Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet naptárral hogy mikor nem (6 db)

Hogyan lehet kiszámolni naptárral hogy mikor "nem kell" védekezni sex közben?

Mikor van az az id?pont (nem dátum hanem honnan lehet tudni) amikor a n? nem olyan fogékony vagy hogyis mondjam, mert láttam már itt a válaszok közt hogy páran így csinálják!

Legjobb válasz: védekezni mindig kell az a legbiztosnságosabb!! de amugy akkor amikor mensid van akkor eléh kicsi rá az esély és a mesni egylött és után egy héttel de amikor peteérésed van akkor a legnagyobb rá az esély

védekezni mindig kell az a legbiztosnságosabb!! de amugy akkor amikor mensid van akkor eléh kicsi rá az esély és a mesni egylött és után egy héttel de amikor peteérésed van akkor a legnagyobb rá az esély
Aamikor peteeresed van, akkor a legnagyobb esely, hogy terhes legyel. Ha pontos a ciklusod, mindig uabban a napban, idopontban jon meg, akkor ez altalaban a ciklus 10/14 napja. De erre nem lehet alapozni, rendegeteg kivetel van, mindig kell vedekezni, az igaz, hogy menstruacio elott es utan kicsi az eselye, de nem 0.
A kérdező hozzászólása: "amikor peteérésed van akkor a legnagyobb rá az esély" Esély arra hogy megtermékenyüljön a nõ vagy arra hogy ne? :)
Védekezni midig kell, a naptár módszer nagyon elavult a fogamzásgátlás terén, ezt inkább csak az szokta figyelgetni, aki gyereket akar, mert pereéréskor nagyobb az esély a teherbeesésre, de ettõl függetlenül, bármikor összejöhet. Aki nem akar idõ elõtt anyuci lenni, az legyen kedves védekezzen rendesen!
Ha nem szeretnél babaát, akkor ne ezzel a módszerrel védekezz, nagyon megbízhatatlan! Akár mensi alatt is teherbeeshetsz! A ciklusod 14-16 napján van a peteérés (általában!), de ha pl. a 12-13. napon szexelsz, akkor is teherbeeshetsz, ugyanis a spermiumok 48 óráig életképesek!
Úgy kell kiszámolni, hogy összeadod mennyit tudsz félrerakni 9 hónap alatt, hozzáadsz 1 milliót és ha meg már nem is kell védekezni. XD Mik vannak? haaj jajj :D
Nem jó védekezés!! inkább a gumi! aki ilyen módón védekezik az is általába különbözö krémeket használ !
Nem jó módszer! Elõfordulhat rendkívüli peteérés is (ha jó volt az együttlét). Nincs igazán olyan nap, amikor egyáltalán nem kell védekezni.
1álltalán nem biztonságos mert 1 erõsebb orgazmus is okozhat ovulációt... szóval ha nem akarsz teherbe esni inkább gumi...

Hogy lehet kiszámolni jónás naptár alapján mikor van peteérésem? 1981.12.20. Szombathely időpontot nem tudom pontosan.

Legjobb válasz: http://www.astro.com/cgi/ade.cgi idõpontnak delet írj, vagy ha kb. tudod, pl. 4 után, akkor a 4 órát. Minél közelebbi az idõpont, annál jobb:)

http://www.astro.com/cgi/ade.cgi idõpontnak delet írj, vagy ha kb. tudod, pl. 4 után, akkor a 4 órát. Minél közelebbi az idõpont, annál jobb:)
és úgy tudod értelmezni, hogy vastag függõleges piros vonal: peteérés, elõtte vékony vízszintes piros vonal: amikor együtt kell lennetek. A fekete és sárga kör a menzeszt és a peteérést jelöli. Ahol nincs ott, hogy fiú vagy lány, ott bármelyik nem sikerülhet:)
bármelyik nemû sikerülhet - bocs:)
Szerintem hagyjad a Jónás naptárt, semmi realitása nincsen. Inkább ide kukkants be: http://babatervezok.otthona.net A fórumot is csak ajánlani tudom.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, úgy látom rossz helyre írtam :(
Hány éves vagy?Ha csak igy voltatok együtt, attól nem leszel terhes!Majd megjön!Mi az, hogy elég rég?Mennyiszer maradt el a menzid?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, de valószínûleg megoldódott minden, mert nagy a valószínûsége, hogy csak nem írtam fel a napokat. Az utóbbi idõben már arra sem emlékszem, mit mikor csináltam. Csak annyira megijedtem, de így már reményem szerint nincs semmi baj. Még egyszer köszönöm, és nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra. :)
Hajajj:D Naptár szerint. :D Tévedett a naptár. :D
a naptar miatt? ergo csak naptar-modszerrel "vedekeztek"? hat akkor nagyonis lehetsz terhes! legalabb alkalmaztatok megszakitast is? ha nem elkezdhetsz aggodni es legkozelebb ne csak igy vedekezzetek mert ez megcsak nem is szamit annak. a betegsegtol meg a stressztol viszont keshet ugyh lehet h ezuttal megusztad
Szia! Ha a gumi nem szakadt el, akkor nem vagy terhes. Ez az idõjárás szeret játszani a szervezettel, nameg stresszes is vagy, mert félsz a nem kívánt terhességtõl. Azt javasolom vegyél egy tesztet, hogy megnyugodj, de hidd el nekem, nincs mitõl tartanod :)
A kérdező hozzászólása: nem gumival is és nem szakadt el...
Gmail (google acc) be vagy jelentkezve telón?
A kérdező hozzászólása: Nem. Be kellene?
Hát nem ártana. Így akkor fogod tudni használni a Marketet (itt tudsz alkalmazásokat letölteni), akkor le fogja majd tölteni az e-maileidet (ehhez kell net) ha gmailbe létrehozol egy címtárad akkor össze tudod szinkronizálni a telefonkönyvvel (sõt ha az egész telefonkönyved ott van akkor egy szitén androidos telefonra váltáskor elég csak leszinkronizálni a telefonkönyvet és máris minden szám ott van) és tudni fogod használni a naptárat. Igazából ide azért kell, mert akkor összeszinkronizálja a google calendarral (esetleges adatvesztés estén leszinkronizálod és újra és ismét a telefonodon lesznek a dolgok). Ha nem lenne mobilnet elõfizetésed akkor elõtte inkább tiltsd le a netet, mert elég nagy az alap adatforgalmi díj így sokat is fizetnél.
A kérdező hozzászólása: De eddig semmi baja nem volt... mûködött simán net nélkül is, ezért nem értem h mi a baja... :S

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!