Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet tenni egy (814 db)

"Tönkre lehet tenni" egy kisgyerek, később felnőtt életét a rossz névválasztással? Komoly feladat egy leendő szülőnek, hogy milyet nevet ad a babájának?

Legjobb válasz: Szerintem tönkre lehet tenni. Gondolj arra, milyen lehet Oráliaként, Leokédiaként, Málnaként, Eperkeként, Fahéjként vagy Anakinként felnõni... Ez egy komoly feladat, amit egyes szülõk elhülyéskednek, vagy épp felelõtlenül választanak.

Szerintem tönkre lehet tenni. Gondolj arra, milyen lehet Oráliaként, Leokédiaként, Málnaként, Eperkeként, Fahéjként vagy Anakinként felnõni... Ez egy komoly feladat, amit egyes szülõk elhülyéskednek, vagy épp felelõtlenül választanak.
tönkre nem teszed, de megkeseríted az életét egy rossz névválasztással. szerintem nagy felelõsség, hogy ne komolytalan, nevetséges, kimondhatatlan neve legyen egy embernek. egyszer fel is nõ majd, akkor õ lesz pl Vad Málna tanító néni, vagy ügyvédnõ???
Mi is figyeltünk rá, több szempontból is, hogy milyen nevet adunk neki. Szerintem nagyon fontos egy jó név! Már az iskolában is, a tanárok máshogy bánnak a különlegesebb nevû diákokkal, én irígykedtem is járuk. Na, persze ne brazil szappanopera nevekre gondoljatok, az én idõmben még nem volak ilyenek.
Megkeseríteni lehet, igen. Mi nagyon figyeltünk erre mindkétszer. És nem csak arra, hogy hogy lehet csúfolni. Például nem választhattunk K kezdõbetûset, mert szokatlan a vezetéknév és k-ra végzõdik. Így mindig rákérdeztek volna, hogy mi a nevük. Vagy pl. nem választhattunk A kezdõbetûset, mert a vezetéknévvel összeolvasva egy értelmes magyar szót kapunk (egyetlen ékezet eltéréssel). Nem választottunk olyat, amit könnyû kifigurázni. Nekem van olyan ismerõsöm, aki Nagy Árpád (tudod, a "nagyárpi", mondd sokszor). Az apja, nagyapja is az volt, és mindegyiküket szekálták. Hogy miért kapta õ mégis ezt a nevet?! Mindenhol megtalálták/megtalálják a "nagyárpival" pedig már régen nem gyerek. Mi igyekeztünk nemzetközi neveket választani, mert itt is panaszkodott egy külföldön élõ anyuka, hogy a szép magyar nevû kislánya nevét külföldön nem tudják kimondani. Mivel az EU miatt számítani kell arra is, hogy mi van, ha külföldön élnek/dolgoznak majd a gyerekeim, erre is gondoltunk. Nehéz jó nevet választani, és még így is vannak a családban, akik húzzák a szájukat. Mondjuk magasról teszek rá! :) )
Szerintem nem! Te választod a nevét, úgy is hozzá szokik..persze próbálj meg neki a korral megfelelõ nevet adni neki:) Ne legyen Bözske stb:D :) Nem bántás nagynénémnek is ez a neve, de idõsebb:) De add neki azt amit TE szeretnél! puszi
tök mindegy késõbb úgyis megváltoztathatja ha akarja
Jó meglátások! Igen, meg kell fontolni a nevet, a gyerekek kegyetlenek, csufolodnak és az érintetten mély sebeket ejtenek..a kis lelkukben.Most divatos a két név adása, s ha felnöl, eldonti melyiket használja.A vezetéknév is komoly probléma.Volt olyan tanulom, akit Kúr Klaudiának hívtak...sokat szenvedett, szegény, s bizony osztáyfonoki oran is beszélgetni kellett róla....
Igen. Szederke édesen játszik a homokozóban, de ha majd az SZTK-ba szólítják be nyugdíjas néniként, akkor elég fura lesz...
Mi nagyon megfontoltuk a nevét, hogy ne keserítsük meg vele az életét, pl.Stebastiano Stefano:s, és hogy õ is majd könnyen megjegyezze, ne törjön bele a ceruzája mire leírja
17:20-as vagyok. A "késõbb meg tudja változtatni"-val azért nem értek egyet, mert ha a lányom Krisztina (példa) lenne, és 18 éves koráig mindenki így hívná (család, szomszédok, barátok, ismerõsök, óvoda, iskola, ...), akkor hiába változtatná meg 18 évesen mondjuk Viktóriára, a kutya sem hívná úgy. Hova kellene költözni ahhoz, hogy senki se ismerjen? Timbuktuba? Arról nem beszélve, hogy ha egy negyed/fél életet leélnék egy névvel, biztos, hogy nem változtatnám meg. Nagyon fura lenne, hogy egyik nap x-nek hívnak, másik nap meg y-nak. És ezt most nem azért írtam, hogy kötekedjek. Csak egyszerûen nem tudom elképzelni, hogy ez valaha is mûködne a gyerekeimnél, vagy akár nálam.
Tönkretenni szerintem sem lehet, de egy rosszul választott név gúnyolódások céltáblájává teheti gyerekkorában, vagy felnõttként mosolygás tárgyává. De ha azt veszem, sok olyan ember van, akinek a vezetékneve vicces, és mégsem változtatják meg, tudnak vele együtt élni.
Ha majd nem tetszik neki a neve módja lesz neki is megváltoztatni és késõbb még nektek is..úgyhogy nyugodtan add neki amit szeretnél:)
Szerintem nagy felelõsség. Mi arra is figyeltünk hogy ne szekálják késõbb a neve miatt...!
Ismerõsi körben van Kevin, Nadin, Leila, Málna, Robin. Na õk elkúrták rendesen a gyerek életét. Annyi vigaszuk lehet szegényeknek, hogy 18 évesen megváltoztathatják.

