Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet válaszadónak lenni Mit kell (1 db)

Hogyan lehet 100%-os válaszadónak lenni? Mit kell ahhoz válaszolni?

Legjobb válasz: Olyat, amit a kérdezõ, és a szavazók is hallani akarnak :) Néha van leszavazási hullám, mert valaki(k) szerint ez vicces, úgyhogy a 100% válaszadók nagy része szerintem frissen regisztrált.

Olyat, amit a kérdezõ, és a szavazók is hallani akarnak :) Néha van leszavazási hullám, mert valaki(k) szerint ez vicces, úgyhogy a 100% válaszadók nagy része szerintem frissen regisztrált.
Szerintem sehogy. A most regisztáltak 100%-osak, de pár napon belül õk sem lesznek azok. Nem tudsz olyan választ adni, ami mindenkinek tetszik, mert mindenki másképp gondolkodik. Meg tényleg vannak olyanok, akik ok nélkül leszavazzák a másikat. Különben meg nem számít, hogy hány százalékos vagy, ezen nem múlik semmi.
Akinek nagyon magasak a százalékai, az vagy csak olyan kérdésekre válaszol (jól és frappánsan), amire egyértelmû a válasz, vagy pedig simulékony.
Nekem sok nagyon értelmes és részletes válaszomat szavazták már le, sokszor nem is értem miért.
Írj erre a kérdésre választ. Egyik mindegyik 100%-ot kapott. Adjatok légyszi erre a hozzászólásra is :) ))
Pár napja regisztráltam, de már sikerült "leérnem" 85%-ra. ;)))) Ha 100%-os akarsz maradni, akkor ne válaszolj többet, vagy csak olyat, amit a kérdezõ hallani akar. De még úgy sem fog sikerülni. :P
Na tessék. :) ) Már itt is megjelentek a "leszavazók". :) Azt nem értem, miért jó nekik negatív pontokat gyûjteni. :P
Meg msot nemértem, például a humor oldalon HUMOROSNAK kell lenni, ehez képest 20%-ra szavaztak le, mért is???? azér mer hülyültem.de vannak idiota emberek akik ezt nem viselték el...pedig nem is szoltam be senkinek semmit...mer vicces volt...csak ennyi. Meg a véleménynyilvánitásnál??? Ha valakinek nem teccika véleményem akkor ne olvassa el??? Javamra legyen mondva...azok a válaszolok..akik csak szivatni tudjáka kérdezöt..amikor nem is kérdezett semmi rosszat..hát azt én szivesen lehuznám a fenébe a %-át..de nem teszem..mer nem vagyok bunko. De forditva???? nem szoltam be senkinek mégis NEM HASZNOS a válaszom.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol látjátok ha lepontoznak?

Olvasom ezt a rovatot, mert én is terhes vok és látom h a válaszolók írják h le lettek pontozva... Ezt hol látni? Lepontozást ezért nem kérek! :-)

9

Akinek hosszú neve van, hogyan tett szert rá?

Nekem a regisztrációnál még egy karaktert engedett volna, többet nem. De hosszú neveket is látok.

7

Hogy lehet itt kérdést törölni?

Ha kiírok egy kérdést utána ki lehet egyáltalán törölni? Ha igen, hogy?

1

Miért nem tudom értékelni a válaszokat?

Rákattintok, arra amire értékeltem, és frissítem és újra ott van,hogy értékelhetem, régen pedig az volt,hogy "Szerinted ez a válasz hasznos/félig hasznos/nem hasznos"

Persze nem is számítja be, tehát ha 25x értékelem akkor sem változtatok a %-án.

9

Mostanság miért nem törilik a mélyen tisztelt moderátorok az olyan kérdéseket, amik arról szólnak, hogy valaki ismerkedni akar?

Régen mindig törölték.

11

Kérdésjelentésnél miért nincs pont a mondatok végén?

Nagybetűvel kezdték, és még csak nem is használtak felsorolásjelet.

1

Nektek hány oldal üzenetetek van?

22

Most komolyan, használja valaki is ezt a "Félig-Meddig hasznos" gombot?

6

Vajon mikor értik majd meg az emberek, hogy a párkapcsolati-randizgatós kérdéseik nem a családi kategóriába tartoznak? Egyáltalán miért pakolják ide?

...Tudom, ez sem ide tartozik :)

2

Hogy törölhetek VÉGLEGESEN egy kérdést?

Már írtam egy csomót,megkaptam a megfelelő válaszokat,szeretném törölni

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!