Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet növelni Ha (29 db)

Porcot (boka, térd) hogy lehet növelni, ha már kopott valamennyit? Ha lehet egyáltalán

Legjobb válasz: Ha eleget locsolgatod tápos vízzel, akkor visszanõ.

Ha eleget locsolgatod tápos vízzel, akkor visszanõ.
Hjaj! Bocs az elõzõ beszólásomért, de te nem jártál biosz órára?? De most komolyan! :( A porc nem nõ vissza. Ha el van kopva akkor az úgy marad vagy kopik tovább. Vannak gyógyszertárban kapható speciális vitaminok, étrendkiegészítõk amik lassítják a folyamatot, táplálják a porcot, de nem növesztik vissza. Ha így lenne akkor nem küzdene ennyi ember a porckopással.
A kérdező hozzászólása: Épp ezért kérdeztem, te zseni. Nem vagyok biztos benne, hogy ne lehetne növelni a mennyiségét, nem vagyok orvos, mint te.
Én sem vagyok orvos, csak gyógytornász hallgató.

Ha a Tudaterőm csökken (Mentális Aurám), hogyan lehet növelni?

(Humor, és beszólások kerüljenek)

Legjobb válasz: Úgy hogy szeretetre és pozitív energiákra koncentrálsz. A szeretet a legnagyobb energia ami létezik.

Úgy hogy szeretetre és pozitív energiákra koncentrálsz. A szeretet a legnagyobb energia ami létezik.
A mentális test akkor gyengül meg, ha szellemileg kimeríted magad, vagy ha az érzelmeid túlzottan eluralkodnak rajtad. Mindenek elõtt pihend ki magad testileg és szellemileg is.

Hogy lehet növelni a gazdagságot, ha?

Ha feltételezzük, hogy a pénz mennyisége állandó, akkor tök mindegy, hogy nyílnak-e az országban új vállalkozások, munkahelyek, mert ők a pénzt az ügyfelektől fogják kapni. Tehát a lakosságnak kevesebb pénze lesz. A kamatot, pénznyomást az infláció ellensúlyozza. A hitel az "új pénz" sem a semmiből van, hanem a betétesek pénzéből. Arra akarok kilyukadni, hogy hol van az a pont, ahol jól menő, helyes gazdaságpolitika során az ország vagyonát növelni lehet? Nyilván a külföldiek pénze ha bejön, az sok mindenre elég lehet, de akkor meg ők lesznek szegényebbek. A világ országai nem lehetnek egymástól függetlenül vagyonosabbak? Csak egymás kárára? Hol születik az az új pénz, amit nem nyel el az infláció?

Legjobb válasz: #7 - Ha nem szóltál volna, okosabb maradtál volna! :D A kereskedelmi bankok nem csak a betétesek pénzét helyezhetik ki hitelbe, hanem a jegybanktól kapott saját hitelüket is. A tartalékrátás rendszerrõl hallottál már? Éppen ebbõl ered az is, hogy a pénz mennyisége nem állandó. Mivel a kereskedelmi bankok kihelyezhetnek olyan pénzt, ami még nem is létezik. Azt a pénzt kamatostul utána a hitelfelvevõnek kell megtermelnie. Ezért van infláció! Mert a hiányt valahol be kell hozni. A korábban felvett hitelt késõbbi pénzbõl fedezik, így a kamatfizetésbõl az infláció lényegében "meg van nyerve" az üzleten. Az értékteremtés pedig azért fontos, mert nem mindenkinek ugyanaz képviseli az értéket! Neked nem ér annyit 1 havi munkaidõd, mint egy LCD TV, tehát elcseréled. Dolgozol egy hónapot és megveszed a vágyott TV-d. Mások is így vannak ezzel. A létrejött értékek gazdát cserélnek. Ezért van még munkája mindenkinek (már akinek van) - mert ez a körforgás nem áll meg soha. Ezért épül a jelenlegi gazdaságunk a fogyasztásra (és nem a fenntarthatóságra)!! Erre az okos közgazdász bácsik is rájöttek...

