Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet szexmániás (6 db)

Kiskoromban szexuálisan zaklattak. Lehet ez az oka annak, hogy teljesen szexmániás, perverz lettem?

Senki nem tudja,hogy zaklattak volna,de minnél érettebb leszek,annál rosszabb a dolog,szinte mindenben benne vagyok beteges dolgok is felizgatnak,teljesen elvesztem:( mit kéne tennem? lány vagyok.

Legjobb válasz: Hány éves vagy?

Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: utolsó: ha nem akarod elhinni, ne tedd. nagyon buta vagy, ennyi a véleményem, és jobb lenne ha máshova szólogatnál be, mert ez itt nem vicc. Az hogy mit hova írok az én dolgom, ha nem tudsz értelmesen válaszolni, húzz el:)
Na picinyem! Ha téged szexuálisan zaklattak kiskorodban / bár nagyon nem hiszem sokkal idõsebb lettél azóta/ nagyon jól tetted hogy mindjárt ide írtad ki! Ezért javaslom szokj le a sok filmnézésrõl, meg a kockulásról, mert teljesen kisült az agyad! Ki hiszi el ezt a hülyeséget neked?!
Én a 8-es válaszoló vagyok és nem állt szándékomban megbántani téged, csak igyekesztem a képességeimhez mérten pozitívabban szemlélni az általad leírtakat, amivel látom nem igazán sikerült azonosulnod, szóval bocs. Úgy éreztem, hogy a tramua részén túl vagy és a kérdésben inkább egy kihívás. Itt az elõttem válaszolókhoz részben csatlakozva ha megtalálod azt az embert akivel együtt ezeket a vágyaidat megvalósíthatod, akiben igazán megbízol, azzal megoldódik a problémád is. Persze ez az én szubjektív véleményem és nem biztos, hogy ez a helyes megoldás. Szóval ne haragudj a korábbiért és fel a fejjel! A múlton sajnos nem lehet változtatni (pedig az ember olykor szívesen visszamenne helyretenni egy-két embert) a saját jövõdre pedig azért van némi kihatásod.
Nem a perverziokkal van a gond, hanem, hogy valószínû nem felszabadultan és örömmel csinálod......pótcselekvés olyan mint az alkoholistának az ital õ sem a nemes italok élvezetéért iszik. Egy szakemberek biztosan sokat tudná segíteni.
Igen, ez teljesen atlagos korkep, barmennyire is gondolja itt a nep vonzonak ezt a perverziot, iszonyatosan rossz lehet az illetonek. Komolyan erdemes ezzel szakemberhez fordulni, mert kesobb nagy problemakat okozhat. Nem viccbol vagy provokalas gyanant javaslom.
A kérdező hozzászólása: ti normálisak vagytok bszátok meg? kiírom hogy zaklattak ti meg erre veritek?! komolyan mondom nem is tudom mit vártam ettõl az oldaltól.. ne írjatok már privit, szánalmasak vagytok.köszönöm a normális válaszokat.
mik is ezek a beteges dolgok? Lehet csak te gondolod annak
Ha amit Te szeretnél jó a partnerednek is, akkor semmi gond.
34éves 105kg 190cm magas férfi vagyok szivesen megismerkednék veled! Küldj privit.
Mit kéne tegyél?! Pl megismerkedni velem, aztán kölcsönös szimpátia után a részletekre is kitérhetünk :) (én meg fiú vagyok)
3, ez lenne logikus, de én sem ezt tapasztalom, bár nálam a kiskoromban való zaklatás szexuális jellege enyhe volt. De egy szakértõ szerintem is biztosan megoldja. F
Nem tudom mi van veled, de ez egy pm mágnes kérdés.
Vagy találj egy fiút akivel kiélheted õket. Hány éves vagy?
Ugyan igy vagyok en is !! /L
Ha engem ilyen dolog érne, épp az ellenkezõjét váltaná ki belõlem.
Igen, ez a tény biztosan szerepet játszik benne. Szerintem fordulj szakértõhöz vele. Mindenképp beszélj egy ilyen dolgokra specializálódott személlyel!:)
Sajnos a kérdezõ értelmi szintje nem éri el azt a minimálisat, amikor még érdemes lenne értelmes választ fogalmazni. Ha valóban "zaklattak" volna, egészen másként viselkednél, egészen másként kommunikálnál. Sajnálom.

Hogy lehet valaki ennyire szexmániás?

