Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet tv-t nézni, (43 db)

Telefonon hogyan lehet TV-t nézni? Milyen program kell hozzá?

nincs internetkapcsolat a telefonon

Legjobb válasz: sajnálom,de sehogy. TV-vevõ nincs benne,akkor hogy lehetne TV-t nézni?

sajnálom, de sehogy. TV-vevõ nincs benne, akkor hogy lehetne TV-t nézni?
viszont van olyan telefon amin lehet tv-t nézni, aminek a neve TV Mobile Phone
Régebben a T-Mobile-nál volt, hogy a t-zones-rõl lementhettél x tv csatornához tartozó linket, megnyithattad, és tudtál tévézni. A minõség nem jó, szinte nézhetetlen, de legalább ez a fajta adatforgalom ingyenes volt. Anno én is használtam, aztán nem, most megint használnám, de szerintem ilyen lehetõség már nincs.

Monitor TV-n hogyan lehet tv-t nézni?

Ninccs rajta scart bemenet, meg HDMI sem, talán csak S-Video, ami van tv-n és a t-mobile-os modemen vagy beltéri egységen is.

Legjobb válasz: Bedugod az antennacsatlakozóba a kábelt, lekeresed a csatornákat és a kedvedre valót nézed, mint egy TV-n...

Bedugod az antennacsatlakozóba a kábelt, lekeresed a csatornákat és a kedvedre valót nézed, mint egy TV-n...
A kérdező hozzászólása: Antennacsatlakózóba nem a coax megy? Ebbe meg ilyen csatlakozók vannak: - Mini D-sub 15pin x 1 - D-sub 9-pin x 1 Ezeket is rá lehet kötni valahogy a beltérire?
Írj már egy típusszámot, légyszi, mert ez így nagyon nehéz!

Van valakinek Orion hordozható DVD lejátszója? Hogy lehet TV-t nézni rajta?

TV nézésére szeretném használni, az üzletben azt mondták, ez így simán működik. Van hozzá egy kis antenna, de nem találni rajta csatornát. A dobozon pici betűkkel ez van : A készülék a magyarországi, földfelszini, szabad hozzáférésű, analóg televíziós műsorszórás vételére alkalmas. A magyarországi földfelszíni szabad hozzáférésű digitális televíziós műsorszórás vételére a készülék kizárólag MPEG-4/AVC digitális vevődekóder csatlakoztatásával válik alkalmassá. Ez azt jelenti, hogy kellene még hozzá valami? Nem értek hozzá, segítene valaki? Köszi!

Legjobb válasz: szerintem köss hozzá kábel tv-t

szerintem köss hozzá kábel tv-t
A kérdező hozzászólása: Nekem olyan helyen lenne szükségem rá, ahol nincs egyéb antenna lehetõség.
tesómnak is van egy orion hordozható dvd lejátszója. kipróbáltam egy kicsi antennával és csak 2 csatorna ment normálisan.
A kérdező hozzászólása: Köszi, nekem sajnos egy sem jön be, még csak nem is sistereg, lehet hogy valamit én csinálok rosszul.


USB-s TV tunerrel hogyan lehet tv-t nézni?

Eggyáltalál nem tom ,hogy van ez.Láttam már valami usb-t amit bekell dugni a laptopba vagy pc-be és lehet tv-zni ,de ez tényleg ennyire konnyu? És kell lenni otthon valami antennának vagy adnak hozzá? És mit lehet vele nézni? (RTL KLUB,TV2,M1, meg vmi hasonlókra gondolok...Lécci segítsetek mert most nagyon fontos lenne...

Legjobb válasz: 1. Elsõ alkalommal feltelepíted a tunerhez kapott progikat a gépedre. Ha kész, újraindítod a rendszert. Csatlakotatod a tunert. Megvárod míg felismeri a rendszer. Elindítod a megjelenítõ programot. Behangolod az állomásokat, eltárolod. 2. Általában van hozzá antenna, egész kicsi, szobában nem ér semmit szinte, hacsak nem valami tévéadó szomszédságában laksz. Amúgy tetõantenna is jó hozzá, vagy kábeltévé is csatlakoztatható http://www.novashop.hu/images/products/large/18975DVB_T_Rece.. 3. Ezeket nézheted: http://www.mindigtv.hu/Elerheto_musorok.aspx

