Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet olyan (6676 db)

Társkeresõn hogy lehet olyan adatlapot írni, amely elüt a sablontól? Rengeteget gondolkodtam, de nem vagyok túl kreatív, bõvebben lent. Itt most a szöveges tartalomra gondolok.

Tehát arra gondolok, hogy szinte minden adatlap úgy néz ki, hogy: "Sziasztok! Xy vagyok, nagyon szeretek moziba, színházba járni. Kirándulni is szeretek, valamint sportolni is. Elvégeztem a ... iskolát, ... szakmában dolgozom. Ha szimpatikusnak találtad adatlapom, írj".

Legjobb válasz: Eléggé kiábrándító a helyzet, hogy mindegyik nõ csak utazgatna állandóan. Nem mondom hétvégente belefér 1-1 kirándulás, vagy biciklizés akár naponta is, de az az állandó késztetés, hogy külföldre utazzanak... Ha van valami különleges idõtöltésed/hobbid, akkor leírod és máris el fog ütni a sablontól. Én pl. szeretek gyûjteni/készíteni bizonyos dolgokat, ami maradandó nem csak az emlékeimben... Én a magam részérõl pl. annyira nem bírom a mostani zenéket, hogyha meghallom valamelyiket fejest ugranék a betonba. Tehát kicsit behatárolnám a zenei ízlésemet is, hogy nagyjából mit hallgatok. Ha van biztos munkahelyed (és ha nincs), akkor leírod hogy állsz a gyerekvállaláshoz. Nem ijedsz meg a gyerekektõl, mint ahogy pl. a kertészkedéstõl sem. És olyat nem írnék, amit szintén sokan írnak, hogy hétvégente szeretnek a barátnõikkel/barátaikkal lenni. Az a másik fél számára eléggé kiábrándító lehet. Hiszen akkor mikor érnek rá egymással foglalkozni igazán? Normális képet raknék fel magamról. -Egy kép minimum, amin mosolygok. (Tehát nincs nagyon drasztikusan eltorzulva az arcom a nevetéstõl.) -Egy komolyabb kép, amin látnák alaphelyzetben az arcom. (De nem úgy komoly, hogy mérges, és még csak úgy sem, mint aki valami büdöset érez.) Ha esetleg belekezdtél valami számodra érdekesbe legyen az barkácsolás/kézimunka vagy egy könyv, akkor nagyon óvatosan talán azt is megemlítheted. Nem mellékesen az étkezési szokásaidat. Eszel vagy nem eszel pl. húst. És hogy nem érzel késztetést arra, hogy állandóan büdös ételeket egyél. Jó, ha olyan olvasott/tájékozott vagy, hogy mindenrõl lehet veled beszélgetni. (Nálam már kizáró ok lenne, hogy a sport (nézése elsõsorban) és a politika nem érdekel.) Sajnálom, de nekem se jut semmi extra különleges az eszembe. Nézd mit írnak mások és biztos akad pár olyan, amibõl ihletet lehet meríteni. Ami a személyes találkozót és a többit illeti, az élettõl is el tudja venni a kedvemet egy nõ, ha nem fogadja el a neki szánt bonbont, vagy minden filmre azt mondja, hogy látta már.

