Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet tenni a (2286 db)

Hogyan lehet tenni a korrupció ellen az adónk 1 százalékával?

Nem tudom elképzelni, hogy lehet erre a pénz a megoldás. Illetve extrém helyzetekben igen, de akkor sem tudom, hogy az adó 1%-a miképp képes csökkenteni a korrupciót. (Én másnak szoktam ajánlani, de attól még érdekel.) Valaki elmagyarázná?

Legjobb válasz: Ha befizeted a számlámra, megmondom... :-D

Ha befizeted a számlámra, megmondom... :-D
Korrupció mindig volt és mindig lesz, mert emberek vagyunk, nem robotok. Kár harcolni ellene.
Mi ez az 1%? Ki találta ezt ki? Egyébként a korrupció már 150 évvel ezelõtt is virágzott nálunk. Ezután most a Fidesezesek lesznek, akik a húsosfazékba nyúlnak. Csak ez nem fog kiderülni, mert minden hatalom az õ kezükben van.
Szeretem ezt a szocialista felfogást!:) Én sem értem, hogy az a 67 százalék, úgy gondolta, hogyha hétfõn felébred, kolbászból lesz így minden körülötte:D A korrpciót, a FIDESZ nem fogja felszámolni, õk is úgy fogják csinálni, mint Feriék, csak, ha szerencséjük van, nem buknak le. Sajnos akik úgy gondolják, hogy a korrupciót meg kellene szüntetni, azok nem kerülnek a hatalomhoz. Csak az az érzésem, hogyha õk is odakerülnének a tûzhöz, õk se csak melegednének. Na de, mindegy, hogy adjak egy kis reklámot: Lehet Más a Politika!:D
A kérdező hozzászólása: Utolsó, :D Amit írtok, azt vágom, de mégis hogy gondolták, hogy erre létrehoztak egy számlát, hogy ajánlják fel az emberek az adójuk 1%-át? Nem értem, mit tudnak õk tenni? Ehhez azoknak kell akarniuk, akik korruptak, nem? Vagy ezek tudnak bármit is tenni? Ha igen, akkor hogy? (Amúgy egy reklámban láttam ezt a szöveget: "Tegyél a korrupció ellen, ajánld fel adód 1%-át erre a számra..." vagy valami hasonló szöveg volt.)
A kérdező hozzászólása: Ja, én a 21:50-esen röhögtem. Persze, aki legutoljára írtál, neked is igazad van, nem ez az, amit nem értek.
Az utolsó vagyok. Bocs, magával ragadott. Hát, a kormány tudna ellene tenni, például, ha nagyobb lenne a rendõrök fizetése, õk sem fogadnának el csúszópénzt. De az az 1%, jó esetben 30 000 Ft, ez ellen molylepkefing:D De nagyon szépen hangzik, és ha én is lennék olyan hülye, mint sajnos, néhány embertársam, akkor nekik adnám a pénzem:D
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Valahogy sejtettem.

Microsoft Office Word 2003 -ban ABC sorrendbe hogyan lehet tenni a szöveget?

Nevek vannak felsorolva a 2003 -as Office Word -ömben, amelyet ABC sorrendbe szeretnék rendezni :) Ezt hogyan oldhatom meg? :) Köszönöm előre a segítségeket :)

Legjobb válasz: http://office.microsoft.com/hu-hu/word-help/lista-vagy-tabla.. Az eszköztárban is megtalálható az ikon, A-Z Z-A felirat és egy nyíl található a gombon.

http://office.microsoft.com/hu-hu/word-help/lista-vagy-tabla.. Az eszköztárban is megtalálható az ikon, A-Z Z-A felirat és egy nyíl található a gombon.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos segítséget :) Az ikonocskát az excel -ben észrevettem :) Viszont a Word -ben nem volt jelen az eszköztárnál :) Köszönöm ismételten :) További szép napot :)

Hogyan tudnám gyorsabbá, gördülékenyebbé tenni a SE Xperia X10i típusú mobilomat? És rá lehet tenni a legújabb, 4. 0 Ice Cream Sandwich OS-t? Ha igen, akk érdemes?

