Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet pici (524 db)

Hogyan lehet Pick szalámit csinálni?

Legjobb válasz: Pont pick kell? Ahhoz meg kell szerezned a titkos receptet. Csányi Sándortól. De azt is lehet, hogy magát Csányit darálod le, akkor igazi pick szalámi lesz és a magyar népnek is hasznára válhatsz. Daráld le a húsát, adj hozzá némi fûszert, sót. Töltsd szaláminak való bélbe. Érleld, füstöld, stb. Olyan 3-4 hónap kell az elkészítéséhez. Bár ha csalsz és gyorsérleléssel csinálod, akkor csak pár hét, ezt alkalmazza a pick is, jobb ha tudod.

Pont pick kell? Ahhoz meg kell szerezned a titkos receptet. Csányi Sándortól. De azt is lehet, hogy magát Csányit darálod le, akkor igazi pick szalámi lesz és a magyar népnek is hasznára válhatsz. Daráld le a húsát, adj hozzá némi fûszert, sót. Töltsd szaláminak való bélbe. Érleld, füstöld, stb. Olyan 3-4 hónap kell az elkészítéséhez. Bár ha csalsz és gyorsérleléssel csinálod, akkor csak pár hét, ezt alkalmazza a pick is, jobb ha tudod.
Nos ez lehetetlen! Viszont a titkos receptet bizonyára szegedi gyárban találod.(HA ENNYIRE ELSZÁNT VOLNÁL!)Amúgy ha olcsóbban akarsz Pick téli szalámihoz jutni az megoldható! Diszkontokban gyakran lát az ember vákum csomagolt ócska szalámi végeket.Ezek a szeletelt szalámik gyártásánál maradnak ki!Azt viszont kevesen tudják hogy a Pick is rendszeresen bocsájt áruba ilyeneket.Mindig olvasd el a hátulsó papírt mivel nincs soha feltüntetve csomagon hogy a Pick gyártja. Ha nagyon nagy Pick fan vagy elárulok egy titkot. Magyarországon a Pick csak a "legócskább" termékeit forgalmazza. Az Ausztriába szállított szalámik össze se hasonlíthatók az itthonival! Mi a vicc? Hogy ott legalább ezer Ft-al olcsóbb is.

Vízipipát hogy lehet picit "ütősebbé" tenni tudtok jó receptet? Pl egyik ismerősöm szerint ha a dohány megvan picit fürdetve pálinkával de nem tudom milyen lehet?

Legjobb válasz: Hát, egyszerû. Be kell szerezned egy kalapácsos embert: amikor beleszív, a tag üt egyet a fejedre.

Hát, egyszerû. Be kell szerezned egy kalapácsos embert: amikor beleszív, a tag üt egyet a fejedre.
Víz helyett pálinkát raktok bele. Attól kifekszik mindenki.
Mi szilveszterkor pálinkát raktunk a víz helyére, elég rendesen kiütött mindenkit. De persze vannak más módszerek is, hogy ütõsebb legyen (marihuana stb...)
Mi tisztán raktuk bele, és nagyon érezni lehetett .
Én inkább javasolnám a whiskyt, aromásabb, és élvezhetõbb. Nagyon fejbe verni nem fog... Én csokis dohánnyal ajánlom, amit megbolondítasz egy leheletnyi õrölt kávéval! A pálinkát meg mellette el kel kortyolgatni!!! Ha magasabb alkoholfokú szesszel csinálod akkor nagyon cudar fejfájás, émelygés alakulhat ki. Pláne az 50% fölötti pálinkáktól...
amenyiben én tudom lehet vele valamit tenni hogy ütõs legyen de viszont én tudok jobbat mégpedig lehet kapni olyan vizipipás dohányokat amik alapbol olyanok hogy álÍtólag még halucinálni is lehet tõle anyira erõssek de ehez nemtudom hogy hozzá e lehet jutni magyarországon
A kérdező hozzászólása: köszi a pálinkát tisztán raktátok bele? vagy menyit? mert ennyimbe elég sok kéne kb 1 liter bár gondolkozok hogy olcsó borral és pl szõlõs dohánnyal lehet nem lenne rossz nem tudom éreznénk-e egyáltalán valamit a borbol

Gyermekvállalás előtt állunk, és nagyon szeretném ha indulna a "babaprojekt"! Tudnátok segíteni, hogy lehet picit kijátszani a természetet és befolyásolni a pici nemét? Valami praktika?

