Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet területet (117 db)

Minecraftban szerveren a vadonban hogy lehet területet levédeni?

Legjobb válasz: ahoz kell lennie e levédös pluginak a szerveren pl:zmod stb

ahoz kell lennie e levédös pluginak a szerveren pl:zmod stb

Hogy lehet két csúcspontból kiszámolni a 3. at, majd a háromszög területét?

Egy háromszög két csúcspontjának koordinátái: A (2; 2), B (2; 8). A harmadik

Legjobb válasz: a.) Sehogy. A harmadik pont nem meghatározható, de ennek ellenére kiszámítható a terület. b.) A háromszög területe alap*magasság/2. Tekintsük az AB szakaszt, mint alapot, ennek hossza 6 egység. A C pont elsõ koordinátája ismert, és mert AB párhuzamos az y tengellyel, ezért ebbõl meghatározható az AB alaphoz tartozó magasság, melynek értéke 1 egység. Így a háromszög területe 3 négyzetegység.

a.) Sehogy. A harmadik pont nem meghatározható, de ennek ellenére kiszámítható a terület. b.) A háromszög területe alap*magasság/2. Tekintsük az AB szakaszt, mint alapot, ennek hossza 6 egység. A C pont elsõ koordinátája ismert, és mert AB párhuzamos az y tengellyel, ezért ebbõl meghatározható az AB alaphoz tartozó magasság, melynek értéke 1 egység. Így a háromszög területe 3 négyzetegység.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ!

GTA San Andreasba hogy lehet elfoglalni területeket? Vagyis hogy lehet bandaháborúzni?

Legjobb válasz: Ha jól emlékszem, a bandákat kell ölnöd a területen, s majd jönnek.

Ha jól emlékszem, a bandákat kell ölnöd a területen, s majd jönnek.
Igen, de csak egy bizonyos küldetés után, amikor elszínezõdnek a területek.
A kérdező hozzászólása: igen már megvan, köszönöm. még egy kérdésem lenne: hogyan tudnám szállítani a bandám? mert több mint 3 ember van a bandában, és így nem tudnak beszállni a kocsiba, csak futnak utánam
Olyankor próbálj szerezni egy jármûvet amibe többen elférnek (pl. busz), vagy egyszerûen csak annyit vigyél amennyi a kocsidban elfér. De még jobb ha normális fegyverekkel, és ok lõszerrel vágsz neki a bandaháborúknak. Keress fedezéket, dobálj gránátot.


Hogyan lehet intim területet szőrteleníteni gyulladásmentesen?

Milyen krémekkel, borotvával lehet mindezt házilag, praktikusan stb. megoldani? Annyi mindent olvastam már ezzel kapcsolatban. Tényleg jó a borotva és tényleg kerüljük a sz?rtelenít? krémeket?

Legjobb válasz: Intim területen inkább borotválj, mert a krém éget. Szerintem tök mindegy, hogy milyen borotvát használsz, és lehet kapni gyulladás ellen krémeket is. Nézz szét, biztos van többféle is.

Intim területen inkább borotválj, mert a krém éget. Szerintem tök mindegy, hogy milyen borotvát használsz, és lehet kapni gyulladás ellen krémeket is. Nézz szét, biztos van többféle is.
nem feltétlen a borotva a jó! nekem is állandóan begyullad, mondjuk csak a bikini vonal az ami dúrván néz ki am. nem...de én se tudok semmit arra h ne legyen begyulladva!Vszínüleg a borotva a legrosszabb megoldás..de mást nemtok, ami nem fájdalmas...
Szia! Nekem annyira begyulladt, hogy nem bírom megállni vakarás nélkül. (amit persze nehéz megállni nem otthon) Én mostanában elkedztem csak a bikinivonalat legyantázni (görgõfejûvel) és már csak a többi részen vakarózok:D Elõször durva volt meg eléggé durva, erõs szõrzetem volt vérzett is alatta, de már kezd véknyabb szõr nõni és már nem fáj annyira. Próbáld ki ha bírod a gyantát:)
Epilátor bevált, elõször fáj, de meg lehet szokni

Hogyan lehet kiszámolni egy szabálytalan alakzat területét?