Az egyik haverom most 8 napja nem baszott és már alig bírja XD Nyavalyog már két órája hogy ? baszni akar (csak vérzik neki is közben) Komolyan, 8 napot hogy nem tud valaki kibírni szex nélkül? Amúgy 16 éves és pasi

Legjobb válasz: Vérzik neki? Akkor talán nem "baszni" kéne, hanem elmenni egy orvoshoz. Úgy, hogy kamasz és férfi. Majd idõvel lenyugszik és kevesebbel is beéri.

Vérzik neki? Akkor talán nem "baszni" kéne, hanem elmenni egy orvoshoz. Úgy, hogy kamasz és férfi. Majd idõvel lenyugszik és kevesebbel is beéri.
én mi a [email protected] szóljak? :D a bnõmmel 3 hete nem dugtunk mert beteg
Hát nincs meg hozzá a lelki nyugalma, hogy kibírja, a folyamat önmagát gerjeszti. Te meg kárörvendés helyett ha tényleg olyan nagy haverok vagytok könnyíthetnél rajta szájjal. Nem szép dolog kiröhögni egy szerencsétlen rászorulót.
A kérdező hozzászólása: ööö az a baj, hogy cegléden laktunk, de õ két éve sopronba ment. Engem meg oda nem fognak elengedni.
Nyolc nap? Ne hülyéskedjetek, az életével játszol. Ennyi idõt veszni hagytok, a srác belehal, téged visznek a börtönbe, emberölésért. Nem irigyellek, ez vészhelyzet.
a seggluka XD
mi vérzik neki?XD
"…Kínálnak körbe, hóba vagy zöldbe Állnak a férfiak Esõbe, sárba, strandon vagy bálba Állnak a férfiak. Temetõben vagy közkórházban Templomkertben, pártszékházban Állnak a férfiak, nézik a csajokat. Áruházban, kiskocsmában állnak férfiak Kisegítõ iskolában állnak a férfiak A diszkó elõtt, a diszkó után Mindig ott ácsorognak „Ezt jól megdugnám!”- mondják egymásnak a férfiak, akik ott állnak."
Szexmániás Úr Ez a pasi nagyon veszélyes és romboló fajta tud lenni. Elsõ látásra, az elsõ randik során lehetetlen kiszúrni, hogy valami gond van a sráccal. A legritkább esetben beszél ugyanis a megismerkedés során két ember a szexuális igényeirõl. Ennek a férfinak hatalmas igényei vannak, vágya csillapíthatatlan. Mindig arra gondol, és mindig csinálni akarja; vacsora elõtt, vacsora után és vacsora helyett is. Szexre vágyik, ha jókedvû, akkor is ha szomorú, sõt ezzel vezeti le feszültségét is. Számára ismeretlen fogalom az összebújás, cirógatás, közös filmezés. Õ ha hozzánk is bújik, biztosan nem romantikára, hanem még egy menetre vágyik. Számára ismeretlen fogalom a fáradtság, nem érti meg azt sem ha nyûgösek vagyunk, vagy egyszerûen csak nincs kedvünk a szexhez. A kérdés már csak az, hogy nekünk is erre van-e igényünk? A válasz valószínûleg nem. Egy nõnek igenis szüksége van néha szeretgetésre, egy jó beszélgetésre, vagy éppen közös tévézésre. Ezeknek a férfiaknak valószínûleg rossz gyerekkoruk volt, vagy nem kaptak elég szeretetet és érzéseiket csak egyetlen módon képesek kifejezni. Ez esetben megpróbálhatunk beszélni párunkkal vagy felkeresni egy szexuál pszichológust. Ám, ha ez sem segít -és nem szeretnénk lelkileg sérülni-, jobb ha kiadjuk a fiatalember útját. A legszélsõségesebb az a férfi, aki összeveszik velünk, ha épp nincs kedvünk a szexhez. Ha ilyen emberrel van dolgunk, ne hagyjuk, hogy lelkileg terrorizáljon. Azonnal szakítsunk meg vele minden kapcsolatot!!!!
A kérdező hozzászólása: nah... összevesztünk.

Hogyan lehet egy szexmániás pasit megtartani?

