Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet terhességi (810 db)

Hogyan lehet terhesség alatt a hasizmokat erősíteni?

Úgy hallottam, hogy az izmos has sokkal gyorsabban regenerálódik szülés után, illetve szebben áll vissza az eredeti állapotára.

Legjobb válasz: Én is hallottam, hoyg az izmos has gyorsabban regenerálódik. Viszont nem most kell elkezdeni edzeni. Terhesség alatt azt hallottam, szabad óvatosan mozgni, de a hasizomgyakorlat kimondottan tiltott. Én a helyedben nem kockáztatnék, most a baba egészsége a lényeg, nem most kell lapos izmos hasakat produkálni.

Én is hallottam, hoyg az izmos has gyorsabban regenerálódik. Viszont nem most kell elkezdeni edzeni. Terhesség alatt azt hallottam, szabad óvatosan mozgni, de a hasizomgyakorlat kimondottan tiltott. Én a helyedben nem kockáztatnék, most a baba egészsége a lényeg, nem most kell lapos izmos hasakat produkálni.
Terhesség alatt sztem sehogy, én legalábbis nem mertem ilyen jellgû gyakorlatokat végezni. Mondjuk kismama tornán voltak sima felüléses gyakorlatok, csak fekszel a földön és egy picit hasizomból emelgeted a felsõtestedet. Szóval amit hallottál, az szerintem a terhesség elõtt megersõsödött hasizmokról szól :)
Szia! A hasizmot tényleg ne most kezd el.Ha mindenképpen moszogni akarsz, akkor járj el úszni, vagy a biciglizés még megengedett.A hasad, meg a szülés után hat héttel elkezdheted erõsíteni, de csak óvatosan, és lassan.Egyébként meg a hasleszorító övet ajánlják sokan.Készíts be egy olyat. És nyugi! A szülés után nem ez lesz a legfontosabb! :) Hanem hogy a babád eészséges és jól van! Minden más elfog mellette törpülni.
A kérdező hozzászólása: Hát, én is ettõl tartok. Gondoltam, hogy ilyen válaszokat kapok, csak gondoltam, hátha csak én gondolom rosszul.
A kérdező hozzászólása: Szia! Elkezdtem én már terhesség elõtt, csak nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan sikerül teherbe esnem :) Igazából arra voltam pontosan kiváncsi, hogy folytathatom-e, illetve hogy van-e valami kímélõbb módszer, amit alkalmazhatok terhesség alatt is. Természetes, hogy a pici mindenek elõtt...
Rákeresel a terhességi teszt szóra, arra kidob egy csomót és az árukat is.
A kérdező hozzászólása: telefonról vagyok fent. Nem tudok igy utánna nézni mert lasu a net
120 ft már van Terhességi teszt - 10mIU/ml érzékenységû - azonnal is.regisztrálni kell és úgy tudsz rendelni. majd elutalni az árát+ posta és utánna kapod meg.

Hogy lehet terhességet megszakítani?

Legjobb válasz: Abortusszal

Abortusszal
Abortuszon kívül sehogy! Minden más "kísérlet" vagy hatástalan, vagy nagyon veszélyes az anyára. Akár bele is halhat. Azon kívül súlyosan büntetik.
és ha nemsikerülnek a házi praktikák, az egészséges magzatot meg nyomorithatod egy életre. Ugyh . . .
Bocs az offért: te még mindig az a 16 éves lány vagy? Nagyon sok gyanúsan egyforma kérdés van kiírva... elnézést, ha tévedek
Nekem is fura, hogy néha napokig csak 1 kérdés jön a témában, most pedig jó sok...
Csak is orvos által végzett abortusszal. Minden más lehetõség vagy otthoni próbálkozás akár az anya halálát is okozhatja. Ez nagyon komoly dolog.

Terhességre utaló jelek mik lehetnek? Hány nappal szeretkezés után tapasztalhatók ezek a jelek hogy terhes vagy? Tanácsot tudtok adni hogy hogyan lehet megelőzni?

Legjobb válasz: Õõõ.... Mármint mit akarsz megelõzni? A terhességi tüneteket, vagy magát a terhességet? Elõbbit sehogy, utóbbit szerintem te is tudod. A terhességre utaló jelek sokfélék lehetnek, egyénenként változik. Általános jelek: feszülõ mellek, "mingyárt megjön" érzés, elmaradó menstruáció, aluszékonyság, étvágy változás (zabálhatnék/mindentõl a gyomrod forog). Ezek kb akkor jelentkeznek, amikor ugye meg kéne jönnie. Ez elõtt nem igen vannak jelek, de én speciel amintmegfogantam (utólag visszaszámolva) azután egyáltalán nem kívntam a szexet, ez annyira erõs volt, hogy a babám lassan egy éves és azóta se nagyon állt vissza a libidóm. Szóval ha pl menszi után 5 nappal a 15. napig szeretkeztél akkor óriási esély van a teherbeesésre, menszi elsõ napja után számított kb 30 nappal már lehet tapasztalni terhességi tüneteket.

