Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet praktikákkal (26 db)

Hogy lehet egy pasit megtartani és elérni, hogy fontos legyél a számára, hogy figyeljen, törödjön a párjával. Milyen praktikákkal lehet eredményt elérni?

Legjobb válasz: legyél hozzá becsületes, tiszteld, ne akaszkodj rá, bizz benne, szeresd - és ugyanezeket követeld meg töle is.

legyél hozzá becsületes, tiszteld, ne akaszkodj rá, bizz benne, szeresd - és ugyanezeket követeld meg töle is.
Add önmagad. Nem jó szinészkedni meg praktikákon törni a fejed hogy "fényezd" magad, mert egy életen át úgysem lehet ilyeneket csinálni. Önmagadért szeressen és törödjön veled ne a praktikák miatt.
Praktikák??? Nem olvasol túl sok bulvárt és nõcismagazint??
Rólam mindenki azt mondja, hogy biztos jó praktikáim vannak amiért meg tudtam tartani a páromat. 6 éve vagyunk együtt én 14, õ 22 volt mikor összejöttünk. Mindenki azt mondta 1-2 hónap és dobni fog, mert hiába vagyok csini, érett kis csaj egy férfinek nem én kellek. Fõleg nem ilyennek, aki körül donganak a nõk. (nagyon jó pasi) Ennek ellenére azóta is ugyan úgy szeretjük egymást mint az elején, összeköltöztünk, eljegyzett, szültem neki egy csodaszép gyereket (3 hónapos) jövõre megtartjuk a lagzit is. Nem kellenek ide praktikák. Ha valaki igazán, szívbõl szeret akkor magadért szeret nem azért mert jól tudsz színészkedni. Én imádom a páromat az elsõ perctõl és soha nem kellene más. 20/L
szerintem se kellenek praktikák... Ha valaki szeret, akkor magadért szeret. Én sem praktikáztam, egyszerûen önmagamat adtam. Nálunk is mki azt mondta, hogy max egy hónap, majd csak meg.dug és otthagy, de ennek már öt éve és már a felesége vagyok. Van köztünk 15év, éssosem gondoltam volna, hogy én, kis taknyos leszek az aki így megbolondítja, és aki miatt feldobja az addigi életét. Ha valaki szeret, akkor nem kellenek praktikák. Ha meg valakit csak azzal tudsz megtartani, az már rég rossz...
Köztem és a szerelmem között is 15 év van, de egyelõre fogalmam sincs, hogyan tovább. A szemezés, "üzenetküldés" fázisában vagyunk, de én nagyon vágyom rá. Csak sajnos azt érzem, hogy bár sosem hittem a praktikákban, mindig nyílt lapokkal játszottam, most mégis elrontottam egy hülyeséggel(féltékennyé tevés..) és most nagyon bánt a dolog. Szóval nem érdemes, csak légy önmagad.

Miből lehet tudni, hogy tetszem neki? Vagy hogy "többet" is szeretne? És hogy lehet meghódítani egy fiút? Milyen "praktikákkal", vagy tettekkel? A srác 17lesz, én pedig 15éves vagyok.

LÉGYSZI SEGITSETEK!NAGYON BEJÖN,és már megérdemelnék egy kis boldogságot...(nem egoizmusból mondom:)köszi...puszi

Legjobb válasz: tárd szét neki a combjaid és garantáltan belédszeret hidd el, ha jó csaj vagy, és az a fiú nem egy gyökér akkor tetszeni fog neki az ötleted

tárd szét neki a combjaid és garantáltan belédszeret hidd el, ha jó csaj vagy, és az a fiú nem egy gyökér akkor tetszeni fog neki az ötleted

Milyen praktikákkal lehet "hűteni" a családi házat a nyári melegben légkondi nélkül, vagyis hogyan lehet megelőzni, hogy olyan meleg legyen bent, mint kint?

