Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet porszívós orrszívót (5 db)

Mitől lehet az, hogy a porszívós-orrszívó egy kicsi véres valamit is kiszippantott?

Legjobb válasz: Az orrszívó szerkezet csak 0,2 bar nyomást enged át, ha ennél nagyobb nyomás keletkezik benne, gyakorlatilag leállítja a porszívót. Ha kipróbálod a kezeden érzed hogy nem szív túl erõsen, ezért nem értem az elõzõ válaszoló orvosát.

Az orrszívó szerkezet csak 0, 2 bar nyomást enged át, ha ennél nagyobb nyomás keletkezik benne, gyakorlatilag leállítja a porszívót. Ha kipróbálod a kezeden érzed hogy nem szív túl erõsen, ezért nem értem az elõzõ válaszoló orvosát.
Szi Szeintem nagyon erõs a porszívód ne használd neki mert a csontokat is elmozdíthatja a babó arcában legalábbis ezt nekünk a gyerekorvosunk mondta.
egy kis ér megpattanhatott, ez nálunk felnõtteknél is elõfordúl orrfúlyás közben.azért ha többszõr elõfurdúl kérdezd meg a dokit. és a 2.válaszolónak van igaza, nem tud túl erõsen szívni.

Lehet hogy kénytelen leszek a porszívós orrszívót használni?

kislányom taknyos, a sima kézivel szivogattam neki tegnap, jött is ki rendesen, de nem volt az igazi. mára viszont ha belenézek az orrába nem látok semmit csak hallom hogy nagyon-nagyon szörcsög. Orrsprayt használtam neki tegnap is.

Legjobb válasz: Szia! Elég drasztikus a porszívós megoldás,de annál hatékonyabb szerintem nincs! Az én kisfiam is most gyógyult meg.Nem szereti,de muszáj,mert valahogy ki kell jönnie annak a töménytelen mennyiségû váladéknak! Nem az a cél,hogy megszeresse,hanem az,hogy hamar túl legyen a betegségen!

Szia! Elég drasztikus a porszívós megoldás, de annál hatékonyabb szerintem nincs! Az én kisfiam is most gyógyult meg.Nem szereti, de muszáj, mert valahogy ki kell jönnie annak a töménytelen mennyiségû váladéknak! Nem az a cél, hogy megszeresse, hanem az, hogy hamar túl legyen a betegségen!
EGyik gyerek sem szereti, de ha nem akarod, hogy begyulladjon, porszívózd ki. Csak az tisztítja ki rendesen az orrot! Fõleg, ha taknyos.
Nekünk porszívós van, pici kora óta hetente 1x mindég kiszívtam neki.Most kicsit náthás, így sûrûbben kell, de semmi gondunk vele. sEgít fogni a szívót.
A kérdező hozzászólása: akkor ha felkel, kiszívom neki! köszi szépen a válaszokat!
Nekünk 2 és fél hetes a baba, szoktuk porszívózni az orrát, általában szó nélkül tûri, csak akkor sír, ha amúgy is valami baja van, pl. éhes.
Próbáld meg játékosan. Én mindig berregtetem egy kicsit a porszívót, bekapcsolom, kikapcsolom, megint be, megint ki és közben mondogatom "vigyázz hangos", mindehhez mosolygok, így már a kisfiam is mosolyog. Aztán picit círógatom csak az orrát, végül bekapcsolom a porszívót és már szívom is. Azóta nincs sírás, mióta játék az orrszívás is.

Hogyan lehet hatékonyan tisztítani a porszívós orrszívó alkatrészeit?

F?ként a hosszú m?anyagcs?vel vannak gondjaim.

Legjobb válasz: Lehet kapni kifejezetten ahhoz való kefét. Persze a csõhöz az sem elég hosszú, de én kötöttem rá egy madzagot és úgy már mûködött.

