Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet növelni (299 db)

Hogyan lehet növelni a processzorom GHz teljesítményét? Szóval hogyan lehet nagyobb a teljesítménye, hogy például simább legyen 1 játék?

Legjobb válasz: Biosban a processzor szorzóját növelni, de ahhoz a hûtés is jobb legyen mint a gyári, + instabillá válhat proci, hiszen nem arra a frekire lett tervezve. De bírhatja is, lutri. Túl sokat nem lehet emelni ezek mellett a ventis hûtések mellett. Egy játék miatt sztem nem is érdemes, legfeljebb ha van zsé újra. Ha ennyire nem vágod a témát, ne az egyszem napi használatos gépeden kísérletezz. (Nem hiszi el senki, de ha olvasgat egy témában mindenféle fórumokat egy órán keresztül, többet ér vele, minthogy ide kiírja a kérdést, és várja a "nyomd meg ezt a nagy piros gombot" -választ) "Másmúgy" biztos hogy a proci a leggyengébb láncszem? Ha részletesen leírnád, konkrétabban tud segíteni aki benne van.

Biosban a processzor szorzóját növelni, de ahhoz a hûtés is jobb legyen mint a gyári, + instabillá válhat proci, hiszen nem arra a frekire lett tervezve. De bírhatja is, lutri. Túl sokat nem lehet emelni ezek mellett a ventis hûtések mellett. Egy játék miatt sztem nem is érdemes, legfeljebb ha van zsé újra. Ha ennyire nem vágod a témát, ne az egyszem napi használatos gépeden kísérletezz. (Nem hiszi el senki, de ha olvasgat egy témában mindenféle fórumokat egy órán keresztül, többet ér vele, minthogy ide kiírja a kérdést, és várja a "nyomd meg ezt a nagy piros gombot" -választ) "Másmúgy" biztos hogy a proci a leggyengébb láncszem? Ha részletesen leírnád, konkrétabban tud segíteni aki benne van.
nem biztos hogy szükséges az órajel emelés ugyani már 1280*1024-es felbontásnál nekem nem max 2 fps-el töbett adott ami nem sok hisz azért 1ghz-t emeltem a proci órajelén. inkább a vga órakelét húzd arra ott van az msi afterburner haszálata meg egyszerû. Használatárol meg a "google a barátod" hisz sok leírás van róla.
Leirták lényeget semmit nemtudunk gépedröl adatokat (netán monitor is) se a játékról /proci, proci hütö, pc ház és anak hütöi, (videokari netán)/ másik meg mint irták proci emelésel nem érhetö el játékban nagy javulás (mivel proceszor az munkára van vagyis konvertálás, tömöríþés lehet gyorsab de ez is füg sok egyéb hardvertöl, merevlemez, memória (tipúsa is)) BIOS - CPU tuning (amikor gép elindul és lekel nyomni valamien gombot, F2, Del ...) Afterburner - VGA tuning és a lényege fokozatoság és a nagyon jó hütés, szelözés
Ha kezdõ vagy telljes leírás pc tuninghoz "szájbarágósan" (egyébként google 1. találat) http://prohardver.hu/tema/tuning_kezdoknek_szajbaragosan/hsz.. Olvasd végig, ne ugorj át részeket (a géped végét jelentheti a lustaságod) Néhány tanács... gyenge/gyári hûtõvel, gyenge ramokkal, cpu hõmérséklet figyelésére ha nem áll mód (nincs a gépbe beépített szenzor [minden figyelõ progi 21 fokot ír akkor bizony nincs]) neki se állj.

Miért van az, hogy napközben és éjszaka elég a tejem a kicsinek estére azonban pótlásra szorulunk? Fejéssel hogyan lehet növelni a mennyiséget?

El?ször mindig szopizunk de aztán elkezd csapkodni rugdosni és a fejét is rángatja. Innen tudom, hogy kiürült a cici és utána még megeszik 40-50ml-t.

