Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet szakítást (85 db)

Hogy lehet az, hogy egyes emberek szakítás után azonnal találnak párt maguknak sõt rögtön össze is költöznek?

Fõleg a 30-40 körüli nõk ráadásúl gyerekkel.

Legjobb válasz: Arra tudok gondolni, hogy az ilyen kapcsolatok nem a szakítás után kezdõdnek, hanem a szakítás okai is egyben (még ha a háttérben is).

Arra tudok gondolni, hogy az ilyen kapcsolatok nem a szakítás után kezdõdnek, hanem a szakítás okai is egyben (még ha a háttérben is).
Az exem szakítás napján összejött mással. Én is gyászolós fajta vagyok így nem értem hogy volt képes csak így továbblépni... nekem fél évvel késõbb sincs senkim neki meg aznap este..és állítólag pár napja ismerte akkor még csak tehát nem volt meg mellettem. persze semmi sem biztos
nincsenek már mély érzéseitek és kell a pénz
igen, sokszor ez egy rebound kapcsolat, sokszor már megvolt a kapcsolat alatt is (ha léptek ha nem, de már készen álltak arra, hogy lépjenek) vagy csak egyszerûen visszamegy a hús-piacra a személy és kapkodnak utána azok akiknek mindig is tetszett, csak nem léptek a kapcsolat miatt. Itt ember függõ, hogy ki gyászol még egy ideig és ki nem, de sokszor a testi vágy, hogy "megöleljen valaki" olyan erõs, hogy belemész egy kapcsolatba. És azt is lehet nézni, hogy sokan úgy szakítanak, hogy az utolsó pár hónapban már elhatározták, hogy vége és még a kapcsolat alatt gyászolnak és újult erõvel hagyják abba, amikor már túltették magukat.
Akik szakítás után azonnal találnak pár maguknak, nem zárják le magukban még a fájó múltat, tele vannak tüskékkel, és a másik valójában "csak" arra kell, hogy kompenzálják a sérelmeiket. Az ilyen kapcsolatok általában rövid életûek, vagy tele vannak problémákkal, mert a másiknak valójában nem Te kellesz, hanem VALAKI, hogy ne legyenek egyedül.
Passz, ha akartam barátot, elõbb-utóbb csak lett. Ha nem, akkor logikusan nem. Valszeg ennyi a különbség.
A kérdező hozzászólása: Szerintem függ ez a kisugárzástól is.
Irigyellek Titeket :S Én mindig "gyászolós" fajta voltam. Így ha valaminek vége általában jó ideig nem tudok tovább lépni. Úgy látszik ez az én "defektem" :( (1#)
Így alakul. Velem is ez van, pedig nem is akartam senkit, egyedül akartam lenni. De szerelmes lettem és hülye lettem volna csak azért nemet mondani, mert nemrég szakítottam :)
A kérdező hozzászólása: Amúgy én is ilyen vagyok, de soha nem csaltam meg egyik páromat sem.
Hogyan lehet kapcsolat alatt gyaszolni? Ennyire nem jelent nekik semmit a parjuk hogy együtt élve is el tudják felejteni, túllépni rajta? Szomorú és félelmetes belegondolni hogy valakinek ennyire nem jelent semmit az a személy akivel jelenleg megosztja az életét hogy simán elfelejti hiába találkoztak szórakoztak töltöttek együtt még tegnap is sok idõt. Én így képtelen lennék továbblépni. Ahhoz nem szabad látni beszélni vele teljesen ignoralni kell nálam. Sok a felületesember akinek nincs is erõs kötõdése csak él mint hal a vízben éppen aki mellett van.

Hogy lehet túllépni a szakításon? Hogy lehet begyógyítani azt a szinte elviselhetetlenül fájó sebet amit a szakítás okoz? Nekem még nem sikerült, pedig már közel három hónap telt el azóta, hogy otthagyott a barátnőm.

Legjobb válasz: Ha elsõ szerelem, akkor teljesen sose. De ismerkedj új emberekkel. Mondjuk nálam semmi lósz*rt nem ért, szal nem etetlek, hogy ez tuti jó módszer.

Ha elsõ szerelem, akkor teljesen sose. De ismerkedj új emberekkel. Mondjuk nálam semmi lósz*rt nem ért, szal nem etetlek, hogy ez tuti jó módszer.
Az idõ...ezen semmi más sem segít. Nincs rá gyógymód, nincs rá recept, egyszerûen átvészeled a következõ idõszakot, mert muszáj.
Szerintem ez változó...nekem 4 hónap kellett azután, hogy szakítottunk a volt barátommal... :/
Elsõ szerelem után nekem 2! év kellett, hogy új kapcsolatba kezdjek. De az elején még akkor is kicsit a régit is szerettem. Próbáld elterelni a gondolataidat, járj társaságba!
én 4 év után is csak döglõdöm bár lassan gyûlöletbe fordult a dolog és mostmár szépen lassan belefáradtam, talán elfelejtem idõ idõ idõ segít, meg tanulás/meló + valami jó szexpartner akivel nem akartok többet egymástól