Hogyan lehet újraéleszteni egy régi szerelmet? Melyek lennének az elsõ lépések, amelyeket meg kellene tennem az ügy érdekében és azok az elsõ kérdések, amelyeket fel kellene neki tennem?

5-6 éve jártam egy sráccal, õszinte szerelem volt, viszont úgy tudom, hogy most egyedül van. Én még nem felejtettem el õt.

Legjobb válasz: Keress föl egy ezoterikus jós/mágus szakembert,lehetõleg olyat akihez többen is járnak. Õ tenyérbõl és kártyából valamint a születési dátumotok alapján tudja érzékelni,hogy van-e még közös jövõtök.Majd derítsd ki,hogy tényleg nincs-e senkije az illetõnek,vagy csak te hiszed azt. Kapcsolatot kezdeményezni még mindig a legõsibb módszerrel a leghatékonyabb,vagyis személyesen összetalálkozni vele véletlenül. Az a leghatékonyabb. Felejts el mindenféle elektronikus és hírközlési b*ziságot,az csak félrevezet. Írhatnál nekem priviben,hogy hogyan sikerült az ismerõseidnek újrakezdeni a régivel!vagyis,hogy ott ki-kivel kezdte újra hány év után,és hogyan. Üdv.

Keress föl egy ezoterikus jós/mágus szakembert, lehetõleg olyat akihez többen is járnak. Õ tenyérbõl és kártyából valamint a születési dátumotok alapján tudja érzékelni, hogy van-e még közös jövõtök.Majd derítsd ki, hogy tényleg nincs-e senkije az illetõnek, vagy csak te hiszed azt. Kapcsolatot kezdeményezni még mindig a legõsibb módszerrel a leghatékonyabb, vagyis személyesen összetalálkozni vele véletlenül. Az a leghatékonyabb. Felejts el mindenféle elektronikus és hírközlési b*ziságot, az csak félrevezet. Írhatnál nekem priviben, hogy hogyan sikerült az ismerõseidnek újrakezdeni a régivel!vagyis, hogy ott ki-kivel kezdte újra hány év után, és hogyan. Üdv.
sikerült ? :)

