Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet szórakozó helyen a (5 db)

Hogyan lehet egy szórakozó helyen a legjobban felkelteni egy lány figyelmét arra hogy tetszik nekem, stb. ?

Például mi van akkor hogy ha egy vagy több barátn?jével táncol, akkor hogy tudomelérni hogy felfigyeljen rám és táncoljon velem?

Legjobb válasz: elõszõr leyen meg a szemkontaktus mosolyogj rá meg ilyenek ha ez meg van akkor állj mõgé fogd meg a derekát és táncolj vele. ha valoban tetszel neki akkor táncolni fog veled ha nem akkor sajna le fog rázni, de ha megvolt elötte a szemkontaktus és jelezte h közeledhetsz akkor nem lehet ilyen probléma

elõszõr leyen meg a szemkontaktus mosolyogj rá meg ilyenek ha ez meg van akkor állj mõgé fogd meg a derekát és táncolj vele. ha valoban tetszel neki akkor táncolni fog veled ha nem akkor sajna le fog rázni, de ha megvolt elötte a szemkontaktus és jelezte h közeledhetsz akkor nem lehet ilyen probléma
A szemkontaktus valóban jó dolog, csak ha õ is szabad, és akar is ismerkedni, akkor teremteni fog rá alkalmat, hogy elszakadjon a csajoktól.
A párommal mi is egy szórakozó helyen ismerkedtünk meg.Õ odajött miközben táncoltunk a barátnõimmel és hátulról befogta a szemem. Majd amikor megfordultam, hogy lássam ki az adott két puszit az arcomra. Mi azelõtt sose találkoztunk, de már 2 éve együtt vagyunk. Szerintem is fontos a szemkontaktus, vagy csak egyszerûen menj oda hozzá és kérdezd meg nem táncolna-e veled.
Ááááááá, olyat ne csinálj, hogy hátulról mögé állsz és elkezdesz táncolni vele. Velem sokan próbáltak így megismerkedni, de mindegyiket elküldtem melegebb éghajlatra (és akkor még szépen fejeztem ki magam). Ez akkora bunkóság szerintem!!!!!! Inkább elõször csak mosolyogj rá, aztán kérdezd meg, táncolna-e veled.
eloszor is teremtsd meg a szemkontaktust..ha o is benne van akkor mar jo uton haladsz..de ha nem akkor se keseredj el hisz a lanyok nem szeretik konnyen adni magukad.v legalabbis konnyen kaphatonak tunni!!!!ha ezen mar tul vtok akkod menj oda hozza persze ha nincs baratja...ha nincs akkor jou..ha nem mondj le a csajrol...de ha nics akkor az a legjobb.es ezt marpegidfogja tudatni veled..na de mar mosr terjunk vissza...odamesz a csajhoz akkor hivdd meg 1 italra v vmire..es kezdjetek el beszelgetni ismerkedni!!!!!!ha megvan hivdd tancolni..ha van 1 lassu szam akkor a legmegfelelobb h tudtara ad a kozeledesed...ha tetszel neki akkor visszajalaz neked h o is akar vmit toled..a tobbt ratok bizom!!!!!!......sok sikert!remelem osszejon!!!!!!

Mit szóltok hozzá, hogy nyártól nem lehet majd rágyújtani a szórakozó helyeken és a kocsmákban?

Legjobb válasz: Jó ötletnek tartom, pedig én is cigizek. Ugyanúgy el fogok járni szórakozni akkor is, csak legalább nem leszek rosszul a töménytelen füsttõl, nem fogja csípni a szemem, nem lesz büdös a ruhám és a hajam. Arra az egy rágyújtásra pedig ki fogok tudni menni a kijelölt helyre. El bírom képzelni, hogy ha én ennyire ellenzem, milyen rossz lehet a nem dohányosoknak a rengeteg füst. Kanadában voltam nemrég, ott természetes, hogy nem cigiznek bent. Másrészt, felmérés is készült,és a dohányosok majd' 80%-a - hozzám hasonlóan - támogatta a törvényt.