Hogy lehet az első szerelmet elfelejteni? Hogy lehet kibírni a szakítást?

a barátn?m 9 és fél hónap és néhány kisebb nagyobb vita után kidobott a legrosszabb hogy mindezt MSN-en tette meg az ok az volt hogy állítólag én túlságosan féltékeny vagyok de kérdemén melyik pasi nem lenne féltékeny ha a barátn?je egy ismeretlen (fiú barátjánál) alszik Egyszer már smárolt egy sráccal én akkor megbocsájtottam de akkor egy jóadag bizalom szállt el és szerintem ezek után senki sem bízna már annyira a párjában mint el?tte

Legjobb válasz: 1. Nem szúrja ki a szemed a sok körülmény (megcsalás, msn-en szakítás), hogy jobb, ha 5 percet sem áldozol arra a lányra többet? Levesbe vele. 2. Fejleszd magad, foglalkozz hasznos dolgokkal, tanulj, sportolj, barátkozz, olvass, hogy sok fajta embert megismerj és tudj válogatni, meg jobban értsd õket. 3. Nem kell elfelejteni, tanulni kell belõle.

1. Nem szúrja ki a szemed a sok körülmény (megcsalás, msn-en szakítás), hogy jobb, ha 5 percet sem áldozol arra a lányra többet? Levesbe vele. 2. Fejleszd magad, foglalkozz hasznos dolgokkal, tanulj, sportolj, barátkozz, olvass, hogy sok fajta embert megismerj és tudj válogatni, meg jobban értsd õket. 3. Nem kell elfelejteni, tanulni kell belõle.
ha az alkohol nem segít akkor egy másik nõ!
Figyelj. Engem is msn-en dobott 1 héttel 1 év elött. Tehát ez van :S Nehéz igen de majd átesel rajta. Fogd fel úgy hogy tapasztalatnak jó volt. pozitívan.
sajnálom ami veled történt.tudom nagyon nehéz most neked, de nem az alkohol a megoldás.:( az elsõ szerelem a legmeghatározóbb nehéz elfelejteni... de ahhoz elengedhetetlen hogy tovább éld az életed. Próbáld meg lezárni a múltad és kezdj egy új életet. tölts sok idõt a barátaiddal ismerj meg új embereket. A lényeg hogy lefoglald magad, így egy idõ után az érzelmek megfakulnak. Járj nyitott szemmel és ha már túl leszel a csalódáson biztos fogsz találni egy szeretnivaló lányt:) És azt a kapcsolatot ne rettegj úgy kezdeni hogy már az elején tisztázod az ilyesfajta doolgokat. már jobb ha az elején megbeszélitek ezeket, mert ha nem megy jobb ha már akkor kiderül mintha késõbb okozna csalódást. Sok sikert! szia -sz- 16éves csaj
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek az eddigi válaszokat hát a "felejtõs áldozat" már megvan de akkor is szar ez az egész hogycsak így hirtelen egyik napról a másikra se szó se beszéd game over egyszerüen nem tudom felfogni
én írtam a 2.komit ha itt vagy még beszélhetünk ha akarsz...
én írtam a 2.komit. Nézd én megértelek. Teljes mértékben! Az a "felejtõs áldozat"-nem biztos hogy most azonnal jó ötlet...hiszen akkor kihasználnád õt mert csak a bánatod akarod elfelejteni. Inkább csak ismerkedj és szervezz sok programot, minthogy te is szívek tördelésébe kezdj:( te biztos nem vagy az a típus.
Engem ÖT év után Valentin-nap dobott az elsõ nagy szerelem. Az dobó játékos volt a leány. Szerinted én mit éreztem? A szakítás óta eltelt 3 év, azonban még a mai napig álmodom vele. Sosem fogod tudni elfelejteni az elsõ kapcsolatod, az elkísér egy életen át.


Miért ilyen nehéz a szakítás? Hogy lehet könnyebben elviselni?

Nem olyan régóta voltunk együtt a barátommal, de azzal az indokkal szakított, hogy nem szeret. Pedig a viselkedése teljesen az ellenkez?jét mutatta. Én persze teljesen belezúgtam és most meg jól pofára estem. Nem értem nekem mér nem sikerülhet soha, pedig mindenki azt mondja, hogy szép és aranyos lány vagyok, akkor miért nem kellek senkinek? Mi a baj velem? És egyáltalán hogy tegyem túl magam ezen az újabb csalódáson?

