Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet mobilról a (27 db)

Hogy lehet beállítani a Facebook-on, hogy a baloldali 'Friends on Chat' NE mutassa a mobilról netezőket?

Mindig ott van 20 ember a listában, pedig igazából csak néhány emberrel tudok konkrétan beszélni, akik számítógépr?l vannak bejelentkezve. Zavarnak a mobilosok, mert a kis zöld pöttyöt alig látni, hogy ki van tényleg ott.

Legjobb válasz: Úgy értem, aki egyszer mobilról bejelentkezett, azt akkor is mutatja, amikor igazából már napok/hetek óta nincsenek is bejelentkezve. Meg lehet valahogy oldani, hogy ezeket ne mutassa?

A kérdező hozzászólása: Úgy értem, aki egyszer mobilról bejelentkezett, azt akkor is mutatja, amikor igazából már napok/hetek óta nincsenek is bejelentkezve. Meg lehet valahogy oldani, hogy ezeket ne mutassa?

Üdv! Valaki megtudná mondani, hogyha mobilról vagyok akkor hogyan lehet kikapcsolni a facebook chatet?

A beállításoknál már néztem de ott semmi. Ha tudtok olyan verziót amiben ez lehetséges és adnátok hozzá egy linket azt is megköszönném.:)


Hogy lehet beállítani a Facebook-on az ingyenes hozzáférést 30-as mobilról?

Egyszer már letöltöttem a telefonomra, csak azóta frissítve lett. Most viszont nem engedi, hogy a telefonszámomra le legyen mentve.

Legjobb válasz: 0.facebook.com

0.facebook.com
A kérdező hozzászólása: Nem így értettem. Régen fel tudtam menni, most mióta frissítve lett a telefon szoftvere, nem enged fel.
1430-ra küldd el a +NETSTART szót
A kérdező hozzászólása: Be van kapcsolva.
beálitások-sim-kezelõ megjelenitése onnan pipa ki és ennyi
A kérdező hozzászólása: Nincs semmi kipipalva, nem tunik el!

Hogy lehet mobilról profilképet beállítani a facebookra?

Androidosról

Legjobb válasz: Vagy face app on keresztül, vagy m.facebook a böngészõben, majd fényképeid ott meg ott van beállítás prof képnek. A kép alatt. Képet meg fel tudsz tenni azüzifalad alatt a fénykép hozzáadása menüben.

Vagy face app on keresztül, vagy m.facebook a böngészõben, majd fényképeid ott meg ott van beállítás prof képnek. A kép alatt. Képet meg fel tudsz tenni azüzifalad alatt a fénykép hozzáadása menüben.

Facebookon hol lehet beállítani, hogy ne jelezze ki bejegyzéseknél és hozzászólásoknál hogy éppen mobilról írok? Ezt a szöveget: "mobil használatával", valahol ki lehet kapcsolni, de már nem találom hol volt.

Az privát üzenet küldésnél azt hiszem sehogy sem lehet, ott mindenképpen jelzi, ha mobilról írok privát üzenetet. De ha ki lehet azt is kapcsolni érdekelne hogyan. De főleg az érdekelne, hogy az üzenőfalon új bejegyzésnél vagy hozzászólásnál ne írja ki, hogy mobilról írok.

Legjobb válasz: mobilról felmész a rendes facebook.com-ra...

mobilról felmész a rendes facebook.com-ra...
A kérdező hozzászólása: Úgy használom, de akkor is felismeri, hogy mobilról vagyok.

Hogyan lehet eltávolítabi egy androidos mobilról a gyári Office Suite 5 alkalmazást?

lehetőleg ne root

Legjobb válasz: Ha rendszer akkor csak root után lehet...

Ha rendszer akkor csak root után lehet...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!