Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet msn-ben azokat a partnereimet (2 db)

Hogyan lehet megnézni msn-ben azokat a partnereimet akiknek el van rejtve a kapcsolódásuk de fennt vannak?

Ha fent van pl egyik haverom meg tudom nézni, hogy fennt van e ha rejti magát? Nagyon érdekelne a kérdés légyszi segítsetek! A barátom miatt is szeretném tudni mert ha megharagszik rám akkor sokszor rejtve van fennt, hogy ne tudjak neki írni. Ha valaki tudná priviben is írhat, ha nem akarja az oldalra kiírni. El?re is köszönöm. Üdv mindenkinek

Legjobb válasz: Tudtommal azt meg lehet tudni,hogy ki tiltott,de azt hogy rejve van,nem.

Tudtommal azt meg lehet tudni, hogy ki tiltott, de azt hogy rejve van, nem.
1, Azt nem tudod megnézni ki tiltott le. 2, Azt megtudod nézni, hogy ki törölt ki a partnerlistájáról: Plus!/Partnerlistakarbantartó. 3, Vmilyen progival megtudhatod, hogy ki van rejtve (láttam haver gépén és mûködik) A program neve azt hiszem MSN Discovery, de hogy mit kell állítgatni azt nem tudom.
Én vagyok az elsõ válaszadó. A fent említett progival lehet látni, hogy ki tiltott.És igen, valóban mûködik.De azt nem lehet megnézni, hogy ki van rejtve.Ez nyilvánvaló.
Amúgy megtudod nézni h ki tiltott le, ez 1 amerikai oldalon van.
én úgy nézem meg hogy ki rejtett, hogy annak a személynek -akire kíváncsi vagyok- hozzárendelek egy hangot ami megjelen amikor bejelentkezik. majd, amikor ezt a hangot meghallod, és feljön a kis ablak hogy "partnered bejelentkezett" megnézed hogy tényleg elérhetõ e , de ha az ablak felvillanása után nem lesz az elérhetõ partnerek között akkor õ most éppen rejtve kapcsolódott.. így is lehet. nem?
de így is lehet ez a legjobb;)
én úgy nézem meg hogy ki rejtett, hogy annak a személynek "-akire kíváncsi vagyok- hozzárendelek egy hangot ami megjelen amikor bejelentkezik. majd, amikor ezt a hangot meghallod, és feljön a kis ablak hogy "partnered bejelentkezett" megnézed hogy tényleg elérhetõ e , de ha az ablak felvillanása után nem lesz az elérhetõ partnerek között akkor õ most éppen rejtve kapcsolódott.. így is lehet. nem?" Ez úgy hülyeség ahogy van xDXD A Discovery program se mûködik jól! Mert nekem csak akkor jelzi a kapcsolódást, amikor rám ir az ismerõs, csak akkor jelzi, hogy rejtve kapcsolódik ;) Ez tuti:D Sztem nincs megoldás...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!