Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet tenni (3556 db)

Hallottam egy 50éves prostiról"aki pénzért árulja magát a gyáli úti agip kútnál, . Sanos elégé fertőzi a környezetét. úgyanis gumi nélküli szex fejtetü ami sajnos folyamatosan terjeszt hogyan lehet tenni ellene? Ki segit ebben

Legjobb válasz: TE nem tudsz tenni semmit, hiszen a szamodra, sot mas emberre sem veszelyes, mivel nem harapos kutya, tehat aki igenybe veszi a szolgaltatasat, azt fogja megfertozni pl. Az orszagutak szelen szinten sok prosti arulja magat, az ellen sem tud tenni a hatosag semmit pl.

TE nem tudsz tenni semmit, hiszen a szamodra, sot mas emberre sem veszelyes, mivel nem harapos kutya, tehat aki igenybe veszi a szolgaltatasat, azt fogja megfertozni pl. Az orszagutak szelen szinten sok prosti arulja magat, az ellen sem tud tenni a hatosag semmit pl.
Ajánlom neked is Petri György Hogy elérjek a napsütötte sávig címû versét. Témába vág.
Peeeersze, ilyenekrõl gyakran hall ám az ember... xD Amúgy tegyél feljelentést, aztán talán tesznek valamit (úgyse). Bár aki leáll egy 50-es útsarkival, és gumit se használ esetleg, az meg is érdemli.

Számítógépre bluetooth-ot hogyan lehet tenni?

Zenét akarok küldeni a telefonomra. De nem tudom a gépen beállítani. Hogy kell? mi kell hozzá?

Legjobb válasz: azt nem lehet tenni az egy kis kütyü a bluetooth nem egy program (ez kb olyan kérdés volt mint pl.:"Hogyan tudok 2gb-s meóriát letölteni?" )

azt nem lehet tenni az egy kis kütyü a bluetooth nem egy program (ez kb olyan kérdés volt mint pl.:"Hogyan tudok 2gb-s meóriát letölteni?" )
ahoz nem program kell 1 ilyen kis kütyü http://www.google.hu/imgres?um=1&hl=hu&sa=N&biw=1280&bih=781..

Féltékenység hogyan lehet tenni ellene?

Ha valaki nagyon féltékeny azt hogy lehet leküzdeni? $ Nagyon szeretem ?t, ? a nagy szerelmem akire mindig vártam és végre megtaláltam$$ csak van ez a féltékenység köztünk és emiatt volt sok veszekedés is nem olyan súlyosak, még egyik?nk se akarta elhagyni a másikat$ én nekem eszembe se jutna ?t elhagyni mert imádom ? a legfontosabb nekem$ de ezt hogy lehetne leküzdeni? akit tud valamit írjon. Bízom benne nagyon is de mégis féltem ?, mert ? az egyetlen aki nekem számít és nagyon fontos$ 18/L

Legjobb válasz: Ezt nem lehet leküzdeni,ez "relfex" szereted õt ezért vagy féltékeny,mindenki féltékeny aki szerelmes,annyit tudsz tenni hogy nem hangoztatod,hanem megpróbálod elnyomni.