#7 - Ha nem szóltál volna, okosabb maradtál volna! :D A kereskedelmi bankok nem csak a betétesek pénzét helyezhetik ki hitelbe, hanem a jegybanktól kapott saját hitelüket is. A tartalékrátás rendszerrõl hallottál már? Éppen ebbõl ered az is, hogy a pénz mennyisége nem állandó. Mivel a kereskedelmi bankok kihelyezhetnek olyan pénzt, ami még nem is létezik. Azt a pénzt kamatostul utána a hitelfelvevõnek kell megtermelnie. Ezért van infláció! Mert a hiányt valahol be kell hozni. A korábban felvett hitelt késõbbi pénzbõl fedezik, így a kamatfizetésbõl az infláció lényegében "meg van nyerve" az üzleten. Az értékteremtés pedig azért fontos, mert nem mindenkinek ugyanaz képviseli az értéket! Neked nem ér annyit 1 havi munkaidõd, mint egy LCD TV, tehát elcseréled. Dolgozol egy hónapot és megveszed a vágyott TV-d. Mások is így vannak ezzel. A létrejött értékek gazdát cserélnek. Ezért van még munkája mindenkinek (már akinek van) - mert ez a körforgás nem áll meg soha. Ezért épül a jelenlegi gazdaságunk a fogyasztásra (és nem a fenntarthatóságra)!! Erre az okos közgazdász bácsik is rájöttek...
Hát ez jó kérdés!
6/6. A hitel igenis a betétesek pénzébõl van. Ha egy bank több hitelt folyósít, mint a nála elhelyezett betétek összessége, akkor csõdbe megy.
A pénz mennyisége nem állandó, és nem is a pénz adja meg a gazdagságot. A pénz "csak" értékmérõ (a többi funkciója mellet). Az érték a társadalom által megtermelt áruk és szolgáltatások. Marx meghatározásával a tárgyiasult munka.
A kérdező hozzászólása: Szóval ha nyílik egy új étterem például, ahol baromi jól fõz a szakács, kedvesek a pincérek és szép a kilátás a teraszáról, akkor ez azt jelenti, hogy érték született? És ez miben járul hozzá ahhoz, hogy az átlagembernek több elkölthetõ jövedelme legyen? Vagy nem kell több, mert ami van most már hasznosabban költheti el az új étteremben? Vagy itt 3 olyan embert alkalmaznak, aki eddig munkanélküli volt, és így nekik lesz pénzük? Igaz, hogy az én meg a többi vevõ pénzébõl, de igazságosabb így a helyzet? Ezt jelenti az új érték?
Ha új munkahelyek/vállalkozások nyílnak amik valami értéket termelnek (akár egy új étterem mint amit te hoztál példának) pont az jelenti az értéket ami jelentést ad a pénznek. Modernizálj, termelj többet, jobbat, gyorsabban, és a valutád magától fel fog értékelõdni. Vagy ápolj olyan nemzetközi kapcsolatokat amik neked kedveznek. (Az ügyes diplomácia is érték, és mint minden érték pénzre lefordítható.)
Nem olvastam végig a válaszokat, de több hibás állítás is van a kérdésedben. A pénz mennyisége nem állandó, a hitel sem a betétesek pénzébõl van. Az összes betét messze nem lenne elég a teljes hitelállomány kifizetésére.


Ha létezik az agykontroll, vagy a vonzás törvénye (tök mindegy), akkor hogy lehet hogy puszta koncentrálással nem lehet izmot növelni, csak edzéssel?

Ne hárítsatok, felesleges.

Legjobb válasz: Valamilyen szinten lehet.De sajnos sokan félre értik a vonzás törvényét meg a Titkot. Nem az a lényege,hogy csak vizualizálok és ott terem,hanem meg van a célod leírod,vizualizálod és CSELEKSZEL,de ez igazából jön magától,mit tudom én kényszert érzel,hogy lemenj edzeni,a film is mondja,hogy kéred,fogadod,és amikor ihletet kapsz akkor nem kérdeõjelezed meg hanem cselekszel.Sokan ezt felejtik el,hogy CSELEKEDNI kell,van szitu amikor nem,de az ember ha igazán érti és a vonzás törvénye szerint él akkor érzi mikor kell cselekedni. Hidd el mûködik én használom nap mint nap már,és egyre jobban mûködik.Csak amikor intuíciód van,és érzed belülrõl,hogy valamit meg kell tenned akkor azonnal tedd meg és ne kérdõjelezd meg.

