Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet tartani az (88 db)

Hogyan lehet ezeket az érzéseket kordában tartani? (háromnál több baba)

3 egészséges gyerekünk van.

Legjobb válasz: én a második után éreztem úgy hogy jó lenne még egy,és szomorkás voltam mert tudtam nem kellene az anyagiak miatt.Aztán besikerült a harmadik meg lett a szépséges kisfiam(a másik kettõ lány)és éreztem hogy elég.Sõt!Ki lehet kergetni a világból még a gondolattal is hogy lenne még egy:)

én a második után éreztem úgy hogy jó lenne még egy, és szomorkás voltam mert tudtam nem kellene az anyagiak miatt.Aztán besikerült a harmadik meg lett a szépséges kisfiam(a másik kettõ lány)és éreztem hogy elég.Sõt!Ki lehet kergetni a világból még a gondolattal is hogy lenne még egy:)
Én is ebben a helyzetben vagyok...voltam. 3 egészséges kislányom van. Én is a sorsomra lennék kíváncsi.. Mi úgy gondoljuk a férjemmel, hogy a 3 lányra lényegesen kevesebb idõt tudnánk szánni egy újabb terhesség és baba mellett, nem beszélve a kockázatokról, hiszen a 3 kisgyermek sok stressz és munka. Segítség nélkül még egy -ezáltal is- veszélyeztetett terhesség is kockázatos. Talán, ha nagyok lennének a gyerekek, akkor bevállalható lenne (anyagiak rendben), de így kicsikkel nagy a kockázat.
Én még csak a másodikat tervezem. Most úgy érzem, vele együtt lenne teljes a családunk. Aztán ki tudja... Persze a hormonok is közrejátszanak ám.
Mintha én írtam volna a soraidat, nem is hittem, hogy van más is ugyanilyen cipõben. Teljesen uganígy érzek, nem tudom megmagyarázni a férjemnek - de még magamnak sem igazán -, hogy miért dübörög bennem folyamatosan a nem akarok itt megállni érzés. Nekem most született az 5. babám, a férjem már erre is nehezen bólintott rá, egyelõre hallani sem akar következõrõl, én pedig érzem, hogy azt nem bírnám ki. Nehéz helyzet, és talán nincs is jó megoldás. Hozzáteszem, hogy nagyon kis korkülönbséggel születtek a gyerekek, nekünk is nagyon nehéz évek állnak a hátunk mögött, a szüléseim is nagyon nehezek voltak - nem szép emlékek, de ez sem tántorít el.
Ez hormonális dolog szerintem, de ha az érzés ilyen erõs, akkor csak szüljetek lányok! Csodálatosak ezek a gyerkõcök! :)

Van, akin genetikailag van mindig + 5, 10 kg? Hogy lehet tartani "normális" súlyt, anélkül, hogy az ember egész életében diétázzon?

Személy szerint mindig er?sebb alkatú voltam, viszont nem szépítem, mind e mellé némi súlyfelesleg is társult. Rendszeresen sportolok évek óta (heti négyszer), életemben egyszer fogytam le koplalással, az vissza is jött.. hiába a mozgás. Egyébként nem érzem, hogy olyan rengeteget ennék. Szóval azt nem értem, ha már egyszer lefogytam, egyébként úgy eszem, mint bárki más, és rendszeresen sokat mozgok, miért nem tudok tartani egy átlagos testsúlyt?

Legjobb válasz: Ki kéne számítanod a napi kalória szükségletedet. Ha alapjáraton pl. 2000-re van szükséged, egyél 1500-at, amíg le nem fogysz. Súlytartásnál pedig ehetsz már 2000 kalóriát, de nem kéne fölé menni. Tehát mindig oda kell figyelni, de ez nem azt jelenti, hogy koplalni kell.