Legjobb válasz: 1. Ne sajnáltasd magad. Nem az kell neked, hogy mások mondják rád, hogy aranyos vagy, meg szép is, hanem saját magadnak kell elhinned. Házi feladat: ha túl vagy ezen az idõszakon nagyjából, akkor végezz tükörmantrát= állj a tükör elé, mosolyogj és hajtogasd azt, hogy értékes vagy, szép vagy, ó vagy, pozitív vagy és nem fogsz akárkivel megelégedni. Mert igenis megérdemelsz egy rendes, tisztességes, jó pasit. Ezt a gyakorlatot feldobhatod azzal, hogy szépen kisminkeled magad, csini rucikba öltözöl és úgy pózolgatsz a tükör elõtt. 2. Mindenki átesett a szakítás fájdalmán. Aki még nem, az vagy át fog esni, vagy csak mázlija van. Nem halsz bele. Én is épp gyógyuló félben vagyok, és rá kellett jönnöm, hogy nem olyan rossz dolog az egyedüllét. Csak pozitívan kell hozzáállni. Szóval most sírj, zokogj, tombolj, lázadj és nyugodj meg. Aztán kezdõdhet a lassú felállás és építkezés. Meglátod, neked is sikerülni fog.

1. Ne sajnáltasd magad. Nem az kell neked, hogy mások mondják rád, hogy aranyos vagy, meg szép is, hanem saját magadnak kell elhinned. Házi feladat: ha túl vagy ezen az idõszakon nagyjából, akkor végezz tükörmantrát= állj a tükör elé, mosolyogj és hajtogasd azt, hogy értékes vagy, szép vagy, ó vagy, pozitív vagy és nem fogsz akárkivel megelégedni. Mert igenis megérdemelsz egy rendes, tisztességes, jó pasit. Ezt a gyakorlatot feldobhatod azzal, hogy szépen kisminkeled magad, csini rucikba öltözöl és úgy pózolgatsz a tükör elõtt. 2. Mindenki átesett a szakítás fájdalmán. Aki még nem, az vagy át fog esni, vagy csak mázlija van. Nem halsz bele. Én is épp gyógyuló félben vagyok, és rá kellett jönnöm, hogy nem olyan rossz dolog az egyedüllét. Csak pozitívan kell hozzáállni. Szóval most sírj, zokogj, tombolj, lázadj és nyugodj meg. Aztán kezdõdhet a lassú felállás és építkezés. Meglátod, neked is sikerülni fog.
Uj hobbik barátok szorakozás strand nyaralás tereld el a figyelmed a pasiról ne legyen idõd rá gondolni vagy rajta agyalni tiltsd le ne nézegesd a kpét adatlapját és semmit ami rá emlékeztet vagy vele kapcsolatos tul leszel rajta hidd el
Pont ma írtam egy másik kérdéshez... : Úgy látom most sokan mennek szét..Ez a szakítások idõszaka vagy mi? Nekem is pár napja lett vége a 2éves kapcsolatomnak. Szóval azt tanácsolom neked amit én is teszek:ne agyalj, sírd ki magad aztán menj tovább.Mozdulj ki ne gubózz be.Én is mászkálok azóta folyton, meg pörgõs zenéket hallgatok, depressziósat semmiképp az nem segít csak rosszabb lesz.Meg amúgy is itt a nyár, jönnek a fesztiválok, lehet ismerkedni(nem feltétlen pasizni, csak haverkodni). Szóval fel a fejjel neked is.:)
Nekem is nem rég ért véget a 2 éves, elsõ kapcsolatom... ha valaki rájön a felejtés receptjére, szóljon :)
ma 22:08 Elõtted lévõ vagyok, akkor mi nagyon megegyezünk ebben sajnos..:D:S

Megcsalás szakítás után önmagunknak hogy lehet megbocsátani?

Megcsaltam a barátn?met ( 1 csók volt egy másik lánnyal ) másnap oda álltam elé elmondtam neki nem akartam arra fogni h részeg voltam mert hülyeségnek tartom. Meg próbáltuk folytatni de nem tudott ugyan úgy viszonyulni hozzám. 1 hét telt el h végleg szakított velem és kb 1 hónap a megcsalás óta. Nagyon meg bántam bánom h elrontottam és egyszer?en gy?lölöm magamat. hogy lehet saját magadnak megbocsátani?

Legjobb válasz: Okos fiú/férfi tud kussolni! Meg is kellett volna a lányt dugnod akit lesmároltál , hogy legalább valami értelme is lett volna a szakításnak!Ebbõl majd tanulsz, legközelebb ha ilyen történik (és miért ne történne), majd csöndbe maradsz simán... mert amit nem tudnak az nem is fáj!