Legjobb válasz: Én azt szoktam csinálni hogy korán reggel mikor felkellek és még nincs olyan meleg kiszellöztetek,utána viszont az ablakokat becsukom redönyt lehúzom és estig ki se nyitom!Bár hátránya az hogy sötét van a lakásba!

Én azt szoktam csinálni hogy korán reggel mikor felkellek és még nincs olyan meleg kiszellöztetek, utána viszont az ablakokat becsukom redönyt lehúzom és estig ki se nyitom!Bár hátránya az hogy sötét van a lakásba!
Légkondi nélkül csak az a megoldás van amit az elsõ hozzászóló írt. Annyival egészíteném ki, hogy én este mikro újból kinyítok mindent akkor bekapcsolom a ventilátort, mert így könnyebben cserélõdik ki a levegõ. Napközben ha otthon vagyunk, akkor csak azokat a redõnyõket engedem le amelyiket süti a nap, így azért nem vagyunk tök sötétben, na meg a ventilátor megy ezerrel. ha nem vagyunk otthon akkor mindegyik redõny lent van.
Elõször csak azokat az ablakokat csukjad, amelyik oldalon a Nap süt. És akkor csukjál, amikor kint már kb. ugyanolyan meleg van, mint bent. Este a nyitásnál ugyanez fordítva. Betehetsz egy kis ventillátort az ablak közelébe, hogy hozza be a hûvös levegõt. Napközben pedig fújhatod vele magad (messzirõl). Tehetsz egy lavórba hideg vizet, és bele a lábadat - amíg jól esik. Ha van leolvasztós hûtõszekrényed, akkor jeged is van (néha). Vagy idõnként kezet (kart, homlokot) moshatsz hideg vízzel.
A meleget lehet enyhíteni : pl úgy ha lefürdesz. Hatásos.
a fent leírtak mellett a szüleim kora hajnalban körbeslagolnak ami nem olcsó viszont amíg szárad elég kellemessé teszi a reggelt.Estefelé szintén slagolás a növények miatt is.
Diófát kell ültetni az ablakok elé, vagy vadszõlõvel, borostyánnal befuttatni a házat. Esetleg hõszigetelés ;-)
Nekemis ez a problémám. Tulajdonképpen most szedek szét egy hûtõgépet, motort, bordát, mindent ami hasznos, csak a szekrény megy a kukába, mert már tiszta rozsda. Az az egy problémám, nem tudom hogy lehet kivenni még a fagyasztó részt a szekrénybõl. Esetleg ha valaki tudna segíteni, írjon emailt :)


11 hónapos kislányt hogy lehet fejleszteni értelmileg/érzelmileg otthoni praktikákkal, drága játékok nélkül?

Tanulgatjuk vödörbe be-ki pakolni a játékokat, a testrészeket mi micsoda? Miket lehet még?

Legjobb válasz: Bocsi hadd kérdezzem már meg,hol és mennyiért lehet megvenni a könyvet?

Bocsi hadd kérdezzem már meg, hol és mennyiért lehet megvenni a könyvet?
ha az itteni keresõbe beütöd, h anya, taníts engem, kidob 1 csomó választ, és linket is, ahol a netrõl le tudod tölteni a könyvet. abban mindent megtalálsz:)
A kérdező hozzászólása: sokat hallottam már errõl a könyvrõl, ha ennyien dicséritek biztos tényleg hasznos. köszi
A kérdező hozzászólása: nekem már sikerült letölteni, ha írsz mail címet átküldöm szívesen. tényleg jó.

Akárhányszor palacsintát csinálok, mindig feketés lesz. Mintha meg lenne égve. Ilyen fekete "bunda" szerűség lesz az egyik oldalán. Praktikák hogy hogyan lehet normális palacsintát sütni? A párom emiatt nem eszi meg. Mondjuk én se.