Valamilyen szinten lehet.De sajnos sokan félre értik a vonzás törvényét meg a Titkot. Nem az a lényege, hogy csak vizualizálok és ott terem, hanem meg van a célod leírod, vizualizálod és CSELEKSZEL, de ez igazából jön magától, mit tudom én kényszert érzel, hogy lemenj edzeni, a film is mondja, hogy kéred, fogadod, és amikor ihletet kapsz akkor nem kérdeõjelezed meg hanem cselekszel.Sokan ezt felejtik el, hogy CSELEKEDNI kell, van szitu amikor nem, de az ember ha igazán érti és a vonzás törvénye szerint él akkor érzi mikor kell cselekedni. Hidd el mûködik én használom nap mint nap már, és egyre jobban mûködik.Csak amikor intuíciód van, és érzed belülrõl, hogy valamit meg kell tenned akkor azonnal tedd meg és ne kérdõjelezd meg.
Több tényezõ felett van hatalmas, mint te azt hinnéd. De ha te hülyeségnek tartod, az a magánügyed. Senkit se fogsz errõl meggyõzni, hidd el. De én se akarlak meggyõzni. Én kipróbáltam a Vonzás törvényét (az egy dolog, hogy nem hiszem el a film/könyv tartalmát 100 %-ban), és nekem mûködik. Amikor kell, használom, így könnyebbé teszem az életemet. Tudom, hogy mûködik, nekem ez elég. Aki nem próbálja meg, azt nem kell rávenni, mert ez mindenkinek a saját érdeke.
A kérdező hozzászólása: Hülyeséget írsz. Semmi szükség nincs ilyen könyvre, ez senkit nem ösztönöz semmiben csak oldalakon át osztja a baromságot, ami soha nem fog segíteni semmiben. Aki elkezd gyúrni, annak eleve vannak kitûzött céljai és ez motiválja. Az más dolog, hogy hiába a motiváció, ha rossz az edzésterv és nem fejlõdik semmit, vagyis minden az adott személyen múlik, hiába a könyv, ami hamis illúziókat kelt, az illetõ nem lesz izmosabb, mint ahogy más sem ér el komolyabb dolgokat az életben, mert rengeteg külsõ tényezõ akadályozza ebben.
Kérdezõ: egyszerûen nem érted a dolgokat, kár erõlködnöd, inkább gondolkozz el és tájékozódj. Például: hogy lenne mindegy, hogy csak simán cselekszel, vagy úgy, hogy valami ösztönöz a cselekvésre?! Ha nincs motiváció (ez a kulcsszó), akkor fel fogsz hagyni az edzéssel, és/vagy komolytalanul fogod csinálni. Ha pedig "használod" a Vonzás Törvényét, akkor bízhatsz benne, hogy a gyakorlataid szabályosak lesznek, az izmaid úgy feszülnek meg, ahogy kell, stb. Amúgy szerintem A Titok c. könyv/film több túlzást is tartalmaz, és leegyszerûsít dolgokat. Brian Tracy viszont megbízható, abszolút korrekt infokat közöl a sikerrõl, a célok elérésérõl. Amúgy siker (bármilyen dologról legyen szó) egyik legnagyobb akadály a lustaság. Úgyhogy ha te arra akarod használni a Vonzás törvényét, hogy megspórold a fizikai aktivitást, az egy nonszensz dolog. Gyerünk csak edzeni, nem fog megártani :)
A kérdező hozzászólása: de akit így neveltek fel az egy könyv hatására nem fog megváltozni
A kérdező hozzászólása: Vagyis a könyv csak lehúzás, amiben leírják azt amit már amúgy is tudsz.
Azért, mert az nem a Harry Potter, és nem a varázslásról szólnak ezek a módszerek. Jó is lenne, ha úgy mûködne, hogy izmos akarok lenni meditálok, aztán izmos leszek. Vagy megnövök, vagy kék szemem lesz. A Vonzás Törvénye segít tisztázni a céljaidat, és ha a célodra összpontosítasz, akkor nagyobb az esélye, hogy eléred. De TENNI is kell érte. Ez nem varázslás, meg hókusz-pókusz! Szerintem nem sokat olvashattál az agykontrollról, ha ilyeneket kérdezel! Senki nem mondta, hogy ha otthon fekszel a TV elõtt, akkor valóra válnak az álmaid!
