Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet pici gyerek mellett (2 db)

Hogyan lehet pici gyerek mellett, szoptatás alatt fogyni?

A férjem állandóan azzal nyúz,hogy kövér vagyok,fogynom kell.Mert egy ismer?se is lefogyott 20 kilót rövid id? alatt,mert csak salátát evett,meg bicajozott sokat.Igaz,hogy én nem tudom kire ráhagyni a gyereket,hogy mozogni menjek,állandó éhségérzet gyötör,falási rohamok jönnek rám és az édességet enném állandóan.Annyit mondott,hogy kontrolláljam magam.Ha nem eszek vacsit,reggelre elájulok az éhségt?l.Emiatt nincs szex köztünk.Már kedvem sincs tetszeni neki.9 hónapos egyébként a kisfiunk.Most annyi kiló vagyok,mint mikor terhes lettem.Igaz,mióta együtt vagyunk,híztam 20 kilót,de azt hittem,engem szeret és nem a kilóimat.Õ is elpuhányosodott,pocak,egyebek,de elvárja,hogy én topmodell legyek.

Legjobb válasz: Fogyjatok együtt... majd! Szoptatás alatt nem lehet fogyózni. Tényleg elsõsorban a magad önuralma a tényezõ mert az édességtõl és a falási rohamoktól hizol. Ha már nem szoptatsz akkor lehet együtt is egészséges ételeket enni és hetente mozogni úszni futni stb.

Fogyjatok együtt... majd! Szoptatás alatt nem lehet fogyózni. Tényleg elsõsorban a magad önuralma a tényezõ mert az édességtõl és a falási rohamoktól hizol. Ha már nem szoptatsz akkor lehet együtt is egészséges ételeket enni és hetente mozogni úszni futni stb.
Gratulálok a férjednek, remek ember... Szoptatás alatt eszedbe ne jusson fogyózni, a gyereknek ártasz vele, nem kap megfelelõ mennyiségû és minõségû táplálékot. Ha már abbahagyta a szopit, akkor lehet elkezdeni, de nem tudom, hogy egy ilyen ember miatt érdemes-e.
Sajnálom, hogy ilyen a párod. Ha célozgat rá, hogy fogynod kéne, ütögesd meg a pocakját, hogy rá is ráférne. És fogyózzatok EGYÜTT. Egyébként más kedvéért én sosem akartam szép, vékony lenni, csak magamért. A páromnak nagyon tetszettem terhesen is, 10 kilóval többel is, meg most is. Mert engem szeret és kíván. Ha fogyni akarsz, és magadért, akkor menni fog. Picit figyelni, hogy mit eszel, és legalább sokat sétálni a babával. Amikor lemegy az elsõ pár kiló, jó kis sikerélmény lesz, és továbblendít a mélyponton!
Szia! Nekem 8 hónapos a kisfiam, de mióta megszületett csak fejem a mellemet, mivel csak így fogadja el.Hát mit mondjak elég kimerítõ feladat s közbe anyatejleadó is lettem a 4 gyerekem mellett.Atz utóbbi idõbe nagyon elkezdtem fogyni.De szerintem ettõl a fejéstõl.
"Most annyi kiló vagyok, mint mikor terhes lettem." akkor hol a gond? Akkor elfogadtad magad, de most már nem jó így, vagy hol a probléma? Egyébként nem az ember miatt kell fogyni, hanem magad miatt...... És edzéssel, sportolássa lehet, vannak olyan órák, ahová a gyereket is viheted.
Szégyelhetné magát a férjed!Rajtam is van 15kg felesleg én én is szoptatok ezért nemfogok fogyozni csak ha már nem szoptatok vettem 1 szobabiciklit amikor van idõm tekerek:) párom mindig azt mondja, hogy teljessen mindegy hány kg vagyok akkor is szeret és megajándékoztam õt egy gyönyörû babával és szép anyuka vagyok.Inkább engem zavar, hogy nemtudtam visszafogyni:(
Nehogy fogyózz szoptatás alatt, a tejmennyiség kárára mehet. Nem igaz, hogy a párod ezt nem érti meg, most a baba az elsõ, és amíg van tej, addig annál jobb nincs. Én az ellenpélda vagyok. Úgy értem, mindig is cérna voltam, de a terhesség és a szoptatás úgy kikészítette a szervezetem, hogy 3 hónappal a szülés után már csak 43 kg voltam (55 kg körül voltam, mikor terhes lettem, a terhesség alatt 10 kg jött rám). Pedig állandóan zabáltam, folyton éhes voltam, annak a mennyiségnek, amit a férjem megevett egy étkezésnél, annak Én megettem a dupláját, de hiába. 5 hónapos volt kislányom, mikor már alig volt tejem, és a szervezetem bedobta a törölközõt. Összeestem, elájultam, stroke tüneteket produkáltam, súlyos anyagcserezavarral kórházba kerültem egy pár napra. Mi lett volna, ha még fogyózom is? Én bármit megadtam volna azért, hogy sokáig szoptathassak, de ilyen béna a szervezetem. Nem érdekeltek volna a pluszkilók, ha szoptathatok. De így alakult, akármit is csináltam.... úgyhogy ne keseregj ezen, ha már nem szoptatsz, majd akkor ráérsz fogyózni és mozogni sokat.
Szerintem se akarj fogyókúrázni szoptatás alatt, mert csak a babának ártasz vele! Fontosabb a helyes táplálkozás (többször keveset, sok zöldséget és gyümölcsöt) és egy kis mozgás. Mi vettünk egy lépcsõzõgépet (pár ezer forint befektetés), napi 15 perc mozgástól teljesen felfrissültem és a baba 6 hónapos korára leadtam az összes felesleges kilómat mindenféle diéta vagy éhezés nélkül. A babát leteszem magam mellé a szõnyegre, szól a zene õ pedig gyönyörûen elvan egy-két játékkal. Ki sem kell tennem a lábamat otthonról, télen-nyáron jó megoldás. Ráadásul annyit eszem amennyi jólesik és még a csokizás is belefér! Szerintem próbáld ki, de ne akarj hirtelen fogyni, havi 2-3 bõven elég szoptatás alatt.