Hallottam egy 50éves prostiról"aki pénzért árulja magát a gyáli úti agip kútnál, . Sanos elégé fertőzi a környezetét. úgyanis gumi nélküli szex fejtetü ami sajnos folyamatosan terjeszt hogyan lehet tenni ellene? Ki segit ebben

Legjobb válasz: TE nem tudsz tenni semmit, hiszen a szamodra, sot mas emberre sem veszelyes, mivel nem harapos kutya, tehat aki igenybe veszi a szolgaltatasat, azt fogja megfertozni pl. Az orszagutak szelen szinten sok prosti arulja magat, az ellen sem tud tenni a hatosag semmit pl.

TE nem tudsz tenni semmit, hiszen a szamodra, sot mas emberre sem veszelyes, mivel nem harapos kutya, tehat aki igenybe veszi a szolgaltatasat, azt fogja megfertozni pl. Az orszagutak szelen szinten sok prosti arulja magat, az ellen sem tud tenni a hatosag semmit pl.
Ajánlom neked is Petri György Hogy elérjek a napsütötte sávig címû versét. Témába vág.
Peeeersze, ilyenekrõl gyakran hall ám az ember... xD Amúgy tegyél feljelentést, aztán talán tesznek valamit (úgyse). Bár aki leáll egy 50-es útsarkival, és gumit se használ esetleg, az meg is érdemli.


Lehet tenni egy mentős személyre panaszt? Ha igen, hol, hogyan?

Legjobb válasz: Lehet. A megyei irányításnál. Bár ez függ attól is miért szeretnél panaszt tenni. Mit tett?

Lehet. A megyei irányításnál. Bár ez függ attól is miért szeretnél panaszt tenni. Mit tett?
A kérdező hozzászólása: És írásban lehet? Nem igazán volt empatikus. Nem azért hívok mentõt, hogy õ röhögcséljen.
Hát ez így elég sovány. Erre miért is akarnál panaszt tenni? Ártott neked? Rajtad nevetett? Ez így elég karcsú. Nevetgélt a mentõs. Ezért panaszt akarok tenni. Érdekes.
Mellesleg a nevetés az egyik legjobb gyógyszer.
Komolyra fordítva a szót. Nyugodtan panaszt tehetsz ha a mentõs rajtad röhögött. Nyugodtan panaszt tehetsz amennyiben nem látott el téged megfelelõen. Nyugodtan panaszt tehetsz amennyiben meglopott vagy etikátlanul viselkedett veled szemben. De az, hogy jó kedve van az nem ok erre. Én is igyekszem jobb kedvre deríteni azokat akiket viszek, Az esetek nagy többségében sikerül is mosolyt csalni az arcára a betegnek akit viszek. Sokat számít. Uram bocsá néha én is szoktam nevetni. A gépkocsivezetõvel, a beteggel. Vannak bizonyos határok kinél mi. Nem mondom, hogy nincsenek a mentõszolgálatnál olyanok akik tökéletesen megfelelnek erre a munkára. De jó lenne hamár a teljes storyt leírnád, h lássuk, mi is ami ennyire vérig sértett. A negatív példa is példa, nem is szabad eltussolni szerintem.
A kérdező hozzászólása: Hosszú lenne ezt így leírni. Ha csak vidítani szeretné az embereket, azzal semmi problémám nem lenne. De ha mentõt hívok, azért teszem mert ugyebár ember élet függ kockán. Sajnos valószínûleg a beteg is érezte, hogy nem sok van hátra, azért a fiához szólt, hogy vigyázzon a húgára. Erre a "kedves" mentõs elkezdett nevetni. Szerintem ez pont nem az a szituáció, ahol a humor elfér. Vajon másokat is megtisztel azzal, hogy haldokló betegeknél nevetgél? Véleményem szerint ez nagyon nem ide illõ. Nem kell szívére vennie ismeretlen emberek halálát, de azért nem nevesse már ki õket...
Ebben az esetben természetes a panasztétel. És ezt meg is lehet tenni a megyei irányításnál. Telefonon lehet érdeklõdni, hogy miként és hogyan. Sajnos sok esetben a panaszkodás teljesen bagatell dolgok miatt történik.
Szerintem így túlkelne, és az nem valami jó...:S
Élesztõvel készült tésztát nem ajánlatos eltenni. Süsd meg nyugodtan - holnapig nem szárad meg :)
Andi konyhájáról sütöttem bejglit, élesztõs, éjszakára hagyni kellett pihenni. Nagyon szép lett.
Én is úgy csináltam mint az utolsó, Andi receptjével, most csináltam elõször és fantasztikus lett. A recept úgy írja, hogy hûvös helyen, de nem hûtõben kell tárolni. Ha van egy hidegebb szobátok(vagy spájz) oda tedd be és nem fog túlkelni! Utolsó! Te finomlisztbõl csináltad? Mert nekem kiment a fejembõl, hogy alig van itthon finom lisztem és kb a 3/4-ét rétes lisztbõl csináltam, de egyszerûen fantasztikus lett, még sosem ettem ilyen jó bejglit :) Minden esetre holnap megcsinálom a finomliszteset is :)
Utólsóelõtti vagyok igen finomlisztbõl csináltam! Bocsánat gondolom elkéstem!
Nem késtél el. :) Meg csináltam finom lisztbõl is és körbe kóstoltattam a rokonsággal, 8:2 arányban a rétes lisztes gyõzött :) A finom liszttel is nagyon finom lett, de rétes liszttõl könnyebb a tésztája, nem olyan "kalácsszerû". :)