Legjobb válasz: A legegyszerûbb módja, ha olyan alkazatokra osztod fel, amelynek ki lehet számolni a területét, majd a végén az eredményeket összeadod.

A legegyszerûbb módja, ha olyan alkazatokra osztod fel, amelynek ki lehet számolni a területét, majd a végén az eredményeket összeadod.
Ha tudod, hogy az alakzat milyen függvénynek a grafikonja, akkor integrálással a legegyszerûbb.
Ha csak az oldalak hosszát tudod, abból még nincs egyértelmûen megadott terület. Jobb lenne ha leírnád a feladatot, hogy milyen adatai ismertek.
Ha végképp szabálytalan, nem bontható matematikailag leírható idomokra, ott a kockázós módszer, bár az csak közelítõ megoldást ad.
Ha sokszög, akkor háromszögekre lehet bontani. Ha vannak görbe oldalak, akkor csak becsülni lehet a területet felkockázással.
A kérdező hozzászólása: Tudom ennek a szabálytalan alakzatnak a kerületét, illetve a különbözõ oldalainak a hosszúságát.
Ha nem muszáj számolni, és más módon is lehet meghatározni, akkor van egy trükkje a vegyészeknek. Néha tömegmérésre vezetem vissza a bonyolult integrált. Felrajzolom az egészet milliméterpapírra. Kivágom. Kivágom az egységnégyzetet is. Mindkettõnek a tömegét pontosan megmérem. Az alakzat tömege osztva az egységnégyzet tömegével a kérdéses integrál, azaz a kérdéses terület. Ha milliméterpapíron egy négyzetcentiméter volt az egységnégyzeted, akkor természetesen négyzetcentiben kapod az eredményt.

Hogyan lehet bizonyítani azt hogy a konkáv deltiod területét is olyan módon számolom ki mint a konvexét?

Az oké hogy ugyanúgy kell de hogyan indokoljam?

Legjobb válasz: Tükrözd a külsõ átlóra a konkáv csúcsot, kapsz az eredetivel együtt egy nagyobb konvex deltoidot, meg egy kisebbet, ami az új rész. A két konvex deltoid területeét vond ki egymásból.

Tükrözd a külsõ átlóra a konkáv csúcsot, kapsz az eredetivel együtt egy nagyobb konvex deltoidot, meg egy kisebbet, ami az új rész. A két konvex deltoid területeét vond ki egymásból.

Hogy lehet a Sims 3-ban közösségi területet elhelyezni?

Fent van az eddigi összes kiegészít?, és most szeretnék a városomban discot meg kocsmát elhelyezni, de nem tudom elhelyezni, mert elt?nik az összes üres telek... Sima lakóházat viszont tudok lerakni. Mit csináljak???

Legjobb válasz: megkell váltotatni a lakotelket közössegi területre

megkell váltotatni a lakotelket közössegi területre
város szerkesztese, kattinnts az üres telekre, es valtoztasd meg
Hiába változtatom meg a telket, a vámpírbárt, fesztiválhelyszínt...stb. semmi képpen nem tudom betenni. Már mindenhogy próbáltam. segítsetek lécci
A kérdező hozzászólása: Jó, de hogyan???

Hogyan lehet Magyarorszagon Zwilling markaju szakacskest vasarolni? Egy kereskedo szerint ket eve kivonultak az orszagbol, a honlapjukrol pedig keptelenseg rendelni, mert csak Nemetorszag es Ausztria teruletere vallalnak kiszallitast.

Legjobb válasz: Azóta már gondolom megoldódott, de az amazonon kiszállítják Magyarországra is. A kereskedõ pedig, aki azt mondta kivonultak, lehet, hogy extrametálos kereskedõ volt, akik egyszerûen nem tartják sõt nem is élezik(!) a zwilling késeket, mert a az extrametálos nagyfõnök besértõdött valamin. Ami szerintem függetlenül attól, hogy vajon mi állt a háttérben egy szép szegénységi bizonyítvány az extrametáltól, mert az még hagyján, hogy nem árulják, de hogy nem is élezik, az már túlzás mivel azelõtt tartották és tulajdonképpen a korábbi vásárlóikat is arconköpték ezzel a "vidd élezni, ahova tudod, mi leszarjuk" hozzáállással.