Okos fiú/férfi tud kussolni! Meg is kellett volna a lányt dugnod akit lesmároltál , hogy legalább valami értelme is lett volna a szakításnak!Ebbõl majd tanulsz, legközelebb ha ilyen történik (és miért ne történne), majd csöndbe maradsz simán... mert amit nem tudnak az nem is fáj!
Kedves kérdezõ, miért kell ugyanazt megkérdezni csak a másik szemszögébõl ? fake
"A férjem bevallotta, hogy a múltkor, amikor elment a haverokkal szórakozni, csókolózgatott egy nõvel. Nem szokott amúgy gyakran eljárogatni nélkülem. Ti ezt hogy fogadnátok? 12 éve vagyunk házasok. 36/N"
Soha nem voltam még nõ, fõleg nem 12éve házas, szóval passz! Biztos szar ügy lehet! Mondom ezt én, aki még egy lány mellett sem tudtam 1-2hónpnál tovább megmaradni!
Én is csináltam már hasonlót, de szerintem nem kell magadnak megbocsájtani.Lépj túl raja, és felejtsd el mindkét csajt, és éld tovább a tyúkszaros kis életedet.
1 csók miatt szakitott? Jesszus. Nem mintha jó pont járna érte, de ha igazán szeretett volna, 1 csókért nem szakit. Számomra az még megcsalás se...

Hogyan lehet túljutni a szakítás kínzó fájdalmán, család és barátok nélkül?

Legjobb válasz: úgy ha lekötöd magad. kezd el valami új dologgal foglalkozni. világmegváltó ötletet nem fogsz itt sem kapni, mert varázslat nincs. meg kell szenvedni a szakítást, ha nincs senki akivel kibeszéld akkor írd ki. az olvasás is jót tesz még.

úgy ha lekötöd magad. kezd el valami új dologgal foglalkozni. világmegváltó ötletet nem fogsz itt sem kapni, mert varázslat nincs. meg kell szenvedni a szakítást, ha nincs senki akivel kibeszéld akkor írd ki. az olvasás is jót tesz még.
Örök kérdés. Örök válasz: Leginkább idõvel + foglald le magad (sport, nyelvtanulás, új hobbi, stb.)
Nehezen. :(
Én is ezen gondolkozom.
ÍDÕVEL...
Nekem olyan 3 év kellett, + még mindenki azért szurkolt, hogy újra összejöjjek vele.. Így csak nagyobb volt a nyomás, de túléltem. Az idõ segített leginkább nekem is.
Ugyanebben a cipõben járok, ha van kedved írj rám! 23L
én is, bár én már látom a fényt az alagút végén...:D 23L
én még hozzá tenném, hogy az idõ sem ér semmit ha nem tudsz tovább lépni

Hogyan lehet a lehetõ leggyorsabban túltenni magam a szakításon? Esetleg rögtön keressek mást?

5 és fél éves kapcsolatról van szó, aminek valószínûleg vége. A párom hazudott, ezért vesztünk össze, csakhogy ez a hazugság már nem az elsõ volt... Tulajdonképp az egész kapcsolatunk alatt folyton hazudozott. Az utolsó alkalommal nálam elszakadt a film, legszívessebben megütöttem volna, mivel önelégült mosollyal mondta h jól esett engem becsapnia. Összevesztünk, szó szót követett, elkezdett fenyegetõzni mire én azt mondtam h tünjön el a lakásból. Másnap el is tünt, a cucca még itt van. Két napig írtam neki, a megbánás legapróbb jelét sem mutatta. Azóta nem kerestem, a cuccai még itt vannak, a mostohaanyja nem tud semmit csak h az apjával beszélt. Náluk is egyébként hasonló a helyzet, a hazudozási hajlamát az apjától örökölte.

Legjobb válasz: az elsõre ne haragudj, nem tudok megoldást. a másodikra meg a személyes véleményem: Miért jó egyik napról a másikra, egyik karból a másikba futni? Gondold el,hogy esetleg tényleg valaki szívesen fogadná a közeledésed, mert tetszel neki és a fájdalmat,amit ez a pasi okozott és le kéne csapódnia x idõ alatt, ez a szegény szerencsétlen kapja a képébe. És ez a kapcsolat is tönkre fog menni,mert egy depressziós p*csa leszel a szemébe,aki sokat szenved önmagába,de nem hajlandó megbeszélni mi baja..csak ..van. Majd kiderül,hogy az ex. És az ex mindig is nagy baj minden kapcsolatban, ha ott van ha nincs. Én sajnállak, de ismertem olyan embert is, aki egyik nap életvidám volt.. 2 héttel korábban volt a 20. születésnapja, majd egy verõfényes napon szívinfarktusban meghalt és itt hagyta a jegyesét maga után. 1-2 évig is gyászolta, de tovább lépett. Ja, igen. Szerinted, ha õ volt a piszok és önelégült hazudozó,hogy eshetett neki,hogy miután kidobtad te még 2 napig írogattál neki? Én a markomba röhögnék. a végén még te leszel beállítva hibásnak.

