Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet venni (1672 db)

Venice kártyát hol és hogyan lehet venni? És milyen helyekre lehet bemenni vele? Vagy egyéb kedvezmény Velencében?

Legjobb válasz: Már meg nem mondom, régen voltam velencében, de ha minden igaz, elég sok helyre beengednek vele, vagy kedvezményt kapsz, pl a vaporetto-n úgy emlékszem nagyon jól jártam, hogy megvettem. A kártyát azt valahol a vaporetto jegypénztáránál lehetett venni, ha jól emlékszem, de lehet már nem úgy van.

Már meg nem mondom, régen voltam velencében, de ha minden igaz, elég sok helyre beengednek vele, vagy kedvezményt kapsz, pl a vaporetto-n úgy emlékszem nagyon jól jártam, hogy megvettem. A kártyát azt valahol a vaporetto jegypénztáránál lehetett venni, ha jól emlékszem, de lehet már nem úgy van.
Van pár féle Venice card. Van a blue és az orange card, de rolling is. Többnyire ezek 3-7 napos korlátlan tömegközlekedést biztosítanak, illetve kedvezményes belépõket múzeumokba, templomokba. Nem emlékszem, hogy a narancs vagy a kék, de valamelyik jó pár ingyen belépést is tartalmazott, értelem szerûen ez jóval drágább is volt... Jár érte még napi két ingyenes pisilés is, aminek iszonyatosan megkérik az árát mindenhol, szóval nem hátrány! A Rolling Venice Card 14-29 év közötti fiataloknak lett kitalálva, ez 4 euró, ehhez 18 euróért lehetett 3 napos tömegközlekedési jegyet venni (vagy is okosan együtt árulták a kettõt), ez is kedvezményekre jogosít belépõknél... Venni a legtöbb Hellovenezia pénztárnál lehet. Ha a buszpályaudvaron állsz, ott van egy féltetõs pénztár is, de azzal szemben van egy turinform is, én ott vettem, kisebb volt a sor...
A kérdező hozzászólása: Köszike!! Utánanézek, hogy milyen belépõkre jogosít fel, mert fontos lenne két hely, amit szeretnénk megnézni, és ettõl függ, hogy megvesszük-e. Egy napra megyünk, és ezekkel a vizibuszokkal szeretnénk közlekedni, mert ki szeretnénk menni 2 szigetre is. Köszike!

Olvastam itt, hogy lehet venni olyan készüléket amivel a baba szívhangját otthol is meg lehet hallgatni. Hol lehet venni és mennyebe kerül?

Legjobb válasz: Szia. Anima sound a neve azt hiszem. Keress rá a googleba. Ha esetleg nem jól írtam a nevét, akkor keress rá úgy hogy szívhang figyelõ. Megtalálod én is láttam már 8000ft.Jó babavárást.35 hetes kismama

Szia. Anima sound a neve azt hiszem. Keress rá a googleba. Ha esetleg nem jól írtam a nevét, akkor keress rá úgy hogy szívhang figyelõ. Megtalálod én is láttam már 8000ft.Jó babavárást.35 hetes kismama
AngelSounds szívhang figyelõ készülék. lehet félre írta az elõzõ válaszoló :S
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Neked is boldog babavárást! És fájdalommentes szülést!
http://www.impakt.hu/webshop 9.900ft boldog babavárást

SOS. A Howrse online számítógépes játékban hogy lehet venni lovat vagy örökbe fogadni?

Legjobb válasz: örökbefogadni nem lehet, venni lehet árverésen, ha megvan már 10 nap rangidód, vagy közvetlen értékesíttésen, ha már 30 nap rangidöd van. Ezeket a menúket a legelsö fülön találod, ez a tenyésztés menü.

örökbefogadni nem lehet, venni lehet árverésen, ha megvan már 10 nap rangidód, vagy közvetlen értékesíttésen, ha már 30 nap rangidöd van. Ezeket a menúket a legelsö fülön találod, ez a tenyésztés menü.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!


A farming simulator 2013 ba hogy kell disznókat venni? Van ól nekik, de a PDA szerint nincs egy disznóm se, nem tudom, hogy lehet venni.

Legjobb válasz: google: farming simulator 2013 how to buy pigs valami olyanokat írnak rakjál vizet:D

google: farming simulator 2013 how to buy pigs valami olyanokat írnak rakjál vizet:D
A kérdező hozzászólása: köszi

Azt akarom megtudni hogy hogyan lehet venni a játékot ms ponttal?

szoval anyit tudok hogy meg kell vennem az ms pontokat pl 2100 pont idáig oké aztán rámegyek pl tekken 6 1500 pontba kerül idáig is oké (amugyy még nem probáltam) és amikor letölt akkor egyértelmű hogy nem kér cd-t hozzá de ha nem kér cd-t akkor majd megy vele a live játszma vagy nem?

Legjobb válasz: Megy. Ugyanolyan teljes verzió, mintha lemezen vennéd.

Megy. Ugyanolyan teljes verzió, mintha lemezen vennéd.
A kérdező hozzászólása: oks kösz :3

Kombinált jegyet hogyan lehet venni?