Õõõ.... Mármint mit akarsz megelõzni? A terhességi tüneteket, vagy magát a terhességet? Elõbbit sehogy, utóbbit szerintem te is tudod. A terhességre utaló jelek sokfélék lehetnek, egyénenként változik. Általános jelek: feszülõ mellek, "mingyárt megjön" érzés, elmaradó menstruáció, aluszékonyság, étvágy változás (zabálhatnék/mindentõl a gyomrod forog). Ezek kb akkor jelentkeznek, amikor ugye meg kéne jönnie. Ez elõtt nem igen vannak jelek, de én speciel amintmegfogantam (utólag visszaszámolva) azután egyáltalán nem kívntam a szexet, ez annyira erõs volt, hogy a babám lassan egy éves és azóta se nagyon állt vissza a libidóm. Szóval ha pl menszi után 5 nappal a 15. napig szeretkeztél akkor óriási esély van a teherbeesésre, menszi elsõ napja után számított kb 30 nappal már lehet tapasztalni terhességi tüneteket.

Lehet terhességi tünet, ha az alhasamon jobban látszanak az erek, mint általában? A dokim szerint a méhem puha. Lehet esetleg attól, hogy vérbőség van terhesség miatt?

Legjobb válasz: Hs terhes vagy, akkor az is lehet terhességi tünet, ha viszket a bal füled. ha meg nem vagy terhes, akkor egyik tünetedet sem a terhességed okozza. Késik már? Teszteltél? A puha méh jó jel, de bizonyítéknak nem elég.

Hs terhes vagy, akkor az is lehet terhességi tünet, ha viszket a bal füled. ha meg nem vagy terhes, akkor egyik tünetedet sem a terhességed okozza. Késik már? Teszteltél? A puha méh jó jel, de bizonyítéknak nem elég.
A kérdező hozzászólása: még nem tudom, kedden voltam dokinál, aznap még negatív volt a teszt, a méh meg puha, vérzés még sehol.
Akkor várni kell. ha vezettél volna hõgörbét, most tudhatnánk, hogy volt-e tüszõrepedés, és hogy mikor, mert tüszõrepi után 12-16 nappal mindig megjön a vérzés, ha nincs baba.
A kérdező hozzászólása: létezik, hogy 35.napon volt peteérésem? clostyt szedtem ebben a ciklusban
Bármi létezik. De mibõl gondolod épp a 35. napot? és most hanyadikon jársz?

Megtortenhetik hogy a terhesseg elojelekent semmi nem jelentkezik? 9. en vagyis ma kellett volna megjojjon a menstruaciom is. De meg elojele sincs. De Terhessegnek sem! Most lehet terhes vagyok?

Azert nem jon a menstruaciom? Vagy csak egyszeruen kesik? Elojel nelkul megjohet a Menstruacio? Koszi Elore is?

Legjobb válasz: Miért ne jöhetne meg elõjel nélkül? Sõt, a terhesség is lehet jel nélkül. Sõt, olyan is van, hogy a nõ (mégha sokkalta gyengébben is) de menstruál végig a terhessége alatt. Amúgy milyen elõjelet akarsz? Üstökös? :) Amúgy: szexeltél védekezés nélkül? Ha a válasz igen, akkor lehetsz terhes. Ha nem, akkor nem lehetsz terhes. Ennyi.

Miért ne jöhetne meg elõjel nélkül? Sõt, a terhesség is lehet jel nélkül. Sõt, olyan is van, hogy a nõ (mégha sokkalta gyengébben is) de menstruál végig a terhessége alatt. Amúgy milyen elõjelet akarsz? Üstökös? :) Amúgy: szexeltél védekezés nélkül? Ha a válasz igen, akkor lehetsz terhes. Ha nem, akkor nem lehetsz terhes. Ennyi.
Gyógyszert szedsz?
A kérdező hozzászólása: Nem. Bizok a paromban!Semminek sincs elojele. Se a Menstruacionak se a terhessegnek.
Mondjuk a menstruáció elmaradása eléggé a terhesség elõjelének tûnik, nem gondolod?
És a párod hogy védekezik? A terhességnek ilyen korán még nincs jele, csak a kimaradó menzesz és a pozitív terhességi teszt. De a kimaradó menzesz nem jelent feltétlenül terhességet, és ha terhes vagy, akkor is megjöhet. Vegyél egy tesztet.
ha védekeztetek akk nincs para sztem :) most a menszesz változhat is a hideg miatt :) mennyi napot késett eddigg ??:)
A kérdező hozzászólása: 9.en kellett volna megjonnie most 12.e!
Ha párodba vetett "bizalom" a megszakításra vonatkozik, hát... imádkozz!