Legjobb válasz: óóó...hát ennél mi sem könnyebb...elégitsd ki és teljessitsd amit akar.garantáltan megtartod:D

óóó...hát ennél mi sem könnyebb...elégitsd ki és teljessitsd amit akar.garantáltan megtartod:D
Egy igazi szexmániás pasit képtelenség megtartani csak magadnak-legalábbis ha a testi kapcsolatot nézzük.Nem igaz, hogy nem szeret ha megcsal, csupán arról van szó, hogy változatosságra vágyik.És hiába adsz meg neki mindent szexuálisan, egyvalamit biztos nrm fogsz tudni:az újdonság varázsát.És nem mellékesen az a kellemetlen érzésed támadhat, hogy kihasználtak...
szerintem ha te is ilyen vagy nincs gond, ha meg nem es eroltetettnek érzed ezt a dolgot akkor ha nemcserélsz elobb utobb a fiu félrenéz majd, , , persze mindig vannak kivetelek
ebben az esetben egész biztosan nem igaz az állitás h az ellentétek vonzzák egymast... sztem egy sexmanias pasit csak egy sexmanias csaj tud kielégiteni hosszu tavon.
Szia! Attól függ mennyire szexmániás. Én párom naponta kétszer szereti és meg is kapja ritka kivétellel. Volt hogy egész éjszaka nem aludtunk. Ez már szexmánia? Most vagyunk együtt 2 éve és megtartottam eddig. Ha szeret és változatosságot adsz neki, akkor meg fogod tudni tartani, de nyújts változatosságot, egy szexi fehérnemûvel, valami újítással. Én már egy párszor megleptem amitõl elállt a szava. Ez kell nekik. Ja és abban igaza van az elõttem szólóknak, hogy ahhoz neked is nagyon kell szeretned a szexet, hogy ne érezd kényszernek és ne utáld meg.
Hát, elég nehéz.Szerintem sehogy, mindig lesz más aki újdonságot kínál és élni fog a lehetõséggel hogy kiváncsiságát enyhitse.Vagy ha ki is tart melletted ideig-óráig fog melletted lenni és amikor te már azt hiszed csak te kellesz neki és te vagy a 100% és lecsihadt melletted akkor ejt át. Hallgass rám, évek keserves tapasztalata!!!!
Ha nagyon az akkor nem tudod majd kielégíteni. Akkor meg megcsak. Minek akarsz te egy ilyet megtartani?
Nekem nem okozna gondot:) én is az vagyok, ha ez azt jelenti, hogy gyakran szeretem:) )) a szexmániás pasit szexel tudod megtartani, ha viszont nem adod meg neki akkor el fog menni, és keres valakit aki megadja azt amire vágyik

Ha nagyon szexmániás vagyok, hányadik randin lehet lefeküdni egy sráccal (leghamarabb), hogy ne gondoljon kurvának?

légyszi ha lehet inkább férfiak válaszoljanak,vagy legalább a nemeteket írjátok oda! El?re is köszönöm! egy 18éves nem kurvás külsej? lány

Legjobb válasz: Pasi vagyok... Számomra elsõsorban a külsõ, a kisugárzás és a viselkedés tesz egy nõt ribanccá a szememben. Persze, ha olyan pasival fekszel le, aki geci, és szétkürtöli mindenkinek, hogy megdugott téged, és hogy mekkora ribanc vagy, akkor kurvának hisznek majd. Ha viszont normális a srác, és nem tesz ilyet, megértheti, hogy szereted a szexet. Akkor szerintem nincs semmi gond. Arra akarok kijukadni, hogy a pasin múlik ilyenkor inkább, mint, rajtad. Hogyan válassz megfelelõ partnert? Ebben tanácsot nem tudok adni. Ha jó emberismerõ vagy, az nagy elõny. (Kevés az olyan pasi, aki elõbb gondolna kurvának és híresztelné, hogy lefeküdt veled, mintsem örülne magában, hogy egy jót dugott.) De inkább én is a komoly kapcsolat építését ajánlom neked. Akit szeretsz, azzal sokkal jobb a szex. És ha van állandó pasid, örülni fog, hogy szereted a szexet... Sok sikert!!!