Legjobb válasz: Tegyük fel, hogy augusztus 28.-án van ovulációd, tehát 22-23-24-25.-én szeretkeztek akkor valószínûbb a lány, 26-27.-én 50-50%, 28-29-30-31.-én fiú a valószínûbb. Azért van ez így, mert a csajok lassabban mennek, viszont tovább élnek, a fiúk meg sietnek, de hamar meg is halnak. Legalábbis tudós nénik, bácsik ezt mondják :)

Tegyük fel, hogy augusztus 28.-án van ovulációd, tehát 22-23-24-25.-én szeretkeztek akkor valószínûbb a lány, 26-27.-én 50-50%, 28-29-30-31.-én fiú a valószínûbb. Azért van ez így, mert a csajok lassabban mennek, viszont tovább élnek, a fiúk meg sietnek, de hamar meg is halnak. Legalábbis tudós nénik, bácsik ezt mondják :)
befolyásolni a nemét nem lehet..
ez olyan, hogy vagy bejön, vagy nem, mert lehet nem akkor volt az ovud stb. Ha annyira szeretnétek gyereket, miért nem mindegy, mi lesz?


Hogyan lehet pici gyerek mellett, szoptatás alatt fogyni?

A férjem állandóan azzal nyúz,hogy kövér vagyok,fogynom kell.Mert egy ismer?se is lefogyott 20 kilót rövid id? alatt,mert csak salátát evett,meg bicajozott sokat.Igaz,hogy én nem tudom kire ráhagyni a gyereket,hogy mozogni menjek,állandó éhségérzet gyötör,falási rohamok jönnek rám és az édességet enném állandóan.Annyit mondott,hogy kontrolláljam magam.Ha nem eszek vacsit,reggelre elájulok az éhségt?l.Emiatt nincs szex köztünk.Már kedvem sincs tetszeni neki.9 hónapos egyébként a kisfiunk.Most annyi kiló vagyok,mint mikor terhes lettem.Igaz,mióta együtt vagyunk,híztam 20 kilót,de azt hittem,engem szeret és nem a kilóimat.Õ is elpuhányosodott,pocak,egyebek,de elvárja,hogy én topmodell legyek.

Legjobb válasz: Fogyjatok együtt... majd! Szoptatás alatt nem lehet fogyózni. Tényleg elsõsorban a magad önuralma a tényezõ mert az édességtõl és a falási rohamoktól hizol. Ha már nem szoptatsz akkor lehet együtt is egészséges ételeket enni és hetente mozogni úszni futni stb.