Legjobb válasz: Mindenki így van ezzel. Állítólag az esti tej kevesebb, de zsírosabb. Fejéssel biztos lehet növelni, bár én nem azt csináltam. Ha este kevesebbnek gondoltam a tejet, akkor napközben sûrûbben tettem mellre, fõleg a nap második felében, ha kellett akár 2 óránként. Egy pár nap múlva kb. 3-4, meglett a hatása.Este is jött a tej, szopás közben többször is "elindult." A More Milk kapszula is nagyon hatásos. A fejés nekem nagyon macerás volt, sokkal egyszerûbb volt a babát "elõszedni", és mellre tenni. Jobb hatásfokkal is mûködött, mint a gép. Persze ehhez az is kell, hogy a baba szeressen cumizni a cicin, még akkor is ha nem éhes...

Mindenki így van ezzel. Állítólag az esti tej kevesebb, de zsírosabb. Fejéssel biztos lehet növelni, bár én nem azt csináltam. Ha este kevesebbnek gondoltam a tejet, akkor napközben sûrûbben tettem mellre, fõleg a nap második felében, ha kellett akár 2 óránként. Egy pár nap múlva kb. 3-4, meglett a hatása.Este is jött a tej, szopás közben többször is "elindult." A More Milk kapszula is nagyon hatásos. A fejés nekem nagyon macerás volt, sokkal egyszerûbb volt a babát "elõszedni", és mellre tenni. Jobb hatásfokkal is mûködött, mint a gép. Persze ehhez az is kell, hogy a baba szeressen cumizni a cicin, még akkor is ha nem éhes...
Én úgyan így vagyok ezzel. 5 hónapos a babám napközben elég 1 cici, az esti utolsó elõtti etetésnél már kell neki mindkettõ, az utolsónál pedig már a kettõ sem elég, megeszik 30-40 ml tápszert is. Hát én mindent kipróbáltam, 2 hete 1, 5-2 óránként is mellre teszem, homeopátiás bogyókat szedek, Laktoherbet iszom+alkohol mentes sört, sok folyadékot viszek be, pihenek, fejek...semmi, úgyanúgy kevés estére a tej. Én azt csinálom, hogy minden szopi után kifejem a mellem, még ha csak pár csepp marad az is aranyat ér este, összegyüjtögetem és a nap végén odaadom neki. Max. 30-40 ml szokott így összejönni, de az is jobb, mint a semmi, mert a tápszert utálja és csak nagyon keveset fogad el belõle.
Én is ugyanebben a cipõben járok. Éjjel, meg egészen délutánig elég a tej, délután már két cici, másfél óránként is, estére már a két cicibe is alig van. Pedig aztán szoptatok amikor csak igényli, éjjel is 2-3x, szopi után fejek, More Milk, homeos bogyók....stb, mégis mikor már végképp nagyon sír a babám jön a tápszeres pótlás.

Hogyan lehet növelni a szövegméretet az új explorerben?

Valahogy lecsökkentettem a a bet?méretet...És így elég nehezen olvasható...

Legjobb válasz: Általában a böngészõkben a ctrl++ (plusz jel), ctrl+egérgörgõ elõre kombinációval lehet növelni. Ha nem, akkor a nézet alatt valószínûleg megtalálod a nagyítás funkciót. (mindezek után pedig válts böngészõt)

Általában a böngészõkben a ctrl++ (plusz jel), ctrl+egérgörgõ elõre kombinációval lehet növelni. Ha nem, akkor a nézet alatt valószínûleg megtalálod a nagyítás funkciót. (mindezek után pedig válts böngészõt)
A kérdező hozzászólása: :D köszi


Telefon WiFi antennájának erőségét hogyan lehet növelni?

Egy F035 telefonról vagy szó(kínai). Rendelkezik kihúzható annennával. Bolti vagy otthoni "tunningolások" is érdekelnek.

