Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet vagy (15485 db)

Hogy lehet vagy hogy kell a The legend of zelda skyward sword-ban úzni nintendó wii-hez kérdezem és hogy lehet megszerezni a fegyvereket?

Legjobb válasz: A fegyvereket a templomokban lehet megszerezni és a Bazárba újítani. A bogár-hálót a repülõ boltba lehet megvenni, az elsõ templomban lévõ fegyverrel (az egy repülõ bogár-robot amit lehet irányítani) neki kell menni a repülõ bolt alatt lévõ harangnak, akkor leereszt a bolt egy kötelet abba belekapaszkodsz, felhúz és fent vagy. Nem értem mit jelent az úzni szó. Kérlek értelmezd meg.

A fegyvereket a templomokban lehet megszerezni és a Bazárba újítani. A bogár-hálót a repülõ boltba lehet megvenni, az elsõ templomban lévõ fegyverrel (az egy repülõ bogár-robot amit lehet irányítani) neki kell menni a repülõ bolt alatt lévõ harangnak, akkor leereszt a bolt egy kötelet abba belekapaszkodsz, felhúz és fent vagy. Nem értem mit jelent az úzni szó. Kérlek értelmezd meg.
A kérdező hozzászólása: a kitörölt karaktert nem dudom valahogy visszahozni??
én amikor játszodtam a játékot s elakadtam akkor beírtam, hogy youtube.com aztán skyward sword walkthrough.
A kérdező hozzászólása: Hol van a két kis villágító torony??
A kérdező hozzászólása: melyik oldal de jó
nézd meg youtubon.
A kérdező hozzászólása: de se porszívom se hárfám
ha megvan a hárfa akkor menj az öregnénihez ami az elsõ földrészen van, ott ahol lejöttél az égbõl. Megtanít egy dallamot amit skyloftban kell eljátszani a nagy világítótorony tetején, de elõbb a porszívóval fújd a két kis világítótornyot.
A kérdező hozzászólása: a három földrész már megvan de még nem téljesen az egyiksem 1200 rupintot tok gyüjteni csúzlim bombám bogárhálóm robotbogaram van úszni nem tok a nagy felhõbe bemenni nem tudok még nagyjából ennyi?
hol vagy a játékban
A kérdező hozzászólása: Hogy tudom õket megszerezni írd le lécci én nem tok angolul?
Itt sok dolgot megtudhatsz a fegyverekrõl, igaz angolul: http://www.zeldadungeon.net/Zelda14-skyward-sword-items.php Silent Realm-ba kapott fegyverrel (Water dragon's scale) lehet a víz alatt úszni vagz néyd meg youtube-on.
A kérdező hozzászólása: a konzolokal mit kell csinálni hogy tudjak víz alatt úszni??
A kérdező hozzászólása: a víz alatt úszni hogy lehet?? és a többi fegyvert jogy lehet megszelezni lécci írd le pontosan?
nem

Szeretnek olyan tippeket kapni, hogy hogyan lehet vagy miböl lehet tetoválo tintat késziteni?

Elöször is elmesélném dióhéjban miröl is lenne szó. Egy házi tetóválást szeretnék csinálni magamnak, de nem akárhogy házi készitesü géppel meg festékell.A gép már megvan és müködö képes már csináltam vele tetkot uzleti tussal.

Legjobb válasz: Ez elõször is nagyon veszélyes. A mai profi tetoválófestékek azért profik és drágák, mert egyrészt minõségiek és nincs bennük semmilyen bõrre vagy más egészségre ártalmas szennyezõdés. Ha te elkezdesz házilag valami tetoválófestéket gyártani és azt lövöd be magadnak akkor igen nagy egészségügyi kockázatnak teszed ki magad. Én azt javasolnám neked, hogy ne kísérletezz, hanem spórolj össze profi és minõségi tetoválófestékre.

