Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet telefonálni (51 db)

A dps dream 7 tábla pc-vel hogy lehet telefonálni?

venni akarok 1 tabletet és ezt néztem ki csak írják hogy telefonálni nem lehet rolla mert nincs rajta sim kártya slot valami programmal esetleg nem lehetne megoldani hogy tudjak mobil számot hívni(pl:skype) vagy hasonló programok köszi a választ előre is!

Legjobb válasz: Viber.

Viber.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: de a viber az csak akkor mûködik hogyha van wifi nem??
Igen, másképp nem lehet.

IPod Touchon hogy lehet telefonálni?

Tudom hogy Mobilhálózaton nem lehet de rajta van ez a Viber amin Wi-Fi-n keresztül elvileg lehet telefonálni de hogy ha nincsen hangszórója. Tehát az a telefonálós hangszóró nincs mert csak kamera van ott. Így hogy hallom a másik fél hangját?

Legjobb válasz: fülhallgató? az csak van egy zenelejátszón...

fülhallgató? az csak van egy zenelejátszón...
Mikrofonos Apple füles + WIFI halozat? 18/f

Hogy lehet telefonálni Kolumbiába?

Fontos telefonhívást kéne lebonyolítanunk hétfőig Kolumbiába, de nem tudom, honnan és hogyan lehetne... Mindenképpen Budapesten kéne. Valaki valami tipp? :$

Legjobb válasz: tárcsázod a számot?

tárcsázod a számot?


A premier pt-207 telefonnal, hogy lehet telefonálni?

Beütöm a számot, és utánna mit tegyek? Ha várok egy id? után sípoló hang, de olyat sem találok ahol lehet hívni. Kérlek segítsetek!

IPod tach-ról, hogy lehet telefonálni?

Legjobb válasz: gondolom touch-ra gondolt, mi a fenének kell belekötni mindenbe?!

gondolom touch-ra gondolt, mi a fenének kell belekötni mindenbe?!
Mivel hogy van benne wifi, akkor valamilyen skype vagy ahhoz hasonló programmal lehetne telefonálni
tach?
Kedves válaszolok az értlemi szintetek a béka segge allatt van. Egyébként a csudálatos angol tudás mellet fejleszthetnétek a hiányos magyar tudást, a helyesírás nem nagyon meg. :D - válaszolok - értlemi - allatt - csudálatos - ez még talán elmegy - mellet - nem mellet hanem MELLETT, ugye nem Britney Spears mellére gondoltál... - meg Van hibajavító is egy böngészõbe a hülyék kedvéért....
Kedves válaszolok az értlemi szintetek a béka segge allatt van. Egyébként a csudálatos angol tudás mellet fejleszthetnétek a hiányos magyar tudást, a helyesírás nem nagyon meg. :D LOL
Apple nem gyárt tach ipodot, csak iPod Touch néven és mellesleg NEM tudsz róla telefonálni, mert a nevében is benne van az hogy iPod az iPhone nevében bennevan a Telefon szó is, azzal már tudsz -_-"
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy nem iPhone és nem is az a kérdés lényege. Hanem a, hogy van erre valamilyen féle megoldás? pROGRAm ilyesmi?
A kérdező hozzászólása: Kedves válaszolok az értlemi szintetek a béka segge allatt van. Igen elírtam. Nem az írtam, hogy touch hanem, hogy tach. Mindekivel meg eshet. És ti ebbe kötöttetek bele. Ha nem tudsz válaszolni a kérdésre minek írsz? Egyébként a csudálatos angol tudás mellet fejleszthetnétek a hiányos magyar tudást, a helyesírás nem nagyon meg. :D Sok jó kivánságot az édesanyukájitoknak! :)
táúcs-nak kellene ejteni, zsenikém
Nem.
nem lehet a wifis tabokon hagyomásnyos módon telefonálni
és a Lenovo, Acer, Asus tabokat nézegesd , azok meg is érik az árukat

Mi a különbség az Iphone és Ipod touch között? (azon kivul hogy az ipoddal nem lehet telefonalni)

Jó döntés megvenni az Ipodot?(azért akarom ezt mert közel fele annyiba kerül)

Legjobb válasz: Ha telefonra van szukseged akkor rossz dontes, mert mint arra Te is ravilagitottal, az iPod-al nem lehet telefonalni. Ha pedig valami mp3 lejatszora van szukseged, akkor nem ertem hogy miert az iPhone az osszehasonlitasi alap.

