hogy egy hónapban 40-50 ezer forintból kijöjjünk kaja ügyileg egyszerûen ha megfeszülök se sikerül... Nekem a gyedem most az intézkedést követõen 72 ezer lesz 80 helyett. Kapásból lejön belõle a lakáshitelünk. A férjem nem minimálbért keres szerencsére de én is igyekszem mindenen és mindenhol spórolni de ha boltban vásárolunk (heti egy nagyot szoktunk) nem jövök ki 13-15 ezer ft alatt!!! Az egy hónapban 52-60 ezer ft...(jó lehet hogy ebben nem CSAK szigorúan kaja van, van benne wc papír papírzsepi szalvéta egy csomag pelus ha épp elfogyott, vagy tusfürdõ sampon egy egy.)

Õszintén fogalmam sincs. Múltkor itt volt egy ilyen kérdés ahol így a pénzbeosztás felé kanyarodott a téma, nekem 3 kicsi gyerekem van de az hogy egy hónapban 40-50 ezer forintból kijöjjünk kaja ügyileg egyszerûen ha megfeszülök se sikerül... Nekem a gyedem most az intézkedést követõen 72 ezer lesz 80 helyett. Kapásból lejön belõle a lakáshitelünk. A férjem nem minimálbért keres szerencsére de én is igyekszem mindenen és mindenhol spórolni de ha boltban vásárolunk (heti egy nagyot szoktunk) nem jövök ki 13-15 ezer ft alatt!!! Az egy hónapban 52-60 ezer ft...(jó lehet hogy ebben nem CSAK szigorúan kaja van, van benne wc papír papírzsepi szalvéta egy csomag pelus ha épp elfogyott, vagy tusfürdõ sampon egy egy.)
Ha nincs hiteletek, akkor nagyon jól be lehet osztani. MI már hónapok óta élünk úgy, hogy befizetjük amit be kell és marad 16 ezrünk minden másra... mind ez azért, mert a tgyás kérvényemet még nem bírálták el. Nagyon szûken, de megoldható volt eddig. Üdv:3 lányos
A kérdező hozzászólása: Bizton én/mi csinálunk valamit rosszul, mert az én gyedem 51.000 Ft, a férjem minimálbért keres, közös gyermekünk 14 hónapos, de van egy gyereke a férjemnek, aki után 20.000Ft gyerektartást fizet, és persze még van hitelünk is. Szegény családomtól minden hónapban kérünk "kölcsön", de hogy mikor tudjuk megadni, fogalmam sincs. És persze mindezek mellett férjem édesanyjához kellett költöznünk, mert meghalt az apukája... Nagyon nem egyszerû.. Ezért kérdeztem, hogy mit csináltok..