"Mi köze a sikerhez a titoknak? Kismillió embernek sikerült elérnie nélküle is..." kerdesedre, ha ez kerdes: Lehet nelküle is, mert van, aki olyan csaladba születik es olyan környezet veszi körül, vagy olyan hatasok ertek, hogy automatikusan ugy alakitja a dolgokat, ahogy a legjobb, különleges ismeretek nelkül is. Az ismeretek "csak" segithetnek jobban csinalni a dolgokat, mint ahogy ismeretek nelkül tenned. Nem muszaj hasznalni, ha feleslegesnek erzed, es azt hasznalsz belöle, amit hasznosnak tartassz. :) De persze ismeretek nelkül is sikerülhet. Az ösember is csillapitotta az ehseget es tulelt, amikor meg a tüzet sem ismerte... :) 7+8.
A kérdező hozzászólása: A másik az edzés. Vagy van jó edzésterved, vagy nincs és akkor hiába dobálod a vasakat. Mi köze a sikerhez a titoknak? Kismillió embernek sikerült elérnie nélküle is, a barátnõ kérdést szintén több milliárdan megoldották már.
Azt értem, de leírtam milyen nõ kell, és pont olyat kaptam, minden elvárásom amit írtam pipa.Oda írtam még, hogy én is megfelelek neki, na ekkor van motiváció lemenni edzeni :)
A kérdező hozzászólása: # 5 Ennek semmi értelme. Az hogy õ számodra tökéletes, még nem azt jelenti, hogy te is az vagy számára. Egyébként meg ha a szõkékre vadászol akkor ésszerû, hogy olyat is fogsz ki.
ugy emlekszem, uszasra mondta, hogy uszo mozdulatokat kellett elkepzelni a kiserletben resztvevöknek elözö
Ha elhagysz mindent nem biztos, látom valaki edz már 8éve és sehogy néz ki, én edzek 8 éve, amikor kezdtem akkor is elképzeltem, hogy akarok kinézni, pedig a Titkot hírbõl se ismertem akkor még.Mai nap is le van írva minden ami az edzés céljaimmal kapcsolatos és látom a fejlõdést.Mert a cselekvésem is a célomhoz igazodik.
Az a baj nem tudom ezt így elmagyarázni hallgassátok meg Brian Tracy-Phoenix szemináriumát. Ott kitisztulnak a dolgok. Legyen meg a cél és éld át és mellette cselekedj így mûködik. Én például leírtam, hogy milyen nõ kell, és olyat kaptam.
"Nem az a lényege, hogy csak vizualizálok és ott terem, hanem meg van a célod leírod, vizualizálod és CSELEKSZEL" Magyarul cselekszel. A többi rizsa. Tehát ha minden nap a nagy izmokat vonzod, arra koncentrálsz kéred az univerzumtól és mellette edzel akkor izmos leszel. Persze ha mindent elhagysz és simán csak edzel akkor is.
Még mindig nem érted, én is legalább 10 könyvet olvastam el a témában mire felfogtam igazán a vonzás törvényét.Összetett, hallgasd meg a Brian Tracy-Phoenix-szeminárium hanganyagot elsõ körben.Minden benne van ami kell.
A kérdező hozzászólása: és minek ahhoz egy könyv, vagy film hogy cselekvésre bírd magad? nem kell hozzá sok ész, hogy az ember magától is rájöjjön a gondja nem oldódnak meg attól ha otthon ül.
A 7., 8. es 12. valaszado vagyok, aki az agykontrollos edzes peldajat irtam. Igazabol mindent leirtam korabban, csak azt szeretnem meg hozzatenni, hogy ez a "puszta koncentralas" nem allja meg a helyet, mert az agykontroll es a vonzas törvenye is több annal, nem csak koncentralas, mondjuk az edzes alatt/helyett. Az nem ugy megy, hogy fel orat "edzek" mentalisan, majd elem a regi eletemet. :) Az agykontroll leginkabb egy eletmod, az ember teljes eletet megvaltoztatja, jobb iranyba (ha ugy all hozza persze, mert van aki elvegzi a tanf-t es lustasagbol nem fogl alkozik vele, majd banja...stb). A vonzas törvenye meg nem egy modszer, amit hasznalok vagy nem, hanem mindenhogy müködik, ha hasznalom - ha nem, legfeljebb vagy eszreveszem vagy nem... Nem kerdes, de ha megengedsz egy megjegyzest a közben irtakrol: Sztem igazad van abban, hogy akit "ugy neveltek", vagy inkabb olyan hatasok ertek, nem feltetlenül valtozik meg egy könyv hatasara, de 1.az is lehet hogy igen, 2.es az is, hogy valamit elindit benne a könyv, de meg szaz masik könyvet kell elolvasni (vagy terapia vagy barmi), aminek hatasara sikerül belül megvaltoztatni az önbizalmat.

