Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet valaszolokkal (104 db)

Hogy lehetséges valakit lenyomozni IP-cím alapján? Az IP-címet hogy lehet megszerezni? Megszerezhető pl. itteni válaszolók IP-je csak a válasz alapján?

Legjobb válasz: "Megszerezhetõ pl. itteni válaszolók IP-je csak a válasz alapján?" Mezei felhasználónak nem. Adminisztrátornak igen, de õ meg nem fogja kiadni. "IP-címet hogy lehet megszerezni?" Bármi amit küldesz/fogadsz az interneten azt egy IP-cím alapján teszed. Sok szerver, amivel kommunikálsz az tárolja az IP-címeket, és azt, hogy milyen adatokat kért az adott IP-címû gép a szervertõl. Ezt logolásnak hívják. "Hogy lehetséges valakit lenyomozni IP-cím alapján?" Ehhez meg az internetszolgáltató kell, akié a megszerzett IP-cím. Õ vissza tudja keresni, hogy adott idõpontban melyik felhasználójának volt kiosztva a kérdéses IP-cím (merthogy változhat). Szintén nem fogja csak úgy kiadni. Persze lehet IP-címet rejteni (HideIP és társai), de ha nagyon akarják, akkor ezeken keresztül is kideríthetõ a tényleges IP-cím (ha van megfelelõ logolás), de sokkal nehezebb. Teljesen elbújni az interneten szinte lehetetlen.