Azóta már gondolom megoldódott, de az amazonon kiszállítják Magyarországra is. A kereskedõ pedig, aki azt mondta kivonultak, lehet, hogy extrametálos kereskedõ volt, akik egyszerûen nem tartják sõt nem is élezik(!) a zwilling késeket, mert a az extrametálos nagyfõnök besértõdött valamin. Ami szerintem függetlenül attól, hogy vajon mi állt a háttérben egy szép szegénységi bizonyítvány az extrametáltól, mert az még hagyján, hogy nem árulják, de hogy nem is élezik, az már túlzás mivel azelõtt tartották és tulajdonképpen a korábbi vásárlóikat is arconköpték ezzel a "vidd élezni, ahova tudod, mi leszarjuk" hozzáállással.

Mediterrán és trópusi területen hogyan lehet "együtt élni" életveszélyes mérgű állatokkal?

Főleg tapasztalattal rendelkezőktől érdekel válasz. Elsősorban mérges pókok (pl fekete özvegy), skorpió, mérges kígyók, békák, valamint tengerparti veszélyes mérgű állatok (pl. kúpcsiga, és a jóval enyhébben mérgező medúza) kapcsán aggódom. Pl hallottam, h Dél-Olaszországban mindennapos dolog, h meg kell nézni a cipőt, nem mászott-e bele skorpió. Vagy pl már Horvátországban is élnek fekete özvegy pókok. Hogyan lehet elviselni ezt az életet annak, aki nem oda született? Nem tudom elképzelni... Állandóan rettegnék, mikor bénít meg egy kúpcsiga a tengerparton, vagy csap belém fájdalmasan egy medúza, vagy akár meg is ölheti az embert egy fekete özvegy csípése... Kérem, h ne extrém sportolók és ne olyanok írjanak, akik kifejezetten élvezik a veszélyt, hanem átlagosan óvatos, és akár nagyon óvatos emberek.

Legjobb válasz: Egyszerûen túlvészelhetõ a dolog. Nincs más dolog csak a házadat lezárni atombombabiztosra ahonnan soha nem mész ki és meg van oldva a rovarprobléma. A viccet félretéve: eléggé kell figyelni, de ha több évig élsz ott szerintem simán meg lehet szokni. De az nem igaz hogy Horvátországban is vannak fekete özvegyek... bár igaz hogy szeged környékén is láttak már kobrát, de az ilyeneknek kb. annyi a valóságalapja mint a Piroska és a farkas-nak.

Egyszerûen túlvészelhetõ a dolog. Nincs más dolog csak a házadat lezárni atombombabiztosra ahonnan soha nem mész ki és meg van oldva a rovarprobléma. A viccet félretéve: eléggé kell figyelni, de ha több évig élsz ott szerintem simán meg lehet szokni. De az nem igaz hogy Horvátországban is vannak fekete özvegyek... bár igaz hogy szeged környékén is láttak már kobrát, de az ilyeneknek kb. annyi a valóságalapja mint a Piroska és a farkas-nak.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ. :) Érdekelnek további tapasztalatok is, másoktól is. :)
Add az ip-t! :D
Le kell szedni a megfelelõ plugin és azzal lehet operálni. Pl. /setspawn parancs. Naszóval plug-in okkal lehet ilyeneket csinálni. érdemes rágoogle-zni.
Essentials, world edit, world guard, LWC
A kérdező hozzászólása: IP:89.0.99.95
Szia, Kedves kérdezõ! :) Letöltesz a Szervered verziójának megfelelõ WordEditet, és ott látosz ilyen börtönbe rakva fejeket, azok a spawnok, tudod õket aktiválni, törölni, lerakni. Remélem segítettem.... :) Szivesen.
A kérdező hozzászólása: Igen már tudok mindent köszönöm a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!