Eléggé kiábrándító a helyzet, hogy mindegyik nõ csak utazgatna állandóan. Nem mondom hétvégente belefér 1-1 kirándulás, vagy biciklizés akár naponta is, de az az állandó késztetés, hogy külföldre utazzanak... Ha van valami különleges idõtöltésed/hobbid, akkor leírod és máris el fog ütni a sablontól. Én pl. szeretek gyûjteni/készíteni bizonyos dolgokat, ami maradandó nem csak az emlékeimben... Én a magam részérõl pl. annyira nem bírom a mostani zenéket, hogyha meghallom valamelyiket fejest ugranék a betonba. Tehát kicsit behatárolnám a zenei ízlésemet is, hogy nagyjából mit hallgatok. Ha van biztos munkahelyed (és ha nincs), akkor leírod hogy állsz a gyerekvállaláshoz. Nem ijedsz meg a gyerekektõl, mint ahogy pl. a kertészkedéstõl sem. És olyat nem írnék, amit szintén sokan írnak, hogy hétvégente szeretnek a barátnõikkel/barátaikkal lenni. Az a másik fél számára eléggé kiábrándító lehet. Hiszen akkor mikor érnek rá egymással foglalkozni igazán? Normális képet raknék fel magamról. -Egy kép minimum, amin mosolygok. (Tehát nincs nagyon drasztikusan eltorzulva az arcom a nevetéstõl.) -Egy komolyabb kép, amin látnák alaphelyzetben az arcom. (De nem úgy komoly, hogy mérges, és még csak úgy sem, mint aki valami büdöset érez.) Ha esetleg belekezdtél valami számodra érdekesbe legyen az barkácsolás/kézimunka vagy egy könyv, akkor nagyon óvatosan talán azt is megemlítheted. Nem mellékesen az étkezési szokásaidat. Eszel vagy nem eszel pl. húst. És hogy nem érzel késztetést arra, hogy állandóan büdös ételeket egyél. Jó, ha olyan olvasott/tájékozott vagy, hogy mindenrõl lehet veled beszélgetni. (Nálam már kizáró ok lenne, hogy a sport (nézése elsõsorban) és a politika nem érdekel.) Sajnálom, de nekem se jut semmi extra különleges az eszembe. Nézd mit írnak mások és biztos akad pár olyan, amibõl ihletet lehet meríteni. Ami a személyes találkozót és a többit illeti, az élettõl is el tudja venni a kedvemet egy nõ, ha nem fogadja el a neki szánt bonbont, vagy minden filmre azt mondja, hogy látta már.

Hogy lehet olyat hogy van 1 szerverem és a weboldalra kirakni egy olyat hogy lepingeli a szervert 5 percenként és megnézi hogy online vagy offline? Ez mysql vagy html vagy php? Ha lehet inkább php vagy html legyen.

Ez a server ip: 217.13.106.57 Pls írjátok le a pbp vagy html kódját

Legjobb válasz: Azt a szervert szeretnéd figyelgetni, ahol fut a weboldal? Mert akkor a PHP-nek nincs értelme, hiszen az a szerveren fut. Önmagát minek ellenõrizze. Én valami olyasmit csinálnék, hogy: 1. a szerverre tennék egy dummy file-t, pl. test.tmp, ami lehet üres is 2. a weboldalon egy JS szkript 5 percenként lekérdezné ezt a fájlt. Ha hiba van, nem tudta elérni, akkor a szerver offline, ha nincs hiba, akkor online. Szükséges függvény (jQuery): http://stackoverflow.com/questions/247483/http-get-request-i.. Az idõzítést meg ki lehet guglizni, a settimeout függvény lesz a barátod.

Azt a szervert szeretnéd figyelgetni, ahol fut a weboldal? Mert akkor a PHP-nek nincs értelme, hiszen az a szerveren fut. Önmagát minek ellenõrizze. Én valami olyasmit csinálnék, hogy: 1. a szerverre tennék egy dummy file-t, pl. test.tmp, ami lehet üres is 2. a weboldalon egy JS szkript 5 percenként lekérdezné ezt a fájlt. Ha hiba van, nem tudta elérni, akkor a szerver offline, ha nincs hiba, akkor online. Szükséges függvény (jQuery): http://stackoverflow.com/questions/247483/http-get-request-i.. Az idõzítést meg ki lehet guglizni, a settimeout függvény lesz a barátod.
Erre vannak külsõ szolgáltatók is, amelyek ingyen csinálják: http://www.uptimerobot.com http://www.siteuptime.com
Az elõbb említett külsõ szolgáltatókkal lehet ezt legjobban megoldani. Mivel van API-juk, a saját oldaladra olyan formában teszed ki az adatoka, amiben csak akarod.

Hogyan lehet olyat Facebook-on, hogy beírom az e-mail címem és jelszavam, és akkor az e-mail fiókhoz tartozó címjegyzék alapján kikeresi nekem az ismerősöket?

Régebben sikerült, most viszont az ismerőskeresőbe hiába írom be, csak annyit ír ki, hogy "már mindenki fenn van facebook-on", viszont nem mutatja őket.

