Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet nőt a (151 db)

Hogyan lehet bekapcsolni a GPS-t Samsung Note II klónon?

Legjobb válasz: Ha androidos akkor ugyan ott ahol bármelyik androidos telefonnál.

Ha androidos akkor ugyan ott ahol bármelyik androidos telefonnál.
A kérdező hozzászólása: Életem elsõ okostelefonja, fogalmam sincs, hogyan mûködik és nincsen használati útmutatóm sem. Ezt írja ki: GPS kikapcsolva. Megjeleníti a helyi beállításokat? Ha leokézom, akkor bejön a Hely és biztonság beállításai, ezen belül: - vezeték nélküli hálózat (kipipálva) - képernyõzár beállítása - set up sim1 card lock - set up sim2 card lock - Látható jelszavak (kipipálva) - Eszközkezelõk kiválasztása - Biztonságos hitelesítõ (szürke) - Telepítés az SD kártyáról (ezt megcsináltam) - Jelszó beállítása - Tároló ürítése (szürke)
Beállítások>helyhozzáférés> na ott. De vigyázz, itt lehet engedélyezni a mobilhálózat alapján történõ helymeghatározást is és rásegít a GPS vevõre, ez pedig adatforgalommal jár. Ha nem engedélyezed, akkor is fog menni, csak lassabban talál holdakat. Itt csak a GPS vevvõ, mint hardver kapcsolható be, na most lehet majd futtatni a navigációs szoftvert. Van olyanod telepítve? Sygic, Igo8, Primo vagy más? Android 4.2.2....
A kérdező hozzászólása: A Beállításokon belül a helymeghatározás menüben csak azok a menük vannak, amiket az elõbb felsoroltam, semmi más. Ezt telepítettem: [link] ha rámegyek a navigáció gombra, azt írja ki, hogy a GPS kikapcsolva és megjeleníti a helymeghatározást, de ott semmi hasonlót nem tudok beállítani.
Telepíthetsz rá akármit, ha a GPS vevõt nem tudod bekapcsolni, nem fog csinálni semmit. Van benne egyáltalán GPS vevõ???
A kérdező hozzászólása: Fogalmam sincs... A Samsung Note II klónon (N7100) nincsen eredetileg rajta? Ha nincs, rá lehet tenni valahogyan?
Ha egy autóban nincs klíma, hiába keresed a bekapcsológombot... És nem lehet a play áruházból rátölteni.. Van-e benne GPS vevõ? Hát én azt honnan tudjam mi van a kezedben?
Onnantól kezdve, hogy klón, örülj, hogy bekapcsol még...

Hogyan lehet bejutni a Nóta tv-be közönségként?

Tudom hogy állandó közönség van, akik ezért pénzt is kapnak hogy tapsolnak, mulatnak , jól érzik magukat.

Legjobb válasz: ki az aki oda akar menni?

ki az aki oda akar menni?
Akkor megyek veled én is :)
A kérdező hozzászólása: Hát jöhetsz . :) Csak tudnám meg mit kell tennem azért hogy bekerüljek .:)
A kérdező hozzászólása: Én! :)
Ez engem is érdekelne.
Vidd el, nekem mikor volt 2 itthon, sose tapasztaltam ezt.
Miért nõne rajta púp a hidegtõl?
Ha tudod a Hungarovet rendelõbe vidd, vagy valamelyik egzotikus specialistához. A többi dokinak se eszköze, se gyakorlata nincs a deguk vizsgálatához. A daganatra nem hajlamosak, remélhetõen csak egy tájog, amit egy ferõzés okoz. De azt is tisztítani kell, és gyógyszerezni. Szóval nem mindegy, hogy hova viszed.

Ilyen sok a prostitucióra hajlamos nő? Hogyan lehet azt a sok nőt rávenni hogy pornózzanak?

