Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet venni ha (291 db)

40 hetes terhes vagyok. Észre lehet venni ha a baba nem érzi jól magát túlhordás miatt? Miből fogom észrevenni, hogy mikor szülök? Normális hogy fél óránként járok pisilni? Ez szülés alatt is így lesz?

Legjobb válasz: szerintem ha már nem érzi jól magát akkor úgyis kibujik én mind a két lányommal 6 napot vittem rá, mert ciklusom 34 napos volt a szülés idõpontját pedig a 28 napos ciklushoz számolják, szülés közben nem kell sûrün pisilni menned, azt hogy mior jött le az idõ észre fogod venni én már teljesen nyogodt voltam hogy még nem szülök egyszer csak jöttek a fájások 10 perecenként meg iszonyatos hasmenésem volt, ezek már biztos jelek, a hasmenés már elõbb is jelentkezhet az is biztos jel önmagában is, remélem olyan szép szülésed lesz mint nekem, szorítok ha esetleg van kérdésed nagyon szívesen válaszolok rá írhatsz privit

szerintem ha már nem érzi jól magát akkor úgyis kibujik én mind a két lányommal 6 napot vittem rá, mert ciklusom 34 napos volt a szülés idõpontját pedig a 28 napos ciklushoz számolják, szülés közben nem kell sûrün pisilni menned, azt hogy mior jött le az idõ észre fogod venni én már teljesen nyogodt voltam hogy még nem szülök egyszer csak jöttek a fájások 10 perecenként meg iszonyatos hasmenésem volt, ezek már biztos jelek, a hasmenés már elõbb is jelentkezhet az is biztos jel önmagában is, remélem olyan szép szülésed lesz mint nekem, szorítok ha esetleg van kérdésed nagyon szívesen válaszolok rá írhatsz privit

Ha a hűségnyilatkozatból csak 18 hónap telik le (24 hónap helyett), akkor hogy lehet venni telefont?

Ha a h?ségnyilatkozatomból csak 18 hónap telik le(T-mobile), és néztem egy olyan telefont ami 2 éves h?ségre 0 Ft(Samsung Galaxy mini)Akkor ha csak 18 hónap telik le ( 24 hónap helyett), akkor is 0 Ft a telefon?Vagy kell érte fizetni?(Aranykártyás is vagyok).

Legjobb válasz: Sehogy. 3 hónappal elõbb tudsz venni.

Sehogy. 3 hónappal elõbb tudsz venni.
A kérdező hozzászólása: A T-mobile azt mondta hogy ha letelik 18 hónap akkor már lehet venni. De akkor is 0 Ft-ért tudok venni telefont(vagy fizetni kell), vagy csak akkor lehet 0 Ft-ért, ha letelik mind a 24 hónap?
Hívd fel õket.

Melyik hajszin jobb szerintetek? És pesten szerintetek lehet venni ha igen kb mennyi lehet egy doboz festék? És tetszik nektek? Irjátok hogy hány évesek vagyok és hogy lányok vagy fiúk vagytok!

http://data.whicdn.com/images/36953588/redhead_girl___ballpo..

Legjobb válasz: Fodrászkellékesben kapsz, 3000 ft körül, de egy hosszú hajra több kell. És ha nem szõke a hajad akkor elõtte le is kell szívatni a színét. Nekem tetszik, de ez csak hibátlan hófehér bõrhöz szép, olyan meg keveseknek van.

Fodrászkellékesben kapsz, 3000 ft körül, de egy hosszú hajra több kell. És ha nem szõke a hajad akkor elõtte le is kell szívatni a színét. Nekem tetszik, de ez csak hibátlan hófehér bõrhöz szép, olyan meg keveseknek van.
A kérdező hozzászólása: akkor a festék kb 3000 ft? a vállamig ér a hajam:D és szökés barna de inkább barnás kb mennyibõl jönne ki?:D
Ilyenre akarom én is *.* :D De inkább az alsó :) L/19
A kérdező hozzászólása: VÉGRE VALAKI AKINEK TETSZIK!!!:3

Szerintetek mennyi fér bele még, hogy adott hétnek megfelelő-e a baba nagysága? Ebből észre lehet venni, ha valami nem működik rendesen? Nektek mindig pontosan akkora volt a babátok, amelyik hétnél jártatok éppen?

A múlt héten voltam uh-on és pontosan egy héttel ítélték kisebbnek a babámat a valós koránál. 27 hetes vagyok. Tudom, hogy hülyeség, de eddig mindig megfelelt az adott hétnek, most miért állt meg kicsit? Persze, nem akarok 10 kilós gyereket, de azt nem mondják, hogy ne aggódjon kismama, mert x eltérés még bőven belefér!

Legjobb válasz: Nincs ok aggodalomra, ezt csak az UH gép számolja, de ez a számítás sem 100%-os! Nekem 4 nappal fiatalabb a kislányom elvileg, de a dokim azt mondta, hogy a szülés idõpontját akkor is az utolsó menzesz alapján kell számolni. Az UH gép csak hozzávetõlegesen mutatja az értékeket a babád méretei alapján. Lehet a te babád késõbb nõ meg, mindenki más ütemben fejlõdik. Semmi gond nincs :)