Legjobb válasz: Nem az e-mail fiókhoz tartozó névjegyzékben keres, ugyanis nincs olyan, hogy szabványos címjegyzék e-mail fiók esetén. Amikor megadod az e-mail címedet és jelszavadat, akkor õ belép az e-mail fiókodba, átnézési az össze bejövõ és kimenõ leveledet, e-mail címek után kutat, és ha talál e-mail címet, akkor megnézi, hogy van-e olyan felhasználó, akinek az az e-mail címe. Ha nem mutat lehetséges ismerõst, akkor lehet, hogy üres az e-mail fiókod, vagy akiknek megtalálta a címét, azok mind az ismerõseid már.

Nem az e-mail fiókhoz tartozó névjegyzékben keres, ugyanis nincs olyan, hogy szabványos címjegyzék e-mail fiók esetén. Amikor megadod az e-mail címedet és jelszavadat, akkor õ belép az e-mail fiókodba, átnézési az össze bejövõ és kimenõ leveledet, e-mail címek után kutat, és ha talál e-mail címet, akkor megnézi, hogy van-e olyan felhasználó, akinek az az e-mail címe. Ha nem mutat lehetséges ismerõst, akkor lehet, hogy üres az e-mail fiókod, vagy akiknek megtalálta a címét, azok mind az ismerõseid már.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Akkor az lehet a baj, hogy kitöröltem az emailjeimet.

Hogyan lehet olyan képet szerkeszteni amin egy ember többször is ott van?

Most nem tudok példa képet mutatni, de olyan képre gondolok, hogy van egy adott hely, mondjuk egy szobor, és egy ember ott ül előtte, ott áll mellette, mögötte, stb, szóval többször is "ott van". Először arra gondoltam hogy fényképező+állvány, utána képszerkesztőben simán egymásra rakom a képeket és az adott részleteket vágom össze, de láttam már olyan képet is, ami biztos hogy telefonnal volt csinálva, szóval az állvány kilőve, és mégis hibátlan volt. Szóval van erre valami kimondott módszer/program?

Legjobb válasz: Mi alapján gondolod hogy telefonos kép volt? Rossz volt a minõsége vagy szemcsés volt a kép? Ha sötétben fényképezel nagy érzékenységgel és hosszú záridõvel, attól is lehet zajos a kép vagy bemozdult állvány nélkül, és azt is fényképezõvel éred el (mármint nincs olyan kritérium hogy egy fényképezõvel készült kép minden esetben tökéletes, éles, tiszta, stb...). Van pár fényképezõ amiben benne van a multiexpozíció lehetõsége, de alapvetõen ez képmanipuláción alapul (ezt bárki létre tudja hozni, nem kell hozzá egy képszerkesztõ programon kívül más, például spéci fényképezõ sem), aszerint ahogy te is írtad.

Mi alapján gondolod hogy telefonos kép volt? Rossz volt a minõsége vagy szemcsés volt a kép? Ha sötétben fényképezel nagy érzékenységgel és hosszú záridõvel, attól is lehet zajos a kép vagy bemozdult állvány nélkül, és azt is fényképezõvel éred el (mármint nincs olyan kritérium hogy egy fényképezõvel készült kép minden esetben tökéletes, éles, tiszta, stb...). Van pár fényképezõ amiben benne van a multiexpozíció lehetõsége, de alapvetõen ez képmanipuláción alapul (ezt bárki létre tudja hozni, nem kell hozzá egy képszerkesztõ programon kívül más, például spéci fényképezõ sem), aszerint ahogy te is írtad.
Képszerkesztõ programokkal, amik kezelnek rétegeket, ilyen a PhotoShop vagy az ingyenes Gimp program, pl. Gimp esetén: http://primandras.hu/gimp/2.4/gimp_tourist.html

Hogy lehet olyat csinálni, hogy az msn-ből több legyen? Vagy is egyszerre kettő si fent lehet?

Legjobb válasz: 2 is fent legyen? olyant nem lehet csinálni, csak olyat hogy több msn címrõl bejelentkezni egy gépen. ha erre gondoltál, megnézem, hogy kell, de azt hiszem msn plus kell ehhez!

