Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet szakítást elfelejteni (2 db)

Hogy lehet az első szerelmet elfelejteni? Hogy lehet kibírni a szakítást?

a barátn?m 9 és fél hónap és néhány kisebb nagyobb vita után kidobott a legrosszabb hogy mindezt MSN-en tette meg az ok az volt hogy állítólag én túlságosan féltékeny vagyok de kérdemén melyik pasi nem lenne féltékeny ha a barátn?je egy ismeretlen (fiú barátjánál) alszik Egyszer már smárolt egy sráccal én akkor megbocsájtottam de akkor egy jóadag bizalom szállt el és szerintem ezek után senki sem bízna már annyira a párjában mint el?tte

Legjobb válasz: 1. Nem szúrja ki a szemed a sok körülmény (megcsalás, msn-en szakítás), hogy jobb, ha 5 percet sem áldozol arra a lányra többet? Levesbe vele. 2. Fejleszd magad, foglalkozz hasznos dolgokkal, tanulj, sportolj, barátkozz, olvass, hogy sok fajta embert megismerj és tudj válogatni, meg jobban értsd õket. 3. Nem kell elfelejteni, tanulni kell belõle.

1. Nem szúrja ki a szemed a sok körülmény (megcsalás, msn-en szakítás), hogy jobb, ha 5 percet sem áldozol arra a lányra többet? Levesbe vele. 2. Fejleszd magad, foglalkozz hasznos dolgokkal, tanulj, sportolj, barátkozz, olvass, hogy sok fajta embert megismerj és tudj válogatni, meg jobban értsd õket. 3. Nem kell elfelejteni, tanulni kell belõle.
ha az alkohol nem segít akkor egy másik nõ!
Figyelj. Engem is msn-en dobott 1 héttel 1 év elött. Tehát ez van :S Nehéz igen de majd átesel rajta. Fogd fel úgy hogy tapasztalatnak jó volt. pozitívan.
sajnálom ami veled történt.tudom nagyon nehéz most neked, de nem az alkohol a megoldás.:( az elsõ szerelem a legmeghatározóbb nehéz elfelejteni... de ahhoz elengedhetetlen hogy tovább éld az életed. Próbáld meg lezárni a múltad és kezdj egy új életet. tölts sok idõt a barátaiddal ismerj meg új embereket. A lényeg hogy lefoglald magad, így egy idõ után az érzelmek megfakulnak. Járj nyitott szemmel és ha már túl leszel a csalódáson biztos fogsz találni egy szeretnivaló lányt:) És azt a kapcsolatot ne rettegj úgy kezdeni hogy már az elején tisztázod az ilyesfajta doolgokat. már jobb ha az elején megbeszélitek ezeket, mert ha nem megy jobb ha már akkor kiderül mintha késõbb okozna csalódást. Sok sikert! szia -sz- 16éves csaj
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek az eddigi válaszokat hát a "felejtõs áldozat" már megvan de akkor is szar ez az egész hogycsak így hirtelen egyik napról a másikra se szó se beszéd game over egyszerüen nem tudom felfogni
én írtam a 2.komit ha itt vagy még beszélhetünk ha akarsz...
én írtam a 2.komit. Nézd én megértelek. Teljes mértékben! Az a "felejtõs áldozat"-nem biztos hogy most azonnal jó ötlet...hiszen akkor kihasználnád õt mert csak a bánatod akarod elfelejteni. Inkább csak ismerkedj és szervezz sok programot, minthogy te is szívek tördelésébe kezdj:( te biztos nem vagy az a típus.
Engem ÖT év után Valentin-nap dobott az elsõ nagy szerelem. Az dobó játékos volt a leány. Szerinted én mit éreztem? A szakítás óta eltelt 3 év, azonban még a mai napig álmodom vele. Sosem fogod tudni elfelejteni az elsõ kapcsolatod, az elkísér egy életen át.