Legjobb válasz: Ha nem vagy elégedett a gyári rom sebességével, használj fõzött romot.Így is-úgy is azt kell majd, ha ics kell, mert hivatalosan nincs rá, viszont szerintem a CM9 elérhetõ rá, vagy más ICS source custom rom, de ennek utána kell nézni. Ha gördülékenyebbé, smoothabbá akarod tenni, akkor a kezdõ képernyõk számát redukáld le annyira, amenyire feltétlenül kell, ne pakolj ki "ezer" widgetet, ha nem muszáj, használj advanced task killert, ami kilövi a háttérben futó programokat(bár ezzel olyan fontos alkalmazásokat is kilõsz, amivel inkább csak ártasz, mint hasznot húzol, de be lehet állítani, hogy mit lõjön ki, és mit ne), vagy tölts le egy launchert a play-rõl, azok használata általában smoothabb.

Ha nem vagy elégedett a gyári rom sebességével, használj fõzött romot.Így is-úgy is azt kell majd, ha ics kell, mert hivatalosan nincs rá, viszont szerintem a CM9 elérhetõ rá, vagy más ICS source custom rom, de ennek utána kell nézni. Ha gördülékenyebbé, smoothabbá akarod tenni, akkor a kezdõ képernyõk számát redukáld le annyira, amenyire feltétlenül kell, ne pakolj ki "ezer" widgetet, ha nem muszáj, használj advanced task killert, ami kilövi a háttérben futó programokat(bár ezzel olyan fontos alkalmazásokat is kilõsz, amivel inkább csak ártasz, mint hasznot húzol, de be lehet állítani, hogy mit lõjön ki, és mit ne), vagy tölts le egy launchert a play-rõl, azok használata általában smoothabb.
1. -Felesleges alkalmazások törlése. -Mozgó háttér (ha az van) kilövése. 2. Hivatalosan nem, azonban az XDA-n már van rá megoldás. Azonban annyit kell mûvészkedni, hogy egy átlag felhasználónak nem éri meg.
Az Ice Cream Sandwich hardverigénye egy minimum 1 Ghz-es processzor. Nem tudom hogy futna-e rajta bármiféle tört verzió.
A kérdező hozzászólása: az X10-nek 1 GHZ-s procija van


Lányom 15-én lesz 10 hós. Nem mászik még, de feláll, és segítséggel lépeget. Aggódom a mászás végett, látta már orvos is de azt mondja semmi baja. Mit lehet tenni hogy rájöjjön hogyan kell tenni a kezét lábát?

Legjobb válasz: Van olyan baba aki nem mászik! És ahogy láttom a tied sem fog, nem lesz semmi baj ha nem mászik de tornáz vele háton ahogy tenni a kezeit mert fejleszti az agyat :) Majd rá jõnn hogy mászni is tud de elõbb menni fog szerintem.

