Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet msn-ben azokat (14 db)

Hogyan lehet megnézni msn-ben azokat a partnereimet akiknek el van rejtve a kapcsolódásuk de fennt vannak?

Ha fent van pl egyik haverom meg tudom nézni, hogy fennt van e ha rejti magát? Nagyon érdekelne a kérdés légyszi segítsetek! A barátom miatt is szeretném tudni mert ha megharagszik rám akkor sokszor rejtve van fennt, hogy ne tudjak neki írni. Ha valaki tudná priviben is írhat, ha nem akarja az oldalra kiírni. El?re is köszönöm. Üdv mindenkinek

Legjobb válasz: Tudtommal azt meg lehet tudni,hogy ki tiltott,de azt hogy rejve van,nem.

Tudtommal azt meg lehet tudni, hogy ki tiltott, de azt hogy rejve van, nem.
1, Azt nem tudod megnézni ki tiltott le. 2, Azt megtudod nézni, hogy ki törölt ki a partnerlistájáról: Plus!/Partnerlistakarbantartó. 3, Vmilyen progival megtudhatod, hogy ki van rejtve (láttam haver gépén és mûködik) A program neve azt hiszem MSN Discovery, de hogy mit kell állítgatni azt nem tudom.
Én vagyok az elsõ válaszadó. A fent említett progival lehet látni, hogy ki tiltott.És igen, valóban mûködik.De azt nem lehet megnézni, hogy ki van rejtve.Ez nyilvánvaló.
Amúgy megtudod nézni h ki tiltott le, ez 1 amerikai oldalon van.
én úgy nézem meg hogy ki rejtett, hogy annak a személynek -akire kíváncsi vagyok- hozzárendelek egy hangot ami megjelen amikor bejelentkezik. majd, amikor ezt a hangot meghallod, és feljön a kis ablak hogy "partnered bejelentkezett" megnézed hogy tényleg elérhetõ e , de ha az ablak felvillanása után nem lesz az elérhetõ partnerek között akkor õ most éppen rejtve kapcsolódott.. így is lehet. nem?
de így is lehet ez a legjobb;)
én úgy nézem meg hogy ki rejtett, hogy annak a személynek "-akire kíváncsi vagyok- hozzárendelek egy hangot ami megjelen amikor bejelentkezik. majd, amikor ezt a hangot meghallod, és feljön a kis ablak hogy "partnered bejelentkezett" megnézed hogy tényleg elérhetõ e , de ha az ablak felvillanása után nem lesz az elérhetõ partnerek között akkor õ most éppen rejtve kapcsolódott.. így is lehet. nem?" Ez úgy hülyeség ahogy van xDXD A Discovery program se mûködik jól! Mert nekem csak akkor jelzi a kapcsolódást, amikor rám ir az ismerõs, csak akkor jelzi, hogy rejtve kapcsolódik ;) Ez tuti:D Sztem nincs megoldás...

Az MSN ben hogy lehet azt beállítani, hogy ne jöjjön fel magától mikor bekapcsolom a gépet? MSN plusot is használok és a legújabb messenger van gépen.

Legjobb válasz: Katt a neved melletti lefelé mutató háromszögre -> További beállítások. Bejelentkezés fül... http://kepfeltoltes.hu/110904/setup_www.kepfeltoltes.hu_.jpg pontosan így. aztán okézd le, kész.

Katt a neved melletti lefelé mutató háromszögre -> További beállítások. Bejelentkezés fül... http://kepfeltoltes.hu/110904/setup_www.kepfeltoltes.hu_.jpg pontosan így. aztán okézd le, kész.
Azok általában MSN témák. Szedj le egyet és aktiváld.


Hol lehet beállítani az msn-ben, hogy állandóan átmenetes (színűek) legyenek a betűk?

Amikor beszélek akkor, pl. a szöveg eleje kék, a vége meg piros legyen.