Legjobb válasz: hozzáteszem, hogy jó hogy vannak! egy átlag nõ csak szenvedést okoz a férfiaknak míg egy prosti csak örömöt ad :)

hozzáteszem, hogy jó hogy vannak! egy átlag nõ csak szenvedést okoz a férfiaknak míg egy prosti csak örömöt ad :)
Pénzzel és üres ígéretekkel, és megnyerõ "szép vagy" tõmondatokkal.
Pénz, pénz és még több pénz. :) Természetesen hajlam is kell hozzá, mármint a magamutogatáshoz és az ilyen fajta szexhez is, de szerintem elsõdlegesen a pénz motiválja õket.
Drog!!!!!!
Flash-be kell rakni.
inkább onnan közelítsd meg a dolgot, hogy ilyen sok a buta semmihez sem értõ lusta nõ? mert nyilván enni kell, ha nincs mit akkor könnyen szétteszi a lábait, végül is nagy ész nem kell hozzá...
Tanúlj Pierre Woodman-tõl állítólag , tényleg sok olyan lány van akit kávézókból utcáról szednek össze.
Pénz, környezet és beállítottság. Valamint a nagyvilági élet. Ezek a legvonzóbbak benne. egy szakmabéli

A Prince of Persia ww játékban hogyan lehet megölni a nöt?

Legjobb válasz: melyiket ?? Kaileena-t ?

melyiket ?? Kaileena-t ?
A kérdező hozzászólása: igen
LEgelején vagy a végén ?? végén :: védekezz és utána üsd védekezz és üsd elején meg praktikus : idõt lassitani
és ha lelassitja az idõt akk te is lassisd le és akkor õ fog lelassulni
Én töredelmesen bevallom, hogy csak csalással tudtam megcsinálni azt a részt...... (Normál fokozaton)
lol komolyan mondod :D sztem könnyû megölni ..többször is kivittem.. 14/L

20-30-as fiúk! Amikor egy kapcsolatban nincs már annyi romantika, tűz, mert ti egy kicsit elkényelmesedtek, hisz a tietek a nő, hogy lehet feléleszteni a régi dolgokat? Ha szeretitek még a nőt, de már természetes, hogy a "tulajdonotok"?

Melyik módszer a jobb? 1. Ugyanúgy kimutatni, hogy mennyire szeretjük 2. Kicsit visszavenni, úgy tenni, mintha már nem lenne olyan fontos (mivel ő is pont ezt csinálja) Melyikkel lehet titeket "feléleszteni"? Ugyanis hiányoznak a szép sms-ek, a gyengéd szavak, az apró figyelmességek, akkor is, ha eltelt több, mint egy év. Sok pasi itt rontja el, és akkor kapkod, mikor már elveszítette a nőt.

Legjobb válasz: 1,nincs mit hozzáfûzni.