Ezt nem lehet leküzdeni, ez "relfex" szereted õt ezért vagy féltékeny, mindenki féltékeny aki szerelmes, annyit tudsz tenni hogy nem hangoztatod, hanem megpróbálod elnyomni.
-_-
A kérdező hozzászólása: Nem akarom sosem bántani õt$$ õ a legféltettebb kincs az életemben $$ De tényleg bízom benne, tudom hogy sosem csalna meg mégis félek...magam sem tudom mitõl$$ szeretem õ is nem kell ennél jobb és nincs is$$
Ha tényleg megbíznál benne, akkor nem félnél attól ha rámásznak mi történne... Lehet h te azt hiszed h bízol benne, de legbelül mégsem, hisz a lelkiismereted azt sugja h félned kell... De ha tényleg másoktól tartassz, akkor ne õt vedd elõ és ne õt bántsd!
A kérdező hozzászólása: Lehet hogyha féltékeny vagyok azt jelenti hogy nem bizok meg benne pedig de, csak másban nem. Mivan ha rámásznak? de õ tudom hogy nem hagyná de ez a baj h félek...mástól. Õ benne teljesen megbízom de akkor most ez mi pontosan?
A kérdező hozzászólása: Köszi de én teljesen megbízom benne, Tudom hogy sosem csalna meg ahogy én sem õt:) És õ marad nekem egész életemben mert nagyon szeretem örökre vele akarok lenni$ Egyszerûen imádom õt és tökéletes nekem$$
A féltékenység sokmindentõl függ. Ez egy természetes betegség ami akkor jön elõ ha érzelmek fûzõdnek valakihez. Lássuk a válasz: IGENIS LE LEHET KÜZDENI! Hogy hogyan, azt én most elárulom neked, hisz ezeken én is keresztül mentem és nekem sikerült megváltoznom. 1. BIZALOM! ( HA EZ NINCS MEG, AKKOR A BÜDÖS ÉLETBE NEM FOG MÛKÖDNI) Ez az elsõ lecke... Ha nem bízol eléggé a párodban, (márpedig nem bízol) akkor ezt nagyon egyszerûen lehet orvosolni... a trükkök a következõk. 1. csinálj egy új e-mail címet, regisztrálj be vele a facebook-ra, vagy bármilyen közösségi portálra amin szerepel a párod! Fontos h egy csinos leányzót regisztrálj, tölts fel képeket, és gyûjts ismerõsököt, lehetõleg olyanokat akiket a barátod nem ismer, malyd dobd be a csalit! Írj neki egy levelet, de vigyázz ne támadd le egybõl, ne legyünk gyanakvóak! Kezdjetek el türelmesen ismerkedni! Nem szabad egybõl megilyedni ha a barátod visszaír, csak légy türelemmel, és ha késõbb már találkozásba, vagy esetleg más olyan dologba csöppentek bele ami egyértelmûvé teszi azt h a párod félrelép, akkor nincs mirõl beszélni... Viszont ha ellenkezõleg történik, akkor nincs okod arra h ne bízz meg benne. Ha ismered a barátod multját, és az elég negatívan hat rád, akkor nehéz lessz megbíznod benne. Ilyenkor kell kiderítened h hajlandó e változni melletted, és erre a választ az elõbb leírtakból, és hasonló csintevésekkel tuhatsz meg, és érhetsz el eredményt. Ha bevállt a módszer, utánna engedd el szórakozni a barátaival, lássa h megbízol benne. Ez több szempontból jó. Elsõsorban neked, hisz minnél többet engeded el, annál jobban tudod leküzdeni féltékenységedet, és egy idõ után megszokod ami azt eredményezi hogy nem leszel féltékeny. Másrészt a kapcsolatnak is jót tesz, hisz a párod érezni fogja h szereted és h bízol benne, ami a veszekedéseket is meggátolja. Ha lelkiismeretes, akkor már csak azért sem fog megcsalni. Ha õ az elsõ szerelmed, akkor tudnod kell h késõbb mikor lessz egy ujabb párkapcsolatod, már nem leszel olyan féltékeny, hisz tanulsz az elõzõbõl. Minden egyes ujabb kapcsolatnál enyhülni fog a féltékenység, bár ha egy pici van, az sose baj! Ezt tapasztalatból írom, hisz amikor elõször voltam szerelmes egy lányba, én is iszonyatosan féltékeny voltam, de azóta több év telt el, és több kapcsolaton mentem keresztül. Remélem tudtam vmit segíteni. SOK SIKERT!
A kérdező hozzászólása: Köszi a boldogság megvan:) Értem de mondtam neki hogy bízzon bennem, meg hogy én nekem sosem kellene más õ a legjobb mégis féltékeny jó jól esik ahogy mondtam olyan aranyos:)
Ha megbizol a masikban akkor nem kell feltekenynek lenni. Es egy parkapcsolat szerintem a bizalmon alapszik. Jo, kell az egeszseges feltekenyseg.Csak ugyelni kell h ne csapjon at "zaklatassa".
"Eszembe se jutna elhagyni õt"-ezt mond el a barátodnak. És megfogja érteni. Ha bíztok egymásban és szeretitek egymást nomeg õszinték is vagytok nem lesz több probléme. Remélem tudtam segíteni!:) Sok boldogságot!
Elõzõ vagyok; Szólj neki, hogy hülye poénjai vannak. Ha bízik is meg meg is kérdi megcsalod-e akkor ez így üti egymást...Szóval vagy a te féltékenykedésedre reagál így vagy...tényleg csak hülye poénjai vannak.
A kérdező hozzászólása: Igen nekem is jó ha féltékeny jól esik csak bízzon bennem mert sosem csalnám meg bízik is csak hát néha olyat mond hogy én megcsalom pedig nem is sosem tenném$
Ezt elõször is kérdezd meg tõle, hogy õt zavarja-e ez. Persze van a féltékenységben már egy olyan szint ami zavaró lehet meg amit már betegségnek titulálnak de példának okáért én szeretem ha a párom féltékeny rám. Lehet az már engem is zavarna ha pl. a telefonom bújná nap mint nap, hogy kit hívtam kitõl kaptam sms-t stb. de egy kis féltékenység számomra inkább imponál :)
A kérdező hozzászólása: Próbálom, megy is csak ma is "letámadtam" ezzel amit megbántam mert nem akarok neki rosszat$$ nekem jó ha õ féltékeny mert véd engem csak neki nem tudom h ez sok lesz e vagy ilyesmi$
A kérdező hozzászólása: Nem attól félek hogy megcsal mert ezt tudom hogy sosem tenné meg. BÍZOM benne de akkoris féltékeny vagyok$$ biztos van hogy ez a kettõ külön van $