Hogyan lehet /ha lehet egyáltalán/ növelni annak az esélyét, hogy ikerterhesség foganjon?

természetesen-természetes úton

Legjobb válasz: Akkor hány éves vagy? Gondolod, hogy egymás után két menettõl ikrek lesznek? Ez 10 éves szint.

Akkor hány éves vagy? Gondolod, hogy egymás után két menettõl ikrek lesznek? Ez 10 éves szint.
Ikerpár egyik tagját kell férjnek/feleségnek választani :)
Nem nagyon vagy tisztában a biológiával. Kétpetéjû ikrekre a hajlam anyai ágon öröklõdhet. Az egypetéjûség 'véletlen'. Legalább is a tudomány jelen állása szerint. Minden folyamat benned zajlik, párodnak ilyen formán 'köze nincs' ahhoz, hogy neked hány petesejted termelõdik, vagy, hogy az 1 megtermékenyített petesejted kettéválik e. A párod spermiumszámától ez független.
Igazat adok annak a válaszolónak, aki a kockázatokat írta le. Nekem is ikreim vannak (pontosabban ikrek is), 9 hónaposak, egypetéjû lányok. Volt egy idõszak, amikor azt kívántam, hogy bárcsak ne ikrek lennének, miután a doki közölte, hogy nincs elválasztó burok köztük, és a 32. hétig 50 % a magzati halál veszélye az ikertranszfúzió miatt, mind a ketten meghalnak nagy eséllyel. Na, azt a napot.... De szerencsére kiderült, hogy van burok köztük, de ezt átélni... 35 hétre születtek, ez elég jó, de voltak ott pl 30-32 hetes ikerbabák... Nem egyszerû 2 kicsivel egyszerre, oké, külsõ szemlélõnek tök cukik, ugyanolyan ruciban, arik és édesek.... de ami ez mögött van....egyébként mikor terhes voltam, a dokim egyik betegének 20 hetesen kellett megszülnie a babáit, ikertranszfúzió miatt. Kérdésre válaszolva: imádkozz.
A kérdező hozzászólása: Nem kockázatot szeretnék és nem fogom felvágni az ereimet ha nem ikrek lesznek.Egyszerûen érdekelt, ennyi.
Utolsó: Senki nem mondta, hogy biztosan baj lesz. Csak jóval nagyobb az esélye. Miért akar magának vki direkt kockázatot?
Off lesz, bocsánat... Azért nem kell ennyire borúsan látni a helyzetet, mint ahogy az utolsó válaszoló írta. Nyilván rizikósabb egy ikerterhesség, de nagyon sok egészséges, végighordott ikerterhesség létezik (ahogyan természetesen sok-sok koraszülött ikerbaba is van). A kérdésre válaszolva: szerintem természetes úton nem növelhetõ ennek az esélye. Miért szeretnél annyira ikreket? Elég bonyolult az élet ikrekkel eleinte, fõleg úgy, ha már van egy gyerkõc...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszodat. Abszolút nem probléma mert még nem szeretnénk babát egyenlõre. Csak érdeklõdtem hátha okosságot tudok meg. Nem jött össze a kislányunk sem olyan hamar /6 . hónapban/ Sajnálom ha neked problémáid vannak, de én nem tehetek róla...:(
ja és irigylem a problémádat hogy ez a legnagyobbb gondod a teherbeeséssel.
mégtöbb spermium??? Tudod te hány spermium távozik ejakulációkor??? több millió, egy kell a megtermékenyitsshez. A másik hogyha rögtön uj menet van akkor nincs is spermium abban az ejakulációban mert idõ kell amig ujra termelõdik. A másik, ami szimpla biológia, ha egy petesejt van akkor 1 baba lesz, hacsak nem mutáció folytán ösztódik ez az egypetéjû ikerség, de igazábl ez egy mutáció és ritka dolog. Szóval lehet benned 2 milliárt spermium is akkor sem lesz több baba ha egy petéd érett meg. Akkor van rá esélyed ha több petéd érik meg, ezt pedig gyógyszerekkel lehet elérni. vagy ha van rá örökletes hajlamod, de akkor sem 100%
A kérdező hozzászólása: Gondolom nagyobb az esélye...mivel több sperma van. Nem? 23 éves vagyok, van egy lassan 1 éves kislányom.
A kérdező hozzászólása: Na hát nem iker a párom..:D Családban elõfordult már. Esetleg nagyobb lenne az esélye ha egymás után mondjuk 2 menetet zavarnánk le? :) Bocsi ha hülye a kérdés./nem vagyok 16 éves/
természetes mód erre nincs csak a hormon pótlás.
A múltkor az interneten egy cikkbe, ami az ikrekrõl szólt, azt írták, hogy a nagymértékû fehérjefogyasztás növeli az ikerterhesség esélyét. Nem tudom, hogy ebbõl mi igaz.