Legjobb válasz: Nem lehet növelni. Kínai telefonok szarok. Így röviden. - Egy hozzáértõ.

Nem lehet növelni. Kínai telefonok szarok. Így röviden. - Egy hozzáértõ.

Hogyan lehet növelni természetesen?

Legjobb válasz: Lehet erre egy csomó féle szert kapni. De ha bemész az adott boltba, el ne felejtsd elmondani, hogy mit is akarsz természetesen növelni...

Lehet erre egy csomó féle szert kapni. De ha bemész az adott boltba, el ne felejtsd elmondani, hogy mit is akarsz természetesen növelni...
MIT
=)) gondolom egy ketsegbeesett kamasz fiu vagy azzal a gonddal h hogyan lehetne nagyobb a farkad.na en egy kamasz lany vagyok es fogalmam sincs, de annyit megsugok h a lanyokat altalaban nem az erdekli h mekkora, meg ha errol sokat is beszelnek, meg bla bla, hanem h mire kepes, hogy mozog....inkabb ezt gyakorold
teljesen egyetértek az elöttem szólóval

Fenék izmot hogyan lehet növelni otthon?

16 éves lány vagyok:) Elég vékony vagyok 46kg/160 centi,ezért a fenekem is kicsi. Szeretném növelni izommal nekem már 1-2 centi is megfelelne:) Szerintetek ez lehetséges? vagy csak formásítani lehet azt? guggolások,kitörések jók rá? Ha guggolok azt érzem mintha csak a combomban érezném:S kondiba nem tudok menni..

Legjobb válasz: Persze, technikailag ez lehetséges, kérdés hogy hogyan edzel. Jó mélyre kell menni guggolásnál, és természetesen súlyzóval/plusz terheléssel van értelme ezeknek a gyakoratoknak, ha csinálsz 80 kitörést/guggoást egyhuzamban akkor izmot nem fogsz növelni, csak állóképességet.

Persze, technikailag ez lehetséges, kérdés hogy hogyan edzel. Jó mélyre kell menni guggolásnál, és természetesen súlyzóval/plusz terheléssel van értelme ezeknek a gyakoratoknak, ha csinálsz 80 kitörést/guggoást egyhuzamban akkor izmot nem fogsz növelni, csak állóképességet.

Mire jó az fps? És hogyan lehet növelni?

Legjobb válasz: Azt sem tudod mi, de máris növelnéd? Honnan tudod, hogy nem csökkenteni kell-e inkább?

Azt sem tudod mi, de máris növelnéd? Honnan tudod, hogy nem csökkenteni kell-e inkább?
FPS=Frames per seconds másodpercenkénti képek száma Az emberi szemnek 25kép/másodperc kell, hogy folyamatosnak lásson valamit. Játékoknál minél több annál jobb. Játékokban jó ha minimum 60 fps van stabilan. Ha az fps értéked nem stabil, hanem ugrál, akkor is szaggatni szokott a játék. Növelni legegyszerûbben úgy lehet, hogy jobb számítógépet veszel, ha játékról van szó. Meg van 1-2 program pl: Game Booster, de ezzel nem sok fps-t lehet nyerni.

Hogyan lehet növelni a VRAM méretét BIOS-ban?

Van egy Nvidia Geforce FX 5200-as kártyám ami 128MB-ról 256-ra szeretném növelni. Ha attól félnétek hogy kisülne ne aggódjatok mert van hozzá elég hûtés. Haverom mondta hogyígy kell: Mielõtt felállt volna a windows nyomtam egy F10-et (setup). Ott valahol beállítottam a VRAM-ot 256-ra (nagyobbra nem lehetett) és nyomtam egy F10-et (accept) utána save and exit. Ez eddig OK de nem veszek észre semmiféle teljesítmény növekedést. Valószínüleg rosszul csináltam ugyhogy mondjátok meg pls hogy hogyan kell!