Hardel mp4 lejátszóra mp4 formátumú fáljt hogy lehet tenni hogy lehet tenni?

Legjobb válasz: gondolom ugyanúgy mint zenét.. átmásolod

gondolom ugyanúgy mint zenét.. átmásolod
A kérdező hozzászólása: De azt írja ki hogy no files
nézd meg a lejátszó tájékoztatójában, hogy milyen felbontású mp4-et tud lejátszani, és olyanokat szerezz vagy konvertálj át számitógépen! Onnan aztán másold át

Herevisszér tágulást hogyan lehet megelőzni? Hogyan lehet tenni ellene hogy legyen? S honnan lehet érezni ha az van?

Legjobb válasz: Megelõzni sajnos nem lehet . A bal oldali here tágult viszereinek csomói a herezacskón is láthatókA here-visszértágulat vagy varikokele (latinul: varicocele) a here vérellátását biztosító érrendszer vénájának tágulata. Többnyire a bal oldali herénél fordul elõ. Az ondóvezetéket hálószerûen körbefogó vénában található, a távozó vér visszafolyását megakadályozó billentyû funkciózavara okozza. A visszafolyás miatt a vénára ható terhelés megnövekszik, ezért kitágul. A pangó vér miatt romlik a here vérellátása, és magasabb lesz a hõmérséklete, ez pedig rontja a spermiumtermelést, így terméketlenséget okozhat. A here-visszértágulat a férfiak terméketlenségek egyik fõ oka. A here-visszértágulat a herezacskón keresztül kitapintható. A betegség legtöbbször panaszmentes, de kiterjedt visszértágulat esetén már fájdalmak is jelentkezhetnek. A tágult vénák a here fölött duzzadt csomós képletet alkotnak. Kezelése sebészeti úton lehetséges.