Ki kéne számítanod a napi kalória szükségletedet. Ha alapjáraton pl. 2000-re van szükséged, egyél 1500-at, amíg le nem fogysz. Súlytartásnál pedig ehetsz már 2000 kalóriát, de nem kéne fölé menni. Tehát mindig oda kell figyelni, de ez nem azt jelenti, hogy koplalni kell.
Én megnyugtatlak, szerintem is van ilyen. Én is ebben a cipõben járok. Szinte élsportoltam, amikor is min 10 kg mindig volt rajtam és ráadásul kemény, vastag izmaim vannak, amitõl még vaskosabbnak tûnök. Ha sportolok, ezek egybõl beduzzadnak. Én sem eszem sokat, de figyelek arra, hogy rendszeresen és értékes kajákat. Kicsit elszállok, elég 1-2 nap és máris plusz 2 kg. Sose lesz máshogy...én már feladtam. Igazából nekem a fogyókúra az a normál életmód, ha nem tenném elhíznék. Valószínû máshogy emésztünk, mást használ fel a szervezetünk, stb...ez van, bele kell törõdni:(
hát, én lefogytam 175/75rõl 68ra kb. 5 hét alatt de már 4 hete nem mozdul se mérleg, se centi. pedig a kcalbevitelt is csökkentettem 1300-ra és a sporton is emeltem. Végülis így is sokkal vékonyabb vagyok, mint valaha, és olyan 90%-ig elégedett vagyok magammal, de látom, hogy még van rajtam 2-3 kiló. viszont nem úgy néz ki, hogy az le fog menni :(
Sajnos attól tartok, hogy én is ilyen vagyok. Már kisgyerek koromban is volt rajtam plusz, egyszer voltam jó súlyban, mikor tinikoromban megnyúltam hirtelen, meg elég intenzíven buliztam meg pasiztam, és nem jutott idõ a kajálásra. Az a tervem, hogy havi két kg fogyással szépen lassan ledolgozom az a 10 kilót, ami van rajtam (meg aztán még ötöt azt már nem egészségügyi hanem esztétikai okokból) és utána soha többet nem engedem, hogy elszaladjon velem a ló. Amint 1-2 kiló felmegy korrigálni fogok. De szerintem vagyunk páran, akik attól is hízunk ha ránézünk egy pohár vízre, mi már sosem fogunk nutellát tartani a hûtõnkben, mert különben kezdhetjük elõlrõl, és minél többször hízunk vissza, annál nehezebb lesz leadni újra.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! Jó látni, hogy vannak sorstársak! Elsõ, igaz lehet, hogy csak egy kicsit kéne jobban odafigyelni, de valahogy sosem sikerül ez hosszútávon. Ha kitartóbb vagyok és már kezdene meglátszani - pont mint a második válaszolónál - (pl. egy hónap alatt lemegy 1-2 kg), komolyan mondom, már 2-3 nap hanyagság után visszajön az egész. Mindennapjaimat meg nem tudnám ilyen önfegyelemmel leélni. Persze attól még szerintem fogok próbálkozni, de elég szélmalomharcnak tûnik az egész. Mondjuk nekem elég hülye alkatom van.. mikor 175 cm-hez voltam 66 kg (ezt volt az elért minimum), tisztára lapos lett a seggem.. szóval én nem bánom, ha nem a magamból kihozható legslankabb alakomat tartanám meg. Egy 70-72 kg-val megbékélnék. De ez sem tûnik tartósan megvalósíthatónak..

Mennyi szumátrai díszmárnát/vörös neont/Red cherryt/Páncélos harcsát lehet tartani egy 54l-es akváriumba ugy hogy az nekik megfelelő legyen?

Az egyes fajok külön külön érdekelnének,ha csak azt tartok az aksiban.pl neon:20db vagy ilyesmi.Köszi elöre is.

Legjobb válasz: Akváriumnál alapszabály, hogy amilyen hosszu a medence (a leghosszabb oldala) annyi cm halat szabad benne tartani: pl. egy neon kifejletten kb 5 cm - egy 50 cm hosszú medencében 10 db-ot lehet ezek szerint tartani.

