Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet olyan (6391 db)

Hogy lehet olyat hogy van 1 szerverem és a weboldalra kirakni egy olyat hogy lepingeli a szervert 5 percenként és megnézi hogy online vagy offline? Ez mysql vagy html vagy php? Ha lehet inkább php vagy html legyen.

Ez a server ip: 217.13.106.57 Pls írjátok le a pbp vagy html kódját

Legjobb válasz: Azt a szervert szeretnéd figyelgetni, ahol fut a weboldal? Mert akkor a PHP-nek nincs értelme, hiszen az a szerveren fut. Önmagát minek ellenõrizze. Én valami olyasmit csinálnék, hogy: 1. a szerverre tennék egy dummy file-t, pl. test.tmp, ami lehet üres is 2. a weboldalon egy JS szkript 5 percenként lekérdezné ezt a fájlt. Ha hiba van, nem tudta elérni, akkor a szerver offline, ha nincs hiba, akkor online. Szükséges függvény (jQuery): http://stackoverflow.com/questions/247483/http-get-request-i.. Az idõzítést meg ki lehet guglizni, a settimeout függvény lesz a barátod.

Azt a szervert szeretnéd figyelgetni, ahol fut a weboldal? Mert akkor a PHP-nek nincs értelme, hiszen az a szerveren fut. Önmagát minek ellenõrizze. Én valami olyasmit csinálnék, hogy: 1. a szerverre tennék egy dummy file-t, pl. test.tmp, ami lehet üres is 2. a weboldalon egy JS szkript 5 percenként lekérdezné ezt a fájlt. Ha hiba van, nem tudta elérni, akkor a szerver offline, ha nincs hiba, akkor online. Szükséges függvény (jQuery): http://stackoverflow.com/questions/247483/http-get-request-i.. Az idõzítést meg ki lehet guglizni, a settimeout függvény lesz a barátod.
Erre vannak külsõ szolgáltatók is, amelyek ingyen csinálják: http://www.uptimerobot.com http://www.siteuptime.com
Az elõbb említett külsõ szolgáltatókkal lehet ezt legjobban megoldani. Mivel van API-juk, a saját oldaladra olyan formában teszed ki az adatoka, amiben csak akarod.

Hogyan lehet olyat Facebook-on, hogy beírom az e-mail címem és jelszavam, és akkor az e-mail fiókhoz tartozó címjegyzék alapján kikeresi nekem az ismerősöket?

Régebben sikerült, most viszont az ismerőskeresőbe hiába írom be, csak annyit ír ki, hogy "már mindenki fenn van facebook-on", viszont nem mutatja őket.

Legjobb válasz: Nem az e-mail fiókhoz tartozó névjegyzékben keres, ugyanis nincs olyan, hogy szabványos címjegyzék e-mail fiók esetén. Amikor megadod az e-mail címedet és jelszavadat, akkor õ belép az e-mail fiókodba, átnézési az össze bejövõ és kimenõ leveledet, e-mail címek után kutat, és ha talál e-mail címet, akkor megnézi, hogy van-e olyan felhasználó, akinek az az e-mail címe. Ha nem mutat lehetséges ismerõst, akkor lehet, hogy üres az e-mail fiókod, vagy akiknek megtalálta a címét, azok mind az ismerõseid már.

Nem az e-mail fiókhoz tartozó névjegyzékben keres, ugyanis nincs olyan, hogy szabványos címjegyzék e-mail fiók esetén. Amikor megadod az e-mail címedet és jelszavadat, akkor õ belép az e-mail fiókodba, átnézési az össze bejövõ és kimenõ leveledet, e-mail címek után kutat, és ha talál e-mail címet, akkor megnézi, hogy van-e olyan felhasználó, akinek az az e-mail címe. Ha nem mutat lehetséges ismerõst, akkor lehet, hogy üres az e-mail fiókod, vagy akiknek megtalálta a címét, azok mind az ismerõseid már.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Akkor az lehet a baj, hogy kitöröltem az emailjeimet.

Hogyan lehet olyan képet szerkeszteni amin egy ember többször is ott van?

Most nem tudok példa képet mutatni, de olyan képre gondolok, hogy van egy adott hely, mondjuk egy szobor, és egy ember ott ül előtte, ott áll mellette, mögötte, stb, szóval többször is "ott van". Először arra gondoltam hogy fényképező+állvány, utána képszerkesztőben simán egymásra rakom a képeket és az adott részleteket vágom össze, de láttam már olyan képet is, ami biztos hogy telefonnal volt csinálva, szóval az állvány kilőve, és mégis hibátlan volt. Szóval van erre valami kimondott módszer/program?