Hogyan lehet egy szakítást elfelejteni?

ha semmi negativat nem tudsz felhozni ellene..ha csupán pár percre vagytok egymastol mégse vagytok együtt?persze a barátok segitenek.de nem lehetnek mindig veled..nem terhelheted öket a problémaiddal éjjel nappal...amikor egyedül vagyok mindig rám jön a sirás pedig mar lassan egy honapja vége,beprobálkoznak pasik,de nem érezném fair-nek belemenni egy kapcsolatba ilyen "állapotban"

Legjobb válasz: ha lenne erre gyogyír eljuttatnám hozzád.de te is tudod,hogy ezen segíteni nem lehet.keruld az olyan helyeket ahol tudod,hogy osszefuthattok,ne keresd,ne irj neki.menj el bulizni sokszor,ismerkedj..annyiszor éreztem már azt amit te.soakt csalodtam én is.tudom,nagyon fáj,de hidd el ilyenkor csak az ido segít,az mindent megold.most azt gondolod,te már orokre csak ot fogod szeretni,de hidd el egy olyan pasi fog jonni az életedben aki megváltoztat mindent.csak nemszabad csukott szemmel járni,és persze gorcsosen keresni tilos!!! kitartás!!!!

ha lenne erre gyogyír eljuttatnám hozzád.de te is tudod, hogy ezen segíteni nem lehet.keruld az olyan helyeket ahol tudod, hogy osszefuthattok, ne keresd, ne irj neki.menj el bulizni sokszor, ismerkedj..annyiszor éreztem már azt amit te.soakt csalodtam én is.tudom, nagyon fáj, de hidd el ilyenkor csak az ido segít, az mindent megold.most azt gondolod, te már orokre csak ot fogod szeretni, de hidd el egy olyan pasi fog jonni az életedben aki megváltoztat mindent.csak nemszabad csukott szemmel járni, és persze gorcsosen keresni tilos!!! kitartás!!!!
Egyelõre tényleg korai még belemenni egy új kapcsolatba. Azon helyesen teszed, hogy nem is gondolkozol. Sajnos egy szakítást elfelejtésére nincsenek bevált szokások, tippek. És ez nem megy csak úgy, egy csettintésre. Én saját tapasztalatból mondom, hogy SEMMI MÁS nem fog segíteni rajtad, csak az IDÕ. Tudom, már nagyon elcsépelt közhely:de az idõ mindent megold. Addig kín-szenvedés lesz... Nálam másfél évnek kellett eltelnie, mire éjszakánként nem sírtam utána, nem gondoltam rá... Aztán egy új szerelem gyógyított meg. TELJESEN! :)
Leírom az én módszeremet: Nekem tökéletesen bevállt! Remélem másoknak is segítek vele! Találni kell új fajta elfoglaltság, ahol kicsit bizonyitani kell, legyen az uj munkahely, egy tanfolyam vagy ilyesmi, és arra törekedni hogy a lehetõ legjobb formádat hozzad! Semmi esetre nem szabad új kapcsiba belerohanni, míg nem tisztáztad magadban a dolgokat, és le nem zártad végleg. Probáld meg élvezni az egyedüli életet. eleinte fura, hiányzik a másik, DE én is naon birtam haza mentem melo után nem csináltam semmit, nem kellett aggodnom, idegeskednem, számonkérni. bla bla bla. Kb. ennyi
Szia! Szerintem a lehetõ legjobb ilyenkor, hogy legyen melletted olyan barát/barátnõ, akiben megbízol, akinek elmondhatod a benned kavargó érzéseket. Nekem a beszeélgetések sokat segítettek. Az már pozitívum, hogy tudsz errõl beszélni. A másik próbálj ki olyan dolgokat, amikre nem volt idõd. Mindig találj valami elfoglaltságod és a legfontosabb legyen egy nnapirended és emellett 1-2 napra meghatározott feladataid. Csinálj olyan dolgokat pl. aerobic, kirándulás, vacsi a haverokkal, ami kikapcsol és boldoggá tesz! Hagyd, hogy történjenek a dolgok körülötted és járj nyitott szemmel! Minden jót!
Úgy gondolom, hogy téged hagytak el és még mindig azt hiszed, hogy visszajön.Azért fáj, mert te még szereted. törõdj bele, de csak az idõ segíthet. Ne sajnáld annyra magad foglalkozz a napi dolgaiddal.
Idovel!!!! Nekem 1 ev fizikai fajdalom utan sikerult.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!