Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet válaszadónak lenni Mit kell (1 db)

Hogyan lehet 100%-os válaszadónak lenni? Mit kell ahhoz válaszolni?

Legjobb válasz: Olyat, amit a kérdezõ, és a szavazók is hallani akarnak :) Néha van leszavazási hullám, mert valaki(k) szerint ez vicces, úgyhogy a 100% válaszadók nagy része szerintem frissen regisztrált.

Olyat, amit a kérdezõ, és a szavazók is hallani akarnak :) Néha van leszavazási hullám, mert valaki(k) szerint ez vicces, úgyhogy a 100% válaszadók nagy része szerintem frissen regisztrált.
Szerintem sehogy. A most regisztáltak 100%-osak, de pár napon belül õk sem lesznek azok. Nem tudsz olyan választ adni, ami mindenkinek tetszik, mert mindenki másképp gondolkodik. Meg tényleg vannak olyanok, akik ok nélkül leszavazzák a másikat. Különben meg nem számít, hogy hány százalékos vagy, ezen nem múlik semmi.
Akinek nagyon magasak a százalékai, az vagy csak olyan kérdésekre válaszol (jól és frappánsan), amire egyértelmû a válasz, vagy pedig simulékony.
Nekem sok nagyon értelmes és részletes válaszomat szavazták már le, sokszor nem is értem miért.
Írj erre a kérdésre választ. Egyik mindegyik 100%-ot kapott. Adjatok légyszi erre a hozzászólásra is :) ))
Pár napja regisztráltam, de már sikerült "leérnem" 85%-ra. ;)))) Ha 100%-os akarsz maradni, akkor ne válaszolj többet, vagy csak olyat, amit a kérdezõ hallani akar. De még úgy sem fog sikerülni. :P
Na tessék. :) ) Már itt is megjelentek a "leszavazók". :) Azt nem értem, miért jó nekik negatív pontokat gyûjteni. :P
Meg msot nemértem, például a humor oldalon HUMOROSNAK kell lenni, ehez képest 20%-ra szavaztak le, mért is???? azér mer hülyültem.de vannak idiota emberek akik ezt nem viselték el...pedig nem is szoltam be senkinek semmit...mer vicces volt...csak ennyi. Meg a véleménynyilvánitásnál??? Ha valakinek nem teccika véleményem akkor ne olvassa el??? Javamra legyen mondva...azok a válaszolok..akik csak szivatni tudjáka kérdezöt..amikor nem is kérdezett semmi rosszat..hát azt én szivesen lehuznám a fenébe a %-át..de nem teszem..mer nem vagyok bunko. De forditva???? nem szoltam be senkinek mégis NEM HASZNOS a válaszom.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ma regeltem ide, és telóról vagyok fennt és nem engedi megnyitni ha üzim jön. Miért? :/

1

Miért jó más fotóját feltölteni az oldalra, hogy leégesse az embert valaki?

8

Itt gyakorikérdésekben miért van sok rosszindulatú ember?

Szinte sokszor kötekedő válasz adnak és csak direkt szórakoznak,meg ahelyett,hogy válaszolnának értelmesen rittig nem a választ írják,hanem mást,örülnek más kárának és azt nézik,hogy hogy tegyenek másnak keresztbe.
Miért van itt sok rosszindulatú ember?

7

A szilvás bukta innen indult hódító útjára?

Én itt láttam először hogy egy,esetleg néhány ember gyakran emlegette.Ma pedig rátaláltam a hivatalos honlapra ahol vicces dolgokra lel az ember.

1

A GYIK mikor jött létre hivatalosan?

1

Jártál már úgy, hogy feltettél egy kérdést és szinte mindenki rádförmedt, leoltott?

Mivel itt sajnos divat az, ha valaki nem ad igazat a kérdezőnek, akkor azt nem emberi hangnemben közli, hanem minél megalázóbb stílusban. Mintha elérendő cél lenne.
Érdekelne, hogy ilyenkor ki mit tesz?
Van olyan, hogy utólag rájövünk, hogy talán irritáló volt a kérdés, vagy tévedésben voltunk, amikor kiírtuk, de ha a korrekt kritika helyett tömény rosszindulatot és pocskondiázást kap az ember, lázadni fog. Még akkor is, ha igazuk van az ellenvéleményezőknek, de sajnos tyúkólban szocializálódott stílusban kommunikálnak.
Ilyenkor ki mit tesz? Felveszi a kesztyűt? Magyarázkodik? Leszarja? Kitörölteti a kérdést?

(Én reggel kiírtam egyet, az első három válasz olyan lealázó lekicsinylő stílusú volt, hogy azóta nem nyitottam meg, nem olvastam el, pedig huszonvalahány válasz érkezett. Mivel utálok flame-ekbe esni, de idegesít a bántó hangnem, így inkább meg sem nézem, hogy mi az azótai termés.)

8

Miért írja sok válaszoló, hogy kamu a kérdés, főleg a párkapcsolati témakörbe?

Nagyon sokan egy kérdésre, beírják, hogy KAMU a kérdés. Miért kételkednek a kérdésekben? Hogy van joguk megkérdőjelezni a kérdés hitelességé?

3

Mikortól tudok válaszokat értékelni az oldalon?

Ma regeltem, de nem veszi az értékelést. Rákattintok, úgy néz ki, hogy veszi az adást, aztán mikor ráfrissítek az oldalra, mintha nem történt volna semmi.
Nem találtam erről infót.

3

Miért nincs olyan lehetőség a válasz jelentésénél, hogy "ez a válasz Off-olás"?

Nagyon sok kérdésnél nem választ adnak a kérdésre, hanem cak írnak valamit, ami teljesen felesleges.
Pl:
Kérdés: Hogy lehet eljutni XX utcába Bp-n?
Válasz 1: Minek akarsz odamenni?
Válasz 2: Ne menj oda.

3

Miért nem bannolják a kötekedőket?

Nagyon zavaró, hogy zsinórban egy két frusztrált illető hol a nőket piszkálja, hol a férfiakat, és nem lehet töröltetni a kérdéseket.

Én elhiszem, hogy életük egy nehéz szakaszát élik, mert nem jött össze pl. egy kapcsolat; de miért kell ebből kifolyólag közhangulatot szítani?

Nem használom régóta az oldalt, de egyre több és több troll van itt, akik miatt nem lehet az oldalt arra használni, amire való.

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!