Nincs ok aggodalomra, ezt csak az UH gép számolja, de ez a számítás sem 100%-os! Nekem 4 nappal fiatalabb a kislányom elvileg, de a dokim azt mondta, hogy a szülés idõpontját akkor is az utolsó menzesz alapján kell számolni. Az UH gép csak hozzávetõlegesen mutatja az értékeket a babád méretei alapján. Lehet a te babád késõbb nõ meg, mindenki más ütemben fejlõdik. Semmi gond nincs :)
Szia! Nekem ugyan nagyobbnak mérték, de nekem a szülés vérható idõpontját is meg akarták változtatni, de aláírtam gy papírt, h nem engedem! Nálunk 4 héttel nagyobbnak mérték, és úgy gondolták, h egy hónappal hamarabb fogant! Dec 7-re voltam kiírva (eredetileg) és a 26. héttõl folyamatosan 4 héttel nagyobbnak mérték.Nov 11-re akartak módosítani!De én napra tudtam mikor fogant!Meghát belegondolhattak volna, mert akkor a 12 hetes vizsgálaton is más lett volna.. Na mindegy, a dokim kiállt mellettem, ez volt a szerencsém, végül dec 4-én született meg a lányom 61centivel és 3950 grammal!3.5 éves és most is 5 évesnek nézik mert nagyon magas!De ez genetika... A kicsinél már bízott bennem a dokim és nem kért konzíliumot, ott is 4 hét volt az eltérés, Õ is ugyanannyi napra született, 58cm volt és 4100 gramm! Õ is sokkal nagyobb mint az átlag...bár neki inkább a súlya kiugró, magas is de dagibb azért!
Nekem 2 hetet mondott a nõgyógyászom. Ha annál kisebb, akkor van szükség alaposabb vizsgálatra. Nekem eddig teljesen változó volt, az elején 1 hét késés, aztán behozta, aztán 3 nap késés, és ezt egy ideje tartja...
A kérdező hozzászólása: Mi lenne velünk humor nélkül??? :-}
Nekem a feje 2 héttel volt mindig nagyobb, a lába meg 1 héttel rövidebb. Normál gyerek lett, nagy a feje alkatilag, de baja nincs :)
A kérdező hozzászólása: Tehát akkor mégiscsak van egy olyan +- intervallum ami alapján eldöntik, hogy minden okés-e. De ez micsoda? Két hét? Három? Ezt miért nem mondják el? OKé, hogy a google abarátom, de sok a nem megalapozott válsz ezekre a kérdésekre. :-)
Pedig belefér az eltérés, mert a súly egy becsült érték, amit a fejátmérõ és a combhossz alapján kalkulálnak. Nekem volt olyan, hogy a 3 érték (fej, comb, súly) alapján háromféle korú volt a magzatom. Ez nagyban függ genetikai adottságoktól (pl. valakinek a törzse hosszabb, valakinek a lába), illetve attól, mennyire gyakorlott mérõ a szonográfus/orvos. 39+5-re 3640 grammos fiam született.
Nekem a 12. heti uh-n pont megfelelt, de a 20. kisebb volt. De az adott + - intervallumba még belefért. 2 hét után megnézte a doki és azt mondta, hogy nem kell aggódni. Egyébként nem is csoda, mert nem kívánom az ételt, még mindég hányok és émelygek. 23 hkm
A kérdező hozzászólása: köszi
Simán lehetnek eltérések a valós és a becsült uh-s adatokban. A gép a mért adatokból kombinálja az értékeket, de ahogy már írták, vannak alap genetikai adottságok, amelyek már ekkor kiütközhetnek. Simán lehet, hogy a te babád kisebb méretû lesz, vagy ezen héten egyszerûen belassult a növekedése, vagy ahogy írtam is: téves a becslés. Ez utóbbira tudnék több példát is felhozni, mint ahogy sógornõmet is, akinek nem indult be a szülés, az indítás elõtti napon a mért adatok alapján egy 3 kg-nál alig nehezebb babát saccoltak. Másnap hiába próbálták megindítani a szülést, az nem indult be és császár lett a vége: egy szép, 4, 5 kg-s, hatvanpár centis baba került elõ. Míg egy másik ismerõsnél idejekorán indult be a szülés, a magzatot akkortájt 2 kg-ra becsülték, mikor megszületett, alig volt több, mint 1, 5 kg. Saját példánkat felhozva, nekünk mindig 2 héttel több a becsült súlya, mint ahogy járnánk, a combcsont átlag 1 héttel több, míg az összes egyéb érték többé-kevésbé reális. Néhány nap, olykor egy hét eltérés is volt. De nem szükséges aggódnod, ha tényleg pontosak is az adatok, a babák nem egyenletes ütemben nõnek, pláne nem a "nagykönyv" szerint. Vagy belehúz majd késõbb, vagy nem. Én két héttel elõbb születtem a kiírt idõpontnál, 2100 grammal és 42 centivel, tökéletesen egészségesen. Anyukám alig magasabb 1, 50 m-nél, szóval nála csoda is lett volna, ha nagyobb leszek. :) 32 hkm

Lányom nagyon szereti a majmokat. Hallottam hogy lehet venni. Ez igaz? Ha igen honnan tudom beszerezni a picit? Mennyiért?

Legjobb válasz: Nagyon nagyon körülményes a tartása, engedélyek kellenek hozzá, állatorvosi papírok. És minimum legyen egy óriási helyiség, amit a majomnak ki lehet alakítani. Nem egy kis ketrec, hanem egy külön szoba. És sok sok pénz...