1, nincs mit hozzáfûzni.
A kulsod valtozott az utobbi idoben negativ iranyba? ( pl meghiztal, elhagytad magad)
Egyreszt a ferfiak hajlamosabbak elrejteni az erzeseiket, masreszt ha tettekkel mutatja, hogy meg szeret, akkor talan nincs is semmi gond. En annyit teszek, hogy ha valami gondom van, valami bant, azt belemondom a kepebe, altalaban intelligens modon. Ezt az elejen utalta, aztan idovel elkezdett miatta tisztelni. Pont ezert sincsenek falak, vagy rejtett tuskek. Pedig o egy kemeny ficko aki nem mondja gyakran h szeretlek, mondjuk en sem szoktam. Mindent megkap ami egy ferfinek fontos, megis ha ugy adodik pl megfoz, serenykedik. Elvarasaim vannak vele szemben, es oszinten megbeszeljuk ezeket. ( amugy nyilvan neki is vannak). A romantikara raterve: csinalj te egy romantikus vacsorat gyertyafennyel, vagy hivd meg valahova egy kellemes helyre. A ferfiak nem mindig tudnak romantikusan gondolkodni, segiteni Kell nekik ha ilyen vagyaid vannak. Viragot en sem gyakran kapok, viszont sokszor gyertyafennyel es egy pohar borral, kellemes zenevel var. Tudod van olyan amikor ha elvarasunk van a masikkal szemben, nekunk kell megtenni helyette. Amennyiben neki jo erzes lesz, lehetseges, hogy legkozelebb o fog meglepni! Bocsi h megkerdem de a szex az jo koztetek??
A kérdező hozzászólása: Szia! (utolsó hozzászólónak) Leírnád, hogyan viselkedsz vele, milyen a hozzáállásod az egészhez? Az én szerelmem érzelmeivel sincs probléma, hiszen tettekkel bizonyítja, hogy nagyon szeret és ragaszkodik, csak hiányoznak a gyengéd szavak, mint minden nõnek. Egyszóval túl nyers a stílusa.
Nalunk 3 ev egyutteles utan sem csokkent az erdeklodes egymas irant, talan mert az elejen sem szorakoztunk egymassal. Amennyiben jatszottad a hercegnot, es nehezen tudott csak meghoditani, szerintem ez a masodik felvonas, most visszaadja, de talan ez nem is tudatos dolog. En nem szeretem a masokkal valo jatszadozast, sokkal inkabb oszinte, szokimondo vagyok, es lam meg most is imad, es talan egyre jobban es jobban..
Eltûnt a romantika a nõvel? Megoldás: Keresni kell egy másikat, akivel már lesz romantika. Aztán idõvel az is eltûnik. Akkor megint lehet újat keresni. A nõk agyát fölösleges romantikával gyógyítani, úgyis belülrõl mindegyik szépen-lassan rohad.
Igen , most általánosítani fogok pedig nem szoktam, de a legtöbb helyen ez a gond, hogy ellaposodik a kapcsolat..és ha nincs új ha nincs változás akkor az akasztófára kerül.
Fogadd el, hogy ez van. Te akartál kapcsolatot, az ilyen. Szép lassan lefelé tart. 20 év múlva már ütni is fog. :-)
A kérdező hozzászólása: Ne haragudj, nem akartam általánosítani. Csak a gondolkodásmódotokra vagyok kíváncsi. 1.válaszolónak: eddig is kimutattam, hogy õ nekem a legfontosabb a világon. Úgy érzem, pont ezért vette fel a kényelmes álláspontot. "Odavan értem, az enyém, mit törjem már magam?" Pedig nem kis "munkájába" került, hogy meghódítson...
ez de nagy baromsáág.. attol, h a barátod ilyen, attol ezt még nem kell kivetítened az összes vele egykoru fiura!
Bocsi de meg eszembejutott valami. :-) mennyi idot toltesz a baratoddal? Egyutt is eltek? Nalam az szokott bevalni ha neha lankad az erdeklodes, hogy lelepek a baratnoimmel bulizni este, vagy vacsorazni egy etterembe. Valamint egesz nap nem irok nem hivom es akkor mar zavarja h mindrn ok velem?

Hogyan lehet visszaszerezni a lányt/nőt, akivel meggondolatlanságból mi szakítottunk?

Legjobb válasz: Elõször azon gondolkozz el, hogy az újrakezdés nem lenne-e szintén meggondolatlanság. Ha ennyire labilis voltál szakítás terén, akkor az újrakezdésnél sem biztos, hogy stabil alapokon állsz! Nagyon gondold meg mit teszel, mert óriási kárt okozhatsz ismételten. Amúgy elegendõ egyetlen dolgot figyelembe venni. Szereted õt? Akkor nincs szükség tanácsra, mert tudod mit kell tenned. Ha nem tudod ezer százalékra, hogy õ kell neked, akkor felejtsd el a dolgot, mert az lesz a vége, hogy megint dobod... Van kis rálátásom a dologra, ezt a kommentet vedd úgy, mint jótanácsot egy lánytól, aki bele tudja magát helyezni az esetedbe. Hogy a lánynál mennyi esélyed van? Jóég tudja. Csak annyit mondok, hogyha szerelmes, az sem garancia arra, hogy újrakezdené egy olyan emberrel, akinek egyszer már nem kellett...