Megelõzni sajnos nem lehet . A bal oldali here tágult viszereinek csomói a herezacskón is láthatókA here-visszértágulat vagy varikokele (latinul: varicocele) a here vérellátását biztosító érrendszer vénájának tágulata. Többnyire a bal oldali herénél fordul elõ. Az ondóvezetéket hálószerûen körbefogó vénában található, a távozó vér visszafolyását megakadályozó billentyû funkciózavara okozza. A visszafolyás miatt a vénára ható terhelés megnövekszik, ezért kitágul. A pangó vér miatt romlik a here vérellátása, és magasabb lesz a hõmérséklete, ez pedig rontja a spermiumtermelést, így terméketlenséget okozhat. A here-visszértágulat a férfiak terméketlenségek egyik fõ oka. A here-visszértágulat a herezacskón keresztül kitapintható. A betegség legtöbbször panaszmentes, de kiterjedt visszértágulat esetén már fájdalmak is jelentkezhetnek. A tágult vénák a here fölött duzzadt csomós képletet alkotnak. Kezelése sebészeti úton lehetséges.
Nekem az urológusom azt mondta, hogy a sok ülés, a kevés testmozgás, rossz alsónemû hozzájárulhat a kialakuláshoz, de kell hozzá genetikai hajlam.

IPhone-ra, hogyan lehet tenni app-okat Wi-Fi kapcsolat nélkül?

Az érdekel, hogy lehet-e úgy telepíteni appokat, letöltöm a gépre és úgy a telefonomra.

Legjobb válasz: Igen, lehet, de kell egy *.apk telepítõ program, vagy rootolt készülék kell. De lehet, hogy más variáció is szóba jöhet. Ma már többféle IPhone van, nem ugyanazzal az op. rendszerrel.

Igen, lehet, de kell egy *.apk telepítõ program, vagy rootolt készülék kell. De lehet, hogy más variáció is szóba jöhet. Ma már többféle IPhone van, nem ugyanazzal az op. rendszerrel.
Igen. Az iTunes segitsegevel leszeded a kivant appot, az iphonet radugog a pcdre (vagy mac) es szinkronizalod a kettot.
A kérdező hozzászólása: 3.13as software van rajta iphone 3g, Úgy nem rakja ki az ikonját a telefonomra :S
ott van az App Store ikon, onnan bármit le tudsz szedni miért kell máshonnan? :)

Betegseg a korai magomles? Es ha igen letezik ra gyogyszer? Vagy hogyan lehet tenni ellene?

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a nõgyógyász, mikor hozzá fordultam, hogy a barátom pár perc alatt elmegy, hogy kenjük be a makkját nagyon pici lidokain kenõccsel. De tényleg csak picit. Nem próbáltuk még ki, de ha az orvos tanácsolta akkor csak nem lehet rossz!

Nekem azt mondta a nõgyógyász, mikor hozzá fordultam, hogy a barátom pár perc alatt elmegy, hogy kenjük be a makkját nagyon pici lidokain kenõccsel. De tényleg csak picit. Nem próbáltuk még ki, de ha az orvos tanácsolta akkor csak nem lehet rossz!
az érzéstelenítõ, nem? Amúgy meg gyakorlás és önuralom, másrészt pedig ezerszer föl volt téve ez a kérdés, használd a keresõt.
Maszturbáció során természetes, hogy hamarabb elmegy az ember, mert õ igazán tudja, hogy mi a jó neki.Ha rég volt valaki nõvel, akkor is természetes, hogy az elsõnél hamarabb elsül a kelleténél.Meg lehet tanulni visszatartani.Nincs abban semmi különös szerintem.Öregedtével inkább az ellenkezõ irányba fordul a dolog, az lesz, hogy nehezebben élvez el az ember.
Nem betegség!Egyszerûen, meg kell tanulnos visszafogni magad. Ezt is tanulni kell, mint nagyon sok mást a sexben...
emberek szerintem a kérdezö nem azt kérdezte hogy " betegség a korai elmenés?" hanem azt hogy KORAI MAGÖMLÉS! a magömlés az nem az amikor egy fiú nemzöképessé vál??? vagy már tényleg ilyen hülye lennék??? :D
az én csöppnyi agyam, úgy tudja, hogy a kettõ ugyan az, viszont a "korai elmenést nemnagyon szokták használni."
Én a helyetekben nem bíznám érzéstelenítõre, mert hozzá fog szokni, és anélkül már nem is fog menni. Ráadásul sok pénzbe is kerül. Önuralom, gyakorlás, taoista könyvek olvasása. Ezeket ajánlanám.