Akváriumnál alapszabály, hogy amilyen hosszu a medence (a leghosszabb oldala) annyi cm halat szabad benne tartani: pl. egy neon kifejletten kb 5 cm - egy 50 cm hosszú medencében 10 db-ot lehet ezek szerint tartani.
Medence/Hal arány: Az akvárium szükséges méretének kiszámításához vedd az alábbi adatokat, és szorozd meg a halaid centiméterben megadott teljes testhosszával. Például: A 90 cm hosszú és 30 cm széles medence felszínének területe 2700 cm2. Ebben az akváriumban édesvízi trópusi halakból 90 cm, édesvízi hidegvízi halakból 36 cm, a trópusi tengeriekból 22, 5 cm tartható. (Nekem is 54l-es aksim van kiszámoltam: 54cm x 26 cm = 1404 cm2. Vagyis 54 cm hosszú neon tartható. 1 neon 5 cm. Azaz kerekítve 11 neonhalat tarthatsz benne.)
A kérdező hozzászólása: majd a 11.nek levágom a farkát, hogy meglegyen az arány:) .De neonok esetében ez a számolás nem jó, hiszen csapathalak, és nagyon aprók, eladók is ugy 20at ajánlanak meg itt is olvastam, de az az alapszabály nem liter/cm-re vonatkozik?bár akkor is 11re jön ki:) .És mi van a szumikkal?nem tudja vlaki mennyit tarthatok belõlük?én ugy 5 fele saccolom.köszi az eddigi válaszokat is!
Második válaszoló vagyok: Ha úgy vesszük tényleg hülyeség ez a számolási módszer, mert 11 neon egy 54-es aksiba... hát szerintem abban 40 is jól el lenne. A szumi: Hát 5 db? Tudom, hogy annyira jön ki, de ez is hülyeség. Egy akkora aksiba 20 jól el lenne szerintem. De ha gondolod, akkor elõbb vegyél csak annyit amennyit ajánlanak és ha kevésnek találod, akkor veszel hozzá még.
A kérdező hozzászólása: még számoltam egy kicsit, sztem egy olyan 8darab szumival kezdenék, neonbol meg 20at tennék be elsõre:) red cherryröl nem tud senki semmit?:(Köszi am a segitséget eddig is sokat segitettél!
A kérdező hozzászólása: kösz h segitesz, meg válaszolsz, de nem viccbõl irtam oda h az egyes fajok külön külön érdekelnének, tehát csak különtartva kérdezem, ergo külön lenne a szumi a cherry és a többi.mindenesetre köszi.a szumi(cm/l) hasznos info volt, köszi:)


Voltam Dokinál és azt mondta hogy Fitymatúltengésem van. Muszáj körbemetélni? Vagy mit csináljak, sokan azt mondják sokkal jobb, tisztábban lehet tartani stb.

A szakorvos azt mondta elég 1 vágás,elmentem kórházba mert beutalt,és ott azt mondta az orvos hogy körbe kell metélni,mert ha megvágja dudor nõ ott,és újra kijöhet,és csak rosszabb lesz. Kérdeztem tõle hogy krémmel nem lehetett volna meg akadályozni,azt mondta nem ez kijött volna igyis úgyis.

Legjobb válasz: Én még egy dokit ha kell többet is felkeresnék a helyedbe,mert a szakorvosod azt mondta hogy elég egy vágás,a másik meg metélni akar,tehát az õ véleményük sem egyezik.Sok orvos metélni akar pedig lenne más mód.Szerintem több orvost is keress fel és mond meg neki hogy ha lehet te nem szeretnél metélést. Az hogy jobb lenne nem mondanám,sokaknak nem tetszik a körülmetélt látvány,meg jöhet a beszólás,,annyi hogy az igaz könnyebb tisztán tartani.Kérdezz meg több dokit.