Pasi vagyok... Számomra elsõsorban a külsõ, a kisugárzás és a viselkedés tesz egy nõt ribanccá a szememben. Persze, ha olyan pasival fekszel le, aki geci, és szétkürtöli mindenkinek, hogy megdugott téged, és hogy mekkora ribanc vagy, akkor kurvának hisznek majd. Ha viszont normális a srác, és nem tesz ilyet, megértheti, hogy szereted a szexet. Akkor szerintem nincs semmi gond. Arra akarok kijukadni, hogy a pasin múlik ilyenkor inkább, mint, rajtad. Hogyan válassz megfelelõ partnert? Ebben tanácsot nem tudok adni. Ha jó emberismerõ vagy, az nagy elõny. (Kevés az olyan pasi, aki elõbb gondolna kurvának és híresztelné, hogy lefeküdt veled, mintsem örülne magában, hogy egy jót dugott.) De inkább én is a komoly kapcsolat építését ajánlom neked. Akit szeretsz, azzal sokkal jobb a szex. És ha van állandó pasid, örülni fog, hogy szereted a szexet... Sok sikert!!!
Én 19 éves pasi vagyok és én ís az elöttem szólónak a válaszára támaszkodnék. A külsõ megitélés a fontos.De ha minden buliba más pasival "jársz" össze akkor teljesen mind1 mert már leírtak.De ha csak a pasiaiddal fekszel le sürün akkor már nincs gond.De sztem is az 1 és fél hét amennyi idõ a minimum.
Lehet én vagyok a ritka példa, de: Szögezzük le: Én is szeretem a szexet, fõleg a jó szexet, mint mindannyian. Nálam sosem volt ilyen hányadik randis kérdés.Kurvának nem attól fog gondolni, h mikor fekszel le vele, hanem ah viselkedsz fiúk társaságában.Tipikus társaság közepe lány voltam, akirõl mindenki azt hitte, h megkaphatja, aztán mikor jöttek a próbálkozások, és elküldtem a fenébe, akkor rájöttek, h nem vagyok, és onnantól fogva a legtöbbel országos cimborák lettünk.Soha nem voltak egy éjszakás kalandjaim, de néha járjunk össze szexelni fajta sem.(Persze a csajok legnagyobb része így is azt terjesztette rólam.)Nem szoktam utolsó ribiként kinézni.A kisugárzással sokkal jobban meg lehet fogni egy pasit, mint szexxel.(Hacsak a Kedvesem nem a fõztömért van velem:) ) Volt olyan pali, akivel hónapokig nem feküdtem le, 17 éves voltam ekkor.Aztán bekerültem egyetemre, jött egy másik komoly kapcsi, vele, vagy 2-3 hetet vártunk, de nap mint nap taliztunk.Aztán a rákövetkezõ palival is kerülgettük egymást egy ideig, majd összejöttünk egyik nap és talán másnap már szexeltünk is.A jelenlegi Kedvesemmel az elsõ este lefeküdtünk, két hónap múlva összebútoroztunk és egy hónap múlva lesz az esküvõnk.Pedig aznap láttam elõször életemben. Persze külömbséget kell tenni, h vakrandi az elsõ tali, vagy ismered hónapok óta és úgy kér randit, vagy csak a sors úgy hozza.(pl napközben összefuttok, szakít vele a csaja, de õ is szakítani akart már, elmentek egyet hülyülni, meg megisztok egy sört, és a kocsma lágy hangulata összehoz titeket, majd minden ismerõsötök gratulál, h ennek már ideje volt, mert mindenki látta csak ti nem mertétek bevallani.)Annyi minden befolyásolja, h mikor érdemes lefeküdni valakivel. Egy dolgot azért fogadj meg!Mindig, és szigorúan mindig, csak akkor feküdj le valakivel, ha úgy érzed szereted!Ha csak azért bújtok össze, mert éppen meghalsz egy "jó dugásért", akkor inkább nyúlj magadhoz!Nem kell annak szerelemnek lennie elsõ látásra, hiszen ritka az ilyen, csak érezz iránta valamit, és az ne a nedves bugyid legyen!Vannak ilyen ismerõseim, és néha egyik másik barátnõm is csinált ilyet, de mindig közöltem velük, h ez nem volt valami dicsõ tett, és vigyázzanak, neh elsodorja õket az ár.
Ha szexmániás vagy, akkor tök mindegy, akkor is egy kurvának fog tartani! Gondolom sûrûn váltogatod a partnereidet! Itt az a kérdés, hogy neked mit jelent az, hogy szexmániás! Mert nem mindegy, hogy állandó partnerrel vagy mindig mással!!! 24, pasi
Mi lenne ha maszturbálással vezetnéd le a feszültséget, és közben egy komoly kapcsolat kiépítgetésére törekednél??? Talán akkor kevésbé lennél szexmániás. 36 éves nõ