az elsõre ne haragudj, nem tudok megoldást. a másodikra meg a személyes véleményem: Miért jó egyik napról a másikra, egyik karból a másikba futni? Gondold el, hogy esetleg tényleg valaki szívesen fogadná a közeledésed, mert tetszel neki és a fájdalmat, amit ez a pasi okozott és le kéne csapódnia x idõ alatt, ez a szegény szerencsétlen kapja a képébe. És ez a kapcsolat is tönkre fog menni, mert egy depressziós p*csa leszel a szemébe, aki sokat szenved önmagába, de nem hajlandó megbeszélni mi baja..csak ..van. Majd kiderül, hogy az ex. És az ex mindig is nagy baj minden kapcsolatban, ha ott van ha nincs. Én sajnállak, de ismertem olyan embert is, aki egyik nap életvidám volt.. 2 héttel korábban volt a 20. születésnapja, majd egy verõfényes napon szívinfarktusban meghalt és itt hagyta a jegyesét maga után. 1-2 évig is gyászolta, de tovább lépett. Ja, igen. Szerinted, ha õ volt a piszok és önelégült hazudozó, hogy eshetett neki, hogy miután kidobtad te még 2 napig írogattál neki? Én a markomba röhögnék. a végén még te leszel beállítva hibásnak.
Csak annyit tudok mondani hogy ne keress mást, csak Magadat csapnád be... légy egy kicsit egyedül, találd meg önmagad, élvezd ki hogy kicsit van idõd saját magadra... Az "exedet" pedig jobb ha elfelejted, a hazudozás is egy betegség, melybõl nem igazán van kiút...
A kérdező hozzászólása: Tudom, nem volt okos dolog írni neki, de amikor annyira fájt és szívem mélyén azt reméltem, hogy bocsánatot kér majd, de persze mindhiába. Az smsekkel bûntudatot akartam ébreszteni benne, de úgylátszik, hogy neki nincs olyan.
Én pont ugyanígy viselkedtem szakításkor, még írogattam neki, hátha bûntudata lesz, de inkább magamból csináltam hülyét. Szerintem ne keress még egyenlõre más pasit, inkább csinálj valami olyasmit, amivel elfoglalod magad és ami erõsíti az önbizalmad, amitõl sikerélményed lehet. De ne egy másik pasi karjaiba menekülj.
A legrosszabb választás, ha mást keresel.Neked sem lesz jobb, és az újnak sem, mert magadat és õt is becsapod.Neked most egyedül kell lenned, az a legjobb megoldás.
A kérdező hozzászólása: De meg fogok bolondulni egyedül. Eggyütt éltünk, elköltöztem miatta a szüleimtõl, de hozzájuk csak tavasszal mehetek viszza. H viseljem a magányt addig?

Hogy lehet túlélni egy szakítást? Te hogy élted túl?

Most vagyok először olyan helyzetben,hogy nem én szakítok. Szerelmes vagyok,5év és eljegyzés van mögöttünk. Nem tudom hogyan tegyem túl magam az egészen. Nem tudok belenyugodni,a barátaimat se akarom mindig ezzel zavarni,legtöbbjük párkapcsolatban van,nem akarok bezavarni. Érdekelne ki,hogyan lendült át mindezen és milyen tanácsokat tudtok adni

Legjobb válasz: sok lehetõség nincs ..sajna a 'gyászmunkát el kell végezni kínkeserves..de a sok program,sportolás stb segíthet valamit

