Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet segiteni, hogy hamarabb (4 db)

Lehet segíteni, hogy a szeparációs szorongáson hamarabb átessen a baba?

9 hós múlt a babánk és 1-2 napja vettük észere, hogy csak én vagyok a jó neki, a páromnak is gondolom rosszul esik, hogy eddig ha itthon volt, együtt voltak, most meg csak én kellek a babánknak. Mindig várom, hogy itthon legyen a párom, hogy tudjak haladni a házimunkával is, de ma nem tudtam ráhagyni. Legyek minél többet a kisfiunkkal, az segít?

Legjobb válasz: Csak ma is nyafogott és állandóan elfordult, ha át akartam adni. Ha letette a párom, azonnal mászott és keresett engem a lakásban. Nincs olyan, hogy ha kielégítem ezt az igényét, hogy sokat legyen velem, akkor hamarabb túlesik ezen az idõszakán? Persze nem akarom erõszakkal tartogatni. Csak ha jönni akar, akkor felveszem.

A kérdező hozzászólása: Csak ma is nyafogott és állandóan elfordult, ha át akartam adni. Ha letette a párom, azonnal mászott és keresett engem a lakásban. Nincs olyan, hogy ha kielégítem ezt az igényét, hogy sokat legyen velem, akkor hamarabb túlesik ezen az idõszakán? Persze nem akarom erõszakkal tartogatni. Csak ha jönni akar, akkor felveszem.
Én úgy csináltam, és csinálom most is, h ha én kellek, hát én kellek.Most erre van szüksége, én hiányom, tudni kell, h én mindig ott vagyok neki, most tanulja meg, h bízhat bennem, hozzám mindig fordulhat. Két és fél éves, és újabb szeparációs szorongáson esik át, mindenhol fogja a lábam, nem megy el mellõlem, én hagyom. Már úgysem sokáig lehet velem állandóan.
persze! gondolj bele, most jutott el a tudatáig, hogy ti két külön ember vagytok! minden játék amivel azt erõsíted benne, hogy ugyan külön emberek vagytok de anya mindig vissza jön :) pl. kukucs játék! vagy apa fogja míg te takarítasz és kövessenek, közben nevessetek nagyokat, hagyd, hogy néha el is kapjon :) ha már mászik fogocskázzatok, te is mássz utána és fogd meg, persze akkor sok puszit adj neki :D ezekkel segíted megtanulnia, hogy azért ott vagy ha nem is lát :)
Inkább hagyd az apukájára többet. Ha még többet leszel vele, akkor mindig csak te kellesz neki késõbb is.

Kb 5 mm-re kitágított fülen mivel lehet segíteni, hogy minél hamarabb összehúzódjon? (bőr visszanövesztő kenőcs, vagy hasonló)

2-3 nap alatt erre van-e remény? El kéne elég hamar tüntetnie egy ismer?sömnek...

Legjobb válasz: Az már sose fog összemenni..Fõleg nem napok alatt..Olyan fajta krém pedig nem is létezik.amolyan szunnyad punci hatását kelti a fül.Sose értettem meg,hogy mire jók a fültágítók,baromi kiábrándító számomra,pedig nem vagyok az a maradi lány.Piercingem van,tetoválást meg nem sokára csináltatok. :) 18L

Az már sose fog összemenni..Fõleg nem napok alatt..Olyan fajta krém pedig nem is létezik.amolyan szunnyad punci hatását kelti a fül.Sose értettem meg, hogy mire jók a fültágítók, baromi kiábrándító számomra, pedig nem vagyok az a maradi lány.Piercingem van, tetoválást meg nem sokára csináltatok. :) 18L
Tû, cérna, a segít!:)
Nah ez az .... Szerintem meg sok ilyen kerdessel fogunk talalkozni, mert ahogy az "ismerosod" is beleugrott az ilyesmibe a "trendiseg" kedveert ... es esetleg nem gondolt bele a kovetkezmenyekbe, hogy, hogyan fog kinezni a fule, ha esetleg megunja vagy nem tud rendesen begyogyulni.Biztosan helyrelehet hozni valamilyen szinte.Erdemes rakeresni interneten, mert, ha nem tevede azok akik fultagitokkal foglalkoznak azok a luk eltuntetesehez is ertenek, mert ugy-e az ilyen tagitott fulek hajlamosak elszakadni is.Keressetek fel egy profit, hogy, ha mar sikerult "elcs.szni" ... akkor, tegyetek meg mindent, hogy maximalisan helyrelehessen hozni.Nem oltasnak szantam a velemenyem, de sajnos, hogy ez van.
Es elnezest a helyesirasi hibaimert, de siettem.Most nem javitom ki ...
Sose fog összenõni? Mekkora hülyeség... Nekem is pont ekkorára volt kitágítva. Kivettem a tágítót és már napok alatt látszott a változás. Asszem 2 hét volt, mire teljesen eltünt. Most újra sima száras fülbevalót hordok benne, nincs semmi baja. Nem lehet megmondani, hogy valaha is csesztettem. Ha azt akarod, hogy ne látszódjon, akkor tegyél bele olyan fülit, minek nagyobb a feje és hátul a pöcke. Legyen elég nagy, hogy ne csússzon át a lukon. Szépen eltakarja. Én így csináltam. Senkinek nem tûnt fel semmi. 20L
Hamar összenõ, mint írták 2 hét. Esetleg ha nem akar összenõni akkor fel kell keresni olyan tetováló vagy piercing szalonokat ahol foglalkoznak összevarrással. Kimetszik a felesleges részt és összevarrják, persze annak a nyoma megmarad.
mm?:'D ugyan, az azonnal visszamegy:)

Hogyan lehet elö segiteni, hogy hamarabb megszülesen a mi pocak lakonk 40 hetes és 5 nap?

Legjobb válasz: Szex! Az a leghatásosabb, és legkellemesebb. :) Azt mondják, hogy a lépcsõzés is segít.

Szex! Az a leghatásosabb, és legkellemesebb. :) Azt mondják, hogy a lépcsõzés is segít.
Szex vagy ha azt nem akarod akkor mindegy hogyan ccsak a csúcsra juss.Sok séta a lépcsözést nem ajánlom, mert okozhat bonyodalmakat.
Én végig gyalogoltam az egész vajúdásomat, és semmi baja nem lett a gyereknek, sõt, van olyan orvos, aki vajúdás közben járatja az anyukákat, mert úgy segítenek a legtöbbet a gyereknek.A lépcsõzés nekem nem vált be.Próbáltam hajtós napot csinálni, de csak egy pokoli derékfájás lett az eredménye, de állítólag az is segíthet. A szexet is javasolják.Próbáljátok ki hátha segít.
Szex és meleg fürdõ, nekem ez vált be:-)

Azon lehet valamit segíteni (megtanulni) hogy ha elélvezek utána is tudjam folytatni? ( persze minél hamarabb úgy értem)

Legjobb válasz: próbáld az élvezésedet minél tovább tartani és ha élveznél gondolj valami másra,meg próbáld meg azt hogy ha az élvezésnél jársz akkor szorítsd meg a makk alatti részt ez lelassítja a vérkeringést(nálam ez bevált)

próbáld az élvezésedet minél tovább tartani és ha élveznél gondolj valami másra, meg próbáld meg azt hogy ha az élvezésnél jársz akkor szorítsd meg a makk alatti részt ez lelassítja a vérkeringést(nálam ez bevált)
Huszonévesen én simán elmentem 2x úgy hogy közben végig volt merevedésem. De ma már elszállt az idõ..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!