Fogyjatok együtt... majd! Szoptatás alatt nem lehet fogyózni. Tényleg elsõsorban a magad önuralma a tényezõ mert az édességtõl és a falási rohamoktól hizol. Ha már nem szoptatsz akkor lehet együtt is egészséges ételeket enni és hetente mozogni úszni futni stb.
Gratulálok a férjednek, remek ember... Szoptatás alatt eszedbe ne jusson fogyózni, a gyereknek ártasz vele, nem kap megfelelõ mennyiségû és minõségû táplálékot. Ha már abbahagyta a szopit, akkor lehet elkezdeni, de nem tudom, hogy egy ilyen ember miatt érdemes-e.
Sajnálom, hogy ilyen a párod. Ha célozgat rá, hogy fogynod kéne, ütögesd meg a pocakját, hogy rá is ráférne. És fogyózzatok EGYÜTT. Egyébként más kedvéért én sosem akartam szép, vékony lenni, csak magamért. A páromnak nagyon tetszettem terhesen is, 10 kilóval többel is, meg most is. Mert engem szeret és kíván. Ha fogyni akarsz, és magadért, akkor menni fog. Picit figyelni, hogy mit eszel, és legalább sokat sétálni a babával. Amikor lemegy az elsõ pár kiló, jó kis sikerélmény lesz, és továbblendít a mélyponton!
Szia! Nekem 8 hónapos a kisfiam, de mióta megszületett csak fejem a mellemet, mivel csak így fogadja el.Hát mit mondjak elég kimerítõ feladat s közbe anyatejleadó is lettem a 4 gyerekem mellett.Atz utóbbi idõbe nagyon elkezdtem fogyni.De szerintem ettõl a fejéstõl.
"Most annyi kiló vagyok, mint mikor terhes lettem." akkor hol a gond? Akkor elfogadtad magad, de most már nem jó így, vagy hol a probléma? Egyébként nem az ember miatt kell fogyni, hanem magad miatt...... És edzéssel, sportolássa lehet, vannak olyan órák, ahová a gyereket is viheted.
Szégyelhetné magát a férjed!Rajtam is van 15kg felesleg én én is szoptatok ezért nemfogok fogyozni csak ha már nem szoptatok vettem 1 szobabiciklit amikor van idõm tekerek:) párom mindig azt mondja, hogy teljessen mindegy hány kg vagyok akkor is szeret és megajándékoztam õt egy gyönyörû babával és szép anyuka vagyok.Inkább engem zavar, hogy nemtudtam visszafogyni:(
Nehogy fogyózz szoptatás alatt, a tejmennyiség kárára mehet. Nem igaz, hogy a párod ezt nem érti meg, most a baba az elsõ, és amíg van tej, addig annál jobb nincs. Én az ellenpélda vagyok. Úgy értem, mindig is cérna voltam, de a terhesség és a szoptatás úgy kikészítette a szervezetem, hogy 3 hónappal a szülés után már csak 43 kg voltam (55 kg körül voltam, mikor terhes lettem, a terhesség alatt 10 kg jött rám). Pedig állandóan zabáltam, folyton éhes voltam, annak a mennyiségnek, amit a férjem megevett egy étkezésnél, annak Én megettem a dupláját, de hiába. 5 hónapos volt kislányom, mikor már alig volt tejem, és a szervezetem bedobta a törölközõt. Összeestem, elájultam, stroke tüneteket produkáltam, súlyos anyagcserezavarral kórházba kerültem egy pár napra. Mi lett volna, ha még fogyózom is? Én bármit megadtam volna azért, hogy sokáig szoptathassak, de ilyen béna a szervezetem. Nem érdekeltek volna a pluszkilók, ha szoptathatok. De így alakult, akármit is csináltam.... úgyhogy ne keseregj ezen, ha már nem szoptatsz, majd akkor ráérsz fogyózni és mozogni sokat.
Szerintem se akarj fogyókúrázni szoptatás alatt, mert csak a babának ártasz vele! Fontosabb a helyes táplálkozás (többször keveset, sok zöldséget és gyümölcsöt) és egy kis mozgás. Mi vettünk egy lépcsõzõgépet (pár ezer forint befektetés), napi 15 perc mozgástól teljesen felfrissültem és a baba 6 hónapos korára leadtam az összes felesleges kilómat mindenféle diéta vagy éhezés nélkül. A babát leteszem magam mellé a szõnyegre, szól a zene õ pedig gyönyörûen elvan egy-két játékkal. Ki sem kell tennem a lábamat otthonról, télen-nyáron jó megoldás. Ráadásul annyit eszem amennyi jólesik és még a csokizás is belefér! Szerintem próbáld ki, de ne akarj hirtelen fogyni, havi 2-3 bõven elég szoptatás alatt.

Ha letelik a gyesem, és visszamennék dolgozni, valószínűleg elbocsátanának. Hogyan lehet picit húzni, hogy állományban maradjak, hosszabított gyes esetleg?

szeretnék egy kistesót, de még nem jött össze. Ha gyes után visszamegyek dolgozni, el fognak bocsátani, mert nincs rám szükség.

Legjobb válasz: menj el dolgozni egy másik munkahelyre. Sõt, én már régen keresgélnék másik helyet, ha tudnám, hogy nem lesz állásom.

menj el dolgozni egy másik munkahelyre. Sõt, én már régen keresgélnék másik helyet, ha tudnám, hogy nem lesz állásom.
mi bevállaltuk a tesót és bejött, én a nem jön össze lehetõséggel nem is foglalkoztam, nehogy befolyásolja. Amúgy pedig munkát kellene keresned addig is, mást nem nagyon tehetsz.
Táppénz esetleg? Szerintem ezzel kicsit lehet húzni az idõt, egyszer Te, egyszer a gyerek... Én hosszabított gyes-rõl nem hallottam - bár ez nem jelent semmit. Mi az?

Műanyag kárpitot hogy lehet picit kipofozni, rendbe rakni?

Az alábbi linkeken vannak a sérülések fajtái, amikből rengeteg van az autó belső kárpitján szerete szét. Ezeket szeretném eltüntetni, de eddig senki sem tudott valami elfogadhatónak számító praktikát adni. Esetleg valami bevált dolog van erre?

Legjobb válasz: Kárpit az ülésen van. Ez egyszerû burkolat.