Van olyan baba aki nem mászik! És ahogy láttom a tied sem fog, nem lesz semmi baj ha nem mászik de tornáz vele háton ahogy tenni a kezeit mert fejleszti az agyat :) Majd rá jõnn hogy mászni is tud de elõbb menni fog szerintem.
Semmit ne tegyél. A babák a saját ütemükben fejlõdnek. De ne segíts neki a lépegetésnél. Egyedül kell megtanulnia mindent.
Kúszni sem kúszik? A járásban viszont tilos segíteni.
A fiam 10 hónapos volt, mikor elkezdett mászni. Addig csak kúszott, de 11 hónaposan már stabilan járt.:) Van, hogy ez vagy az kicsit késve alakul ki, de az is lehet, hogy kimarad. Egy rokon kislány például elõbb tanult meg járni, mint mászni. Majd rájön a te lányod is.
Az én babám sem akart elkezdeni mászni, csak kúszott. Én azt csináltam, hogy kúszás közben oldalról benyúltam a hasa alá és felemeltem olyan magasságba, amilyen magasságba lenne, ha mászna. Mivel haladni akart, a hasa fent volt, kénytlen volt ászni. Kb. 3 nap után már egyedül is ment neki. Az én fiam nagyon korán kezdett el kúszni és nagyon szeret a hasán lenni, talán ezért nem kezdett el mászni elõbb. De amikor rájött hogy az milyen gyors, egybõl áttért rá. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat Mindenkinek! Kúszni már pár hónapja tud de nem szeret. És kb. másfél-két hónapja felemelkedik úgy mintha mászna, de azonnal hátranyomja a lábait, és hasra fekszik. Lehet kimarad a mászás vagy késõbb fog, doktor szerint a késõbbi fejlõdésben tesz kárt a mászás kihagyása, de ha nem akar vagy nem tud mászni nem lehet erõltetni.
Dévényes tornászhoz kéne elvinni, hogy fejlesszék, hoyg tudjun mászni, iskolában lehetnek gondok amiatt ha ez a mozgásforma kimarad.

Hallottam egy 50éves prostiról"aki pénzért árulja magát a gyáli úti agip kútnál, . Sanos elégé fertőzi a környezetét. úgyanis gumi nélküli szex fejtetü ami sajnos folyamatosan terjeszt hogyan lehet tenni ellene? Ki segit ebben

Legjobb válasz: TE nem tudsz tenni semmit, hiszen a szamodra, sot mas emberre sem veszelyes, mivel nem harapos kutya, tehat aki igenybe veszi a szolgaltatasat, azt fogja megfertozni pl. Az orszagutak szelen szinten sok prosti arulja magat, az ellen sem tud tenni a hatosag semmit pl.

TE nem tudsz tenni semmit, hiszen a szamodra, sot mas emberre sem veszelyes, mivel nem harapos kutya, tehat aki igenybe veszi a szolgaltatasat, azt fogja megfertozni pl. Az orszagutak szelen szinten sok prosti arulja magat, az ellen sem tud tenni a hatosag semmit pl.
Ajánlom neked is Petri György Hogy elérjek a napsütötte sávig címû versét. Témába vág.
Peeeersze, ilyenekrõl gyakran hall ám az ember... xD Amúgy tegyél feljelentést, aztán talán tesznek valamit (úgyse). Bár aki leáll egy 50-es útsarkival, és gumit se használ esetleg, az meg is érdemli.

Mit lehet tenni a tág pórusokkal? és hogyan lehet MEGELÕZNI, hogy nagyon táguljanak?

(sosem festem magam)

Legjobb válasz: Nekem is ez a problémám,és csak egy dolog javit rajta valamicskét a pórusösszehúzo arcápolok:arcmoso,tonik,krém. Az avon pure pore fection nekem bevállt,szép egészséges az arcom töle.Természetesen mindennapi használatot igényel. A megelözést?Ez egy börtipus,genetika,sajnos nemlehet ellene tenni,csak karban tartani.De ha vkinek van ötlete én is szivesen várom!

Nekem is ez a problémám, és csak egy dolog javit rajta valamicskét a pórusösszehúzo arcápolok:arcmoso, tonik, krém. Az avon pure pore fection nekem bevállt, szép egészséges az arcom töle.Természetesen mindennapi használatot igényel. A megelözést?Ez egy börtipus, genetika, sajnos nemlehet ellene tenni, csak karban tartani.De ha vkinek van ötlete én is szivesen várom!

Hogyan lehet eltüntetni a szeplőket, vagy legalább halványabbakká tenni. Milyen pakolást lehet rá tenni?

Legjobb válasz: A 3%-os hirogenperoxid(H2O2) halvanyitja,de tobbszor naponta kell alkalmazni,vigyazat,hogy ne keruljon bele a szembe. Gyogyszertarban lehet keszitetni hamlaszto kenocsot, vagy borgyogyasztol tanacsot kerni. A legjobb ha nem tesszuk ki a Napfenynek az erzekeny helyeket,sajnos nehez betartani.