Megfogják találni a módját a kis kocsmák arra, hogy a dohányzó vendégek ne az ajtó elött legyenek kénytelenek elszivni a cigijüket, amig a sörük az asztalon "melegszik".
Jó ötletnek tartom, pedig én is cigizek. Ugyanúgy el fogok járni szórakozni akkor is, csak legalább nem leszek rosszul a töménytelen füsttõl, nem fogja csípni a szemem, nem lesz büdös a ruhám és a hajam. Arra az egy rágyújtásra pedig ki fogok tudni menni a kijelölt helyre. El bírom képzelni, hogy ha én ennyire ellenzem, milyen rossz lehet a nem dohányosoknak a rengeteg füst. Kanadában voltam nemrég, ott természetes, hogy nem cigiznek bent. Másrészt, felmérés is készült, és a dohányosok majd' 80%-a - hozzám hasonlóan - támogatta a törvényt.
Igen, én is az utolsóval értek egyet. Ha tényleg csak ott gyújtanának rá, ahol kijelölt, nem kéne tiltás. Persze tisztelet a kivételnek.
Én örülök neki, mert nem dohányzom, de néha lemegyek a kocsmába egy sörért. engem zavar a sok füst, meg büdös is leszek:)
Szerintem hülyeség. A kocsmához hozzátartozik a cigi. Csak ezt nem merik betiltani, mert sok belõle a bevétel. Akkor is dohányoznának sokan, csak titokban, mint a füvet.
én nem bánom. így is telítettek a helyek, legalább a cigifüstöt nem kell szívnom.
Elegánsabb helyeken mondjuk oké, de egy kimondott "késdobálóban" hülyeségnek tartom. Legalább esély lehetne arra, hogy kialakítsanak, aki akar, egy dohányos részleget.
A dohányzás rossz szokás, én tudom, mert a tüdõm már jelezte, hogy nem kellett volna rászoknom, de ettõl még én is ember vagyok. Nagyon helyes, hogy olyan helyen, ahol mások is esznek, dolgoznak nem lehet rágyújtani, de a tiltás= a diszkriminációval. A dohányos is ember. Legyenek dohányzó, és nemdohányzó helyiségek az éttermekben. A nemdohányzóban büntessék a dohányost, vagy legyen kulturált dohányzó a "bûnösöknek" A dohányzás a legösszetettebb kábítószer, nagyon nehéz leszokni róla. Lehet, hogy visszatartó erõ a büntetés, de azért nem kellene kirekeszteni a dohányosokat. Nagyon sok híres ember dohányzik, legyenek színészek, orvosok, politikusok. Mindenkinek magának kellene eldönteni, hogy mikor szokik le káros szenvedélyérõl, de ezért büntetni??? Mi lenne akkor, ha OV dohányozna?
Én annak örültem volna, ha a magyar dohányos társadalom valamiféle önmérsékletet tanúsít, és beleépül a dohányzási illemkódexbe, hogy pl kifejezetten dohányzó helyeken kívül máshol nem gyújtanak rá, de ez nem sikerült. Így sajnos marad a tiltás.
Végre már, remélem így is lesz. Szeretek szórakozni, de nem járok, mert nem bírom azt az undorító füstöt, fõleg azt, amikor a ruhám kiég, mert valaki "véletlenül" belenyomta a cigijét. Nem rég hallottam a rádióban, hogy Új-Zélandon az egész ország területén be akarják szüntetni a dohányzást. Jól teszik. Másrészt szakadjunk már ki ebbõl a proli, kulturálatlan, balkáni felfogású, egészségtelen, környezet ellenes világból. Ha a nyugatnak sikerül, nekünk miért ne sikerülne. Fejlõdnünk kell, tudatosan kell élnünk, értelmes, civilizált ember módjára. Remélem, hogy a dohányosok is rájönnek erre mihamarabb, sokan leszoknak, de ha nem is, legalább tanulják meg, hogy másokat meg kell kímélni a dohányzás káros végtermékeitõl.
Tudom, hogy nem a témához vág, de nem tudok elsiklani szó nélkül amellett amit a legfelsõ "okos" írt... Birom mikor ilyen bonyolultnak tûnõ szavakba foglalja valaki az idióta értelmetlen szövegét, hogy azáltal úgy tûnjön mintha lenne logika vagy értelem a hülyeségében... pfffff
Nem is értem h miért csak most vezetik be. Talán még bulizni is elmegyek... 19/L
Jah meg még valami. Úgy beszélnek sokan errõl a cigirõl mintha normális lenne. Mert szerintem rohadtul nem az. A cigi nem normális dolog. A normálisak mi vagyunk, akik nem dohányzunk. Bár nem kérem h ezt megértsétek, mert egy alkoholistának se bírnám megmagyarázni h az alkohol nem normális dolog.