Én még egy dokit ha kell többet is felkeresnék a helyedbe, mert a szakorvosod azt mondta hogy elég egy vágás, a másik meg metélni akar, tehát az õ véleményük sem egyezik.Sok orvos metélni akar pedig lenne más mód.Szerintem több orvost is keress fel és mond meg neki hogy ha lehet te nem szeretnél metélést. Az hogy jobb lenne nem mondanám, sokaknak nem tetszik a körülmetélt látvány, meg jöhet a beszólás, , annyi hogy az igaz könnyebb tisztán tartani.Kérdezz meg több dokit.
Csak azért nem értem, mert az ormányszerû fityma (mármint ha szimplán csak túllóg a makkon) az teljesen normális. Nincs abban semmi beavatkoznivaló, és fõleg nem betegség. Ami a hátrahúzási nehézségeket okozza, az a szûkület meg a fitymafék rövidsége...
Ilyet hogy fityma túltengés, a fityma betegségei közt sem találtam .Nem is tudom mi lehet ez .
A betegségek nemzetközi osztályozása (rövidítve BNO-kód) között szerepelt az N4700 - fitymatúltengés. Általában ezt az ambuláns lapra is ráírják, ha ez is a gond a szûkület mellett. Nekem is ez volt, mert így hívják, amikor a makk elõtt ormányszerûen lecsüng a fityma. Ez alapesetben nem lenne probléma, ha pisiléskor hátra lehet húzni. Ilyenkor vagy megkurtítják (csak a túllógó részt vágják le) vagy teljesen hátra vágják (a fedetlen makk pereme alatt lesz a seb). Ha viszont nem zavaró és a szexben sem okoz problémát, akkor lehet az egész mûtét felesleges.
Én már sokszor próbáltam rákeresni a neten a fitymatúltengés definíciójára, de még nem sikerült értelmes választ találnom rá. Arra, hogy fitymaszûkület, vagy bármi egyéb konkrét bajra, igen, erre nem. Mindenesetre az a kérdés, hogy van-e bajod. Illetve hogy mi a baj, hogy elmentél vele orvoshoz, aztán ezt kaptad válaszul. Egyébként azt sem értem, mibõl mondja a doki csak úgy, hogy a vágás helyén dudor lesz – 1) lehet hogy lesz, lehet hogy nem, ez nagyon egyénfüggõ; 2) mert a körülmetélés nem vágás?, akkor ott is lesz. Logika...
nem akkora para ez, légy boldog nyertél egy vallást is
Végül mi lett veled, Kérdezõ?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm segítségeteket
hehe
A kérdező hozzászólása: Pedig van, olyasmi mint a fitymaszükület, a makk alatt megvan feszülve
A kérdező hozzászólása: Muszáj ezt? igys elég stresszes
Vágj le a doki(?) farkából, te is egy darabot.Miért akar(sz) eltávolítani a nemi szervedbõl egy részt ami örömet okoz neked?

A házinyuszi az ami olyan kis szelíd, hogy szobában lehet tartani? (lent)

Ilyenre gondoltam:

Legjobb válasz: A holland törpe és a toy nyuszi a legkisebb, bár utóbbi létét még sokan megkérdõjelezik. Minden nyulat lehet szobában tartani (házit is), csak borzalmasan sokat rongálnak. Ha a nyuszi megszokott téged és a környezetet, akkor hagyd magától kijönni, ugyanis a nyulak kifejezetten utálják, ha kézbe veszi õket valaki.

