Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet tenni egy telefont (24 db)

Sajnos ugy vettem meg a telefonomat: alcatel ot-706 hogy alapból le volt törölve a videofelvevő lelehet tölteni és fel lehet tenni a telefonra vagy egy másik telefonról átteni az enyémre egy videófelvevö programot?

Legjobb válasz: Valószínûleg nem volt letörölve, csak egyszerûen nem volt rajta. Vagy biztos hogy kéne lenni? Ha újonnan vetted akkor alapból nem volt valószínûleg, ha meg nem akkor vidd szervízbe és megoldják ;)

Valószínûleg nem volt letörölve, csak egyszerûen nem volt rajta. Vagy biztos hogy kéne lenni? Ha újonnan vetted akkor alapból nem volt valószínûleg, ha meg nem akkor vidd szervízbe és megoldják ;)

Hogyan lehet kártyafüggetlenné tenni egy telefont házilag?

Legjobb válasz: Attól függ milyen tipusú? A Nokiákat egyszerû, de van amit nem lehet otthon, csak szakemberrel illegális úton!

Attól függ milyen tipusú? A Nokiákat egyszerû, de van amit nem lehet otthon, csak szakemberrel illegális úton!
Illegálisan. De ha már egy éves az elõfizetésed, akkor vidd be hozzájuk, és függetlenítik.
Itt próbálkozhatsz, de csak óvatosan! http://www.peters1.dk/webtools/nokia/nokiaonline.php?sprog=hu
én annyit tudok h netrõl kell leszedni 1 kódot a telóhoz és ennyi
Ezt nézd meg:http://www.vatera.hu/x_sim_fuggetlenito_kartya_3000_ft_75558..


Van nekem egy eredeti (nem feltört) IGO-m sd kártyán, még 2006-ból. Ezt fel lehet valahogyan tenni egy androidos (ZTE Skate) telefonra, hogy az működjön is off-line, tehát adatforgalmat NEM generálva, úgy mint anno az akkori PDA készülékemben?

Volna aki törtet felrakna, de sokallom, amennyit kér érte! Ha lenne tippje valakinek-akár privátban is-, azt megköszönném!

Legjobb válasz: 1.Nem lehet, mert eleve törni kellene azt a hivatalos iGO-t, hogy androidon fusson. 2.Minek fizetnél érte bárkinek is? Letöltöd a netrõl, felteszed SD kártyára, telepíted és lesz is iGO a telefonodon. Ha pm-ben dobsz email címet, akkor a legfrissebb(ha jól tudom még mindig az) full EU-s iGO torrent linkjét át tudom dobni.

1.Nem lehet, mert eleve törni kellene azt a hivatalos iGO-t, hogy androidon fusson. 2.Minek fizetnél érte bárkinek is? Letöltöd a netrõl, felteszed SD kártyára, telepíted és lesz is iGO a telefonodon. Ha pm-ben dobsz email címet, akkor a legfrissebb(ha jól tudom még mindig az) full EU-s iGO torrent linkjét át tudom dobni.
Eladod és veszel neked tetszõt ez az egy megoldás van. Készülékcsere minimum 16 hónap után lehetséges!
Természetesen a telefont ki kell fizetned, ha eladod, akkor is. Egyszerûen nem értem, hogyan gondolják egyesek? Vesznek valamit, aztán rájönnek, nem ilyet akarnak, akkor szépen elcserélik az üzletben? Hol van ilyen? A telefon miért lenne más, mint bármilyen áru?
veszel másikat...
álmodj királylány.....
Ez de röhejes... Talán máskor olvass utána mielött veszel valamit... Vagy növessz egy kis plusz szürkeállományt, hogy ne legyen komplikált a telefon :)

Sony xperia z telefonomra beállitottam egy biztonsági jelszót, arra az esetre, hogy más ne tudja megnézni a telefonon lévõ dolgaim. Mit lehet tenni?

Egy ideje ugyanaz volt a jelszó, de ma átállította másra. Fontos eszköz a telefon az életemben ezért sürgõs lenne, tmobile-ban megtudják oldani?

Legjobb válasz: Persze, de igazolnod kell, hogx a tied.

Persze, de igazolnod kell, hogx a tied.

A gondom, hogy az Alcatel OT 995 telefonomon ha egy játékból, alkalmazásból a vissza gombbal kilépek ( sok játékból csak így lehet kilpépni) a program háttérben futó alkalmazásként marad és az akkumulátor kímélőnél tudom kikapcsolni! Mit lehet tenni?

Legjobb válasz: nekem ilyen problemam nincs mondjuk nem alkatelem van de olyan jatekom nem volt sok amit igy kelet lealitani es ami ilyen volt nekem lealitotta magat ha kilepek de most mi olyan nagy gond kikapcsolod anal az aksi kimelonel oszt kesz csak aszt nem ertem hogy neked mert nem alnak le maguktol miutan kileptel mondjuk nekem mostmar meg van hackelve es csak azokat az appokat jatekokat indit el amibe en belelepek es mikor kilepek kikapcsol magatol az az app vagy jatek

nekem ilyen problemam nincs mondjuk nem alkatelem van de olyan jatekom nem volt sok amit igy kelet lealitani es ami ilyen volt nekem lealitotta magat ha kilepek de most mi olyan nagy gond kikapcsolod anal az aksi kimelonel oszt kesz csak aszt nem ertem hogy neked mert nem alnak le maguktol miutan kileptel mondjuk nekem mostmar meg van hackelve es csak azokat az appokat jatekokat indit el amibe en belelepek es mikor kilepek kikapcsol magatol az az app vagy jatek

Hogyan lehet vissza tenni a telefonra egy régebbi szoftvert?

Sony ericsson live with walkman mobilom van. Felajánlotta a szoftver frissitést de azóta rossz nagyon. Lassú, nem jó a kamerája... Már többször újra frissitettem de a probléma fenn áll mindig. Most 4- es android van rajta, szeretném vissza tenni a régit. Segítsetek!!!

Legjobb válasz: Root kell hozzá, meg custom ROM, aztán leszedni egy gyári ROM-ot, és feltelepíteni. Hosszú lenne leírni az egészet, XDA fórumon mindent megtalálsz.

Root kell hozzá, meg custom ROM, aztán leszedni egy gyári ROM-ot, és feltelepíteni. Hosszú lenne leírni az egészet, XDA fórumon mindent megtalálsz.
A kérdező hozzászólása: köszi :D
Még nincsen rá Froyo. CyanogenMod-os ROm van hozzá, amin portolt 2.2 van de az nem mindent támogat, szóval neked kell eldöntened, hogy megéri-e felrakni. Ebben az évben még talán kijön a Froyo, szerintem várd ki.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!