Nagyon nagyon körülményes a tartása, engedélyek kellenek hozzá, állatorvosi papírok. És minimum legyen egy óriási helyiség, amit a majomnak ki lehet alakítani. Nem egy kis ketrec, hanem egy külön szoba. És sok sok pénz...
Minden majom fõemlõs. Az új állatvédelmi törvény értelmében pedig így nem nagyon tudsz beszerezni majmot. Ez az egyik. A másik meg az, hogy mindent szétszednek, de nem úgy mint egy kutya, macska, vagy törpe malac. Hanem teljesen. Porig rombolnak egy szobát percek alatt, legyenek bármilyen kicsik is. Eléggé nevelhetetlenek. A másik baj az, hogy az egyik pillanatban nagyon bájos kis állatok, a másikban meg szétharapják és kaparják a fejedet meg a kezedet.
Milyen majomra gondoltál? Nem is túl biztonságos, mert pl. egy csimpánz simán meg is ölhet egy embert. Gondolom, nem szeretnéd a lányod testi épségét kockáztatni. Ha pedig valami kisebb fajtára, azt sem ajánlanám, nagyon tudnak harapni.
Az nem mûködik. A legálisan tartható kistestû majmok nem szobatiszták, rombolnak és a kíváncsiságuk miatt állandó veszélyben vannak. Nem lehet õket úgy tartani, mint egy kutyát vagy macskát. Több százezres tételben gondolkozz, a majomra is és a helyére is, és valószínûleg az állatot is külföldrõl kéne hoznod. Vegyél inkább a lányodnak egy plüssmajmot, és ha háziállatot akarsz, akkor az életmódodnak megfelelõt keress. A majmok nem valók háziállatnak, akik tartanak azok kvázi állatkertet építenek nekik otthon. Nem összeilleszthetõk az emberi lakókörnyezettel.
ezt ugye nem gondolod komolyan?:D
Ba.szki ez a hét vicce... :D
Megkérdezhetem minek a majom? Vigyétek állatkertbe a gyereket..ennyi erõvel ha szereti a tigriseket vesztek? nem a hét hanem az év vicce ;)
felmnõtt ember hogy lehet ennyire felelõtlen??! ( az "idiótát" illetlennek éreztem, de ami igaz, igaz...) amúgy meg bemásolom egy válaszomat, amit egy másik idióta kérdésére írtam - lehet közötök van egymáshoz. A majom vadállat! nem olyan mint a kutya, nem olyan mint a macska! egy vadállat, nem háziállat! pár évvel ezelött volt egy eset mikor egy otthon tartott csimpánz rátámadott a gazdájára, szinte szétmarcangolta az arcát, elég brutálisan! hát ez azért történt, mert szegény majmot nyugtatóttak teletömve tudta csak maga mellett tartani, olyan körülmények között amely nem voltak valók a majomnak ezért még szép, hgy szegény állat, ami ráadásul többször is próbált megszökni agresszívan lépett fel a nem normális körülményei ellen! tehát hidd el, a majom nem háziállat! és ha tényleg az a kedvenc állatod, akkor nem akarod õt kínozni! és ebben az esetben a kínzás nem csak azt jelenti, hogy láncon tartod vagy nem adsz neki enni! haem hogy belekényszeríted egy olyan környezetbe, ami nem való neki!
:D utolsó :) ))
kérdezõ te hülye vagy????
a gyerek 2 hónapig:ja de cuki!!!!!! siessünk haza!!!!!! szeretlek de nagyon!!!!!! én akarom gondozni!!!!!! 2 hónap mulva majom el lesz felejtve nem ajánlom
Amúgy, mielõtt majmot akarsz, olvasd el "A Morgue utcai gyilkosság" címû novellát E. A. Poe-tól. (http://mek.oszk.hu/00400/00463/00463.htm#d4201) Na jó, ez kicsit off volt most, de a baj az, hogy tényleg veszélyesek tudnak lenni, fõleg, ha ilyen "szabad bejárású" majmok, és az ember fejére nõnek. Ráadásul a majmok gyakran rivalizálnak egymással (vagy a gazdájukkal), és ha nem vagy elég határozott, akkor ezt kihasználja, és terrorizálni akar majd.
A kérdező hozzászólása: Szabad bejárása lenne a házban.
Magyarországon a föemlösök adásvétele és tartása nem legális. Az állatkerteknek is mindenféle engedély kell hozzá.
A pici majom is vadállat.És megnõ--és felnõtt lesz.Több foglalkozást igényel, mint 3 gyerek.Tényleg erre vágysz?? De azért jó, hogy nem a zsiráfokat vagy a vizilóvat szereti a lányod.:-))
Szólj ha majd a cápákba szeret bele:-)

A macskám most 2 napja tüzel (elsőnek) és azt sze retném megtudni hogy valahogy észre e lehet venni ha már megtörtént a dolog a a másik fiú macskával?

Legjobb válasz: Nem lenne ilyen probléma ha ivartalanítva lenne! Ha két napja tüzel akkor te nem tudod észrevenni ha már befedezte a kandúr.Reméljük nem sikerült nekik semmit összehozni! 1esnek:9 hónaposan még kölyök a cicád és máris vemhes..Gratulálok igazán a macska érdekeit tartod szem elõtt.

Nem lenne ilyen probléma ha ivartalanítva lenne! Ha két napja tüzel akkor te nem tudod észrevenni ha már befedezte a kandúr.Reméljük nem sikerült nekik semmit összehozni! 1esnek:9 hónaposan még kölyök a cicád és máris vemhes..Gratulálok igazán a macska érdekeit tartod szem elõtt.
Köszönöm a felvilágosítást :) Talán értek ahhoz ami a hobbim..Kérlek nem mond, hogy 8 hónaposan készen áll arra, hogy kölykei legyenek!A kislányok is 14 évesen elkezdenek menstruálni mégse szülnek.. Ivartalanításra nincs pénz, de etetni 5 kölyköt arra van?Rengetek ivartalanítási akció van!
Tüzelés után rögtön vidd ivartalaníttatni, így elkerülöd a bajt. Nagyon sok kiscica van már, nincs szükség többre. Az kölykök oltásai amúgy is megfizethetelenek, kölykönként 10.000 ft.
Igen észre! Nagyon ellustul és többet kér enni (sokat nyávog)! Ezt csinálja az én kismacskám is( 9 hónapos) Mivel most már nem csak neki kell jóllaknia, hanem a pocakban lévõknek is! Nagyon gyorsan fejlõdnek a hasába, szóval ha ezt tapasztalod akkor ne nagyon szorongasd inkább sokat simogasd!
Igen. mivel 8 hónaposan már érett a macska, eddig ahány macskám volt, mindig 8-9 hónaposan már vemhes volt! És ha utána jársz akkor minden macskánál így van! De mivel nekem arra nincs pénzem hogy ivartalanítsam, így vemhes lett! (De azért etetni tudom)
Ha nem akarsz kiscicát, akkor MINNÉL hamarabb ivartalaníttasd (tegnapelõtti határidõvel), amíg nem kezdenek el nagyon kifejlõdni a kiscicák. Csak akkor engedjétek fialni, ha tuti el tudjátok ajándékozni, vagy meg akarjátok tartani a cicákat! De annak nincs értelme, hogy megszülessenek, és utánnna el kelljen altatni õket stb.
Ennél szarabb kamu dumát még nem hallottam, hogy azért nem ivartalaníttatom, mert nincs pénzem. Az ivartalanítás 10.000 ft. A megszületõ cicák oltásai pedig 10.000 ft-nál kezdõdnek egy kölyöknél.
A kérdező hozzászólása: az én macskám 11 hónapos kereken :D de az elsõ szülést meg tartjuk aztán el visszük ivartalanítani..