Anyám egy idegesítő ember aki mindig azzal jön hogy bezzeg én támogattalak a céljaidban! Mit lehet tenni egy ilyen szülővel tenni?

Egyszer?en úgy érzem hogy ki akar sajátítani és azt gondolja hogy ? támogatott engem akkor mindent meg tehet,ezt nagyon sokszor a szememre hányja nekem hogy ha én nem lettem volna akkor mit csinálnál és hasonló dumák és próbálja éreztetni hogy igen ezt nekem köszönheted mert magad egy nulla lennél,ne gondoljatok nagyon dolgokra olyan dolgokról van szó ami más szül?nem természetes lenne...vagy ha nem is természetes de szó nélkül és minden megjegyzés nélkül hagyná a gyerekét élni...szörny? egy ember és már arra gondoltam hogy végleg megszakítom vele a kapcsolatot...

Legjobb válasz: elnézést a jelenben írtam ezeket a dolgokat de ez nem a jelen hanem ezek már régebbi dolgok,nem értem miért vág hozzám ilyen dolgokat és miért próbál belém kötni....

A kérdező hozzászólása: elnézést a jelenben írtam ezeket a dolgokat de ez nem a jelen hanem ezek már régebbi dolgok, nem értem miért vág hozzám ilyen dolgokat és miért próbál belém kötni....
Mert azt gondolja, hogy ideje visszafizetned.
A kérdező hozzászólása: az már régen vissza lett fizetve!!!
nem az van hogy szegeny anyad egyedul van es kicsit haszontalannak erzi magat? marmint nem erzi hogy o fontos es ezert mondja ezeket neked, mert valami elismeresre vagyik az eletben? csak talalgatok...

Mit lehet tenni egy panelban lakó kutyussal, hogy ne ugasson mikor munkába vagyunk és ő egyedül?

A kutyus kb. 3 évig megkötve volt tartva, most panelba költöztünk és a kutyus a távollétünkben nagyon ugat (a szomszédok már panaszkodnak ami érthet? is), nem szeretnénk megválni t?le, de nem tudjuk mi tév?k legyünk. Mit lehet tenni ellene? Milyen módszerek léteznek erre a problémára?

Legjobb válasz: Nem lesz egyszerû feladat, de ha igazán akarjátok meg lehet oldani. Mielõbb keressetek fel egy kutyaiskolát, vagy egy házhoz járó oktatót. A szomszédoktól pedig kérjetek egy kis türelmet, esetleg segítséget. Mennyit foglalkoztok vele egy nap? Miért volt évig megkötve tartva?