2 is fent legyen? olyant nem lehet csinálni, csak olyat hogy több msn címrõl bejelentkezni egy gépen. ha erre gondoltál, megnézem, hogy kell, de azt hiszem msn plus kell ehhez!
A kérdező hozzászólása: igen erre gondoltam...van msn plussom.. am..köszike
Ha jól tudom, a Trillian segítségével be tudsz jelentkezni több MSN azonosítóval is. (A Trillian egy kliens, az MSN funkcionalitásának egy jó részét nem tudja, de beszélgetni tudsz vele.) Esetleg megpróbálhatod ebuddy-val is.
MSN Plus telepítésével megoldható.
A plusban van a beállítások és lehetõségekben egy testbeszabás lapfül, ott van valahol, hogy több fiók, ott kell valamit kipipálni. De úgy emlékszem, a discoveryben is van ilyen.
elsõ vagyok, bocsi, h eddig nem írtam, megnéztem. Msn ablakon fent van a plus->beállítások és lehetõségek->testreszabás fül->'egyszerre több fiókhoz csatlakozás engedélyezés' kipipálása.

Hogyan lehet olyan cukormázat (díszítő) készíteni, amelyikkel olyan csipkemintát tudnék alkotni, amit ha két csücskénél fogva felfüggesztek, nem olvad le, és nem törik szét? Ilyeneket lehet látni pl. a híres esküvői grillázstortákon.

Legjobb válasz: Amennyire tudom,pörkölt cukorból készítik,és forrón,igen gyorsan kell vele dolgozni.A neten lehet,hogy találsz leírást.De nagy gyakorlat és óvatosság kell ahhoz,hogy sikerüljön valamit alkotni.

Amennyire tudom, pörkölt cukorból készítik, és forrón, igen gyorsan kell vele dolgozni.A neten lehet, hogy találsz leírást.De nagy gyakorlat és óvatosság kell ahhoz, hogy sikerüljön valamit alkotni.
A kérdező hozzászólása: bocs, de szerintem nem jól értetted a kérdésem. nem a tortát kérdezem, hanem ami díszíti. biztos, hogy valami tojásfehérje hab, (vagy ?) de azt szeretném tudni hogy hogyan lesz annyira stabil.
szerintem sima vajkrém...

Hogyan lehet olyan kébelt venni vagy készíteni amivel össze lehet kötni a Laptopot és a tv-t?

Egyik barátomnak van egy olyan kábele hogy bedugja a laptopba + a tv-be av2-vel és lehet látni hogy mit csinál a gépen? hogy lehet ilyet csináni, ha valaki értt hozzá?

Legjobb válasz: A legegyszerûbb: Ha a laptopon és a TV-n is van HDMI csatlakozó, akkor egy HDMI kábel kell. Ha a laptopodon csak kék színû monitor kimenet van, akkor azt nem lehet kábellel TV-re dugni. Egy elég drága eszköz kell hozzá, nem éri meg... Kivétel ha a TV-d egyben monitor is és van rajta olyan kék csati...

A legegyszerûbb: Ha a laptopon és a TV-n is van HDMI csatlakozó, akkor egy HDMI kábel kell. Ha a laptopodon csak kék színû monitor kimenet van, akkor azt nem lehet kábellel TV-re dugni. Egy elég drága eszköz kell hozzá, nem éri meg... Kivétel ha a TV-d egyben monitor is és van rajta olyan kék csati...
milyen kimenet van a vga-don? hdmi/dvi akkor Csak drágán átalakítóval. Kb 10K körül lehet kapni használtat. HA van d-sub akkor elvileg egy ilyen elég [link] Mivel mind a kettõ analóg ezért ez szerintem mûködhet. De csak olyan tv re amin nem rgb hanem yprpb bemenettel rendelkezik.
"hdmi/dvi akkor Csak drágán átalakítóval." Jah, 1000 forintos kábellel... És laptopról beszélünk, nem PC-rõl...
Utolsó. bocs ha hülyeséget írok de a pár ezer forintos megoldások nem mûködnek. Külön tápellátás kell neki hogy a digitális jelbõl analógot csináljon.
Az nem zavar, hogy vannak már elég régóta digitális TV-k, és általában azokat kötnek laptopra?
Persze :D hdmi vel simán összeköti. de azt írta hogy a tv-n av2 van. És azt általában rca-kabellel lehet használni.

Hogyan lehet olyan buta a szervezet, hogy alkoholmérgezést kap és utána is kívánja a piát?

Röviden: Haverom sokat ivott, kiütötte magát, hazavitték, félre beszélt összehányta az ágyát, le kellett fürdetnie a szüleinek, meg felvinniük az emeletre.