Hogyan lehet feldolgozni az intellektuális magányt? Hogyan lehet tenni ellene?

Nagyon sok ember félõs, vagy nem ért az emberi kommunikációhoz, én pont nem ez a kategória vagyok.

Legjobb válasz: Vegyél egy kutyát.

Vegyél egy kutyát.
Szia! Szerintem elõször próbáld megfogalmazni magadnak, hogy ténylegesen kikre vagy kíváncsi. Írod az érzelmi és értelmi intelligenciát, ez idáig rendben van. Viszont én már rájöttem, hogy hiába rendelkezik valaki ezekkel, ha az érdeklõdési körük teljesen más. Pl. vegyünk egy világra nyitott orvostanhallgatót, vagy akár jogászt, de mérnököt is vehetünk... szerintem mindhárom olyan szak, amiken nem elég, ha magolsz, kell egy kis tudás is). Szóval õk intelligensnek gondolhatják magukat, de valójában "csak" okosak". A Te kérdésedet itt már az egyik válaszoló is inkább az "okosság" kategóriájába sorolta, mivel nem rendelkezik azzal az intelligenciával, hogy megértse a kérdésed. Tehát az intelligencia az nem egyenlõ azzal, hogy egyetemet végzett-e valaki vagy sem. Ez halál mindegy. Én a helyedben a következõt tenném: regisztrálnék olyan fórum oldalakra, amit ténylegesen látogatnak az emberek és megtalálod benne a saját érdeklõdési körödnek megfelelõ témákat. Ha nem találsz ilyet, akkor alakíts Te ki egyet! Eszmecserével jól össze lehet ismerkedni fórumokon és ha sikerül beszélgetõtársakat találnod, akkor sok energiával fog feltölteni. Ha valakivel különösen szimpatizálsz, késõbb találkozhattok is. De hidd el, hogy ha a neten beszélgetsz számodra érdekes témákban, már azzal is mérsékelhetõ ez a fajta magány. Láttam, itt javasolta valaki a társkeresõket is. Ha nem társkeresés a fõ célod, én akkor is tanácsolnám. Az egyik oldalon (most ki tudja, hogy ha itt megnevezem, akkor törlik-e a kommentem...) készíthetsz kérdõíveket, amit akár 50-100-150 vagy több ember is kitölthet. Általában idióta, szex-es, erotikus kérdéseket tesznek fel, én meg gondoltam egyet és csináltam egy értelmeset és azt hittem majd kitöltik vagy 10-en. (Azt érthetõ okokból nem írom le, milyen témában.) Már megvan a 200 kitöltõ, és ebbõl írtak nekem üzenetet vagy 20-an. A 20-ból szimpatikus volt kb. 10 fõ, ezt tovább redukáltam és jelenleg 3 fõvel beszélgetek. A legjobb, hogy egyikkel sem társkereséssel kapcsolatban, hanem a kérdõívem kapcsán a közös érdeklõdési körünkrõl. És mindhárman helyesen írnak, gondolkodnak, értelmesek, intelligensek. Mindezt azért ecseteltem, hogy ne ódzkodj az ilyen oldalaktól sem, nagyon kell szelektálni, mert tényleg sok a buta ember, akik aztán képesek és lehúznak a szintjükre. Sok sikert.
Tûnõdtél-e már azon, vajon mi lenne, ha lejönnél arról az iszonyatos magas intellektuális emelvényrõl ?
A kérdező hozzászólása: Talán inkább az elsõ, de nehéz megmondani. Nem a tudás a fontos, ha információ kell, könyvet olvasok, inkább egy fajta bölcsesség, amiben egyszerre van érzelmi és értelmi intelligencia. Nyilván egy hiperintelligens szocciopata ugyanúgy kiesne nálam.
"Van benne valami, csak a buta, jóindulatú emberekkel az a baj, hogy akaratlanul is rosszat tesznek a másiknak, vagy jobbik esetben unalmasak, és akkor megint olyan, mintha egyedül lennék. " Ez igaz. De ha igazán magányos vagy, akkor még nekik is örülsz, legalább addig, amíg nem lesz jobb társaságod. Amúgy szerintem szerencsén is múlik az egész, meg persze azon, hogy kik között keresel. Amúgy mit jelent számodra az intellektuális társaság? Hogy empatikusak, vagy hogy sok infójuk van a világról, politikáról, kultúráról, stb és van saját véleményük? Én sajnos az elõbbi közé sorolom magam, mert az utóbbi idõben olyan keveset voltam emberek között, hogy "lemaradtam", meg érdektelen is lettem. De majd bepótolom.