sok lehetõség nincs ..sajna a 'gyászmunkát el kell végezni kínkeserves..de a sok program, sportolás stb segíthet valamit
Mi volt a szakításotok oka? Talált mást?
A helyes kérdés az hogy: Hogy lehet meghalni egy szakításban ?
Hogy hogy lehet? Van aki annyira befordul attól, hogy azzal a lánnyal akivel már évek óta együtt vannak és szerelmes is belé még ekkor is és a jövõjét tervezi vele, hogy egyszerûen befordul. Nem eszik, nem mozdul ki sehova, hívogatja a csajt éjjel nappal, sír, könyörög, alkoholba menekül, öngyilkosság gondolata forog a fejében, netán próbálkozik is vele...... Hát így lehet belehalni.
Keress valamilyen pontot a volt parodban ami nagyon nem jott be es utanna gondolkozz rajta el, hogy mennyire nem tetszett es akkor rajossz, hogy megsem kell neked az illeto. En is igy tettem nagyon szerettem en is parom, eszembe jutott, hogy nekem soha nem okozott meglepetest legalabbis jot nem csak egyet akkor is elajultam. 32 L
hát igen én most nagy szakértõ lettem 2 hónapja szakított velem a barátom. Kezdetben fel sem fogtam, hogy megtörtént. Aztán minden nap sírás két hétig. mellette minden nap lerészegedés. Hangosan üvöltöttem a fájdalomtól. Én is azt kívántam bár már eltelt volna az egy hónap, mert tudtam, hogy valahogy ki lehet belõle lábalni. Van egy zen mondás nem tudom pontosan idézni: Ha boldog vagy légy maximálisan boldog, éld meg minden pillanatát. Ha szomorú és magányos, öleld át a sötétséget a lelkedben, légy eggyé az érzéssel, mert csak így tudsz meg mindent saját magadról. Szóval, fogadd el, hogy ez egy fájdalmas idõszak, de hozd ki belõle a lehetõ legjobbat, mert késõbb segítségedre lesz az életben. Ebbõl is tanultál valamit azt hiszem, mármint a szakításból, mert ugye minden okkal történik. ja, és pasizz be;) /ez nagyon fontos, és tudom, hogy most kb. úgy vagy vele, mint a kajával, rá se tudsz nézni a pasikra, de erõltesd meg magad és járj nyitott szemmel! /
A kérdező hozzászólása: hát igen, tudom, hogy ez egy fájdalmas idõszak lesz, de nagyon is félek tõle. Pasizni nem akarok, mert csak õt akarom. Nekem õ jelentette a mindent. Nehéz, nagyon nehéz.
Szegényke. Nagyon sajnálom. Nem lesz könnyü felejteni, ezt te is tudod, de mindenki képes rá, csak akarni kell nagyon:) Minden dolgot, emléket el kell tenned ami rá emlékeztet, ez legyen az elsö, aztán törölnöd kell mindenhonnan, minden kontakt lehetöséget ki kell zárnod. És végül ami a legnehezebb, minden percedet le kell foglalnod, új elfoglaltságok, szórakozás stb. Nap végére le kell meritened magad:) h a legkevesebb energiád legyen rá gondolni. Fel a fejjel!
A kérdező hozzászólása: ez a legnehezebb, mivel foglaljam le magam? ötletem sincs.amúgy se vagyok az a nagyon eljárkálós, és amit lehetett azt a párommal csináltam, mert imádtam vele lenni.
Szia! Velem egy hete szakított a párom, egy ideig nem nagyon tértem magamhoz. Bár tudtam/tudom hogy ez volt a legjobb hogy mi szétmentünk mégis folyamatosan vártam egy hétig hátha felhív, mert olyan furcsán szakított...Lényeg, hogy én sokkal jobbat érdemlek és ezt tudta is 2 és fél éven keresztül, de mégcsak most tette félre az önzõségét és mondta hogy nem tudja azt nyújtani, amit én megérdemelnék. Furcsa, olyan lerázó volt, vártam volna hogy legalább azért felhív hogy bocsánatot kérjen amiért annyit szenvedtem miatta de nem, semmi. Nagyon rossz, mert amikor többször "szakítottam" vele, nem bírta sokáig és mindig 2-3 nap múlva keresett én meg persze egybõl kibékültem vele. Igazából, még most se nagyon fogtam fel hogy vége, pedig próbálom de tényleg. Az zavar a legjobban, hogy semmibe vett már a vége fele. Folyton azon agyalok, hogy én vajon hiányzom neki, megfogja e bánni de az az érzésem hogy nem. És ez a tudat megöl. Tegnap este is, kivételesen nem bõgve aludtam el, hanem ahoz képest jól, erre persze vele álmodtam este, hát bõgve keltem fel, fantasztikus volt. Nem tudom, mikor leszek rajta végleg túl, lehet hogy két hét múlva még rosszabbul leszek. Nem tudom...nem akarok már többet sírni miatta, azt szeretném hogy olyan közömbös legyen, mint az ezelõtti barátom, hogyha rágondolok, csak egy emlék legyen semmi több. 23/L
A kérdező hozzászólása: én is így vagyok vele. Azon agyalok, vajon hiányzom-e neki, várom, hogy keressen, holott tudom, hogy nem fog. Furcsa nekem ez az egész. Õ is furcsán szakított, de mindennek ellenére szeretem és várom vissza. Olvastam, hogy te tudod, hogy jobb így, meg nem õ volt a neked való.... Szerintem, ha igy gondolod akkor már kezded elfogadni ezt az egészet, vagy el is fogadtad, mostmár csak szoknod kell a helyzetet. Nálam sajnos nem így van. Borzasztó rosszul vagyok lelkileg és fizikailag is.