Nem lesz egyszerû feladat, de ha igazán akarjátok meg lehet oldani. Mielõbb keressetek fel egy kutyaiskolát, vagy egy házhoz járó oktatót. A szomszédoktól pedig kérjetek egy kis türelmet, esetleg segítséget. Mennyit foglalkoztok vele egy nap? Miért volt évig megkötve tartva?
egyik sperktrum-os sorozatban láttam, hogy úgy veheted le róla a falkavezér szerepét, ha eljátszod, hogy eszel a kajájából, méghozzá úgy, hogy õ is ott van. Ez mutatja meg nekik a prioritást, miszerint õ csak azután ehet, miután te is ettél, s addig ne is add oda neki, míg nem nyugszik le :)
Szerintem vegyél neki egy olyan játékot ami egy jó ideig leköti így nem ugat vagy vegyél még egy kutyát hogy legyen kivel játszani szerintem azért ugat mert unatkozik, hiányzol SOK SZERENCSÉT :)
A kérdező hozzászólása: Mindenféleképpen szeretnék megoldani ezt a problémát mert fontos számunkra. Éppen ezért is fordultam segítségért amint ez a dolog tudomásunkra jutott. A helyzet az, hogy sajnos azért volt megkötve tartva mert a szomszédunk nem volt hajlandó kerítést csinálni (és arról a részrõl neki lett volna kötelessége)a mi és az õ telke közé azonban valamilyen okból kifolyólag (nem kifejezetten egészséges fejkörnyékén, hogy finom legyek) azt sem hagyta, hogy mi megtegyük és hiába fordultunk a polgármesteri hivatalhoz is nem tudtak segíteni. Na és akkor ennek a szomszédnak az utca fronton pedig ilyen össze vissza tákolt kerítése volt amin keresztül simán arra ment a kutya amerre csak akart. A kutyus félig kotorék eb és eléggé hajtja a vérre, és az orrát eszeveszettül tudja követni. És sajnos egy autó is elütötte már emiatt. Szerencsére csak az egyik elsõ lábán ment át a kocsi eltörve azt, de hála az égnek meggyógyult. A házba nem vihettem be mert anyukám allergiás az állatszõrökre, de megválni már akkor sem akartam tõle így csak az a megoldás maradt, hogy ideiglenesen megkötjük. Nem szántuk ilyen hosszútávra, de nem volt más. Egyébként esetleg valami olyan módszert nem tudsz amihez nem kell kutyaképzõ?
A kérdező hozzászólása: Arra a kérdésedre, hogy mennyit foglalkozunk vele elfelejtettem válaszolni elsõre, de most pótlom neked. Most, hogy a párom és én is dolgozunk, így napi kétszer visszük le sétálni. Reggel olyan 15-20 perc attól függ, hánytól van munka, este pedig min. 30 perces sétát teszünk vele. Séta közben ha igényt tart rá játszunk. A lakásban pedig reggeli a sétán kívül is szakítunk rá idõt. Délután, este és a további szabadidõnkben pedig gyakran játszunk vele, szinte semmit nem teszünk nélküle, mindig ott van körülöttünk. Még a fürdõszobába is elkísér.
A kérdező hozzászólása: Ami a játékot meg a fárasztást illeti, úgy ahogy megvan. Egyedül a napi háromszori séta és annak hossza az ami akkor ezek szerint nem megfelelõ. És igazad lehet abban is, hogy a falkavezérséggel problémák lehetnek, már más dologban is felvetõdött ez a probléma. Mindenesetre nagyon szépen köszönöm a választ, mindent megpróbálunk, hogy több idõt és gyakrabban sétálhasson és akkor az eddiginél is többet fárasztjuk. És remélhetõleg a falkavezér dolgot is megtudjuk oldani.
A kérdező hozzászólása: Most, hogy ilyen probléma merült fel és elkezdtünk érdeklõdni mi is találkoztunk ezzel a dologgal. Több helyen is írták ezt és több ember is mondta, szóval biztos igaz.
Ja, ez egy dolog, de a falkavezérség 24/7 feladat, attól, hogy naponta fél percig bizonygatod, nem leszel te a fõnök. Olvass utána :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítõ válaszokat

Hogy lehet akciós egy termék ha felment az ára? Panaszt hol érdemes tenni?