Attól még, hogy nem olyan a külsõd, belsõre lehetsz az! Ezen lehet változtatnod kéne! Amúgy a kisugárzásoddal próbáld megfogni... ÉS szerintem azért egy-másfél hetet lehet nem ártana várnod, márha sûrûn taliztok! 21 éves lány
én egy szexológust ajánlanék neked elsõsorban, /bármely net fórumban találsz egyet- akár levelezés utján is/, hogy oldd meg a problémádat, mert a szexmánia egy "betegség" függõség olyan mint a drogosoknál a drog... -egy vélemény-
Én szeretem elsõre megfektetni a nõket és semmi különbséget nem látok azok között, akik rögtön belemennek, mint azok között akik váratnak. Ettõl függetlenül is minden nõ k.urva, nem ezen múlik.
Pasi vagyok és szeretem, imádom a szexet - a barátnömmel.ha nincs állandó pasid, nézelödjél, de az biztos, hogy ha a pasi úgy érzi, gyorsan megkap, akkor rád is fog nyomulni, aztán jön a következö.Ha van pasid, akit szeretsz, akkor meg élvezd ki vele magad.
Dugnálak, nyalnálak!!:) 28F
már elnézést, de ez tök butaság. én férfi vagyok de most ha belegondolok, hogy csak az "emberek"miatt nem feküdnék le annyi nõvel, meg nem öltöznék kihívóan ugyanakkor igényesen hát az borzasztó.én ha nõ lennék sem érdekelne. én megmondtam a csaj barátaimnak is....nem szabad mással foglalkozni.ha mindennap más pasi, akkor mindennap. egy a lényeg , nemkell nagy dobra verni ennyi. ha valakinek ez esik jól, akkor egészségére.nehogy már más(ok)miatt éljen másképp, meg fejreállva.vigyázni kell az egészségre és a nevedre.ennyi. véleményem szerint amíg jól csinálja az ember: senkinek semmi köze hozzá :)
Ha nem is nézel ki úgy mint egy szexmániás és bevadulsz az elsõ estén amikor nálad aludnék. Az csak izgató számomra. Olyan mint a halgatag könvtáros aki egész nap csak a könyvekkel foglalkozik de este elõbújik belõle a vadmacska. ;) Nem néznélek egyáltalán ribancnak csak mert elsõ alkalommal rámveted magad. Mert más szemszögbõl nézve a dolgot meg én "hagyom magam". :) Akkor rólam is gondolhatnának ilyeneket. Persze ez a sráctól is függ mert nem mindenki tudja kezelni a helyzetet. Van aki beparázik és leblokkol teljesen és akkor fuccs az estének ha a mûszer behal. 20/F
rém :D
A kérdező hozzászólása: Mindkettõ nemhez címeztem a kérdést.
Rám! Imádom! F.
Fiú vagy lány?
jelen!
! 10-es szexörültségi skálán én 11-es vagyok, szal én vagyok az év szexörültje!
Rám szintén:)
A kérdező hozzászólása: :D
rám!
A kérdező hozzászólása: Látom nem vagyok egyedül :D
ilyen nem létezik
A kérdező hozzászólása: minden 7végi randi az hogy elmegyünk sétálni, vagy moziba vagy valami ilyesmi helyre. de olyan eszébe se jut hogy pl náluk dvd-zzünk nemrég nálam voltunk. õ is bemutatott engem otthon, de ilyen sose jut eszébe :S De a csókba mászik rám meg minden... és aztmondja felizgatom... de ebbõl sose lesz szex, kicsit rossz és kivel csalnám meg?:( senki se kiván engem:( túl jó a lelkem amugyse tenném meg a bátyámnak van egy haverja aki idõsebb nálam kb 10évvel, jó pasi, de sose kezdene ki velem... én 18vagyok õ 28 bár mostanába egymásra irunk
A kérdező hozzászólása: 2hónap mulva megyünk egy sulis nyaralásra több napra... egy szobában alszunk majd, õ mondta hogy toljuk össze az ágyat, én mondtam hogy nem...minek? erre csak mondja hogy márpedig de! DE MINEK, OTTSE LESZ SEMMI, EZ EGYÉRTELMÛ:) õ leragad annál a szövegnél hogy "majd megeszlek meg megcsókolgatlak"