Hogy lehet izmot növelni? Ha boxsz zsákom van ha rendszeresen ütögetem? Vagy mivel?

Legjobb válasz: Szia. 1.Viccnek elmegy:) 2.Nem jó Kategóriába soroltad 3.A bokszolástól csak az öklöd körüli izmok fejlõdnek. 4.Izmot rendszeres edzéssel,normális étrenddel lehet építeni. 5.Szabad tudnom hány éves vagy?

Szia. 1.Viccnek elmegy:) 2.Nem jó Kategóriába soroltad 3.A bokszolástól csak az öklöd körüli izmok fejlõdnek. 4.Izmot rendszeres edzéssel, normális étrenddel lehet építeni. 5.Szabad tudnom hány éves vagy?
> A bokszolástól csak az öklöd körüli izmok fejlõdnek. Viccnek elmegy :)
Bocsánat lehet, hogy nem jól írtam.De az öklöt és a csuklót erõsíti! :D
A kérdező hozzászólása: én 13 de boxolni járok
A kérdező hozzászólása: edzést azt mire érted?
A kérdező hozzászólása: de az öszes box társam nak izmos karja van
Gondolom mellette edzenek is! Izmot növelni súlyzós edzéssel lehet, de lehet saját testsúllyal csak nem olyan sok izmot meg nem olyan "hamar". De a te korodban nem ajánlom a súlyzós edzést de a saját testsúlyos edzést azt nagyon ajánlom.Hatalmas erõt, állóképességet lehet vele növelni.Ha zsákolsz akkor én javaslok valamilyen erõs bõr kesztyût!
13 évesen ne nagyon súlyzózz, bõven ráérsz még. Nézz utána neten a testsúlyos edzéseknek és azokat végezd.

Hogyan növeljem az erekcióm hosszát? Lehet ezt növelni? Ha igen akkor hogyan?

kicsit hamar megyek el olyan 5-15 perc attól függ hogy gyorsan vagy lassan csináljuk... Kérlek titeket normális kommenteket írjatok köszönöm

Legjobb válasz: "SasD válasza: az erekció; a sperma kibocsátása ez nemtud 5 percen keresztül tartani kivéve ha az alany rendkívüli sperma termelõ atomreaktor herékkel rendelkezik" Fiatal barátom, neked még utána kell olvasni, hogy pontosítsd az ismereteidet. Jó volna, ha csak akkor válaszolnál egy kérdésre, ha pontosan tudod a helyes választ. Az ilyen válasszal csak kinevetteted magad. Az erekció latin szó és merevedést jelent. Amire te gondoltál, azt latinul úgy mondják, hogy ejakoláció, és a két szóban az a közös, hogy mindkettõ e betûvel kezdõdik.

"SasD válasza: az erekció; a sperma kibocsátása ez nemtud 5 percen keresztül tartani kivéve ha az alany rendkívüli sperma termelõ atomreaktor herékkel rendelkezik" Fiatal barátom, neked még utána kell olvasni, hogy pontosítsd az ismereteidet. Jó volna, ha csak akkor válaszolnál egy kérdésre, ha pontosan tudod a helyes választ. Az ilyen válasszal csak kinevetteted magad. Az erekció latin szó és merevedést jelent. Amire te gondoltál, azt latinul úgy mondják, hogy ejakoláció, és a két szóban az a közös, hogy mindkettõ e betûvel kezdõdik.
5-15 perc miért is hamar?
úristen ezt a sok okoskodó sötét majmot...
olvasd el....privátban pontosan leírtam mindent
az erekció; a sperma kibocsátása ez nemtud 5 percen keresztül tartani kivéve ha az alany rendkívüli sperma termelõ atomreaktor herékkel rendelkezik
Sasd szerintem te nem vagy tisztában a fogalmakkal, erekcionak ugyanis azt hivják amikor merevedésed van.Az orgazmus jelenti a csucspontot.
Utso Miért szarna be az élvezettõl? Nekem egyszer pánikzavarom volt és olyan gyógyszert kaptam, aminek az egyik mellékhatása az volt, hogy képtelen voltam elélvezni.Volt hogy egy orán keresztül dugtam, a végén már megfájdult és abba kellett hagynom.
Ember legyél tisztába fogalmakkal.Ha az erekciód 5 perc lenne akkor beszarnál az élvezettõl :D inkább a kérdésed gondolom az hogyan íbrd tovább mielõtt elmész. Egyszerû PC-izom fejlesztése google-be beírod. pár hét alatt jó eredményeket lehet elérni s nem fájdalmas nem ártalmas.
A kérdező hozzászólása: azért hamar mert a bnõmnek kell minimum 20 perc :D meg tudom oldani de az szerntem számára nem túl élvezetes mert nem hiszem h mindig csak rajtam akar lovagolni :) és a potencianövelõn kívül vmi természetes módszer? :S
potencia növelõ
Most látom, indulatomban egy u betût elgépeltem, természetesen a szó helyesen: "ejakuláció"