Elõször azon gondolkozz el, hogy az újrakezdés nem lenne-e szintén meggondolatlanság. Ha ennyire labilis voltál szakítás terén, akkor az újrakezdésnél sem biztos, hogy stabil alapokon állsz! Nagyon gondold meg mit teszel, mert óriási kárt okozhatsz ismételten. Amúgy elegendõ egyetlen dolgot figyelembe venni. Szereted õt? Akkor nincs szükség tanácsra, mert tudod mit kell tenned. Ha nem tudod ezer százalékra, hogy õ kell neked, akkor felejtsd el a dolgot, mert az lesz a vége, hogy megint dobod... Van kis rálátásom a dologra, ezt a kommentet vedd úgy, mint jótanácsot egy lánytól, aki bele tudja magát helyezni az esetedbe. Hogy a lánynál mennyi esélyed van? Jóég tudja. Csak annyit mondok, hogyha szerelmes, az sem garancia arra, hogy újrakezdené egy olyan emberrel, akinek egyszer már nem kellett...
Gondolkodsz, beszélsz, cselekszel... Részletek?? Mik vagyunk mi b..meg?
Élsz még, vagy a csaj kinyírt?
Történt valami?
Szerintem hagyd a csajt, mert vagy tudod, hogy mit akarsz vagy nem. És egy igazi nõnek nincs szüksége olyan pasira aki abszolút nem határozott. És egy ilyen döntést csak egy határozatlan pasi hozhat. Szóval, ha szereted akkor hagyd a francba ne bántsd feleslegesen. De, ha mégis akarod, akkor meg mond meg neki, hogy tévedtél szánod bánod és, ha összejön becsüld meg nagyon és gondold át kétszer a dolgokat mielõtt cselekedsz!!!!!!
Be van szarva, mert a csaj is gyakorikérdések olvasó XD
sok sikert:/ sajnos egy cipõbe evezek veled félig meddig van egy nõ akit szeretek de õ nem szeret engem:S és tudom hogy csak azért van velem mer egyszerûen szeret velem lenni sokat nevetünk, jól mulatunk de ez nekem kevés és nem szeretném kitenni magam még több csalódásnak:(:(:( de félek hogy abba a helyzetbe kerülök mint amibe most te vagy
Azért írd majd meg mi lett. Már csak a statisztika miatt... :)
gyerekek, felmelegítve csak a töltöttkáposzta jó
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az utolsó válaszokat, ilyesmire számítottam. Megkönnyítettétek a gondolkodásomat.:) Csak nem tudtam milyen úton elindulni, nem mertem semmit csinálni, nehogy elrontsam mégjobban.
Ti meg ne válaszoljatok csak úgy hülyeségbõl. Próbálj vele beszélni, értesd meg vele, hogy csak felindultságból tetted, nem gondoltad komolyan, stb. Légy vele kedves, udvarias, beszéljétek át a dolgokat, ha van olyan problémátok, amirõl nem beszéltetek / semmi köze nem volt a szakításhoz, azt is beszéljétek meg induljatok tiszta lappal, stb. Vagy a nyakadba ugrik, vagy nem, de akkor egyszer úgy is szakítás lett volna a vége. Bár tényleg fontos, hogy mi volt a kiváltó ok, és hogy mennyire volt súlyos, de ezt talán te is fel tudod mérni, viszont egy próbát mindenképp megér, ha még szereted. Ha elmész hozzá, vigyél neki virágot, csokit, vagy valamit ami kettõtökre emlékezteti. Sok szerencsét!
Te sem vagy egy értelmes ember, kérdezõ... Csak az üldözési mánia lehet a mentséged... De akkor nem tudunk és nem is fogunk segíteni. Hülyeséget meg ne kérdezz, mert minden ember más.
nyilávn helyre kell hozni amit elrontottál. ki kell javítani, rá kell venni hogy megbocsásson, érted...de ezt csak akkor tudnánk kifejteni ha tudnánk a történetet.
A kérdező hozzászólása: Szándékosan nem mondtam részleteket. Nem is fogok. Úgyértem a kérdést, hogy hogy kell ilyenkor egy lánnyal viselkedni? Mennyire szabad rámenõsnek lenni, mennyire nem? Egyáltalán átlagban mennyi esély van?
Vagy kinyírta a csaj, vagy nincs bátorsága megtenni. Vagy készül az újévre új csajokkal :D :D 82-es te meg ne reménykedj :) Itt már választ nem fogsz kapni...

Mit jelent az, ha vki azt mondja, hogy:árpa nőtt a szememre? És mit lehet vele kezdeni?

Legjobb válasz: Az árpa egy kisebb pukli szokott lenni a szemnél.Ez nagyon zavaró szokott lenni,mert olyan mindha lenne valami a szemedbe,de nem tudod kiszedni.Szemészetre el kell menni és ott kapsz rá gyógyszert.