Ha telefonra van szukseged akkor rossz dontes, mert mint arra Te is ravilagitottal, az iPod-al nem lehet telefonalni. Ha pedig valami mp3 lejatszora van szukseged, akkor nem ertem hogy miert az iPhone az osszehasonlitasi alap.
Lényegében csak ennyi a különbség.
Jó döntés az ipod touch, veszel mellé pár filléres telefont, és ott vagy mintha vettél volna egy iphonet, csak feleannyiért...

Az igaz, hogy iphonsok között ingyen lehet telefonálni?

Azt halottam, hogy aki iphonos hív egy másik iphonost az ingyenes ez igaz?

Legjobb válasz: Ebben a formában így nem igaz. Ha egy sima beszédhívásról beszélünk a mobilhálózaton akkor természetesen a hatályos tarifák alapján beszélgetnek az iPhone tulajdonosok is. Olyan van, hogy az Alma csevegõjét használod és be vagy jelentkezve bazi nagy felhõbe ( pl Wifi kapcsolaton keresztül ) akkor a hívás nem a mobilhálózaton, hanem a Wifin fog kapcsolódni ( ami ugye ingyenes ). Ezt a mutatványt ugyanúgy el tudod játszani androiodn is pl Viberrel vagy Skpye-pal ). Egyébként ha mobilinternethez kapcsolódsz akkor is van lehetõséged választani, hogy VoIp alapon vagy hagyományosan telefonálsz. ( Természetesen a VoIp hívás az adatkeretedet fogyasztja és lehet, hogy a operátor korlátozza a VoIp alapú internetezést )

Ebben a formában így nem igaz. Ha egy sima beszédhívásról beszélünk a mobilhálózaton akkor természetesen a hatályos tarifák alapján beszélgetnek az iPhone tulajdonosok is. Olyan van, hogy az Alma csevegõjét használod és be vagy jelentkezve bazi nagy felhõbe ( pl Wifi kapcsolaton keresztül ) akkor a hívás nem a mobilhálózaton, hanem a Wifin fog kapcsolódni ( ami ugye ingyenes ). Ezt a mutatványt ugyanúgy el tudod játszani androiodn is pl Viberrel vagy Skpye-pal ). Egyébként ha mobilinternethez kapcsolódsz akkor is van lehetõséged választani, hogy VoIp alapon vagy hagyományosan telefonálsz. ( Természetesen a VoIp hívás az adatkeretedet fogyasztja és lehet, hogy a operátor korlátozza a VoIp alapú internetezést )
Valahogy úgy, ahogy az elõttem lévõ mondja. FaceTime a neve, de ez egyben videóhívás is. A Skype-pal, Viberrel, hasonlókkal összehasonlítva azért nagyobb adatmennyiséget követel. Ezenkívül létezik még egy iMessage nevû szolgáltatás, ezzel chatelni tulajdonképpen ingyen. Az SMS-ekkel kezeli együtt, felismeri ha másnál is elérhetõ, és akkor ezt használja. Annyit jegyet meg, hogy semmi, de semmi sincs ingyen. Valamilyen úton-módon mindenért fizetni kell.
IPhonos?
A kérdező hozzászólása: *iphonesok vagy hogy kell írni?!
Ha ingyen is lenne akkor mész aztán veszel?Hogy lenne már ingyenes?Te jézusom, hogy van még olyan pisis aki ezt beveszi!?
A kérdező hozzászólása: értelmes válaszokat kérek, lehetõleg olyantól akinek iphone van!
Ez szolgáltató függõ ha olyan csomagot választasz.Legalábbis unokatesóm (Lumia 610-e van)ingyen beszél az anyjával meg a tesójával).

Van ez a játék a Class Fm-en a morning Showban, hogy lehet nyerni 2 db belépőt a 2012-es Forma 1-es Magyar Nagydíjra. Hogyan lehet oda jelentkezni? Elég ha felhívom őket és regisztrálnak? Mikor kell telefonálni?

Legjobb válasz: Ha a mai kérdésre elküldtem a választ, hogy Spanyolország, akkor részt veszek ezen a helikopteres, szállodás sorsoláson?

Ha a mai kérdésre elküldtem a választ, hogy Spanyolország, akkor részt veszek ezen a helikopteres, szállodás sorsoláson?
Csak ha egész héten játszottál.
már késõ, megnyertem õket :D
még jó, hogy az egész héten van.
ezen a játékon pontosan milyen jegyeket lehet nyerni? (álló/ülõ) még holnap is lehet nyerni?
Álló. Egész héten, + pénteken az egész héten játszók közül valaki paddock belépõt kap helikopterrel, luxus szállásal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!