S. O. S! Azt észre lehet venni, ha valaki már nem szűz? Rájöhet a barátom? ! :S Hogy titkoljam el? !

7 hónapja vagyok együtt a barátommal, de eddig csókon meg egy kis pettingen kívül még semmi nem történt, mert én még sz?z vagyok (vagyis voltam) és a barátom azt mondta, hogy nem fog sürgetni. Megígérte, hogy megvárja, amíg úgy gondolom, hogy készen állok, és hogy addig vár rám, amíg kell. Na, de viszont most két napja ?rült meg nagy buli volt este, állati jó hangulattal, meg minden, és hát nagyon bepörögtünk a csajokkal. Ittunk is rendesen, és hát eléggé becsíptem. Volt ott egy srác, akivel elkezdtünk táncolni, és eléggé nyomult rám, úgyhogy szépen egymásba gabalyodtunk, smároltunk is, meg volt egy csomó tapizás... szóval aztán amikor megkérdezte, hogy nem megyünk-e ki egy kicsit, simán vele mentem. Sétálgattunk egy darabig, aztán én fázni kezdtem, és mondta, hogy ott lakik 3 percre, menjünk fel hozzá. Én meg felmentem. És tök jól elvoltunk, beszélgettünk, nevetgéltünk, aztán megint csókolózni kezdtünk, és hát végül a kanapén megtörtént a dolog, szexeltünk is egymással... Most viszont ég a pofám, mert hát csóri barátomnak meg mit mondjak, ha észreveszi? El szeretném titkolni el?le, nem akarom, hogy kiderüljön, hogy másnak adtam a szüzességemet... persze most már a barátommal is szexelnék, már egyáltalán nem parázok t?le, szóval nem lenne ebb?l gond, csak félek, hogy esetleg észreveszi. :S Vajon meg tudná állapítani az együttlétünk során, hogy már nem vagyok sz?z? Azt érzik a pasik, hogy ott van-e a sz?zhártyánk, vagy sem? :S :S Gondoltam arra is, hogy esetleg azt mondom neki, ha esetleg felt?nne neki, hogy biztosan edzés közben szakadt el (mert hogy RSG-zek), mert olvastam, hogy van ilyen is, hogy egy csajnak nem az els? szex során szakad el, hanem mondjuk sport közben. Szerintetek az jó ötlet? Vagy most mit csináljak? De amúgy ezt nem lehet megállapítani, csak n?gyógyászként, ugye? :S Jaj, basszus! Tiszta gáz! :S Remélem, nem fogok lebukni, mert iszonyatosan szeretem a barátomat, és nem akarom emiatt a hülye buli miatt elveszíteni ?t. :S 17/L

Legjobb válasz: de szívtelen vagy... nemhogy bûntudatod lenne hogy megcsaltad a barátod nemm.. azon törõdsz hogy tudod mégjobban átbaxni."csórinak" sztem inkább mondd el mi történt hogy ne kelljen veled szenvednie és végre találjon normális barátnõt mert hát te nem vagy az...

Én is úgy gondolom, hogy nem való neked a srác. Lehet, hogy szereted, de nem annyira, hogy megérdemeljen téged. Mert gondolj csak bele, ha egyszer ilyen megtörtént csak azért mert egy jót buliztál és bepiáltál, akkor miért gondolod hogy többször nem fogsz elcsábulni? A hûséghez erõs fegyelem és elkötelezettség kell. Na, meg szegény srácot sajnálom én is. Az õ helyében, ha rájönnék, úgy érezném, nem szeretsz, mert ugye 7 hónap alatt nem voltál vele megcsinálni azt, amit azzal a másik sráccal pár óra alatt bevállaltál. Igaz, hogy buli volt meg minden, de ez nem kifogás egy párkapcsolatban. Amúgy meg ha nem árulod el neki, akkor lehet, hogy nem fog rájönni, de a hazugság hosszútávon nem járhat út szerintem. Bocs, hogy ezt mondom, de nem hiszem, hogy sokáig még együtt lesztek.
de szívtelen vagy... nemhogy bûntudatod lenne hogy megcsaltad a barátod nemm.. azon törõdsz hogy tudod mégjobban átbaxni."csórinak" sztem inkább mondd el mi történt hogy ne kelljen veled szenvednie és végre találjon normális barátnõt mert hát te nem vagy az...
Szóval az egyáltalán nem okoz problémát neked, hogy a barátoddal maradj bûntudat nélkül? Kizárólag az érdekel hogyan verhetnéd át? Fordított helyzetben te mit szólnál hasonlóhoz (ráadásul ez még durvább mert direkt neki tartogattad a szüzességed).
Ennyi ideig vár rád és te csak úgy megcsalod??? mondd el neki és megérdemled amit kapni fogsz...
ha van [email protected] nagy mákod, akkor beveszi... de jobb, ha elmeséled neki a sztorit... talán megértõ lesz és elnézi... ahhoz viszont rohadt nagy mázli kell... én tuti ott hagynálak, ahogy vagy... -.-
Csak hagyd ott. Jobbat érdemel.
7 hónapja vár rád, hogy neked jó legyen, erre részegen [email protected] magad egy buliban? Remélem mihamarabb rájön és elhagy a faszba.