Tescoban tapasztaltam ezt többízben. Most legutóbb a Pampers sleep and play pelenka ára ment fel, tavaly a literes borsodival csinálták ugyanezt: áremelés után kiírták hogy Akció. Szerintem ez a vásárlók tudatos megtévesztése, ami büntetend?. Szeretném elérni hogy elálljanak ett?l a magatartástól vagy bírságolják meg ?ket. Biztos mással, más üzletekben is el?fordult már hasonló.

Legjobb válasz: Apám még régen (jó pár éve...) karácsonykor a madaras teszkóban akart venni akciósan egy dvd-lejátszót/írót a tv-hez. Akkoriban még drága volt. Kiírták, hogy akciósan 60.000 Ft, a kasszánál beütik és 99.000-et akartak volna lecsekkolni :D De aztán végülis 60 volt az ára csak a rendszerbe "elfelejtették" átjavítani.... :D Amúgy szerintem a fogyasztóvédelemhez lehet ilyenkor menni.

Apám még régen (jó pár éve...) karácsonykor a madaras teszkóban akart venni akciósan egy dvd-lejátszót/írót a tv-hez. Akkoriban még drága volt. Kiírták, hogy akciósan 60.000 Ft, a kasszánál beütik és 99.000-et akartak volna lecsekkolni :D De aztán végülis 60 volt az ára csak a rendszerbe "elfelejtették" átjavítani.... :D Amúgy szerintem a fogyasztóvédelemhez lehet ilyenkor menni.
Tesco ellen nincs semmi esély. Neked kell figyelned az árakat, blokkot ott helyben egyesével átnézni, stb. Karácsony környékén az akciós borok körülbelül 20-40%-al drágábbak, hirdetik. Errõl pontosan tud mindenki. Bírságolni is szoktak. De egy Tesco nem érez meg egy 150 milliós bírságot. Többet nem fognak büntetésként kérni, mert a Tesco széttárja a karját: rendben, nem tudjuk kifizetni, akkor lesz kevesebb. Minden évben több száz millió (akár milliárd) forintra büntetik meg. Egy-egy Tesco áruház 20 millió bevétellel dolgozik egy átlagos napon, emellett ott van a hétvége, ünnep, és ez még egyszer hangsúlyozom, átlagos üzlet, nem autópálya melletti, stb. Ki lehet számolni, 500 millió forint felett a havi bevétel, ez szerintem alacsony számítás (azt nem tudom, mennyi a tiszta haszon, mert 20-90 % körül dolgoznak)
Nem igazán érthetõ a kérdésed. Mert! Ha egy akciósnak hirdetett terméket veszel és érvényes az akció dátuma akkor nyugodtan mehetsz a vevõszolihoz és az eredeti ár és akciós ár különbözetét kötelesek visszafizetni. Ha meg még nem vetted meg csak mondjuk az ár ellenõrzõ alá tartottad és nem azt az árat hozza ami meg van hirdetve akkor annak meg az árát le fogják ütni és akkor már megtudod annyiért venni amennyiért hirdetve van. Másik eset ha egy terméket pl 15e -ért láttad és akcióba kerül legközelebb és az akciós ára több mint az elõzõleg látott 15e Ft. Az meg azért van mert van a rendszerben egy régebbi a 15e Ft-nál drágább ára is és abból számítják az akciós árát. Ez akkor csalás elvileg ha nem létezik a rendszerben az a régebbi ár.

Szevasztok! Az lenne a kérdése, hogy egy motorba hogy lehet tenni power szelepet?