Az árpa egy kisebb pukli szokott lenni a szemnél.Ez nagyon zavaró szokott lenni, mert olyan mindha lenne valami a szemedbe, de nem tudod kiszedni.Szemészetre el kell menni és ott kapsz rá gyógyszert.
Az árpa egy kisebb cucc. :D és kenegetni kell, akkor elmúlik hamar, ha nem kenegeted elfajul és áveszi fölötted az uralmat.az ciki. >Bloodthirsty Baby<

Hogyan lehet nőt rendelni Thaiföldről vagy a Fülöp-szigetekről?

Léteznek olyan legális szolgáltatók akiknél csajt lehet "venni" ellenértékért cserébe egy életre ezekből az országokból, így mindenki jól jár, van valakinek erről konkrétabb információja illetve hogy zajlik egy ilyen procedúra??

Legjobb válasz: Add meg a paramétereket,magasság,súly,mekkora ( milyen pici ) legyen a melle,vannak extrák,mint pl. a szívószájszerv. Ja és pontosan felcímzett válaszborítékot mellékelj( ne felejtsd el az irányítószámot )!

Add meg a paramétereket, magasság, súly, mekkora ( milyen pici ) legyen a melle, vannak extrák, mint pl. a szívószájszerv. Ja és pontosan felcímzett válaszborítékot mellékelj( ne felejtsd el az irányítószámot )!
A kérdező hozzászólása: sok gazdag európai innen hoz feleséget és nekem azok a csajok abszolút bejönnek.
# 8 Ezt a baromságot meg honnan a túróból szedted?! NINCS Thaiföldön rabszolgaság! Úr isten...
A kérdező hozzászólása: Akkor maradok a klasszikus krváknál xD
Tisztázzuk: Thaiföld törvényei szerint legális, gyakran adnak el gyerekeket rabszolgának, hogy hûtõszekrényt, vagy egyéb háztartási eszközt vegyenek az árán. Teljesen legális, hogy rabszolgákat tarts, akár szexuális szolgáltatásokra is, (csak abban az esetben, ha már megjött a mensese)és ezt THAIFÖLDÖN senki nem kérheti rajtad számon. Magyarországon viszont tilos az emberkereskedelem, és a rabszolgatartás. Az alkotmány szerint minden embernek biztosítani kell a mozgásszabadsághoz való jogot. Tehát: A dolog Thaiföldön legális, a thai légitársaságnál legális, amikor felszállsz vele a gépre. De amint itthon leszáll, a nemzetközi egyezmények szerint mindenkire azon ország törvényei érvényesek, ahol éppen tartózkodik. Ha tehát a thai lány, azt mondja nem leszek feleséged, vagy elválok, elmegyek, lefekszem mással, elköltözök. Szíve joga, senki nem akadályozatlanja meg benne. Thaiföldön meg már hiába panaszkodsz. Az õ törvényeik szerit úgy tartod fogva ahogy akarod, és ha megtalálod, meg is büntethet, de csak Thaiföld területén. Magyarországon a thai hatóságok semmit nem érnek. Valószínûleg azt mondanák "miért nem vigyáztál rá jobban?" Na ezért van az, hogy csak a gazdagok engedhetik meg maguknak. Van az a pénz, ami a törvény felett áll. De ahhoz legalább annyi kéne, mint amennyit Gyurcsány ellopott.
Meg amúgyis Magyarországon a távollévõ szerzõdõ felek között létrejött ügyletekre 8 napos elállási jog van :) )))
A kérdező hozzászólása: Majd a szerzõdéseben rögzítek fotógaranciát :D
Ebay-en keresztül..
ha te is gazdag európai lennél akkor megvolnának ehhez a kapcsolataid, s nem itt kérdeznéd, ergo nem vagy gazdag európai s így nem tudsz magadnak nõt venni, tehát a kérdésed meddõ marad
A mi országunk nem egy gazdag európai ország. :D Tegyük fel, h megrendeled, még el is jön, de nem olyan, mint a képeken...akkor mit csinálsz, visszaküldöd? :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!