A holland törpe és a toy nyuszi a legkisebb, bár utóbbi létét még sokan megkérdõjelezik. Minden nyulat lehet szobában tartani (házit is), csak borzalmasan sokat rongálnak. Ha a nyuszi megszokott téged és a környezetet, akkor hagyd magától kijönni, ugyanis a nyulak kifejezetten utálják, ha kézbe veszi õket valaki.
lehet lakásban tartani csak takarítani kell ne legyen büdös. nem fog félni, hamar megszokik téged és még oda is megy hozzád ha hívod.
Amit én házi nyúl néven kaptam a legtöbb fél méteresre is megnõtt. Attól függ, hogyan szoktatod de ismerni fogja a szagodat, szóval nem fog félni de általában lapít az összes, mikor simogatod. Nekem volt 19 nyuszim, mert vettem egy fiút és kaptam mellé egy lányt és szaporán potyogtak is belõle a kisnyulak. Szerintem megmaradna, viszont neked nehezebb lenne õmellette. Tündéri teremtés, de potyognak belõle a mazsolák, kellemes odourral árasztva el a szobát. Emellett ha a melledre teszed a nyuszik nagy többsége szeret pisilni. Legalábbis biztos lehetsz benne, hogy megtörténik, de már biztosan túl vagy ezen
ez nem házi nyúl, hanem törpenyúl a képen, nem is lesz sokkal nagyobb, szobatisztaságra szoktatható
Utolsó elõttinek: gratula, hogy hagytad a nyulaid ész nélkül szaporodni. Ezek után te csak tudod, milyen a nyuszikkal együtt élni. Egy jól tartott nyúl nem büdös és nem undorító. Naponta kell gondoskodni róla, kitakarítani a ketrecét, meg játszani vele, és akkor tündéri. Ugyanúgy tartható a lakásban szabadon, mint a kutya vagy a macska, ugyanis szobatisztaságra nevelhetõ.
Elsõ! Linkelnél nekem toy nyuszi tenyésztõket?Rendes tenyésztõkre gondolok, származási lappal meg mindennel.
Ötös válaszoló, köszönöm a gratulációdat! Valóban sok örömet okoztak, nagyon ritkán kellett füvet nyírni és vidám hangulat volt a kertben mindig, sõt az utcában ha síró gyerekkel mentek amint meglátta õket elhallgatott, és nevetni kezdett. Gondolom félreértettél valamit, mert 10 négyzetméteres elkerített helyet is csináltam nekik a kert végében, falra akasztható nagy rácsos aljú ketrecekben, ami alól tálcákra gyûjtve trágyának eladtam a kakit (nem lehetett kihagyni mert követelték:) , és gõzborotvával tisztítottam mindent. Könnyen képzelted el, hogy lakásban tartok annyi nyulat, csak nincs ilyen ismerõsöd?
5-ös vagyok. Dehogy azzal van a baj, hogy tenyészted! :) Ha felelõsséggel csinálod. De ha a bak és a nõstény egy helyen van, akkor minden ellés után képes befedezni a nõstény nyulat. Ez a sok ellés pedig igencsak megterheli a szervezetét. Képzeld csak el: egyszerre szoptat és hordja ki a babáit. Remélem te nem így csináltad. Csak erre értettem az "ész nélkül szaporítást", ha odafigyeltél arra, hogy a különbözõ nemû nyulak ne legyenek állandóan együtt, akkor bocsánat a hozzászólásomért. Amúgy biztos tündériek lehettek a kisnyuszik! :)

KI az épületkarbantartó? Hogyan lehet egy épületet karban tartani? Akkor nagyon erős embernek kell, hogy legyen, hogy egy egész épületet karban tudjon tartani?

Legjobb válasz: Igaz humor kategória, de azért válaszolok rá :) Karban tartó és a karbantartó nem egy és ugyanaz... Amennyiben tanultad ékes anyanyelvünket, akkor tudhatnád, hogy amennyiben a szó egyben van írva és van viszonyt jelölõ toldaléka, akkor bizony ott többletjelentésû az összetett szó a nem egybeírt kifejezéshez képest. Karban tartó = az aki a karjában tart valamit/valakit. Karbantartó = az a személy, aki szervizeli a dolgokat.