S. O. S! Azt észre lehet venni, ha valaki már nem szűz? Rájöhet a barátom? ! :S Hogy titkoljam el? !

7 hónapja vagyok együtt a barátommal, de eddig csókon meg egy kis pettingen kívül még semmi nem történt, mert én még sz?z vagyok (vagyis voltam) és a barátom azt mondta, hogy nem fog sürgetni. Megígérte, hogy megvárja, amíg úgy gondolom, hogy készen állok, és hogy addig vár rám, amíg kell. Na, de viszont most két napja ?rült meg nagy buli volt este, állati jó hangulattal, meg minden, és hát nagyon bepörögtünk a csajokkal. Ittunk is rendesen, és hát eléggé becsíptem. Volt ott egy srác, akivel elkezdtünk táncolni, és eléggé nyomult rám, úgyhogy szépen egymásba gabalyodtunk, smároltunk is, meg volt egy csomó tapizás... szóval aztán amikor megkérdezte, hogy nem megyünk-e ki egy kicsit, simán vele mentem. Sétálgattunk egy darabig, aztán én fázni kezdtem, és mondta, hogy ott lakik 3 percre, menjünk fel hozzá. Én meg felmentem. És tök jól elvoltunk, beszélgettünk, nevetgéltünk, aztán megint csókolózni kezdtünk, és hát végül a kanapén megtörtént a dolog, szexeltünk is egymással... Most viszont ég a pofám, mert hát csóri barátomnak meg mit mondjak, ha észreveszi? El szeretném titkolni el?le, nem akarom, hogy kiderüljön, hogy másnak adtam a szüzességemet... persze most már a barátommal is szexelnék, már egyáltalán nem parázok t?le, szóval nem lenne ebb?l gond, csak félek, hogy esetleg észreveszi. :S Vajon meg tudná állapítani az együttlétünk során, hogy már nem vagyok sz?z? Azt érzik a pasik, hogy ott van-e a sz?zhártyánk, vagy sem? :S :S Gondoltam arra is, hogy esetleg azt mondom neki, ha esetleg felt?nne neki, hogy biztosan edzés közben szakadt el (mert hogy RSG-zek), mert olvastam, hogy van ilyen is, hogy egy csajnak nem az els? szex során szakad el, hanem mondjuk sport közben. Szerintetek az jó ötlet? Vagy most mit csináljak? De amúgy ezt nem lehet megállapítani, csak n?gyógyászként, ugye? :S Jaj, basszus! Tiszta gáz! :S Remélem, nem fogok lebukni, mert iszonyatosan szeretem a barátomat, és nem akarom emiatt a hülye buli miatt elveszíteni ?t. :S 17/L

Legjobb válasz: de szívtelen vagy... nemhogy bûntudatod lenne hogy megcsaltad a barátod nemm.. azon törõdsz hogy tudod mégjobban átbaxni."csórinak" sztem inkább mondd el mi történt hogy ne kelljen veled szenvednie és végre találjon normális barátnõt mert hát te nem vagy az...