Kárpit az ülésen van. Ez egyszerû burkolat.
megpróbálhatsz kárpitra való szilikont, attól kicsit jobb lesz, mert egy ideig fényes lesz tõle az egész és valamelyest összeolvad. max valami ilyen színû festéket tehetsz egy fülpiszkálóval rá aztán szilikon.
A kérdező hozzászólása: 1. Igazad van bocsánat a téves szóhasználatért, 2. Köszönöm szépen, én is ezeket az instrukciókat kaptam, csak reménykedtem, hogy van valami precízebb megoldás is, esetleg valaki, aki foglalkozik ilyennel.
elviheted egy kárpitosnak is, aki valószínûleg jó árért cserébe lehet ugyan így fogja megcsinálni. de nem vagyok annyira tájékozott ezen a téren, lehet van precízebb megoldás is! 2. voltam

Opel Astra F 1.4i (GL felszereltségű bár ez nem számít), C14NZ motrokódú, központi benzinbefecskendezéses 44 kw-os (60 LE) motort hogyan lehet picit izmosítani?

75 paciig fel lehet izmosítani? A sportlégszűrő mennyit emelne rajta? Hát a sportkipufogó? Esetleg a katalizátorlevétel? Nagyobbat nyitó vezérműtengely felejtős: aránytalanul sokkal többet eszik mint amennyivel erősebb. A gyújtáselosztót le lehet DIS-gyújtásra ezeken cserélni? Javulna a teljesítménye vagy a motor hatásfoka valamit ettől? Klímát ebbe a típusba macerás berakni? Olcsóbb, egyszerűen kivitelezhető, észszerű, és nem aránytalanul sokkal nagyobb fogyasztással és nem a motor gallyravágásával járó megoldási ötleteket, továbbá NEM elrugaszkodott hülyeségeket várok! Motorcsere, nemérdemesrákölteni, vegyélerősebbetnagyobbat stb. válaszokat köszi de ne is írjatok, nem akarom lecserélni, a meglévőből akarok kihozni többet, így azt hiszem, világosabb.

Legjobb válasz: Ez egy jó öreg nyolcszelepes "bácsimotor", az élettartama a világvége+két nap. Pont emiatt a faékegyszerûség miatt hálás: nem eszi az olajat, nagyon megbízható, stb. Tényleg nem kéne belenyúlni.

