Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet rush (8 db)

Diamond Rush játékban (Nokia) hogyan lehet megszerezni azt a kötelet, amellyel magamhoz tudom húzni a köveket?

Az Angkor Wat pályán már a 3. titkos szinten járok, de sehogyan sem tudok továbbmenni a kötél nélkül. Ráadásul a Bajorországi 1. pályán is kell a kötél, így nem tudom boldogulok. Hol találom meg a kötelet?

Legjobb válasz: Nekem egy pár hónapja sikerült az egyik pályán megszereznem, de újraindítottam a játékot pár héttel ezelõtt és fogalmam sincs már hogy hol találtam. Azóta viszont többször végigjátszottam az Angkor Wat világ összes pályáját a titkosakat is beleértve (már ameddig el lehet jutni kötél nélkül ugye) de sehol sem találtam meg a kötelet és ez egyre jobban bosszant. Azóta többször is újrakezdtem már a játékot, de hiába megyek be minden titkos járatba, sehol sincsen. Egyszerûen nem értem hogy hol találtam meg pár hónapja és most miért nem találom én sem sehol. Várom én is a tippeket...

Nekem egy pár hónapja sikerült az egyik pályán megszereznem, de újraindítottam a játékot pár héttel ezelõtt és fogalmam sincs már hogy hol találtam. Azóta viszont többször végigjátszottam az Angkor Wat világ összes pályáját a titkosakat is beleértve (már ameddig el lehet jutni kötél nélkül ugye) de sehol sem találtam meg a kötelet és ez egyre jobban bosszant. Azóta többször is újrakezdtem már a játékot, de hiába megyek be minden titkos járatba, sehol sincsen. Egyszerûen nem értem hogy hol találtam meg pár hónapja és most miért nem találom én sem sehol. Várom én is a tippeket...

Nokia telefonon lévő diamond rush játékban, hogyan lehet teljesíteni az Angkor Wat 3, titkos szintet, és a szibéria 10. szintet? Mindkettőnél egymás feletti sorban lévő kövek közt kellene átjutni?

Legjobb válasz: Szia! Én nem tudom,de nekem te tudnál segíteni a szibériában a 8-as szint végét hogy kell megcsinálni azt a békát nem tom leütni?

Szia! Én nem tudom, de nekem te tudnál segíteni a szibériában a 8-as szint végét hogy kell megcsinálni azt a békát nem tom leütni?
Nem emlékszem békára, de hamarosan végigjátszom újból, és akkor meg fogom tudni írni. Üdv
Elõbb a jobb szélen lévõ oroszlánfejû oszlopot be kell forgatni úgy, hogy a fagyos sugarat balra lõje, majd kinyitod a kaput a békához.

Minion Rushban hogyan lehet a pályákat átvinni?

az oké hogy a szorzókat vagy miket teljesíteni kell de valami még venni kell ami nekem csak 15 db van és hogy több legyen az venni kellene én pedig pénzért nem veszek


Rootolás után titanium backup
A kérdező hozzászólása: és akkor csak a játékmentések jönnek vissza? és hogyan kell azt megcsinálni?
Samsung Kies-en tudsz biztosnagi mentest csinalni, de elvileg rajta maradnak a dolgaid.en pont a napokban frissitettem a telefonom es raja van minden, ugyanugy mint elotte.kepek, zene, sms, jatekok stb...
az adott játékok állásai nem maradnak meg...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!