Nenm igaz, hogy itt a válaszolóknak miért kell lehordania a pasit csak azért mert komolyan veszi a szexet, nem félvállról. A szex csak akkor jó ha mindkét fél ugyanúgy akarja, ha a pasi kényszerítené rá magát az pont ugyanolyan rossz lenne, mintha a csaj tesz jobb belátása ellenére. Egyik oldalról se szabad erõltetni. Amúgy gondolom ez msn beszélgetés volt vagy vmi chat, azért értette félre a kezdeményezési kommented. Én azt mondom, hogy beszélj vele arról, hogy hogyan szeretné, tervezi a szexet, mennyi idõ után, de mondd meg neki, hogy nem akarod sürgetni, csak tudni mire készülj. Amúgy meg ha voltak rossz élményei szexxel kapcs, akkor valszeg azért, beszélgessetek el róla, és próbálj segíteni neki. Ha nem megy, erre van a szexológus. De már eleve megbeszélni a problémáitokat nagyon jó ötlet. Nekem is barátommal volt egy félreértésem ilyesmivel kapcsolatban, és amint beszéltünk róla, mindjárt vége lett mindkettõnk problémájának, mert kiderült, hogy ugyanazt akarjuk XD Csak hát a fene gondolta volna! Mindketten arra készültünk, hogy majd engedni kell a másiknak, és nem fog repesni, ha megtudja, hogy mit akarunk, oszt erre XD Szal a sztori ott úgy volt, hogy msnen említette, hogy mielõtt tusolni ment volna, véletlen csokiszósszal összekente magát. Erre én persze mondtam, hogy szívesen segítenék neki leszedni, ha ott lennék (már kb 2 hónapja együttvoltunk ekkor). De õ meg elég zavartan reagált, nemhogy nem volt lelkes, de inkább visszakozó, én meg pánikoltam, hogy úristen mi van, most minek tarthat, vagy csak nem kíván vagy miii? Aztán leültünk késõbb megbeszélni, és elmondta, hogy õ házasság elõtt nem szeretne lefeküdni senkivel, mire én totál megörültem, mert én se akartam, és amikor ezt elmondtam, meghogy milyen boldog vagyok, teljesen megkönnyebbült, mivel elõzõ barátnõjével rengeteg problémája volt ezzel. Egyébként azóta már ki lett próbálva az egymásról csokileevés és hát hûûû nagyon jó ám :D Most már olyan 3 hónapja vagyunk együtt. De egyébként mielõtt ezt megbeszéltük én is csodálkoztam, hogy meg se próbálta a mellem, vagy a fenekem fogdosni. Azóta már az is volt, meg polók is lekerültek, úgyhogy tényleg legjobb megbeszélni szépen. Így hogy megbeszéltük minden sokkal jobb, többet, és nyugodtabban merünk csinálni, jobban megbízunk a másikban, és felszabadultak vagyunk.
20:23 vagyok ismét.... és hát amiket írtál kérdezõ azóta... inkább értékelhetnéd, hogy nem csak a szex a mániája, hanem máshogy is szeretne kényeztetni, kielégíteni... miért olyan hûdefontos az a szex? a lényeg nem az örömokozás egymásnak? ahhoz meg nem kell feltétlen a szex amikor barátom mellkasáról múltkor ettem le a csokit, majd a mellbimbóját szopogattam, izgattam, hát úgy vonaglott meg sóhajtozott, hogy csak öröm volt nézni, én ettõl elvoltam telve boldogsággal nah de amikor meg õ volt a soros, hát hû, télleg olyan volt, mintha elevenen felfalna, de eszméletlen király volt meg amúgy is, ha rendesen, jól kiismeritek egymás testét elõtte (és ezt nem lehet ám gyorsan :P), akkor maga a szex is sokkal jobb lesz, plusz tudjátok hogyan okozzatok máshogy is örömet, meg hogyan lehet a legjobban felizgatni, kényeztetni a másikat ennek a kölcsönös örömszerzésrõl kéne szólnia, nem a bizonyítási kényszerrõl, hogy elmondhasd, hogy lefeküdtetek
A kérdező hozzászólása: értelek... de az akkora aljasság hogy kb húzza az agyam multkor ilyetszól "kiváncsi vagyok mire indulsz be" ÉS MINEK? MIT KEZD VELE??? SEMMIT, AKKOR MEG MINEK BEINDITANI? ha beindit akkor elégítsen is ki
A kérdező hozzászólása: és csókolgatta a nyakamat...én meg persze sóhajtoztam. ÉS EZ NEKI MIÉRT IS VOLT JÓ HA UGYSE KEZD VELEM SEMMIT? MIT SZÁMIT AZ NEKI HOGY ÉN MIRE GERJEDEK BE????!!
hüh erre kíváncsi vagyok! pont ez van velem is kérdezõ! fõleg amit utoljára írtál