"Megszerezhetõ pl. itteni válaszolók IP-je csak a válasz alapján?" Mezei felhasználónak nem. Adminisztrátornak igen, de õ meg nem fogja kiadni. "IP-címet hogy lehet megszerezni?" Bármi amit küldesz/fogadsz az interneten azt egy IP-cím alapján teszed. Sok szerver, amivel kommunikálsz az tárolja az IP-címeket, és azt, hogy milyen adatokat kért az adott IP-címû gép a szervertõl. Ezt logolásnak hívják. "Hogy lehetséges valakit lenyomozni IP-cím alapján?" Ehhez meg az internetszolgáltató kell, akié a megszerzett IP-cím. Õ vissza tudja keresni, hogy adott idõpontban melyik felhasználójának volt kiosztva a kérdéses IP-cím (merthogy változhat). Szintén nem fogja csak úgy kiadni. Persze lehet IP-címet rejteni (HideIP és társai), de ha nagyon akarják, akkor ezeken keresztül is kideríthetõ a tényleges IP-cím (ha van megfelelõ logolás), de sokkal nehezebb. Teljesen elbújni az interneten szinte lehetetlen.
Mégvalami: országos *DSL szolgáltatóknál az ilyen IP-bõl várost kitaláló oldalak meglehetõsen hibásan mûködnek. Nekem ebben a pillanatban az elsõ által linkelt oldal kb 60km-t téved, ami Magyarországon elég nagy távolságnak számít (Invitel amúgy). Az Invitel a fix IP-s elõfizetéseinél mindig szegedi helyet ad meg (az a központjuk), bárhol legyen az országban. A munkahelyemnél ez 200km pontatlanságot jelent. Szóval az ilyen helyekrõl nyert adatokat ajánlott fenntartásokkal kezelni.
utolsó: Ott teljesen másról lehet szó. Egy IP cím önmagában az ég világon semmire sem jó. Valahogy megszerezték inkább a jelszavaidat (pl. egy keyloggerrel) és azzal már mennek sokra.
4/5: az általad leírtakat egy mezei felhasználó SEHOGYAN sem tudja megcsinálni. Tudod nincs olyan program, hogy klikk és lehallgat. Klikk és elolvas. Klikk és feltör. Viszont vannak könnyen benyelhetõ vírusok.
mikor suliból írtam a wordpress blogjára ugyanez volt - pedig iskolai számítógép azért biztonságos meg ez már a 3. számítógép amit használok, és még mindig ez megy egyszer a régebbi újra volt telepítve, + ubuntu is volt feltelepítve, és mégis elkezdtem írni a feljelentést word dokumentumban ahol leírtam bizonyos dolgokat, és érdekes azóta nem szórakoznak azokkal a dolgokkal amiket ott írtam! az egyikük egyébként androidos mobiltelefonról netezik és õ is meg tudja ezt csinálni (mindig mikor róla írtam, akkor nézte meg androidról az oldalamat, vagy egy bizonyos videót)
Ha gépcserék, jelszócserék, account-cserék után továbbra hozzáférnek az adataidhoz, akkor minimum a CIA figyel... "pedig iskolai számítógép azért biztonságos" Vagy ott van a keylogger.
azért köszönöm annak aki segíteni próbált, nem csak leszavazott. sajnos a jelszavamat valóban kitalálhatta, mert mikor megismertem õt, annyira szerelmes voltam és bíztam benne, hogy olyan információt is megosztottam magamról amit nem kellett volna... ebbõl kitalálhatta, de már rég lecseréltem mindenhol másra. Ezek után utolsó aljas szemétláda dolog rólam állítani, hogy ÉN "toltam ki vele nagyon csúnyán", és a többi :'(((((( miért kell így tönkre tenni másnak az életét, meg lejáratni meg megutáltatni mindenkivel mikor neki megvan mindene :'(((((( ha esetleg van valami keylogger program a gépen, és esetleg utána telepítettem fel a Comodo-t, akkor az kimutatta volna? vírusírtó mellett is kerülhetett a gépre? úgy hogy nem egy városban élnek az áldozat + az elkövetõk
-és a keylogger mûködik mobiltelefonon is? egyébként egyszer újra lett telepítve a szervizben a szoftverje a mobiltelefonnak is -és a lehallgatást hogy oldotta meg? porton keresztül?
Igen a Comodo már kimutatta volna, meg egy erõsebb virusírtó is. Hát azt ezért max pm-ben mondom el, hogy hogyan csinálták egy másik városból. Bocsi de nem kéne mindenkinek tudnia, hogy hogy kell tûzfalat törni. Van Android-ra keylogger, sajnos már az sem védtelen. Hogy iphone-ra van-e abban már nem vok biztos, de igen. Ennél kisebb telón meg egy java apllikáció kérdése ami folyamatosan fut Lehallgatás: 1. gépen: fog egy keylogger-t, bejuttatja a keylogger-ben van egy rootkit, ez megszerzi a rendszergazdai jogokat. Ezután fogja a hangkártya input forgalmát kimenti egy fájlba, majd néha( vagy ha nem túl hozzáértõ az áldozat), akkor folyamatosan küldi egy ip címre. Mindezt úgy, hogy nyit egy portot, gépen( tcp-n, vagy udp-n, esetleg ipx-en, vagy ipip-n keresztül), és átjátsza azon az adatforgalmat a saját gépére. Androidos telefonon is kb ugyanez a helyzet( kisebb eltérésekkel már a módszerben nem, de a programkód jelentõsen eltér) Ha telefonról van szó akkor érdemes tûzfalat arra is tenni. Ez sokmindent megelõzhet. De ha ezek az illetõk mindehhez nagyon értettek, és õk írták meg java-ban, vagy c++-ban a keyloggert+ a bejuttató programot, akkor elég profikról van szó, és nem sokat érnek a tûzfalak meg a virusírtók, ha viszont csak letöltöttek egy programot, amit pénzért le lehet ingyen meg sharware-ben meg 30 napig használhatja, akkor is elég sok munkát fektettek bele, mert jól be kell állítani, stb. Mondjuk ezeket az illetõket le lehet csukatni, mert ez bõven kimeríti a zaklatás cselekményét, + a btk 300/b paragrafusát is( azaz mehetnek hacker-ként a börtönbe), ha sikerülne rájuk bizonyítani a dolgot. De ehhez komoly bizonyíték kell.
Rá lehet jönni a stílusból. De az illetõ elrontotta, mert csak a 2. kérdés volt.
A kérdező hozzászólása: Szóval akkor senki nem lát neveket! Csak nemrég vagyok itt és azért kérdeztem! Ezt hogy érted hogy a elrontotta, mert csak a második? De amúgy köszi a választ.
Onnan lehet tudni, hogy válaszolt neki, aki kiírta a kérdéseket. Amúgy a neveket nem lehet látni - de írni lehet a kérdezõnek és a válaszolóknak is, ha megengedték.
Startmenü futtatás írd be : msconfig ott keresd ki az automatikus inditás fül t szedd ki a pipát okézd le Reboot-old g épet és kész!
A kérdező hozzászólása: Kösz a választ, kipróbálom de ebbõl még nem tudható meg hogy mi is ez a 2 alkalmazás, mert ez is érdekelne.Meg aztán nehogy az legyen esetleg hogy ha letiltom az automatikus indítást akkor esetleg olyan alkalmazások se induljanak el amik hasznosak és mûködnek.
A kérdező hozzászólása: Egyébként valami fertõzött fájlok voltak, spywer volt.Az Avast bott idejû kereséssel le tudta írtani azóta nem megy ez a 2 gyanús alkalmazás...


Hogyan lehet itt a pszichológus válaszol rovatba írni? Az emailre kell írni vagy valahol máshol hogy oda kerüljön a kérdésem?

http://www.irtzlkaroly.hu/

Legjobb válasz: szerintem írsz az email címre,válaszol neked,aztán kikerül oda.

szerintem írsz az email címre, válaszol neked, aztán kikerül oda.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Hol lehet gyakran feltett kérdéseket feltenni? És hogy lehet azt elkerülni, hogy vadállatok is válaszoljanak?