Lehet kapni kifejezetten ahhoz való kefét. Persze a csõhöz az sem elég hosszú, de én kötöttem rá egy madzagot és úgy már mûködött.
Én vizet engedek bele(jó meleget, mosogatószerest), befogom, és jól megrázom(máshogy nem jön ki, ha sûrû cuccos van benne).Utána kiengedem belõle a vizet, a csap alá teszem, tiszta vizet folyatok át rajta, és fellógatom a csapra, h lecsöpögjön.Ennyi.
Én beáztatom addig amíg nem használom! Ez után szintén jól átmosom! Beleengedem a vízet! Nekem ez bevált! :-)
én se kefélem csak rögtön jól fölengedem vízzel stb. és ki jönnnn


Hogyan lehet az porszívós orrszívót takarítani?

Nekem meghaladta...

Legjobb válasz: Lehet kapni orszívó tisztító kefét.300ft

Lehet kapni orszívó tisztító kefét.300ft
Én kimosom melegvizzel és utánna a köv használatig Chiccho-s fertõtlenitõs vizbe teszem.
Szia! Öntsél bele domestost, ne higitsd fel úgy.Dugd be mindkét felét, én pzs-vel szoktam, vagy ami kéznél van.Rázogasd bent meg egy kicsit, hagyd egy negyed órát benne.Utána öblítsd ki sokszor jó alaposan.Én még öblítõs vízzel is szoktam a végén, hogy ne maradjon büdi.Meglátod, olyan lesz, mint új korában. Üdv
Minden használat után azon frissiben engedj át rajta folyó vizet, hogy kijöjjön a trutyi. Naponta egyszer epdig fõzd ki citromsavval, hogy ne legyen vízköves.
Rögtönután jó meleg vízzel. Rázogasd, mindent kivisz.

Ha kiszívom a babám orrát porszívós orrszívóval, de pár perccel utána megint szurcsog, akkor lehet, hogy rosszul szívom ki?

Nem tudom,hogy milyen fokozatra kell tenni a porszívót,1400 W,de állítható a szívás erossége,a legkisebbre szoktam tenni,lehet ez így gyenge?Ti hogy szoktátok csinálni?

Legjobb válasz: Sajnos sokszor újra és újra kell szívni. Azt javaslom, próbáld ki magadon, az erõsséget csak így tudod beállítani sajnos. ÉS fújj az orrába Sterimárt, vagy bármi hasonló tiszta sós vizû orrspray-t és utána szívjad, mert azzal feloldod a letapadt cuccost is és segít alaposan kitisztítani. Akár óránként szívhatod, ha szükséges.

Sajnos sokszor újra és újra kell szívni. Azt javaslom, próbáld ki magadon, az erõsséget csak így tudod beállítani sajnos. ÉS fújj az orrába Sterimárt, vagy bármi hasonló tiszta sós vizû orrspray-t és utána szívjad, mert azzal feloldod a letapadt cuccost is és segít alaposan kitisztítani. Akár óránként szívhatod, ha szükséges.
Én úgy tudom, hogy 1000 W-al lehet szívni. A legkisebb szerintem gyenge, próbáld belõni az 1000 W-ot. De próbáld ki magadnak, az nem kellemetlen még, én megpróbáltam az 1600 W-os maximumot, de az tényleg gáz.
Ha nézed is közben, látszik, hogy mikor tisztította ki, még a hangján is érezni, hogy már nem szörcsög. Valószínûbbnek tartom, hogy ha ki is tisztítottad, újratermelõdött. Szerintem nem kell erõsebbre állítanod a porszívót, ez a kis bigyó úgy is csak annyi szívó hatást enged át magán, amennyi kell. Kitartás, lehet, hogy naponta nagyon sokszor ki kell tisztítani az orrfolyós idõben. Aztán jön az a rész, amikor már nem folyik annyira, nekem az mindig a nehezebb, mert nehezen jön ki.
Szia! Az orrszívó porszívóban az a jó, hogy nem kell a fokozatokra figyelni. Nyugodtan feltekerheted max-ra a porszívódat, mert nem fog erõsebben szívni, mint ahogy kell. Azt figyeld, hogy az orszívózás után jön-e ki egy kis fehér váladék? Ha igen, biztos jól csinálod.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!