Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet természetesen (282 db)

Hüvely gombát hogy lehet természetes módszerekel hatékonyan kezelni?

Szeretném ha hamar lenne eredménye, még csak 14 éves vagyok alig járunk strandra rendszeresen mosakszom,nem tudom mi lehet az oka.Kérlek beneteket segítsetek.

Legjobb válasz: ezt egy kilincsrõl is simán össze lehet szedni ha meg szereted az édességet, akkor táplálod is a kicsikét rendesen gyors és hatékony módszer nincs,vagy egyik van, vagy másik ajánlanám az orvos felkeresését - õ tudja megállapítani, hogy biztos gombáról van-e szó, felírni a megfelelõ gyógyszert - és ha tényleg gomba, akkor természetes módszernek a gyógyszer mellett tarthatsz candida-diétát de elsõ körben mindenképp doki!

ezt egy kilincsrõl is simán össze lehet szedni ha meg szereted az édességet, akkor táplálod is a kicsikét rendesen gyors és hatékony módszer nincs, vagy egyik van, vagy másik ajánlanám az orvos felkeresését - õ tudja megállapítani, hogy biztos gombáról van-e szó, felírni a megfelelõ gyógyszert - és ha tényleg gomba, akkor természetes módszernek a gyógyszer mellett tarthatsz candida-diétát de elsõ körben mindenképp doki!
Voltál orvosnál? Ha nem, akkor honnan tudod, hogy hüvelygombád van? Menj el dokihoz, és majd õ megvizsgál, akkor derül ki, hogy mi bajod van és mivel kell kezelni!!!
Elõször rendesen ki kell kezelni kúppal, esetleg szájon át szedhetõ gyógyszerekkel. Majd utána helyre kell állítani a hüvelyflórát, hüvelybe helyezhetõ lactobacillust tartalmazó kúppal. Mosakodás alsó tájékon kizárólag vízzel, esetleg babafürdetõvel történjen, az intim mosakodóakat el lehet felejteni, mert csak rontanak a helyzeten. Legyen mindig saját tiszta, gyakran cserélt törülközõd, amit más nem használ és nem is érintkezik máséval. Tangát el kell felejteni, sajnos a tisztasági betét is hajlamosít a gombára. Mindig pamut alsónemût húzz és kerüld a szoros nacikat, mert nem szellõzik rendesen a szeméremtest környéke. Nemi életet gondolom még nem élsz, ha esetleg igen, akkor a partnert is mindig kezelni kell akkor is, ha éppen teljesen tünetmentes. Szex után rögtön el kell menni pisilni és mosakodni. (tényleg remélem, hogy még csak a jövõben lesz aktuális) Semmiféle hüvelyöblítést ne végezz házilag, mert ezzel csak a mikroflórát irtod ki a hüvelyben. Tehát elsõ körben nõgyógyász, makacs fertõzésnél õ majd ír szájon át szedhetõ tabit is, majd gynophilius hüvelykúp 1 hétig. (miután a gombát kikezeltétek) Candida diétát én nem javaslok, mert nagyon drasztikus és a közhiedelemmel ellentétben semmi haszna nincs. Az édesség bevitelt viszont érdemes csökkenteni. Jobbulást kívánok!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat tuti hüvely gomba minden tünet arra utal , orvosnál még nem voltam nemi életet pedig nem élek és egy darabod nem is szeretnék
Ha nem voltál orvosnál, egyáltalán nem biztos, hogy hüvelygombád van! Menj el dokihoz mindenképpen!
Igen, akkor elsõ körben nõgyógyászhoz kell menni. Szépen menj el még a mai rendelésre, mert különben lesz egy igen kellemetlen hétvégéd... Ha ilyen akut dolog van, akkor nem kell idõpont.

Hogyan lehet természetes úton magasságot növelni?

egy távoli ismer?söm n?tt 4 centit!

Legjobb válasz: Távoli ember azt mond amit akar. Természetes úton növekszel, erõsödsz, ha nem sokat gubbasztasz odahaza a TV elõtt, hanem a szabadban sportolsz, dolgozol, stb.

Távoli ember azt mond amit akar. Természetes úton növekszel, erõsödsz, ha nem sokat gubbasztasz odahaza a TV elõtt, hanem a szabadban sportolsz, dolgozol, stb.
Álljál lábujjhegyre...
A kérdező hozzászólása: jajj mi ez az álljál lábujjhegyre szöveg :D jajj :D de amugy köszi sokat sportolok ;)

Hogyan lehet természetes melegvízből a legnagyobb hatásfokkal energiát létrehozni?