Legjobb válasz: Az MSn-hez le kell tölteni Messenger Live! Plus-t. Ha letöltötted és telepitetted akkor ahova írsz felette vannak a hangulatjelek és mellette megjelenik egy bizonyos formátumpanel és arra rá katt. És választhatsz hogy milyen átmenetes szöveged legyen. Innen töltheted le: http://www.msgplus.net/download/ -->katt dowland-ra

Az MSn-hez le kell tölteni Messenger Live! Plus-t. Ha letöltötted és telepitetted akkor ahova írsz felette vannak a hangulatjelek és mellette megjelenik egy bizonyos formátumpanel és arra rá katt. És választhatsz hogy milyen átmenetes szöveged legyen. Innen töltheted le: http://www.msgplus.net/download/ -->katt dowland-ra
A kérdező hozzászólása: Plussom van és be is állítottam, de csak egyszer mûködik. Bekapcsolom, írok, átmenetes azután meg már nem.
Amit irtak az hülyeség..Az 1x is de kinek lenne kedve mindig azt nyomkodni :D Van rá szkript. Message Gradiator :)

Van a gépben egy TV tuner kártya és az msn úgy jelzi, mintha webkamerám lenne. Hol lehet kikapcsolni az msn-ben, hogy ne jelezze?

Legjobb válasz: Eszközök --- Beállítások --- Személyes --- Webkamerám létének közzététele mások számára-nál kiveszed a pipát

Eszközök --- Beállítások --- Személyes --- Webkamerám létének közzététele mások számára-nál kiveszed a pipát
A kérdező hozzászólása: Köszi. Nem tudom, hogy nem vettem észre. :D
ááá...köszi, most már legalább tudom, h miért jelzi ki nekem is a kamot:)

Mi lehet az oka, hogy msn-ben nem kapok meg minden nekem küldött üzenetet?

Tutira nem az msn-nek van baja, hanem a net/router beállítások közt lehet az ok. Otthon is 3 felé van osztva a net (T-home), tökéletesen m?ködik. Most pár hete albiban lakom, Digis net van, kétfelé osztva routerrel, sok üzenet kimaradozik. Nem írja ki a másik félnek, hogy nem jött át, csak rájövünk.

Legjobb válasz: lehet érdemes lenne a routert lecserélni

lehet érdemes lenne a routert lecserélni

Msn-ben hogyan lehet letiltani az összes offline contactot?

Volt egy kiegészít?m, amiben "paranoia" néven futott a szolgáltatás, és a lényege az volt hogy az offline contactokat automatikusan blokkkolta, így senki sem tudott figyelni. Tudja esetleg valamelyik?tök melyik kiegészítés lehetett ez?

Legjobb válasz: Nem tudom, de én nem ajánlom, hogy ilyen saját fejlesztésû szoftvereket pakolj a gépedre (saját fejlesztés alatt azt értem, hogy bizonyára ezt a kiegészítést egy magánember készítette, nem hivatalos program) ugyanis, sosem tudhatod, hogy mit mûvel a háttérben ez a program, pl: ellophatja a jelszavad, tönkreteheti a gépen a fájlokat stb. (Ennek ellenére próbáltam megkeresni a google segítségével, de nem jutottam semmire, tehát nem egy elterjedt programról van szó, így végképp nem ajánlom a használatát)

Nem tudom, de én nem ajánlom, hogy ilyen saját fejlesztésû szoftvereket pakolj a gépedre (saját fejlesztés alatt azt értem, hogy bizonyára ezt a kiegészítést egy magánember készítette, nem hivatalos program) ugyanis, sosem tudhatod, hogy mit mûvel a háttérben ez a program, pl: ellophatja a jelszavad, tönkreteheti a gépen a fájlokat stb. (Ennek ellenére próbáltam megkeresni a google segítségével, de nem jutottam semmire, tehát nem egy elterjedt programról van szó, így végképp nem ajánlom a használatát)
van egy script msn plus-hoz, aminek a lényege hogy az összes contact-ot tiltja ha offline módban vannak. http://www.msgpluslive.com/scripts/browse/ itt megkeresheted.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, megtaláltam ez az: http://www.msgpluslive.com/scripts/view/50-Offline-Blocker/


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!