Remélem legalább terhes lettél....ezé nem kell inni ennyit R*BANC
Nézd engem megcsalt a barátom és én erre rájöttem majd rákérdeztem mert éreztem, h vmit titkol ...megkérdeztem és közölte h nem fog nekem hazudni ezért igen megcsalt...baromi rosszul érintett mégha sejtettem is..õ közölte h nagyon jol tudja h megbántott..Talán jobban fogadtam vna ha õ maga elém áll és elmondja, kérdezés nélkül..mert te lehet, h ezt nem érzed hazugságnak de az mert a másikat szó szerint átvered, hülyének nézed. Neked is azt tanácsolom, h valld be neki mert elõbb utóbb le fogsz bukni, mert a viselkedésed el fogja árulni.. 21/L
Remélem otthagy téged te lelketlen dög!
Minden normális ember bevallaná....és azért kell leribizni mert az vagy...nem elég hogy megcsalod a barátodat...legelsõre csalod meg a barátodat
énis odaállnék elé és bevallanám hogy hülye voltam...szóval ezt buktad kisanyám..
mert egy marha nagy [email protected] vagy látszik a szövegeden is úgy állítod be magad mint az áldozatot, mellesleg megjegyzem sosem csaltam meg a párom még részegen sem, és nem fogom, ha szeret az ember nem csalja meg a párját, ne vitatkozzál már több tapasztalatunk van azért, meg ahogy elnézem egy kis ész, empátia hiányzik belõled, mellesleg, aki egyszer megcsalta a barátját többször is megteszi, ha annyi nagy felnõtt voltál széttenni a lábad vállald a következményt hogy otthagyhat a barátod, undorító vagy, fõleg ha elhallgatod, tudsz még azok után tükörbe nézni hogy megcsaltad, mentegeted magad, és nem mondanád el neki, nem sül le a pofádról a bõr???
jó nagy ribi vagy! amúgy ez mikori poszt!???
"Jó, most tessék, akkor gondoljátok magatokat az én helyembe: ti odaállnátok a barátotok elé ezzel a szöveggel?" Igen. Minden tisztességes, normális ember odaállna és bevallaná.
Csak két gyors gondolat, de elõbb a válasz a kérdésedre... nem nem lehet észrevenni, ha szûz valaki, max orvosilag. Az erkölcsi oldala a dolognak... ha ezek után valaki azt fogja kérdezni, hogy miért szemetek a pasik, stb, akkor a Te kérdésed fogom neki belinkelni, bocsi. Mert ennél nagyobb szemétség a világon nem létezik, hogy a szerelmed vár rád, nem akarja elsietni a dolgot te meg (bocsánat nem tudom jobb szóval mondani) megb*szaatod magad egy idegennel... az élet ezt vissza fogja adni neked, remélem tudod. A másik dolog pedig, hogy soha de soha nem ok a részegség a megcsalásra, és aki ezt elfogadja, az nagyon beteg ember. Ha valóban szereted a párod, úgy sem fogsz tudni a szemébe nézni így... ha bele tudsz nézni így is, akkor vagy nem szereted, vagy szemetebb vagy, mint itt bárki is gondolná (vagy szociopata).
Dottore-nek igaza van. Köszönjük ezt a kérdést a férfi nem nevében. Ezzel egy olyan "fegyvert" adtál ítt gyakorikérdéseken a kezünkbe, melyet aligha lehetne túlszárnyalni. Gyakorlatilag a legütõsebb válasz az összes olyan kérdésben melyben a pasikat állítják be lelketlen, szívtelen dögöknek, a nõket pedig szent áldozatoknak. Köszönjük!
Szerintem pedig nem kéne általánosítani. Nem minden ember gondolkodik így. Nõknél is és férfiaknál is vannak ilyen nem is mondom milyen emberek :S
Itt már mindenki leírta a lényeget. Egyet tudok hozzátenni: mondd el neki most, és azonnal hagyd ott utána! Gyakorlatilag bármelyik másik lánnyal jobban járna, mint veled. Gyanús is, hogy kamu a kérdés.