A közelben van egy kihasználatlan természetes melegvízn. Hogy lehetne ebb?l energiát csinálni?

Legjobb válasz: Az energiát kinyered belõle, nem létrehozod, de igen. Hát természetes meleg vízbõl szerintem ha a fûtéshez használnád, talán akkor lenne valami haszna.

Az energiát kinyered belõle, nem létrehozod, de igen. Hát természetes meleg vízbõl szerintem ha a fûtéshez használnád, talán akkor lenne valami haszna.
A kérdező hozzászólása: Bocsi a fogalmazásomért :) , nem én arra gondoltam hogy villamosságot.
Ha van nyomása, ahogy följön, akkor generátort tehetsz rá. De erre kicsi az esély. Szerintem maradj a fûtésnél (és számíts arra, hogy sûrûn cserélheted majd a csöveket, fûtõtesteket. Célszerû eleve használtat betenni).


Hogy lehet természetes úton dúsítani a hajat?

Legjobb válasz: Igazából sajnos sehogy. Genetikailag meghatározott, hogy hány hajszála van az embernek, nem lehet növelni ezt a számot. Maximum annyit lehet tenni, hogy ha rendszeresen szedsz hajvitamint sokáig, a hajszálak kicsit vastagodhatnak. De az sem túl jelentõs.

Igazából sajnos sehogy. Genetikailag meghatározott, hogy hány hajszála van az embernek, nem lehet növelni ezt a számot. Maximum annyit lehet tenni, hogy ha rendszeresen szedsz hajvitamint sokáig, a hajszálak kicsit vastagodhatnak. De az sem túl jelentõs.
A kérdező hozzászólása: köszi:) igazából nem nekem kell, mert nagyon sok hajam van .. de köszönöm:)
tupír..meg vannak ilyen dúsító úgy nevezett push up samponok de szentem semmire nem jók.Egy próbát megérhet:)
A kérdező hozzászólása: köszi:)
nekem zsíros is volt, és a stella nevü szárazsampontól dús is lett :D DM-ben árulják, 550-ért :)

Hogyan lehet természetes eszközökkel távol tartani a macskákat a házamtól?

Van két macskánk, de több mint 6 macska van a házunknál/ban. Tudnátok segíteni?

Legjobb válasz: Egy macska oda megy ahol talál enni valót. Javaslom, ne tarts napközben ételmet a macskáid elõtt, ha eteted õket, azt se a szabadban kihelyezett ennivalóval tedd. Ovartalanítsd az állataidat, mert egy ivarzó nõstény bizony bevonzza a kandúrokat, a kandúrjaid, meg végeláthatatlan verekedési ceremóniába kezdenek a többi riválissal, amit szintén a portádon is megtehetnek. Szép lassan el fognak szokni tõled. Zavargászhatod is õket, de sok értelme nincs, õk a nap 24 órájában készenlétben állnak, te gondolom nem. Az utolsó válaszoló, aki a légpuskát írta, remélem nem az állatokra lövöldöz vele. Könnyen lehet akár börtönbüntetés is belõle. Arról nem is beszélve, hogy méltatlan és minõsíthetetlen az olyan ember aki szándékosan fájdalmat okoz állatnak.