Legjobb válasz: Ne agoddj nem fog azon rágodni,hogy neked nem megy a palacsinta sütés: Okosan kérd meg mond neki ,hogy szeretnéd meg tanulni tõle mert a fia nagyon dicsérte az õ palacsintáját: Hidd el annyira dagad majd a büszkeségõl,hogy az õvé jó eszébe se jut ,hogy béna vagy..

Ne agoddj nem fog azon rágodni, hogy neked nem megy a palacsinta sütés: Okosan kérd meg mond neki , hogy szeretnéd meg tanulni tõle mert a fia nagyon dicsérte az õ palacsintáját: Hidd el annyira dagad majd a büszkeségõl, hogy az õvé jó eszébe se jut , hogy béna vagy..
Mondjuk ne égesd oda... Sütöd az egyik oldalát, mior már át lehet fordítani, gyors átdobod a másik oldalára, nem kell megvárni, hogy az egyik fele megpiruljon. Nem vagy egy nagy atyaúristen palacsintasütésben, de nem sûrûn égettem még ennyire oda.
Amikor látod, hogy a serpenyõbe öntött palacsinta hólyagosodni kezd, falapáttal, vagy tompa késsel lazíts körbe a széleknél. ekkor már csúszni fog a kevés olajon és feldobással meg tudod fordítani.nem lesz égett, csak pont olyan, amilyennek lenni kell. a másik fele sülve csak pöttyös lesz, mert csak a hólyagok érnek a sütõ aljára.de ekkor már csúsztathatod is a tányérra. sok sikert:)
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm! holnap meg is kérdezem tõle. :) jó kis meglepetés lesz a páromnak, ha megtanulok FINOM palacsintát sütni. :)
A kérdező hozzászólása: igazad van, köszönöm a választ! csak eddig mondom mit szól az anyósom hogy még egy palacsintát se tudok normálisan elkészíteni, de akkor kénytelen vagyok tõle megkérdezni. :)
Kérj meg valakit akiröl, tudod , jó palacsintát csinál mutassa meg neked, hogy õ , hogyan csinálja: Esetleg csináljátok meg elöször ahogy te szoktad , és utána az õ verzióját is csináljátok meg. Lehet, hogy igy ha látod akkor sikerülni fog. Ha esteleg anyósod jó palacsintát süt kérj töle tanácsot / ha ez lehetséges / végül is minden pasi a mama fõztjét szereti ::
A kérdező hozzászólása: kicsit égett íze van igen. én pedig pont fordítva vagyok. eddig még nem láttam feketés palacsintát, csak barnásat. :)
Hát, lehet, hogy nem vagyok teljesen ép :) de én még nem láttam olyan palacsintát, ami nem volt valamennyire fekete. Nem is gondolkoztam ezen, mert egyértelmû volt, hogy a palacsinta ilyen. Kicsi koromban is ezt láttam anyukámtól, és nincs égett íze, finom. Vagy a tiédnek égett íze/szaga van?
A kérdező hozzászólása: amúgy mentek a pluszok! hát szoktam olajat tenni bele elõtte.
A kérdező hozzászólása: hát villanytûzhelyen sütöm. mindig attól félek, hogy akkor nem sül meg az az oldala, és nem lehet könnyen átforgatni. bár a serpenyõm se a legjobb minõségû. még azon gondolkodtam, hogy az nem lehet hogy a cukor miatt lesz ilyen?
* nem vagyok Bocsi, elírás. Ja igen, hozzátenném, hogy palacsintasütésre a teflon a legjobb és minelõtt beleöntöd a tésztát, kell egy kevés (kb bõ fél teáskanálnyi) étoljat is csepegtetni alá.
Nem biztos , hogy a tésztád rossz , lehet, hogy a serpenyöd nem jó. Az sem mindegy, hogy gázon vagy villanyos tüzhelyen sütöd :
A kérdező hozzászólása: köszönöm! ezt is kipróbálom. :) ment a plusz!

Interneten keresztül hogyan lehet népszerűsíteni egy falut? Milyen praktikákat, módszereket ismertek? Léteznek olyan weboldalakat, amik alkalmasak egy település népszerűsítésére, ismertebbé tételéhez?