"Ja, és attól, hogy egyszer, EGYETLENEGYSZER elõfordult ilyen, attól még nem leszek ribi... nem tettem szét a lábam fûnek-fának, basszus, egészen idáig szûz voltam, most akkor mit kell itt ribizni?!" FELFOGTAD EGYÁLTALÁN HOGY MIT TETTÉL TE SZERENCSÉTLEN?
Én speciel elmondtam a barátomnak és utána legalább tükörbe tudtam nézni. Ha még lelkiismeret furdalásod sincs ezek után, akkor te egy iszonyatosan éretlen, zöldfülû gyerkõc lehetsz, aki az anyukája magassarkújában botladozik. Elõször nõj fel, valld be MAGADNAK, hogy mit mûveltél, aztán neki is. Azon rágod magad, hogy nehogy észrevegye... úristen, de szánalmasan sunyi vagy még!!! Bocsi, hogy konkrétan a kérdésedre nem válaszoltam eddig. Szerintem ha ennyire türelmes veled, akkor valószínûleg szeret, és nem is gondol arra, hogy oka lenne gyanakodni. Mondd, egy kicsit sem sajnálod õt azért, amit mûvelsz vele?
Egy ordasnagy r*banc, egy gusztustalan utolsó sz*ar vagy. A barátod remélem amint tud, megszabadul tõled.
Miért nem a(z eredeti) barátoddal mentél el a buliba?..ha ennyire fontos neked Miért emlékszel olyan pontosan az esetre..ha olyan sokat ittál, h nem tudtad megakadályozni? Miért flörtölsz egyáltalán mással, és miért mész fel vadidegen ember lakásába? Ha EZ tetszik neked, akkor miért erõlteted a komoly kapcsolatot?
sziasztoK! háát te eléggé nagy Ribi vagy kislányom! :D amúgy mikor téma ez? :D
A kérdező hozzászólása: Lehet, ti gerinctelennek tartotok, de ettõl még nem fogom elmondani neki. Jó, most tessék, akkor gondoljátok magatokat az én helyembe: ti odaállnátok a barátotok elé ezzel a szöveggel? Ugye, hogy nem? És aki most majd azt fogja mondani, hogy "de mi soha nem is keverednénk ilyen helyzetbe, mint te", az meg kamuzik, mert sose lehet elõre tudni. Én se tudtam, hogy ez lesz a vége... és igenis, van bûntudatom, de inkább nekem kelljen vele együtt élnem, semmint a barátomnak, hogy majd azon rágja magát, hogy õ esetleg nem volt nekem elég jó, vagy ilyesmi... és most attól, hogy esetleg elmondom neki, még nem lesz kevésbé rossz, vagy nem lesz kisebb a bûntudatom. Akkor meg nem tökmindegy? Ez így egyszerûbb. Csak arra voltam kíváncsi, hogy rájöhet-e magától akkor, amikor vele is lefekszem, vagy ha nem mondom el, akkor egyáltalán nem fog kiderülni. Erre még mindig nem nagyon sikerült senkinek sem választ írni, mert csak az észosztás megy... köszi, ezt én is tudom, hogy nem kellett volna. De nem ezt kérdeztem, hogy ribi vagyok-e vagy sem. Ja, és attól, hogy egyszer, EGYETLENEGYSZER elõfordult ilyen, attól még nem leszek ribi... nem tettem szét a lábam fûnek-fának, basszus, egészen idáig szûz voltam, most akkor mit kell itt ribizni?! :S
Nem vagy tisztában a dolgokkal kislány, elhallgatni egy bûnt= hazudni, itt nem arról van szó, hogy nem mondod meg neki hogy nem jö9n be a zöld alsónadrágja, kislány megcsaltad a barátod aki várt rád hûségesen és kitartóan, mi ez hanem oltári nagy gerinctelenség, és lenne képed elhallgatni, aha ismerném a barátod elmondanám neki, hogy lehetõsége legyen egy olyan lányt találnia aki igazán szereti és akit érdemel, mert te nem érdemled meg õt!