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); " már egy buta embernek is örülnék, aki legalább nem rosszindulatú..." Van benne valami, csak a buta, jóindulatú emberekkel az a baj, hogy akaratlanul is rosszat tesznek a másiknak, vagy jobbik esetben unalmasak, és akkor megint olyan, mintha egyedül lennék. "Na most ezt vagy leírod részletesen egy társkeresõn" Nem feltétlenül ellenkezõ nemûre gondoltam. De értelme sincs leírni, próbáltam már társkeresõket is, ott is ismerkedni mindenkivel, de a profilok 99%a nincs kitöltve, vagy max 1-2 mondat, és ott minden csak a külsõrõl és a szexrõl szól. Abban nincs sok intellektuális tartalom. "Gondolok itt színház, egyetem, kiállítások, múzeumok, képzések" Képzések? Hogy érted ezt? A színházas emberekrõl nincs jó tapasztalatom, sem a kiállítós-festõs emberekrõl, persze ez valószínûleg nem reprezentatív, de a probléma itt még anyagi is, nézegettem a port.hu meg ehhez hasonlókat, és az ingyenes programok (bármilyen) nagyon ritka. Egyedül az egyetemrõl vannak vegyes élményeim, ott talán még érdemes próbálkoznom.
nem vagyok kifejezetten társasági ember, így a munkahelyemen szerzett élményekrõl tudok beszámolni, egyfajta útmutatásként. nos, náluk is sokféle ember van, elég sokan dolgozunk ugyanabban a munkakörben. szellemi munka, de azért nem kell hozzá PhD :) naszóval: nálunk is vannak végtelenül ostoba emberek, õket kerülöm is nagy ívben, lévén hogy nem nagyon lenne közös témánk, nem fárasztom velük magamat. viszont vannak olyanok is, akik meglepõen értelmesek, és nem az a központi téma, hogy mi ment tegnap este a tv-ben. gazdasági, társadalmi kérdésekrõl is egész kellemesen el tudok velük diskurálni. minél nagyobb a merítés, annál több esélyed van arra hogy olyat találj aki kielégítõ szellemi partnered lehet.
Nekem van egy nagyon okos barátnõm, jelenleg PhD képzésre jár a TTIK-n, én meg csak a tanárszakot végeztem el (szaktársak voltunk). A kutatási területéhez hozzá se tudok szagolni. Ugyanakkor képes arra, hogy elvegyüljön a halandó emberek közt, csip-csup dolgokról beszéljen meg ilyenek. A zsenialitását pedig kiéli különbözõ konferenciákon és persze rendszeresen publikál is. Szóval csak akarni kéne. Nem körülötted forog a világ, senki se fog odamenni hozzád, hogy "helló, te zseninek tûnsz, van kedved péntek este a téridõrõl diskurzust folytatni egy kávé mellett?"
Azt írod, az átlagos embereket nem bírod. Kérdés, milyen embereket bírnál? Gondolom van egy elképzelésed. Na most ezt vagy leírod részletesen egy társkeresõn, és utána válogatsz ez alapján, vagy olyan környezetbe mész, ahol ezek az emberek megfordulnak. Gondolok itt színház, egyetem, kiállítások, múzeumok, képzések, érdeklõdési körödnek megfelelõen. Ha te ezt már végigjártad és így zárult be a kör, akkor viszont tényleg nem sok mindent tehetsz, vagy nyugtatót veszel be, mielõtt társaságba mész, vagy nem mész társaságba.
Én is így vagyok vele. Nagyon nehéz megfelelõ színvonalú embereket találni, akik szóba is állnának velem. De én megbecsülöm a kevésbé szuper zseniális embereket, mert olyan magányos vagyok, hogy már egy buta embernek is örülnék, aki legalább nem rosszindulatú...
A kérdező hozzászólása: Gondoltam, hogy megint jönnek a beszólogatós válaszok. Persze egy átlagember miért is értené meg, hisz nem veszi észre a saját minõségét. Értelmes ötleteket azért még várok.
