Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet naptárral hogy (55 db)

Google Naptárat hogyan lehet egy weboldalba beleilleszteni? Sok helyen látom. Meg lehet azt csinálni, hogy csak bizonyos események jelenjenek meg nyilvánosan?

Legjobb válasz: régen csináltam, így valószínûleg pontatlan leszek: - létrehozol egy naptárat névvel (mármint a naptár nevével) - ha jól emlékszem külön funkció van a naptárnál a beillesztés kódjával - azzal berakod a weblapra - a weblapon az jelenik csak meg a naptárban amit te a beállításoknál módosítasz, beírsz, bejelölsz

régen csináltam, így valószínûleg pontatlan leszek: - létrehozol egy naptárat névvel (mármint a naptár nevével) - ha jól emlékszem külön funkció van a naptárnál a beillesztés kódjával - azzal berakod a weblapra - a weblapon az jelenik csak meg a naptárban amit te a beállításoknál módosítasz, beírsz, bejelölsz
kiegészítés: - azért hozol létre külön naptárt, mert azt csak azon az oldalon használod, tehát annyit hozol létre amennyit akarsz, és nincs átfedés köztük tartalomban
A kérdező hozzászólása: nekem van egy saját, és nem szeretnék többet karban tartani. Van arra lehetõség hogy az enyémben egyes események nyilvánosak legyenek mások meg nem?

Google naptáramat szeretném megosztani, hogy más is olvashassa szinkronizáltan a mobil eszközének naptárában. Hogyan lehet ezt megtenni a google-fiók jelszava átadása nélkül?

Jelenlegi tudásom szerint úgy tudja més a google fiókomhoz tartozó naptárat mobilon szinkronizáltan megjeleníteni, hogy felveszi a mobiljába azt a bizonyos google fiókot és bejelöli, hogy szinkronizálja a naptárat. Igenám, de ahhoz tudnia kell a fiókom jelszavát, azt meg nem szeretném. Másik variáció, hogy e-mailt küldök a naptárból annak, akivel szinkronizáltatni szeretném, de ez csak eseményenként külön-külön lehet illetve az email címet is egyesével kell beírni... (ami elég macerás, ha több emberrel akarok szinkronizáltatni) Van erre valakinek jobb ötlet-javaslata?


Hogy lehet az, hogy a doki és a védőnő szerint holnap leszek 29 hetes, a naptár szerint pedig 30? és ez az jelenti, hogy holnap kezdem a 7. hónapot?

Legjobb válasz: Úgy lehet hogy késõbb fogant.De ezzel nincs semmi baj.Nekem is 13 hetesnek kéne lennem, de csak 12 hetes vagyok :)

Úgy lehet hogy késõbb fogant.De ezzel nincs semmi baj.Nekem is 13 hetesnek kéne lennem, de csak 12 hetes vagyok :)

Mit adtok karácsonyra a nagyszülőknek, dédszülőknek? Hogy lehet naptárt készíteni házilag?

Legjobb válasz: Semmit, megbeszéltük, hogy senki nem kap semmit, õk se vegyenek nekünk, csak a gyerkõcnek. Tavaly sógyurmából kaptak kézlenyomatot. Házilag nem tudom, az elég bonyolult, beleírkálni a dátumokat stb. De biztos meg lehet csinálni.

Semmit, megbeszéltük, hogy senki nem kap semmit, õk se vegyenek nekünk, csak a gyerkõcnek. Tavaly sógyurmából kaptak kézlenyomatot. Házilag nem tudom, az elég bonyolult, beleírkálni a dátumokat stb. De biztos meg lehet csinálni.
Fényképalbumot a(z) (déd)unokájukról, illetve teszünk bele a(z) (déd)unokákról közös fotókat. A fotóalbum borítóját pedig kicseréljük egy kézlenyomatos papírra. Szülinapi és karácsonyi videofelvételt.

Androidon hogyan lehet beállítani hogy a facebook eseményeket szinkronizálja a naptárba?

Legjobb válasz: az account-nál asszem. de a Sync.Me alkalmazás is jó erre a célra

az account-nál asszem. de a Sync.Me alkalmazás is jó erre a célra
nekem alapból be volt.

A Jónás naptárral hogy lehet megtudni a baba nemét?

Legjobb válasz: Az interneten ki kell tölteni az adataidat, a születésed pontos dátumát, hány órakor születtél. A program megmutatja, hogy az adott hónapban melyik napon milyen nemû baba fogantatik. Írd be a keresõbe, ott majd kidobja neked a honlapot. Én is kipróbáltam a Jónás-módszert, de nekem nem jött be...

Az interneten ki kell tölteni az adataidat, a születésed pontos dátumát, hány órakor születtél. A program megmutatja, hogy az adott hónapban melyik napon milyen nemû baba fogantatik. Írd be a keresõbe, ott majd kidobja neked a honlapot. Én is kipróbáltam a Jónás-módszert, de nekem nem jött be...
Csak a második válaszoló-ra szeretnék reagálni: örülök, hogy valakinek nem jött be. Én még nem tudom a baba nemét, de a fogantatást próbáltuk úgy idõzíteni hogy kislány legyen, és a Jónás naptár szerint meg fiú lesz. Majd kiderül!! :)
Nekem tökéletesen napra pontosan bejött.
Mi is úgy idõzítettük a dolgot, hogy kiszámoltam a kislányos Jónás-napokat. Minden a terveim szerint alakult, csakhogy a 29. héten az ultrahangon kisfiút fényképeztünk. Imádom õt!!!!!!
A kérdező hozzászólása: lehet hogy nagyon béna vagyok, de kitöltöttem az adataimat meg is van a grafikon, de nem jövök rá, hol lehet látni a baba nemét.
Elküldöd azt a linket, ahol ez van? :)
A kérdező hozzászólása: www.astro.com

Hogyan lehet naptárat tenni egy képre?

Segítség! Szeretnék egy képre tenni ehhez hasonló naptárt, hogyan csináljam? :) link:

Legjobb válasz: Kééérem, valaki segítsen, nagyon fontos lenne! :(

A kérdező hozzászólása: Kééérem, valaki segítsen, nagyon fontos lenne! :(
Szinte mindegyik képszerkesztõvel irhatsz a képre, a betütipust, szint, betüméretét is megvalaszthatod. Egy meglévõ naptár képet is beilleszthetsz a képre, csak elötte konvertáld átlátszó png vagy gif formátumra. Konvetálásra ajánlom az Irfanview programot, a kép beillesztésre a PhotoScape-t.

Google naptárban hogyan lehet eseményt másolni, és beilleszteni másik napra?

Köszi a segítséget!

Legjobb válasz: átmész heti vagy havi nézetbe megfogod az eseményed címsorát, ahova annak kezdeti óráját írja, és átvonszolod a kívánt helyre.

átmész heti vagy havi nézetbe megfogod az eseményed címsorát, ahova annak kezdeti óráját írja, és átvonszolod a kívánt helyre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!