Nagyon helyes! (az elkülönítés is egy megoldás lenne de ez így még-jobb!)
Én is egyetértek vele. Írta valaki, hogy aki nem bírja a füstöt, az menjen olyan helyre ahol nincs. Na de könyörgöm, nincs egyetlen egy olyan szórakozóhely sem, ami péntek és szombat este nem lenne olyan telített a füsttõl, hogy már vágni lehet. Én is néha napján elszívok 1-2 szál cigit, de rühellem a tömény füstöt.
Örülök neki, sõt... kifejezetten. A cigi nagyon káros, és emellett pénzkidobás... Nagypapám régen cigizett pár év alatt elcigizte a házuk árát, pedig nem kis házban laknak... de leszokott. Rongálja a tüdõdet, a szívedet, meg a szervezetedet... nem véletlen okoz sok esetben halált is... Örülök neki, de jobban örülnék, ha eltûnne a cigi örökre, mindenhonnan :)
és még mielõtt: Azért hiszem azt, hogy nem értetted, mert nem létezik hogy EGYIK blokkban sem találtál semmi logikát. Fura módon a kérdés feltevõje tõlem (DE NÁLAD FÕLEG!!!) jóval elegánsabb módon reagált tulajdonképp egész sok dologra belõle. Ja értem, már minimum ketten vagyunk hülyék és csak te okos. Kedvenc példám rád: "autórádió: -Emberek vigyázzanak! Egy õrült az M7-esen szembe halad a forgalommal!!! -Mit egy? Száz meg száz!" Keress valakit, jó pénzért lefordítják majd.... És még latin szavakat nem is használtam, vagy az oly divatos magyarizált angolból nem is igazán merítettem. Kiváló divatszó ilyenkor a rudális és hasonszõrû társai.
Amire én írtam, az nem egy bonyolult szöveg, hanem egy maszlag volt teletûzdelve ilyen kiszinezett hülyeségekkel, mint szociális jóérzés, röhögnöm kell :D Ezektõl azt hiszed igazad lesz és okos vagy... Gratulálok! Mellesleg az álláspontod is jól tükrözi mennyi eszed van!
Jóérzésû ember, aki bárminemû szociális problémával kapcsolatban, empátia és kompromisszumkész. Szociális jóérzés. Nekem is tényleg ez a kedvenc faviccem. Valamelyikünk tényleg ferde.
Nagyon helyes döntés...
hááát számolni nem nagyon tudok...kicsit hosszabb lett, mint gondoltam:P
1: semmi bajom a dohányosokkal, de ugyanmár ne õk utáljanak engem , emrt én nem szívom (már) velük 2:ez a nyári idõzítés, sztem is azért van, hogy könnyebben fogadják, õk sem (mindig)hülyék, 3.nem vagyok kismama, mégis ennek ellenére én is tapasztalom, hogy rámfújják a megállókban a füstöt, jelenlegi tiltás ellenére. a vicc amikor esik az esõ, benyomorgunk ugye a fedett megállórész alá, jön a bunkó dohányos (mert ugye nem általánosítok, mert ez a kérdés is ember személyiség függõ) beáll õ is, a meggyújtott cigivel, ezután két lehetõség adódik, tudomást sem vesz a mogorván rábámuló várakozókról, vagy néz értetlenül, hogy õ most mi rosszat csinál, aztán mindkettõ eldobja A FÖLDRE a csikket, felszáll a buszra és az utolsó slukkot kifújja természetesen a jármû zárt terébe... 3. szórakozóhelyek: szellõztetésre lenne szükség, nem igazán tiltásra, mert kíváncsi vagyok mi lesz amikor megérezzük a tömény "emberszagot", az rosszabb ám mint a cigi, ami elnyomja kellene olyan hely, ahol lehet, és oylan ahol nem, de mindkét esetben, SZELLÕZÕRENDSZER! kocsmákhoz, amit már szórakozóhelynek nem is nevez az ember, tényleg hozzátartozik a cigi éttermekben meg vagy egyen az ember, vagy cigizzen, mert aki keveri a kettõt ne csodálkozzon, ha szájrákot kap..fokozottan veszélyes tehát, szerintem ezt a kérdést sokkal jobbna ki kellene dolgozni. Már látom, hogy a másfél méteres járdán minimum 50 ember nyomorog, dohányzik, és le sem lehet jutni a helyekre... kíváncsi vagyok mi sül ki belõle
A kérdező hozzászólása: Utolsó-vall egyet értek. Én is dohányzom, de milyen lenne olykor, olykor azt a pár sört cigi nélkül meginni?