Nos, ebben az esetben marad az antiszociális életed. Ha nem teszel ellene, ne rinyálj, hanem törõdj bele és kész.
A kérdező hozzászólása: Persze köszönöm a próbálkozást, de ezeket az opciókat már korábban eldobtam.
A kérdező hozzászólása: Nem akarok kocka meg ideggyógy 60macskás öregember lenni. Az a baj, hogy egy kutya épp annyira nem intellektuális társ, mint egy ember, csak enni is kér. Le tudom foglalni magam, nem arról van szó, egyszerûen szükségem van inspiráló társaságra, viszont az átlagos embereket nem bírom.
Én is az állattartást akartam javasolni, ismerek ilyen embert, mint te, õ nyulat tart, másik ismerõsöm meg a Facebookon játszik. Ha nem érzed magadat jól az emberek között, ne erõltesd. Állatokkal vagy virtuális világgal is lehet jól szórakozni, már jó játékok vannak xbox-on, pc-n, el lehet ütni az idõt halálodig egész jól más emberek nélkül is.
A kérdező hozzászólása: (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); "Viszont én már rájöttem, hogy hiába rendelkezik valaki ezekkel, ha az érdeklõdési körük teljesen más." Én azt vettem észre, hogy eleve akinek van értelmi, érzelmi intelligenciája is, az kíváncsi és aktív ember. Értelmes embernek ritkán tv nézés a hobbija - így már ak egyéni értelmezésbõl sem beszélhetünk értelmes emberrõl, ha inaktív személlyel van dolgunk. "Pl. vegyünk egy világra nyitott orvostanhallgatót, vagy akár jogászt, de mérnököt is vehetünk... szerintem mindhárom olyan szak, amiken nem elég, ha magolsz, kell egy kis tudás is)." Sajnos ismerek nagyon buta/kibírhatatlan jellemû embereket ezen a területen is. Ebbõl kiindulva aki azt hiszi hogy a végzettség garancia az értelemre, már nem lehet értelmes ember. Ráadásul a "kis tudás" nagyon pongyola fogalmazás. A tudás, mint írtam egyébként sem érdekel, és nincs köze az intelligenciához, így a téma irreleváns a kérdésem szempontjából. "A Te kérdésedet itt már az egyik válaszoló is inkább az "okosság" kategóriájába sorolta, mivel nem rendelkezik azzal az intelligenciával, hogy megértse a kérdésed." Itt az emberek többsége funkcionális analfabéta. "Tehát az intelligencia az nem egyenlõ azzal, hogy egyetemet végzett-e valaki vagy sem. Ez halál mindegy. " Ezzel egyetértek. "Én a helyedben a következõt tenném: regisztrálnék olyan fórum oldalakra, amit ténylegesen látogatnak az emberek és megtalálod benne a saját érdeklõdési körödnek megfelelõ témákat. Ha nem találsz ilyet, akkor alakíts Te ki egyet! " Elméletben jó, de sajnos próbáltam. Nézd meg ezt az oldalt, sok ember látogatja, de a minõség kritikán aluli. És ha létre is hoznál bármilyen értelmesebb emberekbõl álló valós közösséget is, ugyanúgy a populáris hülyeség felé vonzódik a társaság, mert az ember társaságban meghülyül. Nem beszélve azokról a technikai problémákról, amit egy mûködõ honlap rejt. Ez nem jelenti azt, hogy nincs esély ilyen próbálkozások sikerességére, csupán az én próbálkozásaim nem jártak sikerrel. Majd ha lesz erõm rá, újból megpróbálom. "Láttam, itt javasolta valaki a társkeresõket is. Ha nem társkeresés a fõ célod, én akkor is tanácsolnám. Az egyik oldalon (most ki tudja, hogy ha itt megnevezem, akkor törlik-e a kommentem...) készíthetsz kérdõíveket, amit akár 50-100-150 vagy több ember is kitölthet. " Ezt is próbáltam már, társkeresõkön csupa látszatszámok vannak, évek óta fel nem járó emberek, üres profilok, vagy pár felszínes sablon mutogatással, a többség tényleg csak szexpartnert keres. De a tippet szívesen várom akár privátban is, melyik ez az oldal.