Igaz humor kategória, de azért válaszolok rá :) Karban tartó és a karbantartó nem egy és ugyanaz... Amennyiben tanultad ékes anyanyelvünket, akkor tudhatnád, hogy amennyiben a szó egyben van írva és van viszonyt jelölõ toldaléka, akkor bizony ott többletjelentésû az összetett szó a nem egybeírt kifejezéshez képest. Karban tartó = az aki a karjában tart valamit/valakit. Karbantartó = az a személy, aki szervizeli a dolgokat.
Volt valami ilyen mátyás királyos történet, hogy elõbb a tetõt csinálták meg s amíg pár markos legény tartotta, alá építették a házat.
És nem markos legények tartották, hanem a disznó malacai!
Mátyás királyos is volt, és még befelé fordított kancsókat is csináltak! Én is láttam!
Atlaszhoz képest ezek kismiskák! A Földgolyót tartani, na az már valami! Igazi karban-tartás :)
vagy a medvedisznóember
Szerintem Toldi Miklós vagy Kinizsi Pál versenghetnének a posztért... Csak az a baj, hogy az egyik meghalt, a másik sose létezett...
Az a Mekk Elek- ben volt! :-))
chuck norris
Melyik mesecsatornán láttál te ilyet, Martinka?
Butákok vagytok. NAGYON!
A kérdező hozzászólása: Most néztem a hírekben! Hogy 18-év alatt nem lehet tartózkodni, az utcán! Ez hülyeség. Nem? Szerintetek. Ezt ki , a franc, fogja be tartani? én biztos nem! 16-éves vagyok! De ezt biztos nem fogom be tartani! Ebbõl nmég sok balhé lesz. mert senki nem fogja be tartani ezt ! én szerintem! bár frankon meg mondom!!! a saját fiúkkal is lesz próblémájuk ! kis polgár mesternek :) mert biztos h õ is! el fog egyszer kétszer otthonról szökni :) de ez a törvény zsar
De jó...baxxák meg, hogy már annyira elnéptelenítik az utcákat, hogy tényleg félelmetes egyedül olyankor mászkálni. Mekkora car...elõször a kocsmák, most meg ez...6-7 éve még tök jó volt, tele volt fiatalokkal az utca éjfélkor is nyáron, most meg egy lepusztult sz.ar minden. Ez egy igen buta törvény.
Na pont ezekért nem nézek én TV-t... ekkora baromságot :DDD
Hmmm. Mesélj még!
A köpködõknek üzenem h "nem mese ez gyermek", valóban TERVBEN van ilyen (már egy ideje). A kérdezõnek meg h még nincs bevezetve. És ja, amúgy baromság, a szvsz a gyermeknevelést otthon kellene megoldani nem a parlamentben.

Red cherry garnélát akartam venni, de az eladó azt mondta, hogy csak nanohalakkal együtt lehet tartani, vagy magában. Ez igaz?

Min?síthetetlen hangon kioktatott az állatereskedésben az eladó hölgy, hogy én bárhonnan szedem is az infóimat sürg?sen váltsak weboldalt, mert a garnélákat csakis magukban vagy nanohalakkal lehet tartani, máshogy nem. De én azt olvastam, hogy békés természet? halakkal simán lehet garnélákat tartani. Most akkor megeszi vagy nem eszi meg az átlag díszhal (guppi, molli, dánió) a kis garnélákat???

Legjobb válasz: A mollyk tuti bekapják õket. És a hölgynek igaza volt, legjobb nanohalakkal vagy magukban tartani õket.

A mollyk tuti bekapják õket. És a hölgynek igaza volt, legjobb nanohalakkal vagy magukban tartani õket.
Hát igazából errõl megoszlanak a vélemények. Nem hülyeség, amit mondott, a nanohal az ideális mellé. Ilyen szempontból megbecsülendõ az ilyen eladó, mert nem akart mindent eladni neked bármi áron, lehazudva a csillagokat. A békésebb természetû halak is veszélyesek lehetnek a kicsikre, sose lehet tudni. Jó páran azért tartják õket ilyen halakkal, mert így kevesebb pici marad meg, és lassabban szaporodnak. Az én személyes véleményem az, hogy a garnélákat (fõleg a ritkábbakat, nem a Red Cherry-t, hanem a Bee-ket, CRS-eket, stb) egyedül, csak nekik kialakított akváriumban érdemes tartani, így nem lesz semmi stressz. A halak tudják õket eléggé stresszelni, még a nanohalak is. Így nem lesznek annyira élénk színûek, és többször bújnak el. Ha viszont csak õk vannak, nemigen kell õket keresgélni, mindig elõl lesznek. :D
Itt se mindenki pesti ám. ;)
Szerintem meg nem, símán lehet õket tartani csak rengeteg búvóhel ykell és rengeteg jávai moha
Hatalmas tisztelet az eladónak, nyugodtan kiírhatnád a bolt nevét, ritka az ilyen. Biztosan nem akart megbántani, nem kioktatni akart, csak elmondta a tényeket. Hidd el, a legtöbben negyed ennyit sem segítettek volna. Az átlag díszhal kikészíti a garnélákat.
A kérdező hozzászólása: Nem az infó, inkább a stílus bántott. Vidéki kis bolt, nem hiszem, hogy bárkit érint innen. :) Köszönöm a segítséget, akkor nem tartok garnélát. :)
6: +1

Hogyan lehet becsületesen úgy meggazdagodni a mai világban, hogy szinten tudjam tartani az anyagiakat és jól érezzem magam nagyon hosszú távon a bőrömben, elkerülve a rosszindulatú irigykedő emberek társaságát?

