Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet véget vetni egy (2 db)

Hogyan lehet hatékonyan véget vetni egy elhúzódó hasmenésnek?

Legjobb válasz: Lehet vásárolni gyógyszertárban hasznos bélbaktériumokat. Érdemes antibiotikus kezelés mellett elkezdeni,mert sokat segít.

Lehet vásárolni gyógyszertárban hasznos bélbaktériumokat. Érdemes antibiotikus kezelés mellett elkezdeni, mert sokat segít.
Tulaajdonképpen a kérdéedre nem tudok konkrétan válaszolni, csak annyit szeretnék hozzáfûzni, hogy ha nem használnak az ismert hasfogók (széntabletta, imodium, stb)akkor érdemes lenne orvoshoz fordulni, mert egy csomó veszélyt rejthet magában, ha nem teszel valamit. Kiszáradástól kezdve bármilyen krónikus bélbetegségig bármit. Ha még eddig nem tetted meg, akkor talán próbálj olyan ételeket enni, amik megfoghatják, pl. háztartási keksz, fõtt burgi, natúr (azaz roston sült) húsok, stb.
orvos! krónikus hasmenés nem játék! leggyakoribb okok: hossszabb antibiotikum-kúra, bélgyulladás, allergia

Mit lehet tenni az ellen hogy nincs kedvem kimozdulni a férjem egy szemétláda, és azon jár az eszem folyamatosan hogy hogy kellene ennek/magamnak véget vetni? és senkivel nem tudom megbeszélni

ja és a férjem pszicho ugyhogy azt ne javasoljatok hogy menjek ahhoz.

Legjobb válasz: Attól függetlenül menj el szerintem pszichológushoz, de olyanhoz, aki nincs kapcsolatban a férjeddel. Vagy pedig beszélgess egy baráttal

Attól függetlenül menj el szerintem pszichológushoz, de olyanhoz, aki nincs kapcsolatban a férjeddel. Vagy pedig beszélgess egy baráttal
Sztem fordulj a buddhizmushoz. Nem kell azt imádni amit õk, nem kell abban hinni amiben õk, csak kicsit más szemszögbõl kell nézni az életet. Meg kell tanulni, hogy vannak dolgok, amik elsõre annyira rossznak néznek ki, hogy meg akarunk halni és ezek annyira erõsek a szemünkben, hogy észre sem vesszük õket. Én már megtanultam. Nekem most minden gond a nyakamon, de ha úgy állnék hozzá, mint te, már régen összeroppantam volna. Van bennem valami, amitõl "fény" az egész testem és boldogság, nyugodtság. Ezt segíti a meditáció is. Ami itt van, az nem más, mint a karmád. Azt játszod végig, amit az életbe, elõzõben adtál, most kapod vissza. Az öngyilkosság nem megoldás. Csak magad alatt vágod a fát, ráadásul utána kezdheted elõrõl... A hozzáállás világokat képes mozgatni. Fogadd meg és ha sikerül egyensúlyba kerülnöd, észreveszed milyen szépen csillog a fény a vizen, milyen kincs a madarak csicsergését hallgatni, vagy mezitláb járni a fûben :) Ha segítségnek érezted, akkor írhatsz privit, segítek :)
lehet, hogy nincs kedved kimozdulni, de mégis tedd meg!eleinte erõltetésnek fogod érezni, aztán belejössz!olyan helyekre menj/olyasmit csinálj, amik neked fontosak, ahol jól érzed magad!olyasmi is lehet, amit te szeretsz, de a férjed mindig utálta, ezért soha nem mentetek el.ha tényleg nincsenek barátaid, és nincs akivel megbeszéld, akkor szerezz új barátokat!iratkozz be egy tanfolyamra, vagy járj le aerobicra egy közeli terembe, ott sok nõ megfordul egy ilyen órán. sok sikert és minden jót
Nézz magadba hogy megéri-e a férjeddel maradni, ha nem akkor titokban gyüjts pénzt külön bankszámlán (lehet kérni a bankot hogy a leveleket ne küldjék ki így titokban marad) ha olyan eber akivel lehet beszélni akkor mondd el hogy nem látod értelmét a házasságotoknak ha Õ nem akar elválni szemétkedni viszont igen akkor tûnj el titokban és kezdj új életet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!