Én is úgy gondolom, hogy nem való neked a srác. Lehet, hogy szereted, de nem annyira, hogy megérdemeljen téged. Mert gondolj csak bele, ha egyszer ilyen megtörtént csak azért mert egy jót buliztál és bepiáltál, akkor miért gondolod hogy többször nem fogsz elcsábulni? A hûséghez erõs fegyelem és elkötelezettség kell. Na, meg szegény srácot sajnálom én is. Az õ helyében, ha rájönnék, úgy érezném, nem szeretsz, mert ugye 7 hónap alatt nem voltál vele megcsinálni azt, amit azzal a másik sráccal pár óra alatt bevállaltál. Igaz, hogy buli volt meg minden, de ez nem kifogás egy párkapcsolatban. Amúgy meg ha nem árulod el neki, akkor lehet, hogy nem fog rájönni, de a hazugság hosszútávon nem járhat út szerintem. Bocs, hogy ezt mondom, de nem hiszem, hogy sokáig még együtt lesztek.
de szívtelen vagy... nemhogy bûntudatod lenne hogy megcsaltad a barátod nemm.. azon törõdsz hogy tudod mégjobban átbaxni."csórinak" sztem inkább mondd el mi történt hogy ne kelljen veled szenvednie és végre találjon normális barátnõt mert hát te nem vagy az...
Szóval az egyáltalán nem okoz problémát neked, hogy a barátoddal maradj bûntudat nélkül? Kizárólag az érdekel hogyan verhetnéd át? Fordított helyzetben te mit szólnál hasonlóhoz (ráadásul ez még durvább mert direkt neki tartogattad a szüzességed).
Ennyi ideig vár rád és te csak úgy megcsalod??? mondd el neki és megérdemled amit kapni fogsz...
ha van [email protected] nagy mákod, akkor beveszi... de jobb, ha elmeséled neki a sztorit... talán megértõ lesz és elnézi... ahhoz viszont rohadt nagy mázli kell... én tuti ott hagynálak, ahogy vagy... -.-
Csak hagyd ott. Jobbat érdemel.
7 hónapja vár rád, hogy neked jó legyen, erre részegen [email protected] magad egy buliban? Remélem mihamarabb rájön és elhagy a faszba.
Remélem legalább terhes lettél....ezé nem kell inni ennyit R*BANC
Nézd engem megcsalt a barátom és én erre rájöttem majd rákérdeztem mert éreztem, h vmit titkol ...megkérdeztem és közölte h nem fog nekem hazudni ezért igen megcsalt...baromi rosszul érintett mégha sejtettem is..õ közölte h nagyon jol tudja h megbántott..Talán jobban fogadtam vna ha õ maga elém áll és elmondja, kérdezés nélkül..mert te lehet, h ezt nem érzed hazugságnak de az mert a másikat szó szerint átvered, hülyének nézed. Neked is azt tanácsolom, h valld be neki mert elõbb utóbb le fogsz bukni, mert a viselkedésed el fogja árulni.. 21/L
Remélem otthagy téged te lelketlen dög!
Minden normális ember bevallaná....és azért kell leribizni mert az vagy...nem elég hogy megcsalod a barátodat...legelsõre csalod meg a barátodat
énis odaállnék elé és bevallanám hogy hülye voltam...szóval ezt buktad kisanyám..
mert egy marha nagy [email protected] vagy látszik a szövegeden is úgy állítod be magad mint az áldozatot, mellesleg megjegyzem sosem csaltam meg a párom még részegen sem, és nem fogom, ha szeret az ember nem csalja meg a párját, ne vitatkozzál már több tapasztalatunk van azért, meg ahogy elnézem egy kis ész, empátia hiányzik belõled, mellesleg, aki egyszer megcsalta a barátját többször is megteszi, ha annyi nagy felnõtt voltál széttenni a lábad vállald a következményt hogy otthagyhat a barátod, undorító vagy, fõleg ha elhallgatod, tudsz még azok után tükörbe nézni hogy megcsaltad, mentegeted magad, és nem mondanád el neki, nem sül le a pofádról a bõr???
jó nagy ribi vagy! amúgy ez mikori poszt!???
"Jó, most tessék, akkor gondoljátok magatokat az én helyembe: ti odaállnátok a barátotok elé ezzel a szöveggel?" Igen. Minden tisztességes, normális ember odaállna és bevallaná.
Csak két gyors gondolat, de elõbb a válasz a kérdésedre... nem nem lehet észrevenni, ha szûz valaki, max orvosilag. Az erkölcsi oldala a dolognak... ha ezek után valaki azt fogja kérdezni, hogy miért szemetek a pasik, stb, akkor a Te kérdésed fogom neki belinkelni, bocsi. Mert ennél nagyobb szemétség a világon nem létezik, hogy a szerelmed vár rád, nem akarja elsietni a dolgot te meg (bocsánat nem tudom jobb szóval mondani) megb*szaatod magad egy idegennel... az élet ezt vissza fogja adni neked, remélem tudod. A másik dolog pedig, hogy soha de soha nem ok a részegség a megcsalásra, és aki ezt elfogadja, az nagyon beteg ember. Ha valóban szereted a párod, úgy sem fogsz tudni a szemébe nézni így... ha bele tudsz nézni így is, akkor vagy nem szereted, vagy szemetebb vagy, mint itt bárki is gondolná (vagy szociopata).
Dottore-nek igaza van. Köszönjük ezt a kérdést a férfi nem nevében. Ezzel egy olyan "fegyvert" adtál ítt gyakorikérdéseken a kezünkbe, melyet aligha lehetne túlszárnyalni. Gyakorlatilag a legütõsebb válasz az összes olyan kérdésben melyben a pasikat állítják be lelketlen, szívtelen dögöknek, a nõket pedig szent áldozatoknak. Köszönjük!
Szerintem pedig nem kéne általánosítani. Nem minden ember gondolkodik így. Nõknél is és férfiaknál is vannak ilyen nem is mondom milyen emberek :S
Itt már mindenki leírta a lényeget. Egyet tudok hozzátenni: mondd el neki most, és azonnal hagyd ott utána! Gyakorlatilag bármelyik másik lánnyal jobban járna, mint veled. Gyanús is, hogy kamu a kérdés.
"Ja, és attól, hogy egyszer, EGYETLENEGYSZER elõfordult ilyen, attól még nem leszek ribi... nem tettem szét a lábam fûnek-fának, basszus, egészen idáig szûz voltam, most akkor mit kell itt ribizni?!" FELFOGTAD EGYÁLTALÁN HOGY MIT TETTÉL TE SZERENCSÉTLEN?
Én speciel elmondtam a barátomnak és utána legalább tükörbe tudtam nézni. Ha még lelkiismeret furdalásod sincs ezek után, akkor te egy iszonyatosan éretlen, zöldfülû gyerkõc lehetsz, aki az anyukája magassarkújában botladozik. Elõször nõj fel, valld be MAGADNAK, hogy mit mûveltél, aztán neki is. Azon rágod magad, hogy nehogy észrevegye... úristen, de szánalmasan sunyi vagy még!!! Bocsi, hogy konkrétan a kérdésedre nem válaszoltam eddig. Szerintem ha ennyire türelmes veled, akkor valószínûleg szeret, és nem is gondol arra, hogy oka lenne gyanakodni. Mondd, egy kicsit sem sajnálod õt azért, amit mûvelsz vele?
Egy ordasnagy r*banc, egy gusztustalan utolsó sz*ar vagy. A barátod remélem amint tud, megszabadul tõled.
Miért nem a(z eredeti) barátoddal mentél el a buliba?..ha ennyire fontos neked Miért emlékszel olyan pontosan az esetre..ha olyan sokat ittál, h nem tudtad megakadályozni? Miért flörtölsz egyáltalán mással, és miért mész fel vadidegen ember lakásába? Ha EZ tetszik neked, akkor miért erõlteted a komoly kapcsolatot?
sziasztoK! háát te eléggé nagy Ribi vagy kislányom! :D amúgy mikor téma ez? :D