Ez egy jó öreg nyolcszelepes "bácsimotor", az élettartama a világvége+két nap. Pont emiatt a faékegyszerûség miatt hálás: nem eszi az olajat, nagyon megbízható, stb. Tényleg nem kéne belenyúlni.
c14se átépítés, vagy c16se csere ;)
Nem tudsz belenyúlni .... Hidd el ha bármi "okostojás" vagy szakbarbár tanácsát megfogadod , akkor nemcsak a pénzed fogod bánni hanem azt is , hogy bedõltél a hülyeségnek .. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a "névtelenek" tényleg velõs válaszát (igen, rendkívül megbízható és tényleg ítéletnap+ 2 napig fogja bírni, pláne ahogy én bánok vele;-), az olajat sem eszi, 21 éves de még a gyári elõírt 0, 075 l/100 km olajat sem eszi meg, a felét durván! lehet, hogy tényleg nem piszkálom...bár jó lett volna...) és T5-nek külön köszönet a tételesen kifejtett, lehetséges, kifejezetten ezt a típust célzó tuningolási lehetõségeket, látom, nem csak messzirõl ismered ezt a gépet.:-) Igen, túlbiztosított, ezért valóban nagyon sokáig elmegy a megfelelõ karbantartással! (amit az autósok többsége minél idõsebb az autója annál kevésbé tesz meg!). A 75 lovat azért írtam, hogy érzékeltessem azt, hogy NEM elrugaszkodott szó szerint agyontuningolt teljesítményt akarok mert tudom, az élettartam, a pénztárcám, az idegeim stb. rovására menne. De igen, tudtam, hogy vannak 75 lovas motorjaik az Opeleknek, az 1.6-os 8-szelepes stb. De õszinte leszek: vezettem több autót már, (F 1.4 16V, és H 1, 4 16V 90 lovasát is és siralmas...lomha, erõtlen, 4000-nél, 4500-nál érezni hogy megindulna aztán 5000-nél vége is, erõlködés és üveghang jön, tehát szerintem a papírra azt írják amit õk akarnak merthogy az nincs 90 ló az tuti. Vezettem egy VW Golf III-ast, 1, 6 8V 75 LE-s de még a 101 lovas Astrákat is lenyomja, nyomatékban, gyorsulásban és érzékelhetõ erõben is. Igen, a váltóáttételezés is bejátszik, azt is tudom... Ilyen szempontból rettenetesen haragszom az Opelre, közel sem valósak a teljesítményadataik...tudom, fõtengelyen mérik stb. tudom...de akkor sem igazak az adataik! Közük nincs a valósághoz. És ezt sajnos a vevõknek el kell hinniük, ellenõrizni nem tudod. DIS-modul: azért ne kezdjek bele mert én nem tudom megcsinálni vagy mert macerás, tehát a DIS-nek vannak más, a C14NZ-ben nem megtalálható jeladók és ezért? A DIS-t igazából nem is a teljesítménynövelés miatt kérdeztem hanemt puszta kíváncsiságból mert tudom, van amelyikben az van és nyilván valamivel jobb mint a gyújtáselosztós megoldás, ezért rakják az újakba, szóval csak ezért érdekelt.:-) Sportkipufogó klíma "összeférhetetlenséghez" annyit: a kettõ miért zárná ki egymást? Aztán: a sportkipufogóval sem kifejezetten versenyautót akarok építeni (mint írtam más szavakkal: NEM versenyezni szeretnék vele!) épp ezért nem zárja ki a klímát nem?:-) Igen, az alábbiak miatt lebeszéltél a tuningról.:-) Könnyített lendkerék: ezt akárki találta ki (hallotta már errõl a dologról), nagyon Teleshopos fazon lehetett: a lendkeréknek pont megvan a szerepéhez mért súlya, ha azt megkönnyítik, de a többi dolgot nem igazítják hozzá, akkor lóf.szt sem fog érni szerintem.:-) Innentõl meg már megint azt írhatnám: nem akarom szétkapni a motort, sem felfúrni, sem baltásított fõtengelyt nem fogok bele tenni, a karburátoros (egyik környékbeli csávó megcsinálta, valami Weber karbi, de többtorkút rádobott, néhány kábel csak lóg, az elektronika vészprogramon fut, vezérmûtengely akkorát nyit, hogy szinte be se zár :-D és 23!!! litert eszik...de állítása szerint 150 LE-s. Amit nem hiszek. De ha úgy is lenne: 2, 5-szeres erõért, 150 lóért ha így jobban tetszik majd 4-szeres fogyasztás??? Irreálisan marhaság ilyen tuning! És azt hiszem, az egy C16NZ-s (1, 6-os 8 szelepes) motor, nem 1, 4-es.:-) Mondjuk a csávó kicsit hangyás.:-D Visszatérve az 1, 4-esünkhöz...még abban bíztam, ha rádobok egy 16 szelepes hengerfejet, ami azért mégsem feltétlenül jár teljes motorszétdöntéssel mint egyéb tuningmegoldások) (hengerenkénti befecskendezõvel és nyilván az ezzel dukáló szívó- és kipufogócsonk cserével) eredményképp megkapom az 1, 4-es 16 szelepes 90 packóját de haverom azt mondja, hogy a 16 szelepes hengerfej pont eltakarja a motorszámot (és mûszakin nem árt ha látják ugyebár) valamint a szívó-kipufogócsonkok lyuk vagy furatkiképzése ovális, közel kör alakú míg a hengerfej meg négyszögletes...igaz ezt azt hiszem, az eredeti, 8 szelepes hengerfejre értette. Ez ügyben mi a véleményed? Megvalósítható-e a hengerfej és injektor és szívó-kipufogócsõcsere vagy a 16 szelepesnek is vannak olyan jeladói egyéb madzagjai ami a 8 szelepesnek nincs és ezáltal nem lehet 16 szelepessé átalakítani?:-) Köszi ha írsz.
A kérdező hozzászólása: Pontosítok: a "...Teleshopos fazon lehetett" részhez: Teleshopos mert a könnyített lendkerék kicsit a hámozott lufi illúzióját sugallja nekem, ezért írtam Teleshopos megoldást rá.:-D A másik pontosítanivalóm: "...a szívó-kipufogócsonkok lyuk vagy furatkiképzése ovális, közel kör alakú míg a hengerfej meg négyszögletes..." részhez mármint a hengerfejen kialakított szívó- és kipufogórések szögletességét értem azalatt.:-D Igaz, a hengerfej is alapvetõen szögletes formájú.:-D
Ment privát.

Facebookon kommentben, hogy lehet pici fekete szívet rakni?