Oda:

Legjobb válasz: Érdemes egy utazási irodába elmenni és ajánlatot kérni az útvonalra : ott a legkedvezményesebb repülõjegyeket tudják összeszedni 1 csomagban, csatlakozásokkal, úgy, hogy minden stimmeljen, a visszaút is! :D Most hirtelen nem tudok neked konkrét utazási irodát ajánlani, de a neten rákereshetsz, több cég is foglalkozik ilyennel! (A férjem üzletkötõ, évek óta így rendelik meg a repülõjegyeket, mert így akkor is kapnak helyet 1-1 repülõn, amikor az adott légitársaságnál már nem tudna venni arra az idõpontra/gépre.)

Érdemes egy utazási irodába elmenni és ajánlatot kérni az útvonalra : ott a legkedvezményesebb repülõjegyeket tudják összeszedni 1 csomagban, csatlakozásokkal, úgy, hogy minden stimmeljen, a visszaút is! :D Most hirtelen nem tudok neked konkrét utazási irodát ajánlani, de a neten rákereshetsz, több cég is foglalkozik ilyennel! (A férjem üzletkötõ, évek óta így rendelik meg a repülõjegyeket, mert így akkor is kapnak helyet 1-1 repülõn, amikor az adott légitársaságnál már nem tudna venni arra az idõpontra/gépre.)
A kérdező hozzászólása: köszönõm
Ha kétszerre veszed meg a jegyet, annak az a hátránya, hogy nem egy jegyként van kiállítva, azaz "bukod" a csatlakozásokat. Mindenképp érdemes egy jegyként kiállíttatni, hiszen így ha késik az elsõ járat, ami miatt elúszik a második, akkor nem lesz gond az átfoglalásból. Viszont ha külön jegyen van a második járat, és az elsõ késése miatt elúszol, akkor az "no show", azaz nem fogsz tudni reklamálni (illetve igen korlátozottan), hogy legyen új foglalásod következõ járatra.
A kérdező hozzászólása: Igen, köszönöm, ezzel tisztában vagyok. Éppen ezért keresek kombinált jegyet. Illetve kerestem. Kedves elsõ válaszoló! - Köszönöm a tippet (utazási iroda). Találtam a neten a hurrá-nyaralunk utazási iroda honlapján kombinált jegyet. Mindenhová KLM gép vinne. Még egyszer köszönöm! Ettõl függetlenül várom a további ötleteket/ajánlatokat!

Ha a hűségnyilatkozatból csak 18 hónap telik le (24 hónap helyett), akkor hogy lehet venni telefont?

Ha a h?ségnyilatkozatomból csak 18 hónap telik le(T-mobile), és néztem egy olyan telefont ami 2 éves h?ségre 0 Ft(Samsung Galaxy mini)Akkor ha csak 18 hónap telik le ( 24 hónap helyett), akkor is 0 Ft a telefon?Vagy kell érte fizetni?(Aranykártyás is vagyok).

Legjobb válasz: Sehogy. 3 hónappal elõbb tudsz venni.

Sehogy. 3 hónappal elõbb tudsz venni.
A kérdező hozzászólása: A T-mobile azt mondta hogy ha letelik 18 hónap akkor már lehet venni. De akkor is 0 Ft-ért tudok venni telefont(vagy fizetni kell), vagy csak akkor lehet 0 Ft-ért, ha letelik mind a 24 hónap?
Hívd fel õket.

Az itunes-nál, hogy lehet venni szoftvereket? Csak euróval lehet fizetni vagy hogy van ez Magyarországon?

Legjobb válasz: Euróban vagy dollárban lehet fizetni, internetes fizetésre is alkalmas bankkártyával. Ha a számlád forintba vezeted, akkor természetesen a bankod az összeget át fogja váltani forintra. A "Buy" gombra kattintva tudsz vásárolni. :)

Euróban vagy dollárban lehet fizetni, internetes fizetésre is alkalmas bankkártyával. Ha a számlád forintba vezeted, akkor természetesen a bankod az összeget át fogja váltani forintra. A "Buy" gombra kattintva tudsz vásárolni. :)
A kérdező hozzászólása: És csak bank kártyával lehet fizetni???
Nyilván. Miért, még mivel lehetne?
A kérdező hozzászólása: K P-val
És azt hova fizetnéd? Elküldenéd postán, vagy leadnád a sarki fûszeresnél? Nyilván erre nincs lehetõség, ahogy semmilyen online boltban sem...

Vehetek én is magamtól Ar-es tápszert vagy muszaly hogy a gyerekorvos irja ki? Mert láttam Dm-ben hogy lehet venni. Elég sokat bukik a babám van hogy 3 ora után is.2 hos

Legjobb válasz: Nyugodtan! Úgy kell adni, mint a többit. Mi is ettük, de nem tudott kakálni tõle a babám, így mi most sima tápszert eszünk, amit a Nutriton nevû porral sûrítünk be. Ezt patikában lehet kapni , nem kell recept.

Nyugodtan! Úgy kell adni, mint a többit. Mi is ettük, de nem tudott kakálni tõle a babám, így mi most sima tápszert eszünk, amit a Nutriton nevû porral sûrítünk be. Ezt patikában lehet kapni , nem kell recept.
De ha lehet akkor hypoallergént vegyél: BEBA AR/HA


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!