Legjobb válasz: Alkoholfüggõségrõl lehet szó. A függõség gyógyszerek esetében is ki szokott alakulni. Sõt, tudok olyan esetrõl, hogy kórházba került valaki alkohol- vagy gyógyszerfüggõség miatt, ahol már nem kapta meg többé, ezért elvonási tünetek jelentkeztek: Tört és zúzott, trágár szavakkal szidott mindenkit, nem aludt éjjel hanem a kiabálásával zavarta a fél kórházat. Van egy saját nézetem, de ezzel úgysem ért egyet például az orvosi társadalom. Nem szabad engedni hogy a szervezet a gyógyszerre szokjon. No gyógyszer. Ugyanez igaz az alkoholra is: Napi nulla csepp alkohol, és nincs probléma. Nekem bejött és 46 évesen is voltam már kerékpáron Passauban. Vagyis nézetem az, hogy az egészség egyik feltétele hogy el kell kerülni a patikát és a kocsmát. De úgysem mindenki ért egyet, de mindenki maga dönt saját egészségérõl.

Alkoholfüggõségrõl lehet szó. A függõség gyógyszerek esetében is ki szokott alakulni. Sõt, tudok olyan esetrõl, hogy kórházba került valaki alkohol- vagy gyógyszerfüggõség miatt, ahol már nem kapta meg többé, ezért elvonási tünetek jelentkeztek: Tört és zúzott, trágár szavakkal szidott mindenkit, nem aludt éjjel hanem a kiabálásával zavarta a fél kórházat. Van egy saját nézetem, de ezzel úgysem ért egyet például az orvosi társadalom. Nem szabad engedni hogy a szervezet a gyógyszerre szokjon. No gyógyszer. Ugyanez igaz az alkoholra is: Napi nulla csepp alkohol, és nincs probléma. Nekem bejött és 46 évesen is voltam már kerékpáron Passauban. Vagyis nézetem az, hogy az egészség egyik feltétele hogy el kell kerülni a patikát és a kocsmát. De úgysem mindenki ért egyet, de mindenki maga dönt saját egészségérõl.
Az szervezet mûködése nem valami varázslatos intelligencia alapján alakult ki, hanem egyszerûen életképesség szerint. A szervezet nem okos és nem buta, úgy mûködik, ahogy az bevált, mert ami nem vált be, az kihalt. Az evolúció intelligenciája csak illúzió. Mivel a fiatalkori alkoholizmus a legtöbb homo sapienst nem akadályozza meg a szaporodásban, ezért az alkoholfogyasztás megjelenése óta eltelt pár ezer év alatt nem haltak ki az olyan emberek, akiknek másnaposan is jólesik az alkohol. Ennyi.
Az már alkoholmérgezés ha valaki hány a piától? Amúgy én nem a szervezetet nevezném butának, hanem a haverodat.
Az, hogy valaki beb*aszik mint állat, behányik, és félrebeszél, messze áll az alkoholmérgezéstõl.
ez inkább alkoholfüggõség
Kutya harapását a szõrével legjobb gyógyítani.

Hogy lehet olyan oldalakat letiltani ami a gyerekeknek nem való? Pornó, chat. Stb? de úgy hogy minden olyan oldalt ne kelljen megkeresgélni külön-külön és hogy ne tudja letölteni? Hogy lehet megakadályozni?

Legjobb válasz: Vezérlõpult/ Internetbeállítások/Tartalom/ és itt a minõsítõ rendszerbe ha belépsz akkor többféle tiltást is beállíthatsz.

Vezérlõpult/ Internetbeállítások/Tartalom/ és itt a minõsítõ rendszerbe ha belépsz akkor többféle tiltást is beállíthatsz.
Töltsd le ezt: http://www1.k9webprotection.com/ Ingyenes és minden pornó oldalt ismer.
állítsd be a szülõi felügyeletet a gépen (bb*)
A kérdező hozzászólása: azon belül hogy azon az oldalon??? mire lépjek mikor??

Az eb és a webbe hogy lehet olyan kutyát szeretni olyan szőrűt mint stan?

http://www.bellacafe.hu/wp-content/gallery/eb-es-a-web/eb_es.

Legjobb válasz: Szerintem Stan keverék, ezért nem hiszem, hogy nagyon lehetne olyat szerezni...

Szerintem Stan keverék, ezért nem hiszem, hogy nagyon lehetne olyat szerezni...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!