Nekem csak olyan ronda nagy rózsaszínt rak, ami nem tetszik. :D Tudom nagy problémáim vannak, de idegesítenek ezek a h*lye emoticon-ok. Esetleg ki lehet valahogy kapcsolni?

Legjobb válasz: <3

<3
A kérdező hozzászólása: Igen ezt tudom, de ronda nagy rózsaszín szív lesz. :D Na mindegy annyira nem izgat, azért köszönöm. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget, de ezt is próbáltam már, hogy bemásolom, de akkor is másik lesz. Úgy látszik kommentben mást nem enged. :/

Világítós nyakörv? ! Hogy lehet készíteni? Egyáltalán hol lehet kapni azt a pici dobozt, amiben már benne van az elemtartó és a kapcsoló?

Legjobb válasz: Tesco bringarészlegen nézz szét, lehet kapni derékra köthetõ tépõzáras 4 ledes fényvisszaverõt. Egy probléma van, hogy sárga és piros ledes. De az obiban láttam kicsit kisebbet, az fehér volt, tehát tökéletes lenne a nyakára de abban is piros led van. De ez legalább fehér fényvisszaverõs. Ám egyik sem nyakörv. Kutyás boltban lehet, hogy árulnak nyakörvre akasztható villogót, de ebbõl is csak pirosat találtam... Viszont eszembe jutott, hogy egy picike bringalámpát akasztok a nyakába, ami irányba áll. A kutya legtöbbször vizslat, így a feje mögé tenném inkább.

Tesco bringarészlegen nézz szét, lehet kapni derékra köthetõ tépõzáras 4 ledes fényvisszaverõt. Egy probléma van, hogy sárga és piros ledes. De az obiban láttam kicsit kisebbet, az fehér volt, tehát tökéletes lenne a nyakára de abban is piros led van. De ez legalább fehér fényvisszaverõs. Ám egyik sem nyakörv. Kutyás boltban lehet, hogy árulnak nyakörvre akasztható villogót, de ebbõl is csak pirosat találtam... Viszont eszembe jutott, hogy egy picike bringalámpát akasztok a nyakába, ami irányba áll. A kutya legtöbbször vizslat, így a feje mögé tenném inkább.
http://netboard.hu/viewtopic.php?topic=18898 itt láttam világítós nyakörvet, mivel használt, szerintem nem lehet nagyon drága.
A kérdező hozzászólása: A tescoban kapható bicajos gumis karszalagunk van.Az a baj vele, hogy a 4db led kevés.Nem éri át teljesen a nyakát.És vagy elölrõl vagy hátulról világítja csak meg. Azért akartam csinálni, hátha olcsóbb lenne
Ugyanaz van nekem is. Vegyél mégegyet és varrd össze a kettõt, az bitosan elég lesz (és hülyét fognak kapni a bringások, ha meglátják)

3 hónapos a babám, ugynéz ki, hogy a férjem megfertőződőtt a bárányhimlővel. Mivel még sosem volt. Félek, hogy a pici is meg fogja kapni, hisz egyhelyiségben élünk vele. Lehet baja a babának, és természetesen a férjemnek?

Legjobb válasz: Egyikõjüknek sem lesz semmi baja. A férjed hamar túl lesz rajta a pici meg ha meg is kapja akkor jobban odafigyeltek rá, az orvos többet tudna mondani de ne aggódj tesóm is ilyen pici korában lett bárányhimlõs, meg sem kottyant neki.

Egyikõjüknek sem lesz semmi baja. A férjed hamar túl lesz rajta a pici meg ha meg is kapja akkor jobban odafigyeltek rá, az orvos többet tudna mondani de ne aggódj tesóm is ilyen pici korában lett bárányhimlõs, meg sem kottyant neki.
Kicsit ellentmondanék. Addig igaz, hogy a babádnak semmi baja nem lesz minél fiatalabb annál enyhébb a lefolyása, nem lesz semmi baja. A férjed meg fogja szenvedni.
Ha anyatejes a babád, akkor fél éves koráig- ha csak szopik- védve van általad. Persze ha te átestél rajta. Javítsatok ki, ha tévedek, de én úgy tudom, ez így van.
A kérdező hozzászólása: Én voltam már, és anyatejes, a párom peddig még nem, és már 5 napja lázas.És tegnap óta furcsa bõrpirosodásai vannak a kezein a hátán és a melkasán, de még semmi jele annak, hogy pöttyök lesznek belõle. És rettentõen fájdalja a szemét és a fejét.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!