"de a tiltás= a diszkriminációval. A dohányos is ember" Az igaz. Csak azt nem képesek felfogni a magadfajták, hogy senki sem az zavar hogy cigizel, hanem az hogy ezt másnak is szagolnia kell aki nem karja. Mit szólnál hogyha miközben sörözöl valaki odamenne és az asztalod mellé [email protected]? Megtiltanád neki? Milyen alapon, hiszen szerinted a tiltás= a diszkriminációval. és akinek [email protected] kell az is ember
Egyszerû:Aki nem birja a cigaretta füstöt, ne menjen olyan helyre ahol minden asztalnál bagóznak.Menjen oda, ahol vannak szeparált, elkülönitett részek.Egy kocsmáros haverom, már azt fontolgatja, hogy a nem dohányzókat kifogja zavarni az üzletébõl.Elöbb utóbb nem fognak oda menni fintorogni.
Szerintem nagyon helyes lenne... én pl nem dohányzóként szeretek szórakozni... na jó, egy hónapban egyszer elmegy 2 szál cigi... és ki tudok menni a kocsmából vagy a buliból rágyújtani. Más is tegye meg a többiek egészségéért. Mert sokan utálják a cigi füstöt, és én sem maradok meg olyan helyen, ahol vágni lehet a füstöt. Allergiásként (hiába nem arra vagyok az), borzasztó, tüszögni kezdek tõle, csípi a szemem, folyik az orrom, a könnyem. Húzzon ki, aki bagózni akar. -.-'
Szerintem nem lehet elszeparálni normálisan a nem dohányzó részlegtõl a dohányzót. Ez olyan, mintha egy medencében az egyik sarokba nem szabad lenne belepisilni, a másik sarokba meg lehetne. Nagyon örülök, hogy nem lehet befüstölni ezentúl sehova. Aki füstölni akar, tegye meg kinn, a szabad levegõn. Rendkívül várom már, hogy végre úgy mehessek be bárhova, hogy nem leszek büdös cigiszagú. Egyébként ez lassan csak nálunk és tõlünk keletre okoz fejvakargatást, mert legtöbb országban már tilos a dohányzás éttermekben, szórakozóhelyeken, kocsmákban stb. Biztosan nagyon idegesítõ lesz ez a dohányosok számára, de elõbb-utóbb hozzá fognak szokni.
Én támogatom. Magát a dohányzást is betiltanám, ha lehetne, de tudom, hogy ez csak a képzeletben valósulhatna meg. :)
Banyek 11:04-es, drog ok, és nehéz letenni, én is szívtam 16 évig, de az egyetlen drog amibõl én és a pocaklakóm is részesülünk, és még csak nem is kell szórakozóhely közelébe mennem.Pl elég egy büdi buszmegálló.És még annyi esze sincs a parasztnak hogy látva nem kis pocakomat arrébb húzódjon, vagy urambocsá' ne rám fújja.Mellesleg esélyem sincs a barátaimmal pl egy biliárd, vagy egyéb közösségi tevékenység, pedig a kismami is ember.stb ...sorolhatnám
Nagyon jó dolognak tartom. Én UK-ban élek majd két éve, itt már régóta tilos ilyen helyeken dohányozni és vissza is esett a dohányosok száma a tiltás után, ezzel szemben a szórakozóhelyek és kocsmák forgalma cseppet sem!!! Aki azt mondja diszkrimináció az gondolkozzon el, ezt mi is mondhatnánk "nem dohányosok" fordítva, hogy miért kell nekünk azt szívni ha nem akarjuk... Nektek ott a választás ha cigizni akartok kimentek oda ahol nem zavar mást. Szó sincs róla, hogy az embert bélyegezzük meg aki cigizik csak utáljuk a szagát ráadásul rohadtul egészségtelen is. Ennyi! Amúgy találó a kérdés, aktuális téma.
én teljesen eggyetértek vele.... sõt én teljesen betiltanám.... de nemcsak a cigit hanem az alkoholt is.... 19\F voltam....
Szerintem is nagyon jó dolog, már régóta vártam, hogy otthon vajon mikor jut eszükbe a törvényalkotóknak. Én Írországban élek, itt sem lehet dohányozni a szórakozóhelyeken és a kocsmákban, sokkal kulturáltabbak ezek a helyek.
Feltétlenül tükrözi azt is, hogy mennyi eszem van, de valakinek muszáj kontrának is lennie, mert az emberek kicsit el vannak csúszva. Például le merem fogadni hogy egyesek a trv. kialakításába ha beleszólhatnának úgy alakítanák ki hogy revansot vegyenek a több évi "Fúúúúúúj füüüüüüst"-ért. Pedig nem ez kéne hogy legyen a cél. Ezért kell kontravélemény. A magyar nemzet átesik megint a ló hasa alatt. Mer mind hülyék vagyunk, csak te nem Fasírt 4000