Úgynézem nem kaptad meg :) Azt írtam csupán, hogy megkereshetsz facebookon is, bár fb-t nemigen szeretem. Persze nem erõltetek azért ilyesmit, mert az mégiscsak személyesebb mint az msn, de ha akarod te is megüzenheted a neved, és mást ami alapján megtalállak, mert nekem sikerült az elõzõ üzenetedet megkapnom.
Megpróbálok küldeni még egyet, hátha.
Pár napja lett vége nekem is. 2.5 éves kapcsolat, és elég bonyolult volt a vége. Eléggé rossz érzés, DE ilyenkor csak akkor fogod jól érezni magad, ha lekötöd magad valami mással, bármivel, csak ne gondolj az egészre. Én is próbálom azt tenni, habár most feszít legbelül a fájdalom. Amúgy ha akarod megírhatod privátban az msn címedet, aztán elbeszélgethetünk. Ilyenkor az ember magányosnak érzi magát, pont mint én is :) Aztán nem tudok sok mindent a korodról, vagy az érdeklõdési körödrõl, de elég jól le lehet magadat kötni online játékokkal, bár ez kortól függetlenül igaz lehet, fõleg akkor, ha nem egyedül vág bele az ember.
A kérdező hozzászólása: Kicsit bonyolult a dolog. Nem más miatt lett vége, igazából minden összeadódot, sok akadály került elénk mostanság. Talán mondhatni elege lett, tovább állt. Igazából nem tudom, mert nem akarta megbeszélni.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válasz író! Én is eléggé padlón vagyok, de ez szerintem normális. Próbálok nem rá gondolni, de folyton elõjön. Plusz mellé egész nap itthon vagyok, suli lement, szeptembertõl lesz újra. Csak magamba fordulok, és semmi nem jó. 3 napja enni se tudok, tudom, hogy nem jó, de az étel látványától már rosszul vagyok
Nem igazán szakítás volt, de szerettem annyira mintha az lett volna. Idõvel, csináld mindig ami jól esik... Orbáncfû, macskagyökér, szelén, b komplex hasznos, hogy ne depizz be és ne õrülj meg, na meg a sok alvás vagy sport. Barátok nekem nem segítettek, az segít ha kiírom magamból, meditálok. http://www.meditacioim.blogspot.com Nekem mindig segítettek akármilyen szarul is voltam.
Akkor gondolom már nem szeretett. Egyébként valaki írta itt az online játékokat. Ez nem rossz ötlet arra, hogy lefoglald magad és felejts. Én pl. ilyen játékon ismertem meg a páromat is és azóta is boldogok vagyunk együtt.
A kérdező hozzászólása: köszi, megnézem amiket írtál. Gyógyszert nem akarok szedni, de ezek nem árthatnak. Most legszívesebben elõre ugranék legalább 1 hónapot az idõben, mikor már kicsit könnyebb.
Hát én valószínûleg jobban viselem akkor, mint te, de ez csak amiatt van, mert velem szakítottak már cirka 4-szer, és bizony mindet megszenvedtem. Amúgy visszatérve ne csak lekösd magad, de ha lehet (habár ez a legnehezebb az egészben, iszonyú nehéz lesz ez a döntés, már ha megbírod tenni) kérd meg, hogy töröljön/blokkoljon facebookon (gondolom te se akarnád látni, ha összejönne valakivel), ugyanígy töröljön/tiltson msnen. Lehetõleg törölje a számodat, és viszont. Szóval én már átestem azon párszor, hogy reggeltõl estig az msnt néztem, meg ilyesmi. Habár persze ez nem megoldás a problémára, hiszen sunyi módon csinálhatsz másik facebook felhasználót is, és nézegetheted, de remek visszatartó erõ. Azért lényeges, hogy ezt õ tegye meg, mert te úgyis elgyengülnél. Minél több akadályt állítasz magad elé azért, hogy ne pillants bele a további életébe, annál könnyebb lesz feldolgozni. Legalábbis én ezt csináltam. Amúgy hallom, hogy még tanulsz (feltételezem felsõoktatásban), akkor egy korosztály lehetünk. Szóval még mindig áll az ajánlatom, hogy megírhatnád az msn címed privát üzenetként, de bevallom azért, mert eléggé egyedül érzem magam most én is, de ha már ezzel segíthetek rajtad is, az nem lenne rossz.
Küldtem egy másik üzenetet.
A kérdező hozzászólása: köszi, de valamiért nem tudom elolvasni egy üzenetemet se. Várok kicsit, hátha...
Velem is kb 2 hete "szakitott" a baratom. Azert tettem idezojelbe, mert tulajdokeppen nem mondta ki, hanem egyszeruen csak lelepett, hiaba irok sms-t nem valaszol, nem keres, ha hivtam nem vette fel es vissza sem hivott. Nem is tudom, hogy mit gondoljak, ez egyaltalan szakitas-e reszerol? A legszornyubb az egeszben a bizonytalansag, amiben tart 2 hete mar. Nem tudom, mit tegyek, hogy tisztazodjon a helyzet es nem tudom, hogy erezhetnem jobban magam :(