Legjobb válasz: Itt nyugodtan felteheted a kérdésedet akár ezerszer is, függetlenül attól, hogy esetleg már 999x valaki más megkérdezte. Hogy azok után kibõl milyen választ, reagálást vált ki, arra nincs garancia!

Itt nyugodtan felteheted a kérdésedet akár ezerszer is, függetlenül attól, hogy esetleg már 999x valaki más megkérdezte. Hogy azok után kibõl milyen választ, reagálást vált ki, arra nincs garancia!
Boooáááááák, boáááááák - mondta a tigris, majd zavartan elhallgatott.
Az a helyzet, hogy sokat irritál, ha ugyan olyan kérdésekkel találkozik. Aki kérdezni akar, annak viszont képtelenség a hatalmas kérdéstömegben utána nézni, hogy volt e ilyen kérdés. Inkább a keresõt kellene propagálni. Úgy bizonyára találna választ. Sokkal megnyugtatóbb azonban, ha a kérdésére kap választ, min ha keresgélne. Ilyen az ember.
Itt tudsz kérdezni.. Azt viszont hogy milyen válaszokat kapsz, elõre nem tudhatod, és más sem tudhatja.. tele van ez az oldal idiótákkal.. normálisan válaszolni nem tudnak, nem a kérdésre válaszolnak hanem kioktatnak, leszólnak, lehülyéznek meg leparasztoznak ha megkérdezel valamit és nekik az nem tetszik.. megkérdezel valamit, pl ezt meg azt lehet-e ezzel meg enélkül, erre jön a válasz hogy neked nem, mert megmerted kérdezni.. de alapvetõen jó oldal ez, vannak normálisak is, énis már rég léptem volna ha 1-2 normális ember nem lenne, aki tényleg hajlandó a kérdésre válaszolni..
Légy igazságos! Te is tudod, hogy vannak itt olyan kérdések, hogy ez ember gyereke a falnak megy tõle. Mit vársz ilyenkor? A kérdés maga felébreszti a Trollokat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat, sosem gondoltam volna, hogy ilyen bonyolult feltenni kérdést, hogy még normális választ is kapjon az ember:-)

Mit lehet csinálni egy olyan lóval aki agresszívan válaszol arra hogyha adnak neki egy kisebbet miután megharap? Hogyan lehet leszoktatni errõl?

Nem arról lenne szó hogy megverni a lovat, csak mikor harap a ló, meg kell valahogyan tanítani rá, hogy ezt nem szabad.

Legjobb válasz: Többet foglalkozni vele. Akkor játékból sem fog harapdálni, így a probléma gyökerestül meg lesz szüntetve.