Legjobb válasz: jó hírem van, nem kell növelned, haverod nem ért hozzá. Gyorsabb nem lesz a kártya hiába hiszi mostanában ezt minden 10 éves. nem a memória mennyisége számít, hanem a sebessége, amit nem tudsz változtatni csak ha újabbat veszel.

jó hírem van, nem kell növelned, haverod nem ért hozzá. Gyorsabb nem lesz a kártya hiába hiszi mostanában ezt minden 10 éves. nem a memória mennyisége számít, hanem a sebessége, amit nem tudsz változtatni csak ha újabbat veszel.
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok tíz éves :D azért köszi a választ

ATI Radeon HD 5450 van és nem tudom hogy lehet növelni a dedikált memóriát?

WIN 7-tem van. DDR2 videokártya adatai: összes elérhető grafikus memória : 1791 MB Dedikált memória 512 MB Rendszer videomemória 0 MB Megosztott rendszermemória 1279 MB PLS segítsetek ! :)

Legjobb válasz: Alapból 512es, hova növelnéd? 256 is doszt elég lenne, gyenge az a kártya.

Alapból 512es, hova növelnéd? 256 is doszt elég lenne, gyenge az a kártya.
Minek akarod növelni?
Dedikált memória ergó ennyi van a nyákra forrasztva :) Ezt nem tudod növelni!

Megkérlek valaki nem tudná elmondani, hogyan lehet növelni az arányt egy torrent letöltési oldalon?

Legjobb válasz: Seedeléssel. Amit letöltöttél azt futtasd ameddig csak tudod, még ha eleinte nincs is kinek feltölteni, lehet pár hét után kapcsolódik valaki, akinek tudsz tölteni. A másik lehetõség az ingyen torrent töltése, ott a letöltés nem számolódik el, csak a feltöltés, így csak nõhet az arány. Ha vannak feltöltési szorzók, még többet is számol el a tracker, mint amit feltöltesz. A harmadik lehetõség a seedbe állás. Ugyanazt a tartalmat más oldalról töltöd le, és csak seedelni állsz be, így letöltés nélkül nincs arányromlás, csak növekedés a feltöltéssel. Negyedik lehetõség a saját tartalom feltöltése, de ez sok esetben nem javít, csak ront a dolgon, mert ha nem tartasz be valamilyen szabályt, meg is büntetnek. Ötödik megoldás ha valakit megkérsz hogy seedeljen a nevedben, a te torrenteddel. Vagy pedig elõfizetsz seed szerverért, vállalva hogy egy razzia során számon kérhetnek, vagy fizetsz az oldalon valamiért amiért cserébe feltöltést adnak.

Seedeléssel. Amit letöltöttél azt futtasd ameddig csak tudod, még ha eleinte nincs is kinek feltölteni, lehet pár hét után kapcsolódik valaki, akinek tudsz tölteni. A másik lehetõség az ingyen torrent töltése, ott a letöltés nem számolódik el, csak a feltöltés, így csak nõhet az arány. Ha vannak feltöltési szorzók, még többet is számol el a tracker, mint amit feltöltesz. A harmadik lehetõség a seedbe állás. Ugyanazt a tartalmat más oldalról töltöd le, és csak seedelni állsz be, így letöltés nélkül nincs arányromlás, csak növekedés a feltöltéssel. Negyedik lehetõség a saját tartalom feltöltése, de ez sok esetben nem javít, csak ront a dolgon, mert ha nem tartasz be valamilyen szabályt, meg is büntetnek. Ötödik megoldás ha valakit megkérsz hogy seedeljen a nevedben, a te torrenteddel. Vagy pedig elõfizetsz seed szerverért, vállalva hogy egy razzia során számon kérhetnek, vagy fizetsz az oldalon valamiért amiért cserébe feltöltést adnak.
A kérdező hozzászólása: Koszonom szepen :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!