Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet neten (1003 db)

IPad 2-re hogyan lehet netet venni?

Legjobb válasz: Vagy havidíjas internetet rendelsz egy szolgáltatótól, aminél a sebesség- és adatforgalom korlát ronthatja az élményt (viszont a jelvétel miatti hordozhatóság távolsága megnõ); vagy pedig veszel egy wifi routert, és az otthoni netet szórod ingyen (viszont a jelvétel távolsága behatárolt). A mobilnet évente 30-40,000 forintba kerül nagyjából a router vétele egyszeri ~5000 forintos kiadás. Ha csak otthon használod akkor felesleges a mobilnet, ha hordozni akarod magaddal, akkor csak a nyílt wifi adók körzetében van net, vagy mobilnettel bárhol (akkor viszont otthonra sem szükséges a wifi).

Vagy havidíjas internetet rendelsz egy szolgáltatótól, aminél a sebesség- és adatforgalom korlát ronthatja az élményt (viszont a jelvétel miatti hordozhatóság távolsága megnõ); vagy pedig veszel egy wifi routert, és az otthoni netet szórod ingyen (viszont a jelvétel távolsága behatárolt). A mobilnet évente 30-40, 000 forintba kerül nagyjából a router vétele egyszeri ~5000 forintos kiadás. Ha csak otthon használod akkor felesleges a mobilnet, ha hordozni akarod magaddal, akkor csak a nyílt wifi adók körzetében van net, vagy mobilnettel bárhol (akkor viszont otthonra sem szükséges a wifi).
A kérdező hozzászólása: Wifim az van itthon csak most sokat fogok utazgatni és ezért kéne rá valami net. De nem tud 3gt.
attól függ képes e 3g-re ha nem akk veszel egy külsõ 3g-s modemet, majd bele vmeik szolgáltatónál egy sim kártyát (mobilnet, ugyanaz mint telefonon) ha képes, akkor közvetlen az ipadba rakod a sim kártyát.

OTP-s Szép kártyáról hogyan lehet neten foglalót küldeni, vagy esetleg számlát rendezni?

Legjobb válasz: Neten foglalót küldeni, -sehogy! Számlát rendezni is csak az elfogadóhelyeken lehet!

Neten foglalót küldeni, -sehogy! Számlát rendezni is csak az elfogadóhelyeken lehet!
A kérdező hozzászólása: Az egyik szállónál azt olvastam, hogy szép kártyával is lehet foglalót rendezni neten keresztül, csak nem írták le hogy hogyan....

30-as telefonra (Nokia Lumia 610) hogy lehet netet tenni rá, ingyenesen? !

Legjobb válasz: elõfizetel egy mobilnet csomagra.Ingyen nem adnak netet

elõfizetel egy mobilnet csomagra.Ingyen nem adnak netet
vagy külön fizetsz net csomagra, vagy olyan elõfizut választasz ami tartalmazza a netet.
A kérdező hozzászólása: Hogyan kell elõfizetni? Az az hogy adnak 1000ft-ért netet és ha feltöltöm 1000ft-t leveszi?
A kérdező hozzászólása: A +NETSTART-ot küldtem el a 1430-as számra, de ezt írja "A szolgáltatás bekapcsolása nem engedélyezett egy kizáró szolgáltatás miatt. További információért kérjük hívja a 1430-as számot. T-Mobile."


Lg optimus black-en hogyan lehet netet kreálni, mert van, és engedélyezem is, de nincs semmi?

Legjobb válasz: Milyen netet akarsz kreálni? Wifit? Beállítások, Vezetéknélküli beállításokba menj, ott bekapcsolod, és ezután menj a wifi beállításokhoz, ott tudsz csatlakozni egy elérhetõ hálózathoz. Mobilnetet? Ugyanúgy bemész a Vezetéknélküli beállításokhoz, ott a Mobilhálózatokba menj, és legyen pipa az Adatkapcsolat engedélyezve mellett. Fontos, hogy legyen megfelelõ internetelõfizetésed. (És megfelelõ internetbeállítások, amelyek ha a szolgáltatótól vetted akkor megvannak.) Ha van még kérdésed akkor nyugodtan írj privátot, nekem is ilyen telefonom van!

Milyen netet akarsz kreálni? Wifit? Beállítások, Vezetéknélküli beállításokba menj, ott bekapcsolod, és ezután menj a wifi beállításokhoz, ott tudsz csatlakozni egy elérhetõ hálózathoz. Mobilnetet? Ugyanúgy bemész a Vezetéknélküli beállításokhoz, ott a Mobilhálózatokba menj, és legyen pipa az Adatkapcsolat engedélyezve mellett. Fontos, hogy legyen megfelelõ internetelõfizetésed. (És megfelelõ internetbeállítások, amelyek ha a szolgáltatótól vetted akkor megvannak.) Ha van még kérdésed akkor nyugodtan írj privátot, nekem is ilyen telefonom van!