Ez elõször is nagyon veszélyes. A mai profi tetoválófestékek azért profik és drágák, mert egyrészt minõségiek és nincs bennük semmilyen bõrre vagy más egészségre ártalmas szennyezõdés. Ha te elkezdesz házilag valami tetoválófestéket gyártani és azt lövöd be magadnak akkor igen nagy egészségügyi kockázatnak teszed ki magad. Én azt javasolnám neked, hogy ne kísérletezz, hanem spórolj össze profi és minõségi tetoválófestékre.
A tetoválásnál nagyon fontos szempont a sterilitás, ezen soha nem szabad spórolni, különben csúnya vége lehet a dolognak!!!!! Steril tû, tiszta gép és felszerelés, gyári festék (amit elõre sterilizálnak hogy ne legyen szennyezett uw fénnyel)megfelelõ környezet! Ergo, otthon ne tetoválj sufni cuccokkal, bízd inkább magad olyanra aki kellõképpen felkészült. A te érdeked!

Hogyan lehet vagy mivel lehet beszínezni egy plüssmacit otthon?

lehet hogy hülyén hangzik a kérdés de szeretném pirosra és kékre átszínezni az egyik narancssárga plüssmacim ez egyáltalán lehetséges otthon? és ha igen mivel tudnám beszínezni? el?re is köszönöm a válaszokat

Legjobb válasz: Textilfestékkel - szerintem - biztosan. Háztartási-vegyiáru boltban, vagy szupermarketek ilyen részlegein vehetsz bármilyen színben, pár száz forintért (Ibéria a termék neve, egy dobozban két zacskónyi festéket kapsz). Rajta van a használati utasítás (feloldani, vízbe önteni, beletenni a megfestendõ holmit, fixálni a színt stb.). Nem nehéz, csak olyan edény/lavór/vödör kell hozzá, amit nem sajnálsz, hogy elszinezõdik.

Textilfestékkel - szerintem - biztosan. Háztartási-vegyiáru boltban, vagy szupermarketek ilyen részlegein vehetsz bármilyen színben, pár száz forintért (Ibéria a termék neve, egy dobozban két zacskónyi festéket kapsz). Rajta van a használati utasítás (feloldani, vízbe önteni, beletenni a megfestendõ holmit, fixálni a színt stb.). Nem nehéz, csak olyan edény/lavór/vödör kell hozzá, amit nem sajnálsz, hogy elszinezõdik.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm :)
Na sikerült? :)
A kérdező hozzászólása: Bele se kezdtem mert mire megcsináltam volna összevesztem az illetõvel akinek adni akartam :( :|
Sajnálom. :(


FRAPS movies programnál hogyan lehet, vagy milyen fajtánál lehet hogy több mint 30 mp et tudjon felvenni egyszerre?

mert ugye megáll 30 mpnél ,és nem megy tovább..

Legjobb válasz: Megveszed vagy tört verziót szerzel...

Megveszed vagy tört verziót szerzel...
A kérdező hozzászólása: köszi

Hogyan lehet vagy hol lehet olyan php kódot találni vagy írni amely ha írsz egy kommentárt akkor azonnal kiírja a honlapra?

Legjobb válasz: sehogy, ajax-szal tudod megoldani, hogy oldalfrissítés nélkül kerüljön ki.

sehogy, ajax-szal tudod megoldani, hogy oldalfrissítés nélkül kerüljön ki.
A kérdező hozzászólása: Hogyan lehet vagy hol lehet olyan Ajax kódot találni vagy írni amely ha írsz egy kommentárt akkor azonnal kiírja a honlapra?
Használd a Jquery-t Itt egy hasznos magyar cikk de kevés dolog van benne: http://phpstudio.hu/?action=nodes&ID=70

Hogyan lehet vagy hol lehet beállítani a kapcsolat nélküli munkát vagy módot?

Legjobb válasz: Belépsz a böngészõbe(firefox,internet explorer,...) rákattintasz a fájl menüre-és ott alul van egy olyan,hogy kapcsolat nélküli munka.Azokat a weboldalakat fogja megnyitni,amik a gyorsítótárba bekerültek,és még nem törlõdtek.

Belépsz a böngészõbe(firefox, internet explorer, ...) rákattintasz a fájl menüre-és ott alul van egy olyan, hogy kapcsolat nélküli munka.Azokat a weboldalakat fogja megnyitni, amik a gyorsítótárba bekerültek, és még nem törlõdtek.
A kérdező hozzászólása: Köszi sikerült ! :)

World of Tanksban önjáról löveggel hogyan lehet, vagy lehet-e átlőni a fél mapot, ha csaka mapon látod az ellenséget?

