Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet nőt orálisan (2 db)

Hogyan lehet orálisan kielégíteni egy nőt? Ki hogyan szereti?

Legjobb válasz: és mennyi ideig tart kb?

A kérdező hozzászólása: és mennyi ideig tart kb?
Örök a nóta, mindenki másként csinálja és ennek értelmében mindenki máshogy szereti.
nyalogatod a csiklóját ez eggyértelmû, de csak gyengéden. ha mindent jól csinálsz rövid idõ alatt jelentkezik a hatás. nos az idõ van akinél 1perc van akinél 5
A kérdező hozzászólása: 1-5 perc ilyen rövid idõ?
Nem, néha 10 perc is, a lánytól függ. Legyél mohó, érezze, hogy nagyon akarod h neki jó legyen. Jó gyakorlást! :) W.
Amit kérdezel egyszerûnek LÁTSZIK de valójában mûvészet, akkor vagy szerencsés, ha a szeretõd elmondja és megmutatja pontosan, hogy hol és hogyan csináld. Sajnos az ilyen okos és felszabadult lány RITKA KINCS. Ha 1 centivel máshol csinálod, semmi hatása nincs, hiába erölködsz. Ugyanez, ha abbahagyod egy pillanatra, akkor annyi, kezdheted elõrõl.

Hogyan lehet egy nőt orálisan jól kielégíteni?

Els?sorban n?k/férfiak tapasztalatát várom, hogy szerintük mi a menete az orgazmushoz vezet? útnak.

Legjobb válasz: hát konkrétan mi az,hogy jól...ezt igy nehéz leirni. legyen benned az,hogy tényleg örömet akarsz szerezni a párodnak,legyél szenvedélyes,mert ha csak ugy"nyálazgatod",vagy hogymondjam,hát az nem túl izgató. csókolgasd,puszilgasd,én szeretem,ha a párom az ujját is használja. sok siket:)

hát konkrétan mi az, hogy jól...ezt igy nehéz leirni. legyen benned az, hogy tényleg örömet akarsz szerezni a párodnak, legyél szenvedélyes, mert ha csak ugy"nyálazgatod", vagy hogymondjam, hát az nem túl izgató. csókolgasd, puszilgasd, én szeretem, ha a párom az ujját is használja. sok siket:)
ja, és ezt kihagytam:szóval izgathatod a csiklóját, de a hüvelyét is, azt ugyis észreveszed majd melyik tetszik jobban neki
A lényeg az szerintem, h egy mozdulatot ne csinálj tovább, ha a lány nem sóhajt. A sóhaj annak a jele, ha az jó, amit éppen csinálsz, akkor, amit pont csinálsz, ne hagyd abba semmiképp. Szerintem ez, ha elkapod azt a pontot, amit ha izgatsz, sikerül.. akkor hajrá :)
Minden lánynak megvan, hogy mire izgul fel. És ez nem feltétlenül ugyanaz. Oké, a csikló, hüvely, mell, belsõ comb, stb. (szal az erogén zónák) adottak. Az én párom nagyon szereti a finom harapásokat. Szereti, ha csókolom õt ott lent. Hm.. Meg azt is érdemes kipróbálnod, hogy bedugod a nyelved a hüvelyébe. Szopogasd a csiklóját meg ilyesmi. A lényeg, hogy figyelj rá, mit szeretne és milyen tempóban. Légy mindig gyengéd és óvatos! Ja és még valami: az izgatást SOHA ne kezdd a csiklóval. Remélem segítettem valamicskét. Hajrá!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!