Többet foglalkozni vele. Akkor játékból sem fog harapdálni, így a probléma gyökerestül meg lesz szüntetve.
Lehet, hogy érdekes lesz a nézõpontom, de meg kell verni. Gondolj bele, teljes erõbõl pofán vágod a másikat, mégis túléli.A ló legalább 7-szer nagyobb nálad, és akkor egy átlag lóról beszélünk. Megcsíp, vágd úgy pofán, mintha elrabolta volna gyereked/szüleid. Nem szabad sajnálni, ami neked csúnya elverésnek a tûnik, azon a ló "röhög magában"-NE simogass már! Ha neked akar rontani, fogsz valamit(pálca, fa, de lehet akár egy szõrkefe is), és addig ütöd, amíg "mozog". Amint szoborrá dermed, szépen határozottan kimész a bokszból, ha esetleg utánad nyúlna kezdõdik elõröl u.ez, visszamész, és jó alaposan megleckézteted még egyszer. Ha esetleg rád rúgna, nyomás onnét, s szólj valami termetes, hozzáértõ embernek! Velem is volt ilyen, a ló patapucoláskor mindig belecsípett a hátamba :( Egyszer odacsattintott, azonnal leraktam a lábát, a kaparóval ütöttem ahogy csak tudtam, kifeszítette magát(mert ki volt kötve), prüsszgött, és rám se mert nézni..Újra felvettem a lábát, méérgesen utánam nézet, de már nem csípett, s azóta mint a kisangyal :)
Így van, így van, csak a fejét, hogy meg ne sántujjon!
Teljesen mindegy hogy játékból vagy komolyan gondolja - a harapás akkor sem megengedett dolog. A helyedben ezt tenném: fognák egy pálcát, odamennék hozzá, kivárnám amíg bepróbálkozik és abban a pillanatban egy akkorát csapnék a fejére hogy attól csengne a füle. A legrosszabb amit tehetsz, hogy elmenekülsz és ráhagyod a dolgot, mert a ló megérzi hogy félsz tõle és ezt ki is fogja használni, a következõ alkalommal pedig már nem lesz olyan kedves. Ne várd meg amíg eldurvul a helyzet, ha kell kérj meg valaki hozzáértõt hogy mutassa meg mit kell tenni. Azt viszont ne felejtsd el, hogy ha továbbra sem vagy vele elég határozott, azt a ló észre fogja venni. Tudom, hogy ez elég kegyetlenül hangzik, szó sincs arról hogy véresre kell verni vagy ilyesmi. Sem a pálcával, sem a kezeddel nem tudsz neki akkorát ártani, mint egy másik ló tenné a ménesben. Pusztán azt kell elérni nála, hogy amikor te megkölíted, akkor õ adjon neked helyet.
A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtettem írni, hogy néha olyan is van, hogy nem játékból harap hanem.. Ha játékból harap, akkor pl nem sunyít. Büntetés után? Hát jön nekem szó szerint. Elkezd sunyítani és jönne nekem (gondolom hogy felborítson).
Adni kell neki egy NAGYOBBAT! A fenyítést addig kell ismételni (egyre fokozódó intenzitással), amíg a ló azt "el nem fogadja", vagyis amíg a feleselést abba nem hagyja. Ronda munka, de sajnos ezt is meg kell csinálni. :-(
Márpedig ilyen esetben akkorát kell lecsavarni neki, amekkorát bírsz. Csak így fog elmenni a kedve tõle, sehogy másként.
Ha visszaharap a pofozásra, akkor még egyszer fel kell pofozni de most úgy hogy többet eszébe ne jusson ilyesmi. Azért csinálja mert megteheti és mert nem volt elég határozott a fegyelmezés. Egy normális pofon után a ló helyet ad neked, hátralép, a füleit hegyezi és ezzel jelzi hogy megadta magát. Ha továbbra is sunyít, int a fejével (mintha harapna) vagy rádfarol, akkor ott nincs tisztelet az irányodba.
Honnon veszed, hogy játékból harap? Az én lovam néha csipked, de ha kicsit jobban ráfog olyan szájast kap... Mit csinál a büntetés után? Emelgeti a lábát?
Honnan tudod, hogy játékból harap? Mi az, hogy agresszívan reagál?
Abbol semmi baj nem szarmazik ha neha kap egyet a pofajara. Figyelj rá azonban hogy ne legyen ez hosszutavon. Monty Roberts kettoskotofekevel errol is lekehet szoktatni a lovakat.
Meg építed Creative modban és ennyi.
aztán átrakod adventure mod ba :D ez lemaradt ( /gamemode 2 vagy TMI)

Az angelo rulesban hogy lehet kerdeseket felteni es a reklamban angelo valaszol ra hogy lehet?

Legjobb válasz: Én nem akarlak elkeseríteni de azok csak kitalált kérdések olyan mint a rajzfilm forgatókönyve, szóval nem nézõk küldik be hanem a stáb találja ki. Na ezt jó hülyén fogalmaztam meg xD

Én nem akarlak elkeseríteni de azok csak kitalált kérdések olyan mint a rajzfilm forgatókönyve, szóval nem nézõk küldik be hanem a stáb találja ki. Na ezt jó hülyén fogalmaztam meg xD
Úgy tudom, csak gépen van olyan
A kérdező hozzászólása: Köszi, a választ!
c:\Documents and Settings\"felhasználó"\Dokumentumok\GTA San Andreas User Files\User Tracks\ mappába bemásolod a zenéidet aztán beállitások hang eneszámbeállitások ott keresés és már kész is.

Vannak azok az oldalak ahonnan csak úgy lehet letölteni fájlt, ha válaszolunk valami kérdésre, utána pedig telefonunkra elküldik, vagy mit csinálnak. Hogy lehet ezt kikerülni?

Haveromnak egyszer megvolt ez a progi, csak ? most távol van :)

Legjobb válasz: én ilyenrõl még sosem szedtem le semmit, szerintem ezek kamu linkek, mint a szponzorált hirdetések sok helyen

én ilyenrõl még sosem szedtem le semmit, szerintem ezek kamu linkek, mint a szponzorált hirdetések sok helyen
Egyetértek, keresd meg valahol máshol azt a fájlt, amit le akarsz szedni.
A kérdező hozzászólása: De máshol nem találom. És mondom: haveromnak megvolt és láttam is, hogy mûködik.
Hívd fel a haverodat, és kérdezd meg tõle (attól, hogy távol van, csak van telefon ott is), vagy interneten.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!