A kérdező hozzászólása: Lehet, ti gerinctelennek tartotok, de ettõl még nem fogom elmondani neki. Jó, most tessék, akkor gondoljátok magatokat az én helyembe: ti odaállnátok a barátotok elé ezzel a szöveggel? Ugye, hogy nem? És aki most majd azt fogja mondani, hogy "de mi soha nem is keverednénk ilyen helyzetbe, mint te", az meg kamuzik, mert sose lehet elõre tudni. Én se tudtam, hogy ez lesz a vége... és igenis, van bûntudatom, de inkább nekem kelljen vele együtt élnem, semmint a barátomnak, hogy majd azon rágja magát, hogy õ esetleg nem volt nekem elég jó, vagy ilyesmi... és most attól, hogy esetleg elmondom neki, még nem lesz kevésbé rossz, vagy nem lesz kisebb a bûntudatom. Akkor meg nem tökmindegy? Ez így egyszerûbb. Csak arra voltam kíváncsi, hogy rájöhet-e magától akkor, amikor vele is lefekszem, vagy ha nem mondom el, akkor egyáltalán nem fog kiderülni. Erre még mindig nem nagyon sikerült senkinek sem választ írni, mert csak az észosztás megy... köszi, ezt én is tudom, hogy nem kellett volna. De nem ezt kérdeztem, hogy ribi vagyok-e vagy sem. Ja, és attól, hogy egyszer, EGYETLENEGYSZER elõfordult ilyen, attól még nem leszek ribi... nem tettem szét a lábam fûnek-fának, basszus, egészen idáig szûz voltam, most akkor mit kell itt ribizni?! :S
Nem vagy tisztában a dolgokkal kislány, elhallgatni egy bûnt= hazudni, itt nem arról van szó, hogy nem mondod meg neki hogy nem jö9n be a zöld alsónadrágja, kislány megcsaltad a barátod aki várt rád hûségesen és kitartóan, mi ez hanem oltári nagy gerinctelenség, és lenne képed elhallgatni, aha ismerném a barátod elmondanám neki, hogy lehetõsége legyen egy olyan lányt találnia aki igazán szereti és akit érdemel, mert te nem érdemled meg õt!
A kérdező hozzászólása: De most nem az, hogy részegen mit csinálok és mit nem, ha egyszer részeg vagyok, akkor az nem komoly. Ha józan lettem volna, sose csinálok ilyet! Nem ezt kérdeztem, meg nem kioktatást kértem, hanem segítséget! Hogy erre most rá lehet-e így jönni, vagy ha nem szólok róla, akkor ugye nem derül ki? Ennyi lett volna a kérdés. És tényleg szeretem, de hát fiatal vagyok, meg ember, én is csinálhatok hülyeséget néha, nem?
a részegség nem kifogás semmire... szánalmas és undorító ribanc vagy... szegény srácot sajnálom csak... engem kikészitene ha ilyen kiderülne barátnõmrõl...
NÉHA???? Ilyenbõl egy van és azt nem a szerelmednek adod hanem részegen egy idegennek???? te nem vagy normális!....most komolyan te mit tennél ha ugyanezt tette volna a barátod??? amúgy meg gondolkodtál volna el azelõtt mielõtt egy kortyot is iszol...
ne fogd rá hogy fiatal vagy.. ha jársz valakivel akkor az azt jelenti hogy nem csalod meg akármilyen részeg is vagy..énis fiatal vagyok még és még csak meg se fordult a fejembe hogy megcsaljam a barátom...
A kérdező hozzászólása: Nem, semmiképpen sem fogom elmondani neki! Nem szeretném, ha emiatt menne tönkre a kapcsolatunk. Még ha meg is bocsátana, akkor is ott maradna benne a szálka, és ettõl inkább megkímélném... Szóval nem szeretném elmesélni neki, mi történt, neki is úgy lesz jobb, ha eltitkolom. Mármint, akkor õ sem fog õrlõdni, meg nem lesz bizalmatlan, és nyugodt lesz a kis lelke. Nekem ez a legfontosabb, hogy meglegyen a lelkibékéje.
Ezt mondd neki:" Ne haragudj drágám, de tudod, volt egy király buli, és hát meg b.szattam magam egy idegen csávóval, most már nem félek a duga'stól, gyere b.sszunk egy jót" Most komolyan... ennyi eszed, hogy lehet?? Vár rád 7 hónapot, nem sürget, meg semmi, erre te egybõl oda adod magad valaki másnak... Hagy ott, ezerszer jobban érdemel, egy ilyen kis ribinél... gondolkozz el a dolgokon. Lenne pofád a szemébe hazudni, hogy még szûz vagy... Húzd meg magad de kurv.ra, azt ajánlom.
Elõször is nagyon kocsög vagy, és szemét már ne haragudj, vár rád 7 hónapot te meg odaadod magadnak másnak.a részegség nem mentség, sõt még hazudsz is magadnak azzal, hogy részegen lefekszel mással, de józanon nem mersz, nem szereted a barátodat ne áltasd magad, ha szeretnéd nem feküdtél le volna senkivel, az alkohol nem kifogás.Ha nem akarsz még nagyobb tört a szívébe akkor mondd el neki, ha tapasztalt fiú amúgy rájön, hogy szûz vagy-e, de ne hazudj neki ha már megcsaltad, nagy gerinctelenség megcsalni a párod, de az alkoholra fogni egyenesen szánalmas, ne akarj patkány lenni, mondd el neki!
Kedves Retek! Ettõl a gerinctelenségtõl okádnom kell.Ha így folytatod, hogy mikor iszol lefekszel bárki fiával, akkor jó úton haladsz afelé, hogy egy ótvar, retkes, tetves [email protected] legyél. Nagyon remélem, hogy otthagyod azt a srácot, mert így csak vele cseszel ki.Meg magaddal, nekem is volt egy hasonló nõm, nem nevezném kedvesemnek.Nincs ennél undorítóbb dolog a világon.De amelyik férfi ugyan ezt csinálja mint te az is egy [email protected] Üdv.:George
Meglegyen a lelik békéje??? Te nem vagy normális!!!....hazudnál neki egy ilyen dologban mert az neki majd olyan jó lesz???? szánalmas vagy....én inkább tudnám az igazságot minthogy hazugságban éljek....
A kérdező hozzászólása: Én nem hazudnék neki, csak elhallgatnék elõle valamit. Az nem ugyanaz! Egy dolog hazudni, amikor valótlanságot mondunk, egy másik dolog pedig titkolózni, amikor nem mondunk el valamit a másiknak, hogy nehogy fájjon neki. És persze, hogy van bûntudatom. Kinek ne lenne? De ez egy egyszeri eset volt, biztos, hogy nem fog elõfordulni többet, és ezt tudom magamról. Egyszer megtörtént, hiba volt, és pont. Errõl a barátomnak pedig nem kell tudnia, jobb, ha nem tudja.
"Nem, semmiképpen sem fogom elmondani neki! Nem szeretném, ha emiatt menne tönkre a kapcsolatunk. Még ha meg is bocsátana, akkor is ott maradna benne a szálka, és ettõl inkább megkímélném... " Bocs szívecském, de a kapcsolatotoknak már vége. Ha pedig vele maradsz és eltitkolod akkor gerinctelen is vagy mert nincs annyi lelkiismereted, hogy elmondd neki. Tudod te hoztál egy döntést (akkor mikor öntötted magadba a piát) de a döntéssel járó következmények alól nem bújhatsz ki. Legközelebb talán több eszed lesz és azt mondod : "Köszönöm szépen, de nem iszom többet"
Jajj de szánalmas szöveg ez!!!!....aki hazudik annak persze nem ugyanaz...de akinek mondod...jelen esetben nem mondod mert elhallgatod elõle....annak ez a 2 ugyanazt jelenti!!!!
hát nem látszik hogy bûntudatod lenne..de am ha egyszer megcsaltad többször is megfogod..sztem nem élted ki magad szóval inkább hagyd el a srácot hogy ne kelljen melletted szenvednie...
Kipróbálhatod, hogy meglesztek-e együtt, de nem akarom ismételni az elõttem szólókat szóval tudod.Ha ilyen vagy, akkor vállald fel, lesz aki felkarol hidd el, soha nem lesz gondod az életben, csak jó felé kell ráznod a segged.Had gratuláljak hozzád.Remélem azért van nem kevés bûntudatod!!!
Könnyen el lehet tikolni. De egy hülyep1csa vagy és azt szeretncsére nem lehet eltitkolni. Szánalmas vagy!
A kérdező hozzászólása: :O De hogyan lehet rájönni? És ha azt mondom neki, hogy sport közben szakadt el? Az hihetõ indok, ugye? Ajjj, basszus, hogy lehettem ilyen hülye... most agyalhatok ezen is. :S