Egy macska oda megy ahol talál enni valót. Javaslom, ne tarts napközben ételmet a macskáid elõtt, ha eteted õket, azt se a szabadban kihelyezett ennivalóval tedd. Ovartalanítsd az állataidat, mert egy ivarzó nõstény bizony bevonzza a kandúrokat, a kandúrjaid, meg végeláthatatlan verekedési ceremóniába kezdenek a többi riválissal, amit szintén a portádon is megtehetnek. Szép lassan el fognak szokni tõled. Zavargászhatod is õket, de sok értelme nincs, õk a nap 24 órájában készenlétben állnak, te gondolom nem. Az utolsó válaszoló, aki a légpuskát írta, remélem nem az állatokra lövöldöz vele. Könnyen lehet akár börtönbüntetés is belõle. Arról nem is beszélve, hogy méltatlan és minõsíthetetlen az olyan ember aki szándékosan fájdalmat okoz állatnak.
egy udvaron szabadon tartott, a ti macskátokkal összeszoktatott kutya jó megoldás.
Mondanám hogy vegyél kutyát, de ha még sosem volt kutyád nem biztos hogy ez a legjobb megoldás. Mert ha nem tudsz vele kellõ minõségben és idõben foglalkozni, akkor a kutya csak teher.
Én is szenvedtem a kóbor, idegen macskáktól. Tudtam, hogy valahol itt a környékben laknak, de mivel itt az udvaromban mindig volt ennivaló a macskáim elõtt, vagy ha nem ették meg mindet, akkor az idegen cicák eltakarították a maradékot. Végül amikor már átjáróház lett a kert megelégeltem, és vagy zavargásztam õket, vagy amikor a kutyám észrevette õket, elzavarta mindet. Mostanában már nem nagyon téved be egy sem, mert az eb megfogná õket
A macskák öntörvényû lények. Vegyél kutyát az távol tartja õket :) Viccet félretéve egy kandúr lehet, hogy távol tartaná a betolakodókat a területérõl. Nálunk is ugyanez megy. Két macskánk mellett a környék összes macskája megfordul a kertünkben :) Az a baj ha ultrahangos készüléket teszel ki az a saját macskáidat is elûzi. Nagyon nincs erre semmi szerintem.
A kérdező hozzászólása: van kutyánk és nem átjáró a házunk, hanem nálunk laknak, mindig itt vannak
Nálunk is így van ez.Én semmit sem tudok ez ellen tenni oda szoktak és ha ez a macskáidnak jó társaság nem fognak elmenni sajnos. Csak annyit tehetsz hogy figyeled miközben esznek hogy ne lopják el a kaját.

Hogyan lehet természetes úton halványítani a szeplőket az arcon?

Hallottam a mézet, joghurt, de nem tudom mik a legjobb taktikák. És valahogy nem lehetne teljesen elhalványítani ?ket?

Legjobb válasz: Lehet venni kimondottan szeplõ elleni krémet. Mindennap kell használni,akinek sok van,én úgy tudom. Drogériában,vagy gyógyszertárakban biztosan kapsz,este kend fel vékonyan,és segíteni fog.

Lehet venni kimondottan szeplõ elleni krémet. Mindennap kell használni, akinek sok van, én úgy tudom. Drogériában, vagy gyógyszertárakban biztosan kapsz, este kend fel vékonyan, és segíteni fog.
én a citromot hallottam, mint jó módszert rá. még nem próbáltam ki, mert nekem pont, hogy jól állnak a szeplõk. egyszer lefedtem alapozóval az egész arcomat, és nem tetszettem magamnak nélküle :) 17/L
A kérdező hozzászólása: elvileg nekem is jól áll..de én nem rajongok értük:) köszönöm a választ :)
Én épp ma olvastam az egyik hetilapban egy érdekességet. Leírom neked: A paradicsom nemcsak finom, de kitûnõ feszesítõ is. Színtelenítõ hatású, ezért szeplõs és májfoltos arcra is használható. Turmixoljunk le egy nyers paradicsomot, és egy ecsettel kenjük a bõrre. 15 perc után öblítsük le. Két naponta ismételjük meg a kezelést, amíg a foltok halványodni kezdenek. 18/L
Én citromot használok, és már halványodnak a szeplõim. Egy vattapamacsra rácsöpögtetek pár cseppet és azzal áttörlöm az arcom. De paradicsomot még nem használtam. Na majd aztis kipróbálom :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)

Hogyan lehet természetes módon megelőzni a visszért? Van olyan, aki használ valamit is bevált?

Szerintem sajnos nagyon hajlamos lehetek rá ,mert a családomban mindenkinek van anyai és apai ágon is, pedig sportoló családban n?ttem fel..Tapasztalatokat várok !!!

Legjobb válasz: Megelözni es elkerülni nem lehet, jobb, ha beletörödsz. Sok helyen irják, hogy ne hizz el, meg mozgj, meg hasonlók. Nálunk a családban sokunknak meg van a hajlama a viszérre, és érdekes módon van több nö is, aki igen vékony (BMI 16-17), sportol, és mégis már kb 20 éves kora óta kijönnek a visszerei, a növérem viszont kimondottan kövér, még a WC-re is autóval jár, semmit nem mozog, egész nap gépezik - és semmi tünete a visszérnek, pedig már 50 fölött van.