A kérdező hozzászólása: De most nem az, hogy részegen mit csinálok és mit nem, ha egyszer részeg vagyok, akkor az nem komoly. Ha józan lettem volna, sose csinálok ilyet! Nem ezt kérdeztem, meg nem kioktatást kértem, hanem segítséget! Hogy erre most rá lehet-e így jönni, vagy ha nem szólok róla, akkor ugye nem derül ki? Ennyi lett volna a kérdés. És tényleg szeretem, de hát fiatal vagyok, meg ember, én is csinálhatok hülyeséget néha, nem?
a részegség nem kifogás semmire... szánalmas és undorító ribanc vagy... szegény srácot sajnálom csak... engem kikészitene ha ilyen kiderülne barátnõmrõl...
NÉHA???? Ilyenbõl egy van és azt nem a szerelmednek adod hanem részegen egy idegennek???? te nem vagy normális!....most komolyan te mit tennél ha ugyanezt tette volna a barátod??? amúgy meg gondolkodtál volna el azelõtt mielõtt egy kortyot is iszol...
ne fogd rá hogy fiatal vagy.. ha jársz valakivel akkor az azt jelenti hogy nem csalod meg akármilyen részeg is vagy..énis fiatal vagyok még és még csak meg se fordult a fejembe hogy megcsaljam a barátom...
A kérdező hozzászólása: Nem, semmiképpen sem fogom elmondani neki! Nem szeretném, ha emiatt menne tönkre a kapcsolatunk. Még ha meg is bocsátana, akkor is ott maradna benne a szálka, és ettõl inkább megkímélném... Szóval nem szeretném elmesélni neki, mi történt, neki is úgy lesz jobb, ha eltitkolom. Mármint, akkor õ sem fog õrlõdni, meg nem lesz bizalmatlan, és nyugodt lesz a kis lelke. Nekem ez a legfontosabb, hogy meglegyen a lelkibékéje.
Ezt mondd neki:" Ne haragudj drágám, de tudod, volt egy király buli, és hát meg b.szattam magam egy idegen csávóval, most már nem félek a duga'stól, gyere b.sszunk egy jót" Most komolyan... ennyi eszed, hogy lehet?? Vár rád 7 hónapot, nem sürget, meg semmi, erre te egybõl oda adod magad valaki másnak... Hagy ott, ezerszer jobban érdemel, egy ilyen kis ribinél... gondolkozz el a dolgokon. Lenne pofád a szemébe hazudni, hogy még szûz vagy... Húzd meg magad de kurv.ra, azt ajánlom.
Elõször is nagyon kocsög vagy, és szemét már ne haragudj, vár rád 7 hónapot te meg odaadod magadnak másnak.a részegség nem mentség, sõt még hazudsz is magadnak azzal, hogy részegen lefekszel mással, de józanon nem mersz, nem szereted a barátodat ne áltasd magad, ha szeretnéd nem feküdtél le volna senkivel, az alkohol nem kifogás.Ha nem akarsz még nagyobb tört a szívébe akkor mondd el neki, ha tapasztalt fiú amúgy rájön, hogy szûz vagy-e, de ne hazudj neki ha már megcsaltad, nagy gerinctelenség megcsalni a párod, de az alkoholra fogni egyenesen szánalmas, ne akarj patkány lenni, mondd el neki!
Kedves Retek! Ettõl a gerinctelenségtõl okádnom kell.Ha így folytatod, hogy mikor iszol lefekszel bárki fiával, akkor jó úton haladsz afelé, hogy egy ótvar, retkes, tetves [email protected] legyél. Nagyon remélem, hogy otthagyod azt a srácot, mert így csak vele cseszel ki.Meg magaddal, nekem is volt egy hasonló nõm, nem nevezném kedvesemnek.Nincs ennél undorítóbb dolog a világon.De amelyik férfi ugyan ezt csinálja mint te az is egy [email protected] Üdv.:George
Meglegyen a lelik békéje??? Te nem vagy normális!!!....hazudnál neki egy ilyen dologban mert az neki majd olyan jó lesz???? szánalmas vagy....én inkább tudnám az igazságot minthogy hazugságban éljek....