Mindenesetben észre lehet venni, ha elmegy a magzatvíz? Mi van, ha éppen zuhanyzom, vagy pisilek, akkor hogy veszem észre?

F?leg a fürdés érdekel,meg mondjuk a pisilés?

Legjobb válasz: én egy kis pattanásszerû hangot hallottam, amikor megrepedt a magzatburok. De a lényeg, hogy a magzatvíz nem áll el, nem tudod elállítani, mint a pisit. szóval elég feltûnõ.

én egy kis pattanásszerû hangot hallottam, amikor megrepedt a magzatburok. De a lényeg, hogy a magzatvíz nem áll el, nem tudod elállítani, mint a pisit. szóval elég feltûnõ.
Én is ettõl féltem, hogy majd nem veszem észre. :) De tényleg nem lehet nem észre venni! Én feküdtem, mikor elfolyt, vagyis nem is nagyon folyt, mint késõbb láttam, nagyon kicsit lett vizes az ágy, de lehet érezni, mint mikor a menstruációkor nagyon erõsen megindul a vér. Én nem hallottam pattanást, mert már aludni készültem, félálomban voltam. De utána is ömlött a víz belõlem, csak álltam és folyt. Ne aggódj, észreveszed még ha kádfürdõt veszel is! ;) Boldog babavárást és babázást!
Biztos, hogy észre fogod venni! Nekem mikor felkeltem az ágyból, és kimentem wc-re, végig ömlött a folyosón. Mire beértünk a kórhába, már egy vastagf betét teljesen átázott. Ez nem úgy van, hogy elfolyik, aztán elfogy, hanem folyton termelõdik, amíg meg nem szülsz, tehát utána is folyik egyfolytában, ha már elfolyt, akkor is.
Nekem véres volt a tágulás miatt. Szóval én észrevettem.
sajnos nem minden esetben egyértelmû, lehet csak csepegés is, ha a baba fekvére folytán elállja az utat, és én már hallottam, olyanról, h egyáltalán nem tûnt fel egy nõnek, meg zuhanyzott. Nagyon kell figyelni, mert nagy a fertõzés veszélye, ha már nem ép a magzatburok
Nálam éjjel kezdett szivárogni a magzatvíz, mikor kimentem WC-re. Vékony sugárban folyt, néha elállt, de mikor fel akartam kelni a WC-rõl mindig újra kezdõdött. Így tettem betétet és úgy mentünk a kórházba. Kb. másfél óra múlva értünk oda. Mikor aztán kiszálltam a kocsiból a betét már nem bírta, a nadrágom és a lábam közt lévõ törölközõ sem. Csak úgy ömlött, mintha dézsából öntenék. Szó szerint húztam a csíkot magam után. Legalább egy fél órát folyt még, igaz nem végig ilyen mennyiségben. Szerintem ha igazán folyik tutira észre fogod venni. Bár azért drukkolok érted, hogy ne folyjon el. Azt mondják könnyebb a baba útja, ha nem folyik el a víz elõre.
A kérdező hozzászólása: Mivel nem volt még benne részem, így nem is gondoltam, h ilyen nagy mennyiségrõl beszélünk.... :) ) Huu, akkor biztos észre fogom venni, ha elfolyik. :) Köszi
Szerintem ezt nem lehet nem észrevenni, nekem nem volt hang, csak egyszerûen elkezdett folyni de annyi hogy a betétek se bírták az iramot:)
én is mintha kis pukkanást éreztem volna a hasamnál. meg tudod milyen?nem olyan érzés, mint mikor a pisi jön ki, hanem inkább mikor mensizel és egyszer "nagyobb löket" jön ki.olyanhoz tudom hasonlítani.
Nekem csak szivárogni kezdett, bevallom, elõször azt hittem, a vizeletem csepeg :=), éppen elég beteg voltam, sokat köhögtem, tüsszögtem. Aztán, amikor pisilés után is folyamatosan éreztem, azt hittem, erõsebb a folyásom, valahogy eszembe sem jutott, hogy ez a magzatvíz is lehet, én végig olyan zubogó ömlésre számítottam :=). Így aztán nem is mentünk kórházba, csak betettem betétet és még vígan otthon töltöttem néhány napot, amíg elkezdõdtek a fájásaim. A kórházban így is burkot repesztettek, és még akkor is jött ki magzatvíz :=).
Egész biztos, h. észreveszed, annyira bõséges lesz. Az azonban, h. az elsõnél nem folyt el, egyáltalán nem biztosíték arra, h. most sem fog! Minden szülés más és más!
Bocsi, hogy ebbe a kérdésbe írok, de a feleségemnek most volt egy "pattanó hang" és kifolyt 1-2 deci víz..pisilés közben és után is csorgott kicsit, de most már csak szivárog. Felhívtuk a szülésznõt, õ azt mondta hogy tegyen be egy betétet, és fél óra múlva hívjuk fel, átázott e. Ilyenkor mit kell tennünk szerintetek? Fájásokat nem érez egyáltalán. Egy picit lehet érezni a hasnál, ahol pattant, minimális fájdalmat, de ezek bizti nem fájások. Szerintetek fogok ma éjjel szülni?? Köszi a gyors válaszokat!!