Legjobb válasz: Ügyesen. Elõször is megtervezed, milyen vezérlési szögek között dolgozzon a szelep, illetve milyen legyen a vezérlési jelleggörbéje (mikor kezdjen el nyitni, milyen ütemben nyisson). Ha ez megvan, akkor keresel egy olyat, ami megfelel ennek és valahogyan beerõlteted a kipufogórés közelébe (na, ez nem lesz könnyû) és bekötöd a vezérlést. Vagy lehet kész powerszelephez is igazítani a motor paramétereit, ez nem ad olyan jó eredményt, mert több kompromisszumot kell kötnöd. Viszont könnyebb megvalósítani. (talán mondanom sem kell: csak kétütemû motoron van értelme az erõlködésnek)

Ügyesen. Elõször is megtervezed, milyen vezérlési szögek között dolgozzon a szelep, illetve milyen legyen a vezérlési jelleggörbéje (mikor kezdjen el nyitni, milyen ütemben nyisson). Ha ez megvan, akkor keresel egy olyat, ami megfelel ennek és valahogyan beerõlteted a kipufogórés közelébe (na, ez nem lesz könnyû) és bekötöd a vezérlést. Vagy lehet kész powerszelephez is igazítani a motor paramétereit, ez nem ad olyan jó eredményt, mert több kompromisszumot kell kötnöd. Viszont könnyebb megvalósítani. (talán mondanom sem kell: csak kétütemû motoron van értelme az erõlködésnek)
A kérdező hozzászólása: Uh! :D ez tényleg nem egyszerû köszönöm hogy válaszoltál !
Inkább vegyél egy poweres gépet :D
A kérdező hozzászólása: VAn egy crossom az poweres csak kiványcsi voltam mi az és hogy hol van :D

Mit lehet tenni ellene, hogyan lehet elkerülni egy kapcsolatban az állandó veszekedést?

Mi mindenen, egyszer?en mindenen csak veszekszünk.. pedig próbálok ellene tenni de nem sikerül.. :( sokszor fel is merül a szakítás, mint megoldás, de mivel szeretjük egymást így együtt maradunk mindig... de én azt szeretném h boldogok legyünk és ne veszekedjünk.. ezt hogy lehet megvalósítani? :(

Legjobb válasz: Szia! Ha igazán akarjátok, sikerülnie kéne, hogy ne vesszetek össze folyton. Így hiába szeretitek egymást, nem sok értelme van egy kapcsolatnak. Min tudtok amúgy állandóan veszekedni? :)

Szia! Ha igazán akarjátok, sikerülnie kéne, hogy ne vesszetek össze folyton. Így hiába szeretitek egymást, nem sok értelme van egy kapcsolatnak. Min tudtok amúgy állandóan veszekedni? :)
A párodra is szükség van ebben az esetben. Neki is akarnia kell. Beszéljetek errõl. Ha valaki elkezdené a veszekedést, akkor a másik figyelmeztesse, hogy nem kellene. ÍGy kontrollálni tudjátok egymást és idõvel magatokat is, hogy a veszekedéssel nem mentek semmire. De ehhez tényleg mindketten kelletek.
Csak az a gáz, hogy ha mindenen veszekednek, akkor egy olyan beszólás, hogy most nem kéne ezen lovagolnod szivem, csak olaj a tûzre. Mi lenne ha leülnétek nyugodtan és megbeszélnétek, hogy min kellene változtatnia a másiknak esetleg. De tényleg nyugodtan! :)
Ha te akarod felkapni valamin a vizet, akkor elötte számolj el 10ig, hogy megéri e a torkának ugrani! Próbálj lenyugodni, és nyugodtan mond meg mi nem tetszik. Ha õ esik neked, akkor se üvölts vissza, hagyd rá, hátha úgy könnyebb. Ha nagyon eldurvul a helyzet mond az, hogy egy kicsit elvonulsz, és majd megbeszélitek, ha már lecsillapodtak a kedélyek. Kössetek komprummisszumokat.
Nem illetek egymáshoz, van ilyen. Sokkal jobb egy olyan kapcsolat ahol egyetértenek a párok.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!