Ha a 12 heten megallapitjak hogy jol van a baba akkor el lehet menni szorakozo helyre unnepelni? Vagy mar nem ajanlott?

A helyen ahova mennenk nem lehet dohanyozni,en nem iszok.Viszont a zene es a tanc nem zavarna a babat?

Legjobb válasz: Szia. Nyugodtan menél, és érezd jól magad, no meg ünnepeljétek meg a babót is. De azért a hasadra vigyázz, nehogy meglökjenek, vagy elesél. Jó bulizást.34hetes kismama

Szia. Nyugodtan menél, és érezd jól magad, no meg ünnepeljétek meg a babót is. De azért a hasadra vigyázz, nehogy meglökjenek, vagy elesél. Jó bulizást.34hetes kismama
Szerintem nem lesz semmi probléma. Menj el nyugodtan érezzétek jól magatokat. A baba ilyenkor még nem hallja a külsõ zajokat, a tánc pedig nem árt neki.
Így van, nyugodtan mehetsz. Sokszor látni esküvõkön is táncolni olyan nõket, akinek már szinte kilóg a baba lába a lába között:-) Ne igyál, ne dohányozz és annyit mozogj hogy ne fáradj el . Ha elfáradsz , pihenj. Amúgy nyugodtan, a baba kb 15-16. héten kezd el hallani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!