A 3%-os hirogenperoxid(H2O2) halvanyitja, de tobbszor naponta kell alkalmazni, vigyazat, hogy ne keruljon bele a szembe. Gyogyszertarban lehet keszitetni hamlaszto kenocsot, vagy borgyogyasztol tanacsot kerni. A legjobb ha nem tesszuk ki a Napfenynek az erzekeny helyeket, sajnos nehez betartani.
Én is szeplõs vagyok.30éves és azt mondták majd kinövöm, de nem így lett. Kipróbáltam már rengeteg halványító krémet és semmi sem használt. A szeplõ az pigmentfelhalmozódás.Rubinlézerrel állítólag eltávolítható ( elég drága) de hegek maradhatnak a szeplõk helyett. Hidrogénperoxidot meg ki ne próbáld amit az elõzõ válaszadó tanácsolt, kimarja a bõrõd, mérgezõ , veszélyes de a szeplõid megmaradnak. Én nyáron magasfaktorszámú napozókrémet használok, napi szinten pedig alapozót kenek az arcomra ahol jobban zavarnak a szeplõim.
Én is szeplõs vgyok és EGYÁLTALÁN nem zavar!!! De a hidrogénperoxidot mindenképpen kerüld! Állítólag uborkás pakolás halványítja, de én nem próbáltam még soha. :-)
szeritema citromlé halványítja de ne szégelld sokak szerint szexis ?:)
A kövirózsa krém rendszeres használattal halványítja...állítólag rendkívül hatásos!

Hogy lehet ezt a processzohűtőt am3+ alaplapra tenni?

Lc power cosmo cool lc-cc95 processzorhűtőről van szó, és a dobozán nincs rajta az am3+, de amikor megvettem azt mondták, hogy lehet vele használni, illetve több helyen is olvastam, hogy fx processzorokkal használják, ami ugye szintén am3+(nekem is fx van) . Valaki segítene?

Legjobb válasz: nem hinném hogy rá lehet tenni hameg igen akkor meg marha egyzserû ami van a képen az a mûanyag keret az nem kell az intees a keret marad rajt alapból és azt a fém pöcköt beakasztod a keret csatiához ennyi xD szólj ha nem érted

nem hinném hogy rá lehet tenni hameg igen akkor meg marha egyzserû ami van a képen az a mûanyag keret az nem kell az intees a keret marad rajt alapból és azt a fém pöcköt beakasztod a keret csatiához ennyi xD szólj ha nem érted
Az AMD s939 óta nem változtatott a cooler felfogatási rendszerén. Ez a németül beszélõ fiatalember épp FM1 es foglalatra szereli, de az AM3+ sem fog ettõl eltérni: http://www.youtube.com/watch?v=wI931gMrI4U Arra kell ügyelni, hogy a meleg levegõ a házból távozzon, tehát az áramlás irányának megfelelõen. Általában vagy felfele vagy hátrafelé fújja ki.
A kérdező hozzászólása: huh várj :D akkor a fekete mûanyag izé nem kell , hanem csak magát a hûtõt akasztom be a foglalatba?
ami az alaphûtõ alatt van mûanyg talp azt benthagyod és arra aksztod amit meg hozzá adnak kiadod a kutyádnak szaros inteles felfogatás
http://www.lc-power.de/index.php?id=311&L=1 Simán AMD kompatibilis. 130W TDP-ig jó. Azt az Intelhez való ronda kerek mûanyag keretet távolítsd el és nyilvánvalóvá válik, hogy mit hova kell beakasztani.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen mindenkinek a segítséget :) nem én fogom csinálni, csak kicsit megijedtem amikor nnézegettem az alkatrészeket, hogy ez nem lesz jó. De a lényeg, hogy a hozzáértõ meg tudja majd csinálni :) Köszönöm mindenkinek
Én úgy tudom, hogy 3 nappal elõtte azt kell inni sokat. És cigizni nem szabad, meg egészségesen kell étkezni.
Amúgy ha nem eszik húst, az is édesíti a spermát, meg persze nem cigizik, és nem iszik. :)
Egyetértek a második válaszolóval, köszönöm, hogy kiegészítette amit én írtam :) Egyébként a 3 napot úgy értettem, hogy folyamatosan kell inni 3 napig, tehát nem csak egy alkalommal. De azt is hallottam már, hogy pár órával az akció elõtt kell meginni és úgy is ok. De szerintem többet ér ha valaki egészségesen él és mondjuk minden nap megiszik pár deci ananászlevet ha szereti.
a nagyon sos, es erosen fuszerezett etelekkel is vigyazni kell, ha edesiteni akarod a dolgokat... bar en abbahagytam a dohanyzast, de a baratnom meg azota nemmondta, hogy valtozott volna barmit is az ize:)
a körte is jó, legalábbis a 100%-os vilmoskörte mert bár nem trópusi nagy (de legalábbis a többi nem trópus gyümölcshöz képest nagyobb) % ban tartalmaz gyümölcscukrot, szóval ha nem szereted az ananász még mindig ott a körte.
A kérdező hozzászólása: na hát ez egy igazán jó hír, kedves 5. válaszoló, ha valaki meg tud erõsíteni akkor tiéd minden elismerésem! :)
A kérdező hozzászólása: na hát igen ez az hogy pont az ananász, az avokádó meg a papaya amit kimondottan utálok ilyen mediterrán gyümölcs, a többit mind megeszem :-|