Sokan vannak ebben a cipőben? Úgy néz, hogy hogy terhes vagyok, eddig szedtem rendes vérnyomáscsökkentőt, most így a házidoki írt másikat, amit lehet terhesség alatt és mondta, hogy majd ezekkel lehet varriálni, hogy be tudja állítani újból!

Kicsit izgulok, hogy minden rendben lesz e az új gyógyszerrel?!Ugyanis itthon vagyok 3 éves kislányommal és nem szeretnék rosszul lenni!Akik szedtek terhesség el?tt v. csökkent?t, azoknak több gondjuk volt a vérnyomásukkal a terhesség alatt?

Legjobb válasz: Sajnos a terhesség rontani szokott az állapoton,nekem legalább is sokkal rosszabb lett,ráadásul,amit terhesség alatt lehet szedni vérnyomáscsökkentõ(Dopegyt),egy kalap szar nem ér!Napi 8 szemmel is 150 felett volt a vérnyomásom!

Sajnos a terhesség rontani szokott az állapoton, nekem legalább is sokkal rosszabb lett, ráadásul, amit terhesség alatt lehet szedni vérnyomáscsökkentõ(Dopegyt), egy kalap szar nem ér!Napi 8 szemmel is 150 felett volt a vérnyomásom!
Én is Dopegydet szedek napi 3-at de most meg 100/54-re vitte le a vérnyomásom és 3 napja már fáj a fejem tõle! De a belgyógyásznak kell beállitani nem a házidokinak

Nyolc hetesen lehet terhesség tünete, hogy ételeknek savanyú ízbeütését érzem?

Utóbbi napokban pl. a banánt és a kávét is savanykásnak éreztem. Tuti nem volt az ,mert banánt a férjem is evett, és mondta, hogy rendben van az íze. Ezen kívül Már hetek óta 3/4 3 és fél négy között felébredek. Van mikor vissza tudok aludni, de legtöbbször nem. Ezeket össze lehet kötni a terhességgel, vagy más oka lehet?

Legjobb válasz: Persze, lehet a terhesség velejárója! Mikor anno a dokimat kérdeztem, hogy ez meg ez normális-e, csak annyit mondott, hogy a terhesség sem egy normál állapot, semmin nem kell meglepõdni! :o) Boldog baba várást!

Persze, lehet a terhesség velejárója! Mikor anno a dokimat kérdeztem, hogy ez meg ez normális-e, csak annyit mondott, hogy a terhesség sem egy normál állapot, semmin nem kell meglepõdni! :o) Boldog baba várást!
Igen, lehet a terhesség miatt. Ne lepõdj meg, bármi elõfordulhat :-)
Jó neked, én penész ízt éreztem mindenben. A narancslé volt a legdurvább, még a szagától is rosszul voltam. :)
Én is így voltam vele az elsõ trimeszterben úgy a 7. héttõl kb a másdik trimeszter elejéig... 14-15. hét talán. A leginkább a paradicsomnál tûnt fel. Imádom a paradicsomot, de akkor mindig savanyúnak éreztem, még kérdezgettem is másmoktól, akik szintén abból ettek, hogy ez most ennyire savanyú és csak néztek. Hála égnek ez elmúlt. :) Most már, így 23 hetesen normális íze van megint. :)
Szia!!! Szerintem is lehetséges! Én mondjuk mindent íztelennek, sótlannak éreztem az elején, pedig alapban nem szeretem a túl sósat, a Családom régebben mindig "utánamsózott". Ez az érzés talán mostanra múlt el(újra a "régi ízeket" érzem), most léptem a 20.hétbe.Boldog babavárást!!!

Ha az orvos megállapította a terhességet, hogy lehet, hogy a vérkép nem mutatja a Hcg-t?