Legjobb válasz: Mi alapján gondolod hogy telefonos kép volt? Rossz volt a minõsége vagy szemcsés volt a kép? Ha sötétben fényképezel nagy érzékenységgel és hosszú záridõvel, attól is lehet zajos a kép vagy bemozdult állvány nélkül, és azt is fényképezõvel éred el (mármint nincs olyan kritérium hogy egy fényképezõvel készült kép minden esetben tökéletes, éles, tiszta, stb...). Van pár fényképezõ amiben benne van a multiexpozíció lehetõsége, de alapvetõen ez képmanipuláción alapul (ezt bárki létre tudja hozni, nem kell hozzá egy képszerkesztõ programon kívül más, például spéci fényképezõ sem), aszerint ahogy te is írtad.

Mi alapján gondolod hogy telefonos kép volt? Rossz volt a minõsége vagy szemcsés volt a kép? Ha sötétben fényképezel nagy érzékenységgel és hosszú záridõvel, attól is lehet zajos a kép vagy bemozdult állvány nélkül, és azt is fényképezõvel éred el (mármint nincs olyan kritérium hogy egy fényképezõvel készült kép minden esetben tökéletes, éles, tiszta, stb...). Van pár fényképezõ amiben benne van a multiexpozíció lehetõsége, de alapvetõen ez képmanipuláción alapul (ezt bárki létre tudja hozni, nem kell hozzá egy képszerkesztõ programon kívül más, például spéci fényképezõ sem), aszerint ahogy te is írtad.
Képszerkesztõ programokkal, amik kezelnek rétegeket, ilyen a PhotoShop vagy az ingyenes Gimp program, pl. Gimp esetén: http://primandras.hu/gimp/2.4/gimp_tourist.html

Hogy lehet olyat csinálni, hogy az msn-ből több legyen? Vagy is egyszerre kettő si fent lehet?

Legjobb válasz: 2 is fent legyen? olyant nem lehet csinálni, csak olyat hogy több msn címrõl bejelentkezni egy gépen. ha erre gondoltál, megnézem, hogy kell, de azt hiszem msn plus kell ehhez!

2 is fent legyen? olyant nem lehet csinálni, csak olyat hogy több msn címrõl bejelentkezni egy gépen. ha erre gondoltál, megnézem, hogy kell, de azt hiszem msn plus kell ehhez!
A kérdező hozzászólása: igen erre gondoltam...van msn plussom.. am..köszike
Ha jól tudom, a Trillian segítségével be tudsz jelentkezni több MSN azonosítóval is. (A Trillian egy kliens, az MSN funkcionalitásának egy jó részét nem tudja, de beszélgetni tudsz vele.) Esetleg megpróbálhatod ebuddy-val is.
MSN Plus telepítésével megoldható.
A plusban van a beállítások és lehetõségekben egy testbeszabás lapfül, ott van valahol, hogy több fiók, ott kell valamit kipipálni. De úgy emlékszem, a discoveryben is van ilyen.
elsõ vagyok, bocsi, h eddig nem írtam, megnéztem. Msn ablakon fent van a plus->beállítások és lehetõségek->testreszabás fül->'egyszerre több fiókhoz csatlakozás engedélyezés' kipipálása.

Hogyan lehet olyan cukormázat (díszítő) készíteni, amelyikkel olyan csipkemintát tudnék alkotni, amit ha két csücskénél fogva felfüggesztek, nem olvad le, és nem törik szét? Ilyeneket lehet látni pl. a híres esküvői grillázstortákon.

Legjobb válasz: Amennyire tudom,pörkölt cukorból készítik,és forrón,igen gyorsan kell vele dolgozni.A neten lehet,hogy találsz leírást.De nagy gyakorlat és óvatosság kell ahhoz,hogy sikerüljön valamit alkotni.

Amennyire tudom, pörkölt cukorból készítik, és forrón, igen gyorsan kell vele dolgozni.A neten lehet, hogy találsz leírást.De nagy gyakorlat és óvatosság kell ahhoz, hogy sikerüljön valamit alkotni.
A kérdező hozzászólása: bocs, de szerintem nem jól értetted a kérdésem. nem a tortát kérdezem, hanem ami díszíti. biztos, hogy valami tojásfehérje hab, (vagy ?) de azt szeretném tudni hogy hogyan lesz annyira stabil.
szerintem sima vajkrém...