A 0-18 kgig használható autosulessel hogy oldjátok meg a bevásárlást a babával? Ugy ertem azt is bele lehet tenni a bevasarlokocsiba/ra, mint egy hordozót vagy az fixen az autóban van?

Kislányom 4 hónapos, de a babahordozo mar pici neki, látszik hogy kényelmetlen, emelgeti a fejet, mozgolódik, tul rövid is neki, ezért gondoltam a 0-18asra, egyedul még nem ul persze.

Legjobb válasz: Szia. Nem szokták az autósülést kivenni. Szerintem babakocsival jobban járnál,ha elfekteted benne a babócát úgy biztos kényelmes lesz neki. Vannak összecsukható,könnyû babakocsik,amit az autóba is könnyen be tudsz tenni. Én ezt tudom ajánlani. :)

Szia. Nem szokták az autósülést kivenni. Szerintem babakocsival jobban járnál, ha elfekteted benne a babócát úgy biztos kényelmes lesz neki. Vannak összecsukható, könnyû babakocsik, amit az autóba is könnyen be tudsz tenni. Én ezt tudom ajánlani. :)
Tescoban vannak olyan bevásárlókocsik (ezeket nem "kint", hanem bent az üzletben tárolják, sokszor a pelenkázó mellett), amire van szerelve egy hordozóhoz hasonló cucc, amibe be tudod csatolni a picit. Abban akár aludni is tud, ha nagybevásárlásról van szó. Amikor már megvolt a gyerekülés sokszor mi vittük magunkkal pluszban a hordozót is a bevásárláshoz (a csomagtartóban elfér), így abban volt a fiam, míg bevásároltunk (õ is kinõtte, de fél órát - órát simán elücsörög benne így is), az autóban meg áttettük a gyerekülésbe. Viszont mióta stabilan ül mindig beültetjük a bevásárlókocsi gyereküléses részébe. Õ élvezi. :)
Áááá, dehogy! Nem lehet rátenni a bevásárló kocsira! Én egyébként is tök körülményes lenne kiszedegetni, mi csak akkor vesszük ki, ha tényleg muszáj, legalábbis a miénk kicsit komolyabban oda van fogatva, mint egy hordozó, nem csak annyi, hogy kikapcsolod az övet és már viszed is :) Úgyhogy amíg nem tudott ülni, addig babakocsit vittük magunkkal természetesen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :)
Bocs, de miért kell babával bevásárolni?! Ott levegõzik?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!