Legjobb válasz: Shiftet nyomsz, vagy amin van a csõhöz zoomolás, és átvált térkép nézetre.

Shiftet nyomsz, vagy amin van a csõhöz zoomolás, és átvált térkép nézetre.
Gondolom azt tudod, hogy az artyk célzáskor nem úgy látják a képet mint a tankok vagy a páncélvadászok. Ha céloznak akkor felülnézetbõl látják az egészet és a minimap által tájékozódnak, hogy hol van az ellenség. Egyszerûen oda viszi a képet a minimap álltal ahol az ellenség van és felülrõl látja.
Nyomj egy shiftet!:)

Hogy lehet vagy hol lehet autot tuningolni a gta san andreasban?

egy elért szint után lehet vagy akár mikor? kösszi a válaszokat

Legjobb válasz: Egyszerû.Bemész egy tuningolóba.Ezeket a Cesar Vialpando(vagy Lowrider Találkozó.Nem emlékszem a nevére)küldetés után meglátogathatod.Piros csavarkulcs jelöli.Persze egy tuningolóban nem minden kocsit bírsz tuningolni.Pl.:a lowridereket csak a lowrider tuningolónál.

Egyszerû.Bemész egy tuningolóba.Ezeket a Cesar Vialpando(vagy Lowrider Találkozó.Nem emlékszem a nevére)küldetés után meglátogathatod.Piros csavarkulcs jelöli.Persze egy tuningolóban nem minden kocsit bírsz tuningolni.Pl.:a lowridereket csak a lowrider tuningolónál.
Tudomásom szerint Doherty az egyik, a low rider-ét azt nem tudom

Minecraftba hogyan lehet nem hamachis tört szervert készíteni? Próbáltam de haverom nem tudodd haverom fellépni azzal az ip vel amivel én, esetleg hogy lehet, vagy lehet?

Legjobb válasz: a start menüdnél keresés irdbe CMD abba ird h ipconfig a legelsö olyan sort (felül a 2. b"bekezdésnél"9 keresd meg azt hogy automatikus konfigurált IPv4cím: [itt van egy ip] nyisdmeg a szervered mappáját van egy szerver mappa ott a szerver ip= után irdbe az ip-t és elméetileg hamachi nélkül is feltud menni + fontos ha pl 1.2.5ös craft bukkit-al megy a szerver csak 1.2.5 kliensel tudtok felmenni

a start menüdnél keresés irdbe CMD abba ird h ipconfig a legelsö olyan sort (felül a 2. b"bekezdésnél"9 keresd meg azt hogy automatikus konfigurált IPv4cím: [itt van egy ip] nyisdmeg a szervered mappáját van egy szerver mappa ott a szerver ip= után irdbe az ip-t és elméetileg hamachi nélkül is feltud menni + fontos ha pl 1.2.5ös craft bukkit-al megy a szerver csak 1.2.5 kliensel tudtok felmenni

Szintetizátort hogy lehet ( vagy lehet-e ) számítógéphez kapcsolni?

és ha igen, akkor hogyan lehet, és milyen usb kell hozzá?

Legjobb válasz: Nem USB-vel... Én gitárt szoktam a gépre kötni. A szintetizátoron kell lennie kimenetnek, jack dugó való bele. A számítógépeden pedig bemenetnek. Ez hátul lesz, egymás mellett van 3: zöld, piros, kék. Neked a kékbe kell dugnod a kábelt. Ha a csatlakozók eltérõ méretûek, lehet venni átalakítót. Figyelj arra hogy a hangvezérlõben engedélyezve legyen a bemenet és legyen rajta elég hangerõ.

Nem USB-vel... Én gitárt szoktam a gépre kötni. A szintetizátoron kell lennie kimenetnek, jack dugó való bele. A számítógépeden pedig bemenetnek. Ez hátul lesz, egymás mellett van 3: zöld, piros, kék. Neked a kékbe kell dugnod a kábelt. Ha a csatlakozók eltérõ méretûek, lehet venni átalakítót. Figyelj arra hogy a hangvezérlõben engedélyezve legyen a bemenet és legyen rajta elég hangerõ.
Ennél midi port lenne a legjobb. Egy jobb hangkártyával könnyen megoldható.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!