20:33 vagyok Azért csinálja, hogy megismerje mi a jó neked, hogy késõbb jól tudja csinálni. Fontos vagy neki, és azt szeretné, hogy majd élvezd a szexet, és jó legyen neked, hogy a legjobbat tudja nyújtani. De ezt csak úgy lehet, ha elég jól ismeri a tested, kipróbálta mit hogyan kell, mi hogy a legjobb. Nem bántani akar ezzel, csak jót akar, hidd már el. Nem kell ezen fennakadni. De ha te ennyire odavagy ettõl, és nem tudod értékelni, hogy felelõségteljes, gondol rád, és a legjobbat akarja, hát bocsánat, hogy ezt mondom, de nem érdemled meg, jobban jár ha szakítasz vele. Értékeld már, hogy nem egy darab szexre való húsként kezel, hanem mint egy embert, akit szeretne a lehetõ legboldogabbá tenni. Eddig nem értettem, hogy anyukám meg nagynéném miért mondják mindig ha barátomról meséltem ilyennel kapcs, hogy az ilyen fiú ritka, értékes, és értékelni kell. Nekem ez alap volt, hogy így állok hozzá. De most tényleg látom, hogy vannak, akik nem tudják mi a jó...
OFF 20.55 ez fél év után is érvényes?
Meg még annyit, hogy attól, hogy most azonnal nem akar lefeküdni, késõbb még akar, és mint mondtam, arra készül fel. De addig is próbál örömet okozni. Inkább élvezd, hogy foglalkozik veled minthogy panaszkodj... Egyik barátnõm múltkor közölte pl, hogy addig jó amíg nincs szex, élvezzem ki, mert utána a többi erogén zónád szépen a feledés homályába merül, és minden a szexre, és a teljesítésre lesz kiélezve... Hát azért én merem remélni ez velünk nem így lesz :P
20:57 Ez ember és szituáció-függõ is. De amúgy neked is mondanám: miért nem beszéled meg vele? Én találgathatok, hogy miért, de õ tudja a legjobban. Lehet, hogy a te barátodnak félelmei vannak pl a mérete miatt, mint az egyik elõzõ hozzászóló mesélte. A kérdezõ esetében viszont szerintem eléggé az a szitu amit mondtam. De most tényleg, meddig tart leülni és megbeszélni vele? Tényleg sokkal jobb, és legalább tudod mit akar.
A kérdező hozzászólása: megkérdeztem már tõle milyennek képzel el 1 szeretkezést... elmesélte, de elég sablonos volt tipikusan olyan mint ahogy illõ, semmi extra. azt mondta nekem, hogy szerelem nélkül is eltudja képzelni a szexet, és nem szerelmes belém, ez tuti!!! ezt is mondta már, hogy még nem szerelmes. ÉRDEKES NEM SZERET, DE A SZEXET SE AKARJA... itt az ellentmondás, hiszen azt mondta szerelem nélkül is vágyik a szexre és akarja... õ se nem szeret se nem akarja
20:59 Miért vagy vele együtt ha nem szeret? Miért van õ veled ha nem szeret? Ezt nem értem... De ha nem szeret, akkor meg jóhogy nem mûködik ez :/ Bocsánat, csak én feltételeztem, hogy szeret ha már együtt van veled, de úgy tûnik mégis vannak ilyen gerinctelen alakok. Ezt el kell hagyni, semmi jó nem lesz belõle.
A kérdező hozzászólása: aztmondja boldog velem, és amióta velem van teljesen megváltozott. és jólérzi magát velem, és belém tudna szeretni. És mindig õ mondja hogy talizzunk Bevallom énsem vagyok szerelmes belé, énis ilyesmit érzek. De én tudom hogy tudnék vele szexelni. Namármos, most ha õ NEM A SZERELEM ÉS NEMIS A SZEX MIATT VAN VELEM AKKOR MIÉRT? JA MEG ÁLLÍTÓLAG NEM IS PÓTLÉK VAGYOK.
A kérdező hozzászólása: ez a válasza: "azért vagyok veled mert vonzódom hozzád lelkileg és mert érzem h idõvel szerelmes tudok beléd lenni" Ez olyan nyomi válasz
A kérdező hozzászólása: mondanám hogy biztos vár a szexxel amig szerelmes lesz dehát ez nem lehet hiszen õ maga mondta hogy szerelem nélkül is tud szexelni
attól, hogy tudna szerelem nélkül szexelni, nem feltétlen akar... mert mégiscsak úgy a legjobb ha szerelmes vagy az illetõbe, és õ is beléd amúgy meg ha komoly kapcsolatot akar veled, akkor gondolom komoly szeretkezést, amit csak akkor lehet ha már szerelmes az ember de ha te ennyire ki vagy éhezve, hát ezért van kitalálva az önkielégítés a szex jóesetben a szerelem kiteljesedése a testi vágyaid te is bármikor kielégítheted, a szexben az az igazi ha kölcsönösen az a cél, hogy a másikat, akit szeretsz kielégítsd