Hogy lehet olyan oldalakat letiltani ami a gyerekeknek nem való? Pornó, chat. Stb? de úgy hogy minden olyan oldalt ne kelljen megkeresgélni külön-külön és hogy ne tudja letölteni? Hogy lehet megakadályozni?

Legjobb válasz: Vezérlõpult/ Internetbeállítások/Tartalom/ és itt a minõsítõ rendszerbe ha belépsz akkor többféle tiltást is beállíthatsz.

Vezérlõpult/ Internetbeállítások/Tartalom/ és itt a minõsítõ rendszerbe ha belépsz akkor többféle tiltást is beállíthatsz.
Töltsd le ezt: http://www1.k9webprotection.com/ Ingyenes és minden pornó oldalt ismer.
állítsd be a szülõi felügyeletet a gépen (bb*)
A kérdező hozzászólása: azon belül hogy azon az oldalon??? mire lépjek mikor??

Az eb és a webbe hogy lehet olyan kutyát szeretni olyan szőrűt mint stan?

http://www.bellacafe.hu/wp-content/gallery/eb-es-a-web/eb_es.

Legjobb válasz: Szerintem Stan keverék, ezért nem hiszem, hogy nagyon lehetne olyat szerezni...

Szerintem Stan keverék, ezért nem hiszem, hogy nagyon lehetne olyat szerezni...

Hogyan lehet olyan színű száj, mint a bőröd? Van olyan rúzs? Vagy talán fehér rúzzsal? Vagy mivel? Mert ha alapozót teszek rá, attól inkább kirepedezik és csunya lesz. Be tudnátok linkelni valami ezzel kapcsolatos oldalt?

mert elég kicsi a szám és nem áll jól, ha piros a szám.

Legjobb válasz: Nude rúzs - bármelyik drogériában kapható,csak szét kell nézni. Az alapozós száj undorító,de a nude rúzzsal is lehet visszataszító hullaszájat varázsolni,nem hiszem,hogy az szebb,mint a természetes.

Nude rúzs - bármelyik drogériában kapható, csak szét kell nézni. Az alapozós száj undorító, de a nude rúzzsal is lehet visszataszító hullaszájat varázsolni, nem hiszem, hogy az szebb, mint a természetes.
Nézz körül a drogériákban, nude vagy halván rózsaszínes rúzst keres. Szinte minden márkának van ilyen árnyalatú rúzsa, az essencenek tuti, múltkor láttam :D
nincs olyan ember, akinek nem áll jól a szája természetes színe. a bõrszínû száj inkább rémisztõ, mint szép. nem tudok ilyen linket ajánlani - azt hiszem nem véletlenül nem botlok ilyen képekbe a neten.
soha nem értettem mi a francnak kell alapozó a szájra, undorító.. vegyél nude rúzst nem hallottál már róla? de ha nagyon piros a szád akkor úgysem lesz olyan a rúzs mint a linkelt képen lévõ lánynak mert át fog ütni a piros szád..
Ilyen szín kb minden márkából van... mellesleg szerintem undorító, de hát te tudod. Egyértelmûen mindenkinek a saját szájszíne áll a legjobban.
alapozó!
Gratulálok..Minek fested ki?
Akkor használj rúzst -.- Van barna is ....
A kérdező hozzászólása: nem festem ki, csak az a baj, hogy nekem elég piros...
A kérdező hozzászólása: http://data.whicdn.com/images/19927708/x_e02d01ed_large.jpg ilyesmire gondolok

Pou-n, hogy lehet olyat csinálni hogy ha elbuksz egy játékot és egyből ujra kezded és mikor csináltál egyet egyből vissza adja az elöbb elért potszámot?

Kérlek segitsetek nagyon fontos lenne!

Legjobb válasz: Hát, a legújabb frissítés óta ezt nem lehet megcsinálni, de viszont: Van egy olyan pou, amit ha felteszel akkor végtelen pénzt ad, és mindent meg tudsz venni, és a pou 1. szintû...(Ha kell a link írj, ez egy modded apk)

Hát, a legújabb frissítés óta ezt nem lehet megcsinálni, de viszont: Van egy olyan pou, amit ha felteszel akkor végtelen pénzt ad, és mindent meg tudsz venni, és a pou 1. szintû...(Ha kell a link írj, ez egy modded apk)
A kérdező hozzászólása: De akor a játékon meg marad azt amit csináltam vagy csak végtelen pénzem lesz?
A kérdező hozzászólása: Jah és hogy érted hogy felteszem?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!