Hogyan lehet egy szakítást elfelejteni?

ha semmi negativat nem tudsz felhozni ellene..ha csupán pár percre vagytok egymastol mégse vagytok együtt?persze a barátok segitenek.de nem lehetnek mindig veled..nem terhelheted öket a problémaiddal éjjel nappal...amikor egyedül vagyok mindig rám jön a sirás pedig mar lassan egy honapja vége,beprobálkoznak pasik,de nem érezném fair-nek belemenni egy kapcsolatba ilyen "állapotban"

Legjobb válasz: ha lenne erre gyogyír eljuttatnám hozzád.de te is tudod,hogy ezen segíteni nem lehet.keruld az olyan helyeket ahol tudod,hogy osszefuthattok,ne keresd,ne irj neki.menj el bulizni sokszor,ismerkedj..annyiszor éreztem már azt amit te.soakt csalodtam én is.tudom,nagyon fáj,de hidd el ilyenkor csak az ido segít,az mindent megold.most azt gondolod,te már orokre csak ot fogod szeretni,de hidd el egy olyan pasi fog jonni az életedben aki megváltoztat mindent.csak nemszabad csukott szemmel járni,és persze gorcsosen keresni tilos!!! kitartás!!!!

ha lenne erre gyogyír eljuttatnám hozzád.de te is tudod, hogy ezen segíteni nem lehet.keruld az olyan helyeket ahol tudod, hogy osszefuthattok, ne keresd, ne irj neki.menj el bulizni sokszor, ismerkedj..annyiszor éreztem már azt amit te.soakt csalodtam én is.tudom, nagyon fáj, de hidd el ilyenkor csak az ido segít, az mindent megold.most azt gondolod, te már orokre csak ot fogod szeretni, de hidd el egy olyan pasi fog jonni az életedben aki megváltoztat mindent.csak nemszabad csukott szemmel járni, és persze gorcsosen keresni tilos!!! kitartás!!!!
Egyelõre tényleg korai még belemenni egy új kapcsolatba. Azon helyesen teszed, hogy nem is gondolkozol. Sajnos egy szakítást elfelejtésére nincsenek bevált szokások, tippek. És ez nem megy csak úgy, egy csettintésre. Én saját tapasztalatból mondom, hogy SEMMI MÁS nem fog segíteni rajtad, csak az IDÕ. Tudom, már nagyon elcsépelt közhely:de az idõ mindent megold. Addig kín-szenvedés lesz... Nálam másfél évnek kellett eltelnie, mire éjszakánként nem sírtam utána, nem gondoltam rá... Aztán egy új szerelem gyógyított meg. TELJESEN! :)
Leírom az én módszeremet: Nekem tökéletesen bevállt! Remélem másoknak is segítek vele! Találni kell új fajta elfoglaltság, ahol kicsit bizonyitani kell, legyen az uj munkahely, egy tanfolyam vagy ilyesmi, és arra törekedni hogy a lehetõ legjobb formádat hozzad! Semmi esetre nem szabad új kapcsiba belerohanni, míg nem tisztáztad magadban a dolgokat, és le nem zártad végleg. Probáld meg élvezni az egyedüli életet. eleinte fura, hiányzik a másik, DE én is naon birtam haza mentem melo után nem csináltam semmit, nem kellett aggodnom, idegeskednem, számonkérni. bla bla bla. Kb. ennyi
Szia! Szerintem a lehetõ legjobb ilyenkor, hogy legyen melletted olyan barát/barátnõ, akiben megbízol, akinek elmondhatod a benned kavargó érzéseket. Nekem a beszeélgetések sokat segítettek. Az már pozitívum, hogy tudsz errõl beszélni. A másik próbálj ki olyan dolgokat, amikre nem volt idõd. Mindig találj valami elfoglaltságod és a legfontosabb legyen egy nnapirended és emellett 1-2 napra meghatározott feladataid. Csinálj olyan dolgokat pl. aerobic, kirándulás, vacsi a haverokkal, ami kikapcsol és boldoggá tesz! Hagyd, hogy történjenek a dolgok körülötted és járj nyitott szemmel! Minden jót!
Úgy gondolom, hogy téged hagytak el és még mindig azt hiszed, hogy visszajön.Azért fáj, mert te még szereted. törõdj bele, de csak az idõ segíthet. Ne sajnáld annyra magad foglalkozz a napi dolgaiddal.
Idovel!!!! Nekem 1 ev fizikai fajdalom utan sikerult.

Alkohol, vagy egyéb behatás nélkül szakítást elviselni hogy lehet?

Legjobb válasz: el lehet, nem kell túldramatizálni...

el lehet, nem kell túldramatizálni...
Én sorozatokat, filmeket néztem és rengeteget olvastam + barátok. A sport is nagyon jó. Bármi ami elvonja a figyelmed és másra koncentrálsz. Az alkohol nem segit. Hidd el.Az csak pár órás nemmegoldás. Foglald le magad 24órában, az segit, ne hagyj idõt magadnak bedepizni!
A kérdező hozzászólása: Nem úgy látom ahogy te sajnos...
Sok alvással, nálam ez vált be, bár én nem szakításon voltam túl, hanem érzelmi becsapáson, ami szerintem még annál is durvább. 18/f
táncolj :) nekem bejött szerelmi bánatra..
Én veszélyhelyzeteket kerestem, szó szerint adrenalin mániás lettem, ha érzem hogy az életem vagy a fizikai épségem veszélyben van nem érdekel a világon semmiféle emberi kapcsolat gond probléma. Csak arra koncentrálok hogy életben kell maradnom.
3. válaszoló vagyok ismét, csak elõzõ komira reagálnék. Én is adrenalinfüggõ lettem, de más értelemben, számomra kegyetlenül jó érzés, ha 1 karnyújtásnyira suhan el az autó mellettem. Ilyenkor régen megiettem, most meg inkább csak nevetek egyet, meg feltöltõdök energiával.
Keress egy másik partnert, az hamar segít.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!