Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet mobilról (49 db)

telorol sajna nem lehet

StarStable Online-ban Star Coins-t hogy lehet mobilról venni?

Megadom a telószámom,kapok egy kódot és azt az oldalon bekell ütni? Vagy ez,hogy mûködik? Sürgõs!


Hogy lehet mobilról profilképet beállítani a facebookra?

Androidosról

Legjobb válasz: Vagy face app on keresztül, vagy m.facebook a böngészõben, majd fényképeid ott meg ott van beállítás prof képnek. A kép alatt. Képet meg fel tudsz tenni azüzifalad alatt a fénykép hozzáadása menüben.

Vagy face app on keresztül, vagy m.facebook a böngészõben, majd fényképeid ott meg ott van beállítás prof képnek. A kép alatt. Képet meg fel tudsz tenni azüzifalad alatt a fénykép hozzáadása menüben.

Hogyan lehet mobilról ingyen sms-t küldeni?

T-mobilos vagyok. Vodafone-ra tudok egyet és ez alapján kérem a segítségeteket,hogy T-mobil-ra ezt a módszert hogy kell megcsinálni vagy valami hasonló vagy más módon. Na szóval Vodafone-nál annyi az egész, hogy az üzenet beállításoknál az üzenetközpont-szám utolsó számjegyét 2-re kel átírni. Biztos van valami hasonló módszer T-mobil-ra is. Ha tudjátok légyszi mondjátok el. El?re is kösz. :D

Legjobb válasz: és a vodások erre nem jönnek rá? am jó lenne ha lenne ilyen :)

és a vodások erre nem jönnek rá? am jó lenne ha lenne ilyen :)

Hogy lehet beállítani a Facebook-on, hogy a baloldali 'Friends on Chat' NE mutassa a mobilról netezőket?

Mindig ott van 20 ember a listában, pedig igazából csak néhány emberrel tudok konkrétan beszélni, akik számítógépr?l vannak bejelentkezve. Zavarnak a mobilosok, mert a kis zöld pöttyöt alig látni, hogy ki van tényleg ott.

Legjobb válasz: Úgy értem, aki egyszer mobilról bejelentkezett, azt akkor is mutatja, amikor igazából már napok/hetek óta nincsenek is bejelentkezve. Meg lehet valahogy oldani, hogy ezeket ne mutassa?

A kérdező hozzászólása: Úgy értem, aki egyszer mobilról bejelentkezett, azt akkor is mutatja, amikor igazából már napok/hetek óta nincsenek is bejelentkezve. Meg lehet valahogy oldani, hogy ezeket ne mutassa?
nem, androidos mobilról nem lehet játszani...
nem lehet..androidra a legfrissebb flash player 11.1

Facebookon hol lehet beállítani, hogy ne jelezze ki bejegyzéseknél és hozzászólásoknál hogy éppen mobilról írok? Ezt a szöveget: "mobil használatával", valahol ki lehet kapcsolni, de már nem találom hol volt.

Az privát üzenet küldésnél azt hiszem sehogy sem lehet, ott mindenképpen jelzi, ha mobilról írok privát üzenetet. De ha ki lehet azt is kapcsolni érdekelne hogyan. De főleg az érdekelne, hogy az üzenőfalon új bejegyzésnél vagy hozzászólásnál ne írja ki, hogy mobilról írok.

Legjobb válasz: mobilról felmész a rendes facebook.com-ra...

mobilról felmész a rendes facebook.com-ra...
A kérdező hozzászólása: Úgy használom, de akkor is felismeri, hogy mobilról vagyok.

Hogyan lehet felhívni egy japán telefonszámot, mit kell elé beütni és kb. mennyibe kerülne egy rövid hívás mobilról?

Legjobb válasz: beütöd a számot a japán országelõhívóval... skypeon 2.0c (ÁFÁ-val)/perc mobilról annyi, amennyit a szolgáltatód kér a tengerentúli/európán kívüli hívásokért

beütöd a számot a japán országelõhívóval... skypeon 2.0c (ÁFÁ-val)/perc mobilról annyi, amennyit a szolgáltatód kér a tengerentúli/európán kívüli hívásokért
Az szinte biztos 4-es zóna, azt keresd a szolgáltatód roaming menüpontja alatt. Indított hívásoknál általában rögtön számláznak 30 másodpercet minden megkezdett perc után, utána másodperc alapú. Tehát 10 mp az 30mp a számlán, 35 mp az 35 mp, 61 mp az 90 mp.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!