Legjobb válasz: Elõször inkább azon kellene elgondolkodni, hogy mi miatt érdekes az a falu, v hogy van-e olyan, ami miatt egyáltalán érdekes! Ha ezt a kérdést rendezted, akkor már nagy lépést tettél elõre. A kapott válasz alapján, és azt egy klassz weblapon kifejteni, megjeleníteni, majd a gyûjtõoldalakra, ill. tematikus oldalakra kirakni. Partneroldalakat keresni, közösen a linkeket kitenni. Ha idegenforgalom is szóba jön, akkor meg ott van a sok turisztikai célú ajánlóoldal.

Elõször inkább azon kellene elgondolkodni, hogy mi miatt érdekes az a falu, v hogy van-e olyan, ami miatt egyáltalán érdekes! Ha ezt a kérdést rendezted, akkor már nagy lépést tettél elõre. A kapott válasz alapján, és azt egy klassz weblapon kifejteni, megjeleníteni, majd a gyûjtõoldalakra, ill. tematikus oldalakra kirakni. Partneroldalakat keresni, közösen a linkeket kitenni. Ha idegenforgalom is szóba jön, akkor meg ott van a sok turisztikai célú ajánlóoldal.

Tegnap a mikrohullámsütõben a bögrés 5 perces sütit 10 percig sütöttem, szénné égett, hogyan lehet kitakarítani? Praktikák? Füst ellen mit tegyek?

már próbáltam súrolni, melegítettem szódabikarbonát, citromot,ecetet, alig jött le valami. sárgás színe lett a füsttõl . valami ötlet? :/

Legjobb válasz: hideg zsíroldó. a füst ellen meg csinálj kereszthuzatot

hideg zsíroldó. a füst ellen meg csinálj kereszthuzatot
A kérdező hozzászólása: ciffel súroltam, de semmi hatása. talán egy árnyalattal világosabb mert már kb 2 órája tisztítóm mindennel . talán a citromos víz eddig a legjobb mintha attól mindig egy kicsit tisztulna. ezek a szerek semmit nem érnek. de ha valakinek van valami csoda szere megoszthatja velem! a füst szag szerencse már kezd elmúlni.egész este szellõztettem, ma is azt teszem, forraltam vízben fahéjat, kitettem ecetes, szódabikarbónás tálat is :D
Fúú... te nagyon ráérsz. :D Én is a hideg zsíroldót javaslom, de azért óvatosan a mindenféle szerekkel, nehogy azok tegyenek kárt a felületén. Szerintem ha az nem hozza le, akkor semmi. Amikor új albérletbe költöztünk ezer éves sárga foltokat súroltam le vele a csempérõl vele, nem volt egyszerû munka, de semmi más nem szedte le. Egyébként a WellDone hideg zsíroldójában bízok és azt imádom.
mégis milyen csodaszerre vársz?:D a hideg zsíroldónál nem nagyon van hatásosabb.
Nem tudható konkrétan, hogy a süti tartóját akarod kitakarítani, vagy a mikrohullámú sütõt magát? Csak gyanakodni lehet, hogy a mikrót tetted tönkre. Sajnos a sütõ takarításhoz használt szereknél (zsíroldók) jobb ötletem nekem sincs. Azzal a megjegyzéssel persze, hogy ha szénné égett, akkor gyakorlatilag kormot gyártottál. A koromnak pedig nincs oldószere - mondom vegyészként. Mechanikusan lehet próbálkozni ledörzsölni ciffel, de feloldani a szenet (kormot)nem lehet. A szag idõvel majd csökkenni fog, mert az illetmolekulák a használat során kidiffundálnak a felületbõl.
A kérdező hozzászólása: még mindig füst szag jön a mikróból , ha beindítom...eddig gyönyörû fehér színe volt, most már sárgás... amúgy semmivel nem jön ki tényleg :/

Gél-lakkot hogy lehet itthon eltávolítani a körömről? Praktikák?

