Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet tisztítani a (89 db)

Hogyan lehet tisztítani a gyapjút károsodás nélkül?

Van egy ilyen

Legjobb válasz: Csodálkozom a tisztítókon , mert ennek a sapkának a tisztítása nem ördöngõsség . Házilagosan szalmiákszesz és víz 1:1 arányú keverékével ruhával benedvesítve és áttörölve lehet tisztítani , utána formára kell tömni újságpapírral és úgy megszárítani . Az izzlap ( az a belsõ bõrcsík ) ha nagyon zsíros , akkor alá kell tenni egy nedvszívó anyagot és pl. sebbenzinnel lehet zsírtalanítani. Utána valamilyen nem avasodó olajjal , pl. paraffinolaj , vékonyan átkenni . Ha mûbõrbõl van , akkor ez a mûvelet felesleges .

Csodálkozom a tisztítókon , mert ennek a sapkának a tisztítása nem ördöngõsség . Házilagosan szalmiákszesz és víz 1:1 arányú keverékével ruhával benedvesítve és áttörölve lehet tisztítani , utána formára kell tömni újságpapírral és úgy megszárítani . Az izzlap ( az a belsõ bõrcsík ) ha nagyon zsíros , akkor alá kell tenni egy nedvszívó anyagot és pl. sebbenzinnel lehet zsírtalanítani. Utána valamilyen nem avasodó olajjal , pl. paraffinolaj , vékonyan átkenni . Ha mûbõrbõl van , akkor ez a mûvelet felesleges .

Hogyan lehet tisztítani a tollpárnát és paplant?

A bels? huzata olyan foltos. Nagyon zavar, szeretném kitakarítani valahogy. Be lehet dobni a mosogépbe? Vagy kézzel b? vízben kimosni? Vagy a tollat nem érheti víz?

Legjobb válasz: Mosógépben is kilehet mosni alacsony hõfokon.De ezt csak jó idõben érdemes,amikor napon lehet megszárítani,közben idõnként fel kell rázogatni.

Mosógépben is kilehet mosni alacsony hõfokon.De ezt csak jó idõben érdemes, amikor napon lehet megszárítani, közben idõnként fel kell rázogatni.
Mi 2 éve nyáron kimostuk a tollpárnákat. Kézzel mostuk, napon szárítottuk, azután új anginba tettük. Semmi bajuk nem lett, nem tört a toll, nem hullik (új tokban van). Ha a tollat nem mered kimosni, az is elég, ha új angontokba teszed a régi tollakat és hajszárítóval befújsz a tokba, mielõtt összevarrod. Csak jó szorosan fogd össze a nyílást. A meleg levegõvel "felfrissíted" a tollakat.
Én toll kispárnát mostam már gépben (arra gondolva, hogy ha ennek baja lesz, nem nagy kár érte). És semmi baja nem lett. Bár, mikor vizesen kivettem a gépbõl, azt gondoltam, hogy ez KUKA, de én is napra kitettem száradni, és makulátlan lett!
Vannak tollra specializálódott tisztítók, náluk próbálkozz. Ha vízzel mosod össze áll egy csomóba.
nem ajánlják házilag. én is tolltisztítóba vittem a párnáimat.lemérik a súlyát és ugyanolyan súlyú, új anginos levedulaillatú párnát adnak vissza. üdv.

Hogyan lehet tisztitani a laptopokat?

- kiszedni a laptop billentyüzete közé beesett morzsátilletve porszemcséket?

Hogyan lehet tisztítani a képen látható Adidas táskát?

http://bookline.hu/product/home.action?id=91284&type=1000&_v.. Akinek ilyen van, hogyan szokta, beteszi mosógépbe, vagy kézzel???

Legjobb válasz: nekem világoskék van ilyen,én kézzel szoktam,vizes ronggyal meg ciffel takarítani.

nekem világoskék van ilyen, én kézzel szoktam, vizes ronggyal meg ciffel takarítani.

Hogyan lehet tisztítani a felhúzható zenélő játékokat?

Beraktam a mosógépbe, mert itt olvastam, hogy nem lesz baja, de azóta nem lehet felhúzni és zenélni sem zenél már. Valakinek van valami használható ötlete, miel?tt a többi kedvenc zenél?kéje is így végzi?

Legjobb válasz: Én is mosógépben mostam, de semmi baja nem lett, azóta is mûködik.