Hogyan lehet 2 pici gyerek mellett fogyókúrázni?

van valami jó módszer?

Legjobb válasz: Elsõnek ne edd meg az ott hagyott falatokat. Még egy picit sem. Az nagyon hízlal, egy falat itt egy falat ott, meg plussza normális étkezések. Két kisgyereknek kell a mozgás nem is kevés. Még a babynek is csak azt babakocsiba rakod. Sok sok séta. Férj napközben dolgozik, te meg éppen már nem bírsz a két kicsivel a lakásban, irány ki. Tüzz ki egy célt. Pl BP-en: kb fél óra babakocsival a liget, szóval egy óra oda vissza. Be a babakocsiba a gyereket aztán napi egy óra jó nagy séta. Ha már tud menni akkor kézenfogva. Faluba pl, elgyalogolsz a falu határába meg vissza. Hétvégén sok sok kirándulás. A gyereknek már ici pici korban minél többet kell látni a világból.

Elsõnek ne edd meg az ott hagyott falatokat. Még egy picit sem. Az nagyon hízlal, egy falat itt egy falat ott, meg plussza normális étkezések. Két kisgyereknek kell a mozgás nem is kevés. Még a babynek is csak azt babakocsiba rakod. Sok sok séta. Férj napközben dolgozik, te meg éppen már nem bírsz a két kicsivel a lakásban, irány ki. Tüzz ki egy célt. Pl BP-en: kb fél óra babakocsival a liget, szóval egy óra oda vissza. Be a babakocsiba a gyereket aztán napi egy óra jó nagy séta. Ha már tud menni akkor kézenfogva. Faluba pl, elgyalogolsz a falu határába meg vissza. Hétvégén sok sok kirándulás. A gyereknek már ici pici korban minél többet kell látni a világból.
ez kérdés? ráérsz enni?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!