Fifa 08-al hogyan lehet neten játszani? Mondjuk xfire-ön keresztül

Legjobb válasz: Ingyenesen letölthetõ a fifa online 2, azzal mindenféle program nélkül tudsz neten multiban játszani,csapatot építeni stb, csak aza baja h nincs európai szerver, ezért nem könnyû találni olyan embert akinél nem laggol a cucc. Viszont sok extra funkció van. Mindenképpen ajánlom

Ingyenesen letölthetõ a fifa online 2, azzal mindenféle program nélkül tudsz neten multiban játszani, csapatot építeni stb, csak aza baja h nincs európai szerver, ezért nem könnyû találni olyan embert akinél nem laggol a cucc. Viszont sok extra funkció van. Mindenképpen ajánlom
A kérdező hozzászólása: Kösz kösz

PS2-re hogy lehet netet csinálni?

Legjobb válasz: de kell hogy lehessen ugyanis nekem is vannak olyan ps2 játékaim aminek a dobozára az van írva:with net play szerintem amúgy ethernet kábellel összekötöd a routert mag a gépet

de kell hogy lehessen ugyanis nekem is vannak olyan ps2 játékaim aminek a dobozára az van írva:with net play szerintem amúgy ethernet kábellel összekötöd a routert mag a gépet
nem lehet
Veszel egy ethernet kábelt, ami egy kék szinû kábel, nekem legalábbis olyan, (ps3-hoz is ugyanúûgy mûkszik). Bedugod egyik felét a ps2 hátuljába látni fogod , hogy hova való mert eléggé feltûnõ :P a másik végét én a modemembe szoktam dugni azt pedig a routerbe aztpedig a konnektorba :P ÉS kész.

Hogyan lehet netre kapcsolódni Wi-fi-s telóval? Most lesz wi-fis telóm és érdekelne. Még sosem csináltam ilyet, ezért nem kell fújjogni.

Legjobb válasz: kell egy wifi router, a routerbe bedugod a netkábelt, az szétszórja wifin, a routerhez tudsz még csatlakoztatni pc-t kábellel, és párhuzamosan megy a net

kell egy wifi router, a routerbe bedugod a netkábelt, az szétszórja wifin, a routerhez tudsz még csatlakoztatni pc-t kábellel, és párhuzamosan megy a net
A telefonba a kapcsolatoknál kiválasztod a wifit, beírod a a router jelszavát, és kapcsolódsz. Ha van otthon routered, akkor beállítod a wifin a jelszót. A közösségi helyeken, ahol ingyért van wifi, csak csatlakoznod kell.

Hogy lehet netet megosztani wifin?

Milyen cucc kell hozzá? Mennyibe szokott kerülni?

Legjobb válasz: Egy vezeték nélküli router kell hozzá. http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/routerek/ itt pipáld be bal oldalt, hogy "vezeték nélküli: igen" Már 5 ezer forintért is lehet kapni gagyit, de én Linksyst vennék, amit már kb. 8600-ért lehet kapni.

Egy vezeték nélküli router kell hozzá. http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/routerek/ itt pipáld be bal oldalt, hogy "vezeték nélküli: igen" Már 5 ezer forintért is lehet kapni gagyit, de én Linksyst vennék, amit már kb. 8600-ért lehet kapni.
A router mellett viszont nem árt, ha van egy wifi eszköz a gépedben. Ez lehet usb-s, vagy pci kártya. Én a PCI kártyát javaslom, tp-link márkájút kb 3000 ft-ért vehetsz: http://www.aqua.hu/halozati-kartya---pci-312/vezetek-nelkuli..

Parfüöket tudom, hogy lehet neten rendelni, de lehet sminkcuccokat is (szemhéj festék, szájfény stb)?

Legjobb válasz: én úgy tudom ,hogy van ilyen honlap ahol lehet de pl az avon vagy oriflame is ilyenc sak katalógusból

én úgy tudom , hogy van ilyen honlap ahol lehet de pl az avon vagy oriflame is ilyenc sak katalógusból
A kérdező hozzászólása: És nem tudod az oldal címét? Tudom, hogy léteznek ezek a katalógusok, de ennél jobb minõségûre gondoltam.
Ilyen oldal például a http://szepsegtrend.hu/. Remélem ilyenre gondoltál... L20
A kérdező hozzászólása: Igen ilyenre gondoltam. Rendeltél már innen? Milyen minõséûek a termékeik?
Sajnos nem tudom megmondani, hogy milyen minõségûek a termékek, én is még csak ezután fogok tõlük rendelni, de nem hiszem, hogy rosszak lennének, láttam olyan márkákat köztük, amelyeknek nagy neve van a kozmetikaiparban és van néhány, amit próbáltam is már.
A kérdező hozzászólása: Én is nézegettem, pl a Moyrát használom, de a többit nem ismerem nagyon. Majd írd meg, hogy milyenek!
Oké, majd egyszer írok ide még egy választ, ha megrendelem õket. :)

Hogyan lehet net a telómon? INGYEn

Volt olyan hogy üzit kellet küldeni az INGYEn-nethez. Csak akkor is vette le a pénzt. Milyen sms-t küldjek ingyen nethez??????

Legjobb válasz: Sehogy nem lehet ingyen internet a telefonodon.

Sehogy nem lehet ingyen internet a telefonodon.
régen a telenornál volt olyan hogy a KLIKK
A Telenornál most is van olyan hogy Klikk: http://www.telenor.hu/klikk De ez csak 3 hónapig van ingyen, utána 999Ft/hó.
A kérdező hozzászólása: de a klikkesre akkor is kell fizetni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!