Én is mosógépben mostam, de semmi baja nem lett, azóta is mûködik.
Én is mindig mindent mosógépben mosok, semminek nem lett baja. Várj kicsit, hátha kiszárad..
A kérdező hozzászólása: Köszi, de egy hete mostam ki, azt gondolom, ennyi idõ alatt ki kellett volna már száradnia. Most a többit még gõzölni sem merem, sajnos 4-5e Ft-ot nem tudunk kiadni erre néhány havonta.
Bontsd meg és nézd meg a zenélõjét. Én szétszedtem kicsit megpiszkáltam a fogaskerekeket és azóta megint zenél csak néha jól meg kell rázni. Vagy megpóbálhatod, hogy nagyon erõsen megrázod vagy akár a földhöz csapkodod. Kicsit elakadtak a kerekek annyi baja van.
Nekem se zenél.Elsõ mosás után 3. nap megszólalt, de mikor másodszorra mostam ki, már csak félig lehetett felhúzni, ill. félig zenélt, és szép lassan meg is némúlt.Ezt ráadásul nem is lehet szétszedni sehol sem.Így marad. Sajna nincs ötletem, mert egyéb tisztítás nem elég neki, pl átsikálni.
Én az ilyeneket loc-s kendõvel törlöm át, még sosem mostam és nincs tõle semmi baja a lányomnak. Én be nem merném tenni, nem csak a játékot, hanem a mosógépemet is félteném

Hogy lehet tisztítani a péniszt? Kell a makkra tusfürdő, szappan, vagy valami ilyesmi?

Legjobb válasz: khm, igen, kell, de lehetõleg valami kevésbé irritáló, pl a Dermax vagy neutrogena...

khm, igen, kell, de lehetõleg valami kevésbé irritáló, pl a Dermax vagy neutrogena...
Nemcsak szappanozni kell kívülrõl, hanem a bört jól hátra kell húzni, és alatta is kipucolni. Aztán ilyen állapotban tisztára öblíteni. Ne maradjon a bõr alatt szappanmaradék.
Elég ha sima szappannal mosod meg a makkodat is, de a heréket se felejtsd ki, intim mosakodot nem mindenki használ még a csajoknál sem.
Az intimgél pedig nagyon hasznos és jó. Csak ajánlani tudom. Én használom már jó ideje, mert van már férfiaknak is, hidd el, hogy sokkal nagyobb az ápoltság érzet, mint szappannal. A szappan irritál, s akármilyen alaposan is mosod meg, vagy öblítetted le, akkor is kikezdheti a bõrt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a tanácsokat :)
Ez igaz. Vannak tusfürdõk amiktõl le is ragadhat, ha használod (nekem volt rá példa, de nem volt vészes).

Hogyan lehet tisztítani a gumi bevonatos egeret?

Van egy mionix naos 3200am amin egy nap használat után ilyen fehéres kosz jön létre. Egyáltalán nem is tudom mitõl keletkezik ez és nagyon idegesítõ is.

Legjobb válasz: én beb.nám a kukába,minthogy minden nap ezzel mérgelõdjek, -azt vennék magamnak egy olyant,amit szeretek is,

én beb.nám a kukába, minthogy minden nap ezzel mérgelõdjek, -azt vennék magamnak egy olyant, amit szeretek is,
A kérdező hozzászólása: szeretem ezt az egeret, mert nagyon kényelmes és sajnos annyi pénzem nincs hogy csak úgy beb*sszam a kukába

Hogyan lehet tisztitani a bőrkabát belső részét?

vettem egy használt kőrkabátot, amibe bizonyára beleizzadt az előző gazdája. Aki tud irjon. köszönöm

Legjobb válasz: Vidd el a tisztítóba.

Vidd el a tisztítóba.

Hogyan lehet tisztítani a hangot, ha a videómon egy recseg?

voltam osztálykiránduláson, és a buszon ahogy zörgött a busz picit recsegő hangot ad ki és néha olyan mintha szakadozna a beszéd, hogyan lehet kijavítani?

Legjobb válasz: Audacity!

Audacity!

Lézernyomtatót hogyan lehet tisztítani? A fehér területeket is szűrkézi, és csíkoz is.

Legjobb válasz: Próbáltad már a tonert kicserélni? Milyen nyomtató?

Próbáltad már a tonert kicserélni? Milyen nyomtató?
A kérdező hozzászólása: Nem próbáltam. 100 éves brother. Lomiztam pár éve a cy gányoktól. Az udvaron volt, verte az esõ is. Már mikor kipróbáltam, akkor is húzott csíkokat a képekre, de már ott is nyomot hagy, ahol hófehérnek kellene maradnia a papírnak.
Csodálkozol hogy szar? mikor kint volt a szabad ég alatt és cafat víz lett a jó ég tudja hányszor.....

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!