Nagyon ciki, hogy nem csókoloztam még? Észre lehet venni ha havaki még nem csókolozott, mármint a pasi észre veszi?

Észre veszi a fiú ha még nem csokolozott a csaj?

Legjobb válasz: Ja és nem ciki egyáltalán várjál csak az igazi ha arra vársz:D

Ja és nem ciki egyáltalán várjál csak az igazi ha arra vársz:D
Nem hiszem hogy rossz lenne neki az észrevételt a tapasztalatlanságból veszi észre :D
Nem hiszem :) Ez ösztönös. Ahogy majd elkezded vele jön magától, hogy mit csinálj. Nagyon jó dolog, én imádok csókolózni! Egy nagyon jó dolog a vágyfokozásra
háát.. nekem nem úgy jött össze, ahogy jó lett volna:D összekoccantak a fogaink, meg minden...nekem akkor kínos volt kicsit.. de megértõ volt a pasi:) elmondtam neki, hogy még nem csókolóztam senkivel:) azóta is együtt vagyunk..és csak mosolygunk a dolgon:D
A kérdező hozzászólása: és hány éves voltál?utolso...

Észre lehet venni ha megfigyelik a levelezésem a gépemen? Hogyan?

Legjobb válasz: józan ésszel, tûzfallal és kasperskyvel :D csak ennyi a recept

józan ésszel, tûzfallal és kasperskyvel :D csak ennyi a recept
A kérdező hozzászólása: Ebbõl csak három hiányzik...:-) miért épp a kaspersky program?
tapasztalat, használd egy kicsit és nem is lesz kérdés miért
ESET Smart Security5 is jó, de valódi kóddal.
Az eddigiekhez alternativák: 1) Ügyelj rá, hogy ha szokatlanul, váratlanul opciot ajánlj fel adott levelezõ rendszer, akkor lehetoleg kerüld ki. Ugyanis bár olykor tényleg hivatalosan, adott lev.rendszertõl jön az üzi, de gyakran hackerektõl, akik így szereznek jogosultságot adott levelesládákhoz. Tehát ha lehet, kizáólag úgy járj el iylan gyanus esetben , hogy KINYOMOD AZ ABLAKOT, elõtte, vagy kilépésbe kombinálva törlöd az adatokat, amiket csak lehet böngészõvel (pl. cookie-ket, megjegyzett kódokat, stb). NE dõlj be annak, ha oylan opciót is látsz, hogy "nem élek a lehetõséggel, maradjon minden a régiben", vagy ilyemsi! Azonban , ha kinyomtad az ablakot, ha dinamikus az ip cimed, akkor váltsd át! Ha ezek után is újra és ujra felteszi a kérdést, akkor vagy eleve fertõzött a géped, virusirts ez esetben; vagy pedig nincs ok aggodalomra és hivatalos üzi, pl. ha gmail-t hasnzálsz, néha a google ad opciót, ilyen tipusuakat is; nos, nehéz eldönteni, mikor nincs félnivaló, de összeszedtem most a szempontokat, mi mindent járj végig, és a lehetõ leginkább véded ezáltal leveles ládád. Persze ezen felül rendszeresen frissitsd viruirtód. Az emlitett Kaspersky-ról jókat hallottam; nekem freeware verzióju Avast-om volt, jónak tûnt az is. 2) A virusok elkerulésére kezdj el linux operációs rendszert tanulni, használni -párhuzamosan lehet adott gépen windows-zal, akár kulon vinyón, akár ugyanazon, de particionálva-, és ha ezen belul Ubuntu linuxot választod, könnyen kapsz magyaroktól segitséget, mivel erre a linuxfajtára létezik a legnagyobb magyar közösség, kezdve a prohardver.hu-val (ez egy multiportál, mivel nem csak hardver részlege van , csak ez a központi lapjuk), az ubuntu.hu -n át, sok kisebb fórumig. Még valami: nem kell linuxhoz virusirtó, esetleg egy egyszerû tûzfal, primitiv beállitásokkal (gufw). Bár mindent fel lehet törni, a linuxot kulonosen nehéz, miközben semmiféle virusirtó nem kell rá. Amig el kezded tanulni, ugynevezett linux-os live-cd-rõl is netezhetsz, ha eleinte még bizonytalan vagy a windows-zal való párhuzamos telepités mikéntjében, bár persze hátránya a live cd-zésnek, hogy a cd meghajtó eleve jóval lasabb, mint a vinyók, valamint mivel cd, ezért a beállitások nem mentõdnek el. Amúgy vészhelyzetben, pl. rendszerhiba esetén remek szolgálatot tesz a live cd.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!