A kérdező hozzászólása: Én nem hazudnék neki, csak elhallgatnék elõle valamit. Az nem ugyanaz! Egy dolog hazudni, amikor valótlanságot mondunk, egy másik dolog pedig titkolózni, amikor nem mondunk el valamit a másiknak, hogy nehogy fájjon neki. És persze, hogy van bûntudatom. Kinek ne lenne? De ez egy egyszeri eset volt, biztos, hogy nem fog elõfordulni többet, és ezt tudom magamról. Egyszer megtörtént, hiba volt, és pont. Errõl a barátomnak pedig nem kell tudnia, jobb, ha nem tudja.
"Nem, semmiképpen sem fogom elmondani neki! Nem szeretném, ha emiatt menne tönkre a kapcsolatunk. Még ha meg is bocsátana, akkor is ott maradna benne a szálka, és ettõl inkább megkímélném... " Bocs szívecském, de a kapcsolatotoknak már vége. Ha pedig vele maradsz és eltitkolod akkor gerinctelen is vagy mert nincs annyi lelkiismereted, hogy elmondd neki. Tudod te hoztál egy döntést (akkor mikor öntötted magadba a piát) de a döntéssel járó következmények alól nem bújhatsz ki. Legközelebb talán több eszed lesz és azt mondod : "Köszönöm szépen, de nem iszom többet"
Jajj de szánalmas szöveg ez!!!!....aki hazudik annak persze nem ugyanaz...de akinek mondod...jelen esetben nem mondod mert elhallgatod elõle....annak ez a 2 ugyanazt jelenti!!!!
hát nem látszik hogy bûntudatod lenne..de am ha egyszer megcsaltad többször is megfogod..sztem nem élted ki magad szóval inkább hagyd el a srácot hogy ne kelljen melletted szenvednie...
Kipróbálhatod, hogy meglesztek-e együtt, de nem akarom ismételni az elõttem szólókat szóval tudod.Ha ilyen vagy, akkor vállald fel, lesz aki felkarol hidd el, soha nem lesz gondod az életben, csak jó felé kell ráznod a segged.Had gratuláljak hozzád.Remélem azért van nem kevés bûntudatod!!!
Könnyen el lehet tikolni. De egy hülyep1csa vagy és azt szeretncsére nem lehet eltitkolni. Szánalmas vagy!
A kérdező hozzászólása: :O De hogyan lehet rájönni? És ha azt mondom neki, hogy sport közben szakadt el? Az hihetõ indok, ugye? Ajjj, basszus, hogy lehettem ilyen hülye... most agyalhatok ezen is. :S

Hogyan lehet észre venni ha a pasi udvarolni akar, tetszem neki, hogyan vegyem észre, mik a jelei?

Legjobb válasz: pl:mosolyog ,véletlenûl megérint,szépeket mond...stb

pl:mosolyog , véletlenûl megérint, szépeket mond...stb

Lányom nagyon szereti a majmokat. Hallottam hogy lehet venni. Ez igaz? Ha igen honnan tudom beszerezni a picit? Mennyiért?

Legjobb válasz: Nagyon nagyon körülményes a tartása, engedélyek kellenek hozzá, állatorvosi papírok. És minimum legyen egy óriási helyiség, amit a majomnak ki lehet alakítani. Nem egy kis ketrec, hanem egy külön szoba. És sok sok pénz...

Nagyon nagyon körülményes a tartása, engedélyek kellenek hozzá, állatorvosi papírok. És minimum legyen egy óriási helyiség, amit a majomnak ki lehet alakítani. Nem egy kis ketrec, hanem egy külön szoba. És sok sok pénz...
Minden majom fõemlõs. Az új állatvédelmi törvény értelmében pedig így nem nagyon tudsz beszerezni majmot. Ez az egyik. A másik meg az, hogy mindent szétszednek, de nem úgy mint egy kutya, macska, vagy törpe malac. Hanem teljesen. Porig rombolnak egy szobát percek alatt, legyenek bármilyen kicsik is. Eléggé nevelhetetlenek. A másik baj az, hogy az egyik pillanatban nagyon bájos kis állatok, a másikban meg szétharapják és kaparják a fejedet meg a kezedet.