Legjobb válasz: Az igazi gél lakkot konkrétan sehogy. Esetleg az egyik körmös szalonban segíthetnek ezen a problémán.

Az igazi gél lakkot konkrétan sehogy. Esetleg az egyik körmös szalonban segíthetnek ezen a problémán.
A géllak olyan lakk, amit UV-lámpával "hozzáégetnek" a körmödhöz (nem kell szószerint érteni!). Leszedni semmilyen lemosóval, folyadékkal NEM lehet. Ezt a körmösök lereszelik papírreszelõvel. Volt már rá példa, hogy egy vendég magának reszelte le... ne tudd meg, hogy hogyan nézett ki a körme. Menj el olyan szakemberhez, aki ért hozzá, nem ajánlom, hogy magadnak otthon próbálkozz vele!
A kérdező hozzászólása: Köszi :)

Az utolsó esélyt hogyan lehet felkínálni? Milyen női praktikákat ismertek? Mivel tudnád magadra felhívni a figyelmét kedvesednek?

Az utolsó esélyt hogyan lehet felkínálni? N?i praktikákat kérnék szépen!!! Új ruha, szexuális együttlét, babavárás gondolata, betegség félelme kizárt. Még mi létezne, amivel fel tudnád magadra hívni a figyelmét kedvesednek???

Legjobb válasz: Szerintem felejtsd el ezt a pasit.

Szerintem felejtsd el ezt a pasit.
Ha értené is a jeleket, de nem fogja értini, az utolsó esélyek nem mûködnek. Azt üzeni a számára, hogy õ nem méltó arra a kapcsolatra, csak ha megváltozik. Ami pedig nonszensz, hiszen milyen kapcsolat az, amiben szégyenkeznünk kell. De így nem is lehet megváltozni. Megváltozni csak egyféleképpen lehet: ha önkéntes áldozatként éli meg, ami már az önbecsülését nem nyírja, hanem emeli. Önkéntes áldozatot pedig csak úgy lehet kieszközölni, hogyha nem eszközölöd ki. "Ha te meghozod értem azt az áldozatot, hogy nem akarsz megváltoztatni, én meghozom érted azt az áldozatot, hogy megváltozom." - hangzana ez így az elején, de ha már halmozott problémák vannak, akkor sajnos még ennél is bonyolultabb. a helyzet; õ valószínûleg sikolt azokkal a dolgokkal, amik miatt Te már az utolsó esélyadásnál tartasz. Vagy neked sikolt, vagy a szüleinek, vagy a sorsnak/életnek/világnak, melyet valamiért hibáztat. Ez az általános metódus, ami a részletek ismerete nélkül elmondható.
A kérdező hozzászólása: Nem kellene, hogy megváltozzon. Elég, ha emberi tulajdonságai vannak. Sajnos nem hiszi el, hogy az utolsó esélyadásnál tartok. Ezért kellene felébreszteni!!!

Természetes úton hogyan lehet szemölcsöt eltávolítani? Milyen praktikák léteznek?

Legjobb válasz: Hagyma. Nekem es noveremnek is hamar elmult az ujjunkrol.

Hagyma. Nekem es noveremnek is hamar elmult az ujjunkrol.
A kérdező hozzászólása: Nekem a hátamon és a nyakamon van egy pár ami kiálló szemölcs és zavar, mert beleakadhat a póló...
Az nem biztos, hogy szemölcs. Simán lehet fibróma is. Mutasd meg bõrgyógyásznak mindenképpen.
Szemölcs vagy anyajegy? Nagyon nem mindegy! A szemölcs eltávolítására vannak otthoni módszerek, anyajegyet viszont CSAK orvos távolíthat el, mert bármilyen sérülés rákosodási folyamatot indíthat el!
Mindenképpen menj bõrgyógyászhoz!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!