Legjobb válasz: Nem feltétlenül, lehet, hogy nem kért hcg vizsgálatot, mert már úgy is megállapította a terhességet. Megnéztem az én papíromat és az enyémen sincs hcg, én is úgy voltam vérvételen, hogy elõtte való nap megállapította a terhességet! Nyugi minden rendben! Ez miatt ne idegeskedj! Boldog babavárást! Elsõ voltam! 17 hós kislány anyukája és 18 hetes kismama

Nem feltétlenül, lehet, hogy nem kért hcg vizsgálatot, mert már úgy is megállapította a terhességet. Megnéztem az én papíromat és az enyémen sincs hcg, én is úgy voltam vérvételen, hogy elõtte való nap megállapította a terhességet! Nyugi minden rendben! Ez miatt ne idegeskedj! Boldog babavárást! Elsõ voltam! 17 hós kislány anyukája és 18 hetes kismama
Megint elsõ vagyok: amikor én voltam a dokinál az én babámnak sem volt még szívhangja, még sem kért a doki hcg-t. Ma már 18 hetes vagyok és szépen fejlõdik a baba!
Ezt nem nagyon értem! Hogyan állapította meg? Uh-val? Hány hetes terhességet állapított meg?
A kérdező hozzászólása: Igen, Uh-val, 5 heteset. Aztán rá egy napra mentem vérvételre, de az eredményben nem látok ilyet, h Hcg..pedig elvileg kellene legyen, nem?
kell, de mit mondott? mert a barátnömnél volt olyan hogy látott valamit az orvos vérvételre küldte (ismétldöröe 2 nap múlva megint) és mivel egy alacsony hcg szint volt de nem növekedett ezért egy elhalt magzata volt, ami sima menstruációval távozott kb egy hétre rá. szóval a doki felelötlenül jelentette ki hogy egy életképes terhesség, mert 5 hetesen tuti nem volt szívhang sem még.
A kérdező hozzászólása: Azt nem is mondta, h van szívhang, csak annyit, h 5 mm-es gesztációs zsákot lát. Ráadásul semmi tünetem nincs, úgy értem, sem mellfeszülés, sem hányinger, semmi...Egyszóval nem értem. És csak jövõ héten tudok visszamenni hozzá.
Szia! A vérvétel eredményében csak akkor szerepel, a hcg szó is, ha a doki kérte ezt a hormon vizsgálatot. Lehet a Tied nem kérte, mert nem a terhesség tényét vizsgálta, hiszen látja a babát, hanem csak az állapotodra volt kíváncsi...vas...stb. Gratulálok amúgy :)
Szia! Igaza van 12:21-nek, ha már elõtte nap megállapította, akkor nem feltétlen kért HCG-t, csak ugye amúgy is kérnek vérvételt, ha kiderül, hogy terhes vagy. Legalábbis nálunk így volt, aztán amikor olyan vérvételre küldött, hogy konkrétan a HCG-t nézte, na akkor rajta volt a papíron, hogy Béta-hcg, illetve az értéket is feltüntették. Remélem segítettem. Üdv.
Ha a doki megállapítja a terhességet, akkor nem kér HCG-t. Csak akkor, ha odamész, hogy volt pozi teszted, de õ mégsem lát semmit!

Megjött a menszeszem de 2-3 óra mulva elmult és most nincs! Ez lehet terhesség előjele vagy ilyesmi? Védekeztünk a párommal és a gumi sem szakadt ki vagy ez hogy ilyen hamar elmult valami más?

Legjobb válasz: Nekem így kezdõdött a terhességem...azt hittem megjött a menzeszem, aztán estére teljesen megszûnt...pár nap múlva már a terhességi teszt is pozitív volt, szerintem vegyél te is egyet! Sajnos, egyik fogamzásgátló módszer sem biztosít 100%-os védelmet a nem kívánt terhesség ellen, bár kétségtelen, hogy az óvszer elég magas védelmet nyújt. Mindenesetre nem ártana egy gyors teszt...

Nekem így kezdõdött a terhességem...azt hittem megjött a menzeszem, aztán estére teljesen megszûnt...pár nap múlva már a terhességi teszt is pozitív volt, szerintem vegyél te is egyet! Sajnos, egyik fogamzásgátló módszer sem biztosít 100%-os védelmet a nem kívánt terhesség ellen, bár kétségtelen, hogy az óvszer elég magas védelmet nyújt. Mindenesetre nem ártana egy gyors teszt...
TErhességnek lehet jele a megváltozott mensi, általában gyengébb és rövidebb ideig tart. Szeritnem mindenképp keress fel egy nõgyógyászt, de elõte csinálj egy tesztet-úgyis kérni fogja a doki. De talán nem az, ha nem akarsz babát, más oka is lehet, nézesd meg magad.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!