Érdemes meggazdagodni?

Legjobb válasz: A következõ lépéseken keresztül lehet ezt elérni: 1. Tartalékképzés. Ezt pedig csak rendszeres keresettel jól gazdálkodva, félretéve lehet, ezért a dolog a munkavégzéssel indul. (Esetleg még egy nagy ötlettel durrantani, ha a munkavégzésre nincs módod, persze, az egy B-terv. Az esetemben pl. ez utóbbira volt szükség. Ritkán ezzel át is lehet ugrani a 2. lépést, de ez nagyon ritka.) 2. Akkora tartalékot kell képezned, aminek az 50-30%-át már fel tudod használni tõkeképzésre, hogy így sokszorozd meg a tõkédet. Gondosan kell gazdálkodni vele, hogy minimalizáld a veszteséges befektetéseket, és maximalizáld a nyereségeseket. Rengeteg a csapda, ezzel kapcsolatban érdemes megfelelõ képzéseket keresni, amik segítenek eligazodni. 3. Akkora tõkét kell így elérned, hogy a harmadik fázisban olyan dolgokba fektethesd, amelyek rendszeres, jól kalkulálható passzív bevételt eredményeznek. Ilyenek lehetnek egy nagyvállalat osztalékai vagy különösen az ingatlanbérbeadás. Természetesen globálisan kell gondolkodni, nem csak Magyarországban. Ezek egyik lépéséhez sem kell bûnözõnek lenni, teljesen tisztán és etikusan is megvalósítható, csak észnél kell lenni. Ha ez megvan és lényegében "arisztokratává" váltál, megpróbálhatsz másokat is segíteni abban, hogy elérjék ezt, pl. keresheted azokat, akik egy nagy ötlettel akarnak nagyot durrantani). Az irígykedést a hivalkodás mellõzésével kerülheted el, de már az is segít, ha megosztod a tapasztalataidat.