Hogy lehet uj facebookom nem a rége mert van nem regiszrálás hanem az ujjá hogy lehet tenni?

Legjobb válasz: Egy tanács: elõször tanulj meg magyarul írni (meg fogalmazni) és csak azután facebookozzál!

Egy tanács: elõször tanulj meg magyarul írni (meg fogalmazni) és csak azután facebookozzál!
Hö??

Szevasztok! Az lenne a kérdése, hogy egy motorba hogy lehet tenni power szelepet?

Legjobb válasz: Ügyesen. Elõször is megtervezed, milyen vezérlési szögek között dolgozzon a szelep, illetve milyen legyen a vezérlési jelleggörbéje (mikor kezdjen el nyitni, milyen ütemben nyisson). Ha ez megvan, akkor keresel egy olyat, ami megfelel ennek és valahogyan beerõlteted a kipufogórés közelébe (na, ez nem lesz könnyû) és bekötöd a vezérlést. Vagy lehet kész powerszelephez is igazítani a motor paramétereit, ez nem ad olyan jó eredményt, mert több kompromisszumot kell kötnöd. Viszont könnyebb megvalósítani. (talán mondanom sem kell: csak kétütemû motoron van értelme az erõlködésnek)

Ügyesen. Elõször is megtervezed, milyen vezérlési szögek között dolgozzon a szelep, illetve milyen legyen a vezérlési jelleggörbéje (mikor kezdjen el nyitni, milyen ütemben nyisson). Ha ez megvan, akkor keresel egy olyat, ami megfelel ennek és valahogyan beerõlteted a kipufogórés közelébe (na, ez nem lesz könnyû) és bekötöd a vezérlést. Vagy lehet kész powerszelephez is igazítani a motor paramétereit, ez nem ad olyan jó eredményt, mert több kompromisszumot kell kötnöd. Viszont könnyebb megvalósítani. (talán mondanom sem kell: csak kétütemû motoron van értelme az erõlködésnek)
A kérdező hozzászólása: Uh! :D ez tényleg nem egyszerû köszönöm hogy válaszoltál !
Inkább vegyél egy poweres gépet :D
A kérdező hozzászólása: VAn egy crossom az poweres csak kiványcsi voltam mi az és hogy hol van :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!