1. Elsõ alkalommal feltelepíted a tunerhez kapott progikat a gépedre. Ha kész, újraindítod a rendszert. Csatlakotatod a tunert. Megvárod míg felismeri a rendszer. Elindítod a megjelenítõ programot. Behangolod az állomásokat, eltárolod. 2. Általában van hozzá antenna, egész kicsi, szobában nem ér semmit szinte, hacsak nem valami tévéadó szomszédságában laksz. Amúgy tetõantenna is jó hozzá, vagy kábeltévé is csatlakoztatható http://www.novashop.hu/images/products/large/18975DVB_T_Rece.. 3. Ezeket nézheted: http://www.mindigtv.hu/Elerheto_musorok.aspx
A kérdező hozzászólása: Koszike

Androidos telefonoknál hogy lehet tv-t nézni doga playerrel?

olvastam hogy valami rtsp protokoll kell es azt hogy lehet letölteni?

Hol és Hogyan lehet TV. T nézni neten?

Gondolok például Discovery Channel, National Geography, Travel Channel, Spektrum.

Legjobb válasz: Ilyen adokhoz (hogy elöben nezd) csak "kaloz" oldalak vannak...

Ilyen adokhoz (hogy elöben nezd) csak "kaloz" oldalak vannak...
A kérdező hozzászólása: pontosabban? :P
Magyarul: élõben nem tudsz nézni olyat, amiért fizetni kell. Tehát ezek közül egyiket sem. Magyar csatornák közül pl. a Dunát meg a HírTV-t tudod ingyen nézni. De nem igazán értelek. Tölts le egy TV nézõ progit. Amiket abban találsz, azokat nézheted ingyen, azokat lehet fogni mûholdon is (ingyen) mást nem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Segítségedet!
A kérdező hozzászólása: Még annyi, hogy mondanál nekem ilyen programot/kat ? Köszönöm!
Szoftverbázisra felmész, találsz kismilliót, vagy Google.

Hogy lehet tv-t nézni nokia 5800-án?

Legjobb válasz: sehogy. Illetve, van hozzá program, OVI-ból letölthetõ, ami külföldi adók digitális változatát sugározza de kell hozzá netkapcsolat.

sehogy. Illetve, van hozzá program, OVI-ból letölthetõ, ami külföldi adók digitális változatát sugározza de kell hozzá netkapcsolat.
Neten keresztül, az SPB TV nevû progival lehet. infó: nokiaprogramok.hu

A UPC tv-ben azt írja ki a televizíó hogy:Nincs jel. Ellenőrizze a dugaszokat! Már ellenőriztem és azóta se jó nem lehet tv-t nézni. Mi lehet a probléma?

Legjobb válasz: Ez azt jelenti, hogy a beltéri egység nem kap jelet. Milyen UPC ez? Kábeles, vagy mûholdas? Kicsúszhatott a kábel ( pl portörlésnél), vagy az erõs szélben elmozdult a mûholdvevõ antennája. Hívd fel az UPC-t, és kérdezd meg, mi lehet a hiba?

Ez azt jelenti, hogy a beltéri egység nem kap jelet. Milyen UPC ez? Kábeles, vagy mûholdas? Kicsúszhatott a kábel ( pl portörlésnél), vagy az erõs szélben elmozdult a mûholdvevõ antennája. Hívd fel az UPC-t, és kérdezd meg, mi lehet a hiba?
Fizetsd be a számlát!
A kérdező hozzászólása: Be van fizetve, de köszi a választ!

Tablet pc-n hogyan tudok tv-t nézni internet nélkűl? Vagy egyáltalán lehet e?

Legjobb válasz: Heló! Igen, lehetséges. TV-tunerrel.

Heló! Igen, lehetséges. TV-tunerrel.
USB OTG kábel kell hozzá és olyan USB-s TV tuner amelyik rendelkezik android támogatással, nem mind ilyen!!! Megvétel elõtt ennek alaposan járj utánna!

A digi tv- n hogy lehet HBO- t nézni előfizetés nélkül?

Legjobb válasz: szerintem sehogy, max dekóderrel...

szerintem sehogy, max dekóderrel...
A kérdező hozzászólása: És mi van a kódokkal? Azokat hogy kell használni?
Már sehogy. Átáltak a Nagra3 kódolásra és az még nincs feltõrve.
A kérdező hozzászólása: Óóóóóóó:\
sehogy


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!