Ha egy játék elérte a hardver határait, hogyan lehet kideríteni, hogy melyik eszköz bővítésével lehet a teljesítményen növelni?

Forged Alliance program, jelenleg 4600+ am2, 8600 gef, 3g ram.

Legjobb válasz: http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest itt, ahol kiírja h fail azt kell bõvíteni

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest itt, ahol kiírja h fail azt kell bõvíteni
Egy 4600+ ki kell, hogy hajtsa a gf8600-at. VGA csere jóval többet dobhat a teljesítményen, mint a CPU csere.
nem lehet
Abbahagytam egy ideig az edzést ( 3év kihagyás ) és elég sokat vissza estem. Alapból vékony alkat vagyok, így az izmaim lementek a hasamra pedig feljött egy kis zsír. Elkezdtem diétázni ( elhagytam a hétvégi 2tepsi muffint, csokit, csipszet, kenyeret stb. ) és edzeni, mellé fehérje turmix. Lehet azért nõttem, mert már voltam ennél nagyobb és mûködött a sejtmemória. Én sem akarok vitázni, de ha velem ez történt akkor miért mondjak mást? Hazudni meg nem hazudok, ezt vagy elhiszed, vagy nem.
Nem akarok megint belemenni egy nagy vitába, de én továbbra is azt mondom, hogy nem lehetséges izmot növelni és zsírból fogyni egy idõben. Illetve teljesen kezdõknél, ha nagyon edzetlen valaki, akkor az elsõ hetekben elõfordulhat minimális izomnövekedés, de ez nem lehet 4cm karméret növekedés. Örülünk, ha nem veszítünk sok izmot szálkásítás során, nem hogy izmot növeljünk. Ez nem szokott naturálban összejönni, nekem elhiheted, van tapasztalatom a 27 év edzéssel. A zsírból történõ fogyáshoz szálkásító diéta kell, ami energetikailag kalóriadeficitet jelent, így nem jut elég kalória az izomnövekedéshez, de sokszor a megtartásához sem. Az izomtömeg növeléséhez pedig tömegnövelõ étrend kell, ami pedig kalóriapluszt jelent, így jut elég tápanyag a használt izmok regenerálódásához és további épüléséhez. De erre millió cikk van, nem én találtam ki az elméletét.
Oké, lehet, hogy rosszul indítottunk :) Én úgy érzem annyira nem ragaszkodom a dolgokhoz, hiszen a testzsír %-nál is írtam, hogy tévedtem. Leírom teljes egészében, hogy én, hogy gondolom. Ha valaki tömegnövelni akar, akkor megy rá zsír is, mert mint te is írtad, teljesen más étrend. Mivel a "nagyok" így csinálják, biztos így a jó. Viszont a kérdés az volt, hogy lehet-e hasról fogyni és izmot is növelni. Miután nekem sikerült, még ha nem is olyan nagy izom felvétellel, ezért az volt rá a válaszom, hogy lehet. Nem azt írtam, hogy így kell, vagy így a jobb. Lényegében mind a kettõnknek igaza van, csak más szemszögbõl nézzük. Szólj ha tévedek.
Te kezdtél így válaszolni, tõlem beszélhetünk normálisan is. Szóval a kerületét szoktuk (én nem) a karnak, a térfogatát max számolni tudod. Nem az a gond, hogy tévedsz dolgokban, hanem hogy utána is ragaszkodsz a kijelentéseidhez, mikor mindenki számára nyilvánvaló, hogy nem reálisak. Na most szépen írtam. :)
/közben pedig 4 centivel nagyobb lett a felkarom térfogata./ térfogata? mi van? nem kerülete? be iskoláztassunk téged? szívesen össze dobjuk a pénzt aztán be iskoláztatunk hogy tanulj egy kicsit, szóljál aztán nézek neked egy jó kis kisegítõ iskolát. még azt mondta térfogata, beszarás.