Megelözni es elkerülni nem lehet, jobb, ha beletörödsz. Sok helyen irják, hogy ne hizz el, meg mozgj, meg hasonlók. Nálunk a családban sokunknak meg van a hajlama a viszérre, és érdekes módon van több nö is, aki igen vékony (BMI 16-17), sportol, és mégis már kb 20 éves kora óta kijönnek a visszerei, a növérem viszont kimondottan kövér, még a WC-re is autóval jár, semmit nem mozog, egész nap gépezik - és semmi tünete a visszérnek, pedig már 50 fölött van.
A kérdező hozzászólása: Igen sajnos tudom..ezért félek én is , nekem is ezt mondták otthon , hogy ha ki akarni jönni akkor ki fog..

Hogyan lehet természetes módon késleltetni a szülés megindulását?

Legjobb válasz: Agyilag lehet, de ahoz valami féle behatásnak lennie kell. Pl mikor a háború alatt elért a front egy falut és menekülni kellett, volt olyan asszony aki addig tudta késleltetni amíg biztonságos helyre nem értek. ez az állatoknál is meg van ha az állat nem talál napokig biztonságos ellési helyet nem hozza a kicsinyeit a világra. amúgy másrol nem tudok.

Agyilag lehet, de ahoz valami féle behatásnak lennie kell. Pl mikor a háború alatt elért a front egy falut és menekülni kellett, volt olyan asszony aki addig tudta késleltetni amíg biztonságos helyre nem értek. ez az állatoknál is meg van ha az állat nem talál napokig biztonságos ellési helyet nem hozza a kicsinyeit a világra. amúgy másrol nem tudok.
Minél többet kell feküdni (lásd veszélyeztetett terhesség). A vízszintes testhelyzet a lényeg, hogy a baba és a méhed súlya minél kevésbbé terhelje a méhnyakadat. Így késleltethetõ valamelyest a méhszáj kinyílása.

Egy guppiknak, neonhalaknak, algaevő harcsáknak szánt 54 literes akváriumot milyen vízzel kell legelőször feltölteni, illetve hogy lehet természetes úton beindítani a folyamatot, hogy élő vízzé váljon?

Arra gondolok, hogy csak csapvízzel, vagy kifőzött csapvizzel, esetleg csapvíz+ desztvíz keveréke. Ha csak csapvíz, akkor hogy tudom puhítani és tisztítani (kicsit kemény itt a víz) Illetve arra is szívesen várok módszert, hogy tudok víz keménységet mérni. Valamint, hogy aljzattal+növényekkel együtt töltsem-e fel és így járassam kb 1 hétig, vagy csak az üres vizet szűrővel melegítővel? Köszi a válaszokat előre is.

Legjobb válasz: az ujj akváriumba bele teszel mindent,talajt növényt szûrõt melegítõt fényt.öntessz bele vízet és járatod 2 hétig azt mehetnek bele a halak.

az ujj akváriumba bele teszel mindent, talajt növényt szûrõt melegítõt fényt.öntessz bele vízet és járatod 2 hétig azt mehetnek bele a halak.
Vagy veszel a kozeli tobol patakbol de tiszta kel nem zavarosm
nem patakból kell..hanem ha tudsz olyan embertõl kérj akvárium vizet akinek már régóta üzemel és persze megbízható , utána töltsd fel teljesen 24óráig pihentetett csapvízzel.de még így is járatni kéne úgy egy hétig, vagyis én így csináltam
Semmi extra.Feltöltöd az akvát aztán járatod 2 hétig. Én így csinálom.

Hogy lehet természetesen kiszőkíteni a hajat? Mármint hajfesték/ hajszinező nélkül!

Legjobb válasz: Kamillaforrázattal, citromlével- nagyon roncsolja a hajat. Én még olyat is olvastam, hogy vodka+ citromlé és akkor kifeküdni a napra... mondjuk ilyen idõben ez csaknem lehetetlen.. de amúgy nagyon drasztikus is. Kamilla.

Kamillaforrázattal, citromlével- nagyon roncsolja a hajat. Én még olyat is olvastam, hogy vodka+ citromlé és akkor kifeküdni a napra... mondjuk ilyen idõben ez csaknem lehetetlen.. de amúgy nagyon drasztikus is. Kamilla.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!