Milyen majomra gondoltál? Nem is túl biztonságos, mert pl. egy csimpánz simán meg is ölhet egy embert. Gondolom, nem szeretnéd a lányod testi épségét kockáztatni. Ha pedig valami kisebb fajtára, azt sem ajánlanám, nagyon tudnak harapni.
Az nem mûködik. A legálisan tartható kistestû majmok nem szobatiszták, rombolnak és a kíváncsiságuk miatt állandó veszélyben vannak. Nem lehet õket úgy tartani, mint egy kutyát vagy macskát. Több százezres tételben gondolkozz, a majomra is és a helyére is, és valószínûleg az állatot is külföldrõl kéne hoznod. Vegyél inkább a lányodnak egy plüssmajmot, és ha háziállatot akarsz, akkor az életmódodnak megfelelõt keress. A majmok nem valók háziállatnak, akik tartanak azok kvázi állatkertet építenek nekik otthon. Nem összeilleszthetõk az emberi lakókörnyezettel.
ezt ugye nem gondolod komolyan?:D
Ba.szki ez a hét vicce... :D
Megkérdezhetem minek a majom? Vigyétek állatkertbe a gyereket..ennyi erõvel ha szereti a tigriseket vesztek? nem a hét hanem az év vicce ;)
felmnõtt ember hogy lehet ennyire felelõtlen??! ( az "idiótát" illetlennek éreztem, de ami igaz, igaz...) amúgy meg bemásolom egy válaszomat, amit egy másik idióta kérdésére írtam - lehet közötök van egymáshoz. A majom vadállat! nem olyan mint a kutya, nem olyan mint a macska! egy vadállat, nem háziállat! pár évvel ezelött volt egy eset mikor egy otthon tartott csimpánz rátámadott a gazdájára, szinte szétmarcangolta az arcát, elég brutálisan! hát ez azért történt, mert szegény majmot nyugtatóttak teletömve tudta csak maga mellett tartani, olyan körülmények között amely nem voltak valók a majomnak ezért még szép, hgy szegény állat, ami ráadásul többször is próbált megszökni agresszívan lépett fel a nem normális körülményei ellen! tehát hidd el, a majom nem háziállat! és ha tényleg az a kedvenc állatod, akkor nem akarod õt kínozni! és ebben az esetben a kínzás nem csak azt jelenti, hogy láncon tartod vagy nem adsz neki enni! haem hogy belekényszeríted egy olyan környezetbe, ami nem való neki!
:D utolsó :) ))
kérdezõ te hülye vagy????
a gyerek 2 hónapig:ja de cuki!!!!!! siessünk haza!!!!!! szeretlek de nagyon!!!!!! én akarom gondozni!!!!!! 2 hónap mulva majom el lesz felejtve nem ajánlom
Amúgy, mielõtt majmot akarsz, olvasd el "A Morgue utcai gyilkosság" címû novellát E. A. Poe-tól. (http://mek.oszk.hu/00400/00463/00463.htm#d4201) Na jó, ez kicsit off volt most, de a baj az, hogy tényleg veszélyesek tudnak lenni, fõleg, ha ilyen "szabad bejárású" majmok, és az ember fejére nõnek. Ráadásul a majmok gyakran rivalizálnak egymással (vagy a gazdájukkal), és ha nem vagy elég határozott, akkor ezt kihasználja, és terrorizálni akar majd.
A kérdező hozzászólása: Szabad bejárása lenne a házban.
Magyarországon a föemlösök adásvétele és tartása nem legális. Az állatkerteknek is mindenféle engedély kell hozzá.
A pici majom is vadállat.És megnõ--és felnõtt lesz.Több foglalkozást igényel, mint 3 gyerek.Tényleg erre vágysz?? De azért jó, hogy nem a zsiráfokat vagy a vizilóvat szereti a lányod.:-))
Szólj ha majd a cápákba szeret bele:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!