engem sok pasival hozzott már össze a sors, és volt pár ilyen is, akik húzták nagyon a dolgot. mivel elég fehérmájú vok, ezért csak-csak unszoltam õket, h naaa már. egyiknek nagyon pici volt, ezért halogatta. azt tervezte, h megvárja, míg nagyon beleszeretet, és akk már nem hagyom el (elhagytam késõbb, de más miatt) akk volt 1 másik, aki szintén ódzkodott a szextõl...már 1 hónapja jártunk, és mindig felizgatott, de azt nem engedte, h viszonozzam...késõbb kiderült, neki meg nem lett kemény, mikor izgatott volt (ill. kemény lett, de nem a normális mértékben, hanem v.hogy félig). akk volt 1 3. is, aki nem akarta rögtön. õ elmondása szerint sokat csalódott az elõzõ nõiben. 2 hónap után feküdt le velem, és ügyes volt (lehet, h a barátod is így van) volt 1 srác, aki + szûz volt, nála 1 hónapot vártam. érdekes, én mindig hamar belemennék a dolgokba, és eddig pont én fogtam ki ilyen fiúkat, akik nem kezdeményezõk :S 20/L
tudom hogy parasztság... de ha már nagyon kívánod a szexet, õ pedig nem lép, akkor muszáj lesz megcsalnod...
A kérdező hozzászólása: :(( fogalmam sincs mit tehetnék a szakításon kivül... nem szeretnék vele szétmenni. De szex nélkül ez érdekes lesz:( VALAMI TIPP?
A kérdező hozzászólása: szerintem létezik. pl az én pasimnak ma mondtam hogy lehetne kezdeményezõbb. erre a fejemhez vágta hogy "MIvan az a bajod hogy 1, 5 hónap után nem akarok szexelni?" :S ezek szerint õ annak tart engem :S
Kissé gyártáshibás a pasid.
Ha nem mászik rád, akkor nem akar lefektetni, valószínûleg azért, mert korainak találja, ennyi. Te tényleg ráförmedtél, hogy miért nem kezdeményez szexet? Hány éves vagy??
bizony vannak, én 6 hónapja vagyok a barátommal és még nem szexeltünk, és nem rajtam múlna...
A kérdező hozzászólása: nem azt kérdeztem hogy miért nem kezdeményez a szexben. hanem azt mondtam neki hogy pasi létére lehetne kezdeményezöbb, nem irtam hogy miben minden téren gondoltam. és erre mondja hogy "az a bajod hogy 1, 5 hónap után nem akarlak megfektetni és nem a szexre hajtok?" még én érzem magam hülyén hogy kb ugy jön le hogy azt akarom hogy meg*ugjon:S
Most cseréld le de iziben, azonnal, rögtön, nyomban, máris. Képzeld mi lesz 10 év múlva??? Nem illetek össze.
A kérdező hozzászólása: utolsó ez most komoly?:S :(
Én mindig letesztelem a csajt elõre.... Amit írtál, olyan a mi bolygónkon nincsen. Vagy nem kíván a csávó, vagy naon kicsi a kuki...
Mi két hónapig nem feküdtünk le egymással és nálunk is õ nem akarta. Azt mondta, nem várt az eddigi barátnõivel, de érzi, hogy tõlem többet akar.. El voltunk addig is, de maga a szex csak a második hónapban történt meg.. Azóta már 3 éve együtt vagyunk. Imádom õt, nélküle nem tudom elképzelni az életem..
A kérdező hozzászólása: az elõzõ csajával vesztette el... és aztmondja szeret kezdeményezni csak fél attól hogy nem jó és fél a visszautasítástól, meg van benne 1 adag rossz élmény. így sosem jutunk el az ágyig... én ezek után ugyan nem lépek
A kérdező hozzászólása: ennyi idõ alatt õ még a pettinget is korainak tartja:S csak a nyakcsókig jutunk el max:S
Hát, Cicám, zavarjad, de messzire a csávót...!
A kérdező hozzászólása: de mi lehet a baja????!
hát , ne haragudj, de normális esetben le sem szál a férfi a nõjérõl, fõleg nem így az elején.Ha egész nap csináltuk volna, az sem lett volna elég. Vérmérséklet=0 Fõleg neked ez szerintem ennyi idõ után már, ilyen magyarázattal elég megalázó is. +mi lesz késõbb? Majd neki fog fájni a feje sex elõtt?Ugyanmá......
A kérdező hozzászólása: azt mondja hogy be akarja bizonyítani hogy õ nem a szexre hajt! DE oké nem akarja... DE MIÉRT NEM? VALAMI OKA CSAK LEHET....
Tanuló szakban van a drága .
Ha szóltál is neki, akkor már tényleg gáz, ha utánna se. Ne haragudj, de típikus puhapöc.s.... Szerintem csalódnál is vele a sexben.Ilyen kezdéssel, semmi jót nem látni.
A kérdező hozzászólása: nos... az õ elmondása szerint megvan elégedve a méretével és elég nagy neki! és nemfél a szextõl

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!