teljesen mindegy hogy gazdagszol meg, a buta emberek mindig azt fogják hinni hogy egy szemét alak vagy mivel te jobban élsz
A következõ lépéseken keresztül lehet ezt elérni: 1. Tartalékképzés. Ezt pedig csak rendszeres keresettel jól gazdálkodva, félretéve lehet, ezért a dolog a munkavégzéssel indul. (Esetleg még egy nagy ötlettel durrantani, ha a munkavégzésre nincs módod, persze, az egy B-terv. Az esetemben pl. ez utóbbira volt szükség. Ritkán ezzel át is lehet ugrani a 2. lépést, de ez nagyon ritka.) 2. Akkora tartalékot kell képezned, aminek az 50-30%-át már fel tudod használni tõkeképzésre, hogy így sokszorozd meg a tõkédet. Gondosan kell gazdálkodni vele, hogy minimalizáld a veszteséges befektetéseket, és maximalizáld a nyereségeseket. Rengeteg a csapda, ezzel kapcsolatban érdemes megfelelõ képzéseket keresni, amik segítenek eligazodni. 3. Akkora tõkét kell így elérned, hogy a harmadik fázisban olyan dolgokba fektethesd, amelyek rendszeres, jól kalkulálható passzív bevételt eredményeznek. Ilyenek lehetnek egy nagyvállalat osztalékai vagy különösen az ingatlanbérbeadás. Természetesen globálisan kell gondolkodni, nem csak Magyarországban. Ezek egyik lépéséhez sem kell bûnözõnek lenni, teljesen tisztán és etikusan is megvalósítható, csak észnél kell lenni. Ha ez megvan és lényegében "arisztokratává" váltál, megpróbálhatsz másokat is segíteni abban, hogy elérjék ezt, pl. keresheted azokat, akik egy nagy ötlettel akarnak nagyot durrantani). Az irígykedést a hivalkodás mellõzésével kerülheted el, de már az is segít, ha megosztod a tapasztalataidat.
A 6/7-nek üzenem, hogy az itthoni fizetésekbõl nem hogy tartalékot nem lehet képezni, de megélni sem lehet.
Jó ötlettel, már meglévõ dolog átgondolásával és újításával. Találj ki jobban mint a fészbúl amihez csatlakozik 930 millió ember a világon és máris milliárdos leszel. "elkerülve a rosszindulatú irigykedõ emberek társaságát" Ezt emg nem tudod elkerülni.
nincs kolbászból a kerítés külföldön sem, de nincs is szarból, mint itthon.
Külföld, külföld mindenek elõtt.
19:39 Persze, ott kolbászból van a kerítés.
itthon: sehogy Nyugat-Európában: kimész, dolgozol, és a jóllét biztosítva van.
Jó ötletek, igényszint felmérése, kitartás, állhatatosság, szerencse, hozzáállás
azért írtam, hogy dolgozol. Lehet, hogy sokat, de megfizetnek. Így értem jóllt biztosítva megjegyzésemet. Tisztába vagyok vele, mivel Ausztriában tanulok felsõoktatásban. Irigyek meg lesznek, én leszarom õket. Ha én megtehetem, hogy jó munkahelyem legyen, akkor õ miért ne? Csak a mérhetetlen gyávaság ami a kevés pénzt okozza ( mega a szar melóhely) az irigységet. HA én meg tudom tenni, más miért ne? Veszek egy BMW-t, miért ne vehetne más is?
Sportfogadás, persze online, aki ért hozzá és mer 4-5 számjegyekkel is fogadni az rengeteg pénzt tud összeszedni, megélhetési szinten.
Az utobbiban nem biznék sportfogadás az szerencse mondjuk lehet vele keresni csak nem ugy ahogy gondolod. Ha ennyi infobol nem találod meg neten akkor nem vagy rá méltó h tudd.

A Sims 3-ban, hogyan lehet esküvőt tartani? Egyáltalán, hogyan lehet, azt, hogy a fiú megkérje a lány kezét?

SÜRGÕSEN KÉNE A VÁLASZ!!!!

Legjobb válasz: Ennyi idõ alatt a Google már választ adott volna. Elõször az kell h nagyon jó legyen a kapcsolatuk, utána a romantikus vagymi menüpontban van olyan h járjanak együtt, aztán kérje meg a kezét. Esküvõ lehet kétféleképpen: 1)ugyanott megkeresed a házasodjanak meg menüpontot és kész 2)szabadtéri cuccok közül veszel egy boltív kinézetû esküvõi kapu-szerûséget, arra ráklikkelsz és házasodjanak meg, ekkor átöltöznek ünneplõbe és odamennek megházasodni. Ehhez rendezhetsz bulit is.

Ennyi idõ alatt a Google már választ adott volna. Elõször az kell h nagyon jó legyen a kapcsolatuk, utána a romantikus vagymi menüpontban van olyan h járjanak együtt, aztán kérje meg a kezét. Esküvõ lehet kétféleképpen: 1)ugyanott megkeresed a házasodjanak meg menüpontot és kész 2)szabadtéri cuccok közül veszel egy boltív kinézetû esküvõi kapu-szerûséget, arra ráklikkelsz és házasodjanak meg, ekkor átöltöznek ünneplõbe és odamennek megházasodni. Ehhez rendezhetsz bulit is.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Csak az a baj, hogy az eskûvõi bolt ív simpoint-ba kerül, én nem tudom megvenni :(
van amolyan is
A kérdező hozzászólása: Milyen?
Na vajon? Ami nem simpontos...
A kérdező hozzászólása: Hát, én nem találom. Ha olyan jól tudod, akkor légyszíves mond meg, hogy hol van.
egyszer már leírtam a legelsõ kommentben... a játékot meg csak azért nem fogom elindítani h még pontosabban megtudjam mondani, pl ezen az oldalon is itt van: http://www.mysims.hu/tipp-tar/tale-iroknak/eskuvo


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!