A karod 28-ról felment 32-re? Nagyon durván nézhetsz ki IQ huszár. Egy gyógymasszõrnek azért lenni kellene annyi sütnivalójának, hogy 1, 5%-os testzsír nincs. Szóval ne magyarázd meg a tévedésedet kisgyerek, mert egyre jobban szétégeted magad. Be kéne látni, hogy nem nem vagy okos. :)
Én fenntartottam azt a lehetõséget, hogy rosszul mérik a test-zsír %-ot, de ahhoz IQ kell, hogy ezt megértsd. De azon nem változtat, hogy a hasamról lement a zsír, közben pedig 4 centivel nagyobb lett a felkarom térfogata. Azt is írtam, hogy nem vagyok nagydarab állat. Én egyébként gyógymasszõr vagyok, tehát én meg anatómiából vagyok jobb...
Genetikai csoda a gyerek. Arc az van.
Ne mondjál már hülyeséget, NEM lehet egyszerre nõni és zsírt leadni... Lehet, hogy nem lehet de neked sikerült? Mért mi vagy te? Valami genetikai csoda? 1, 5%-os testzsír pedig lehetetlen, talán Gandhinak a 40napos böjt után...
nem
Lehet, hogy nem lehet, de nekem sikerült :) Egy év alatt kockás lett a hasam és nõttek az izmaim. 14%-os testzsírral kezdtem, most 1, 5%. Elhagytam a cukros italokat a csokit és minden ilyen egészségtelen dolgot és elkezdtem a fegyenc edzést egy kis súlyzós edzéssel vegyítve. Tehát szálkásabb lettem és nagyobb. Nem azt mondom, hogy rohadt nagy lettem, de mindenképpen látható és mérhetõ változáson mentem keresztül.
Jó, akkor elhiszem.:)
Mint írtam mérhetõen nõttem! Tehát például vastagabb lett a karom. A test-zsír %-ot havonta megnézetem egy egészségközpontban, tehát én hiszek nekik. De ha ott számolnak valamit rosszul, akkor is lement a hasamról a zsír és nõttem. A lényegen nem változtat, ugyanis ez volt a kérdés. Azért mert te nem tudsz valamit, azért még nem kell hazugnak nevezni.
kicsi gyerek, engem te ne oktass ki. 27 éve gyúrok, úgy hogy talán több tudásom (élelmiszermérnök is vagyok) van mint neked! Mutass már egy képet öcsibogyó, hagy lássam a másfél százalékodat!! És igen is hazug vagy ha azt állítod, hogy 1, 5%, mert ilyen NINCS bakker. 4% alá senki nem tud menni okosgyerek!!!
Ja, azt nem is néztem: térfogata.:) Sikerült a 45-%-os nagyon okosnak tényleg lejáratnia magát.
1, 5 % tuti nem lehet, mert a testépítõk versenyen leszálkásítva, levízhajtózva 4-5%-os zsírtartalommal rendelkeznek. 1, 5-nél már halott lennél, szóval nem kéne kamuzni. + nem izmosodtál semmit, csak lement a zsír, ezzel láthatóbbá váltak az izmok, de ez nem izomtömeg növekedés.
Nem lehet naturálban, mert különbözõ étrend kell hozzá. Az egyikhez szálkásító diéta (kalóriadeficitet jelent energetikailag) szükséges, az izomnöveléshez pedig tömegnövelõ étrend (kalória plusz). Hogyan lehet? Koxal. De azt meg nem ajánlom!
naturálban nem
Ha valami nõ, akkor a térfogata is nõ. A kerület 2 dimenzióban van. Test-zsír %-ról nem nagyon tanultunk, ezt az egészségközpontban mondták, ahol mint írtam én hittem nekik, gondolván, hogy tudnak valamit amit én nem. Még ha 28-ról 32-re is mentem volna fel, akkor is NÕTT!! és ment le zsír, tehát lehetséges... Egyébként ezeket meglehetne beszélni normálisan is, nem értem miért kell ilyen közönségesen válaszolni... persze ez intelligencia kérdése.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!