Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet mikor (18945 db)

Hogy lehet? Mi lehet ez?

A bátyám rajzolt egy lovat ami baromira ismerős volt,mintha pont ugyanígy lerajzoltam volna már.De nem.Rajzon modell voltam,és úgy rajzolt le az egyik oszt.társam mintha már láttam volna korrábban azt a képet.De ja vu féle volt de mégis más.Szokott az is lenni de az más érzés.

Legjobb válasz: A kezdõdõ skizofrénia jele lehet, hogy mikor meglátsz egy képet, - és az agyad elkezdi keresni hogy látta-e már valahol vagy új az infó - akkor mellényúl, és véletlen egy valamilyen más dologhoz beazonosítja mint már látott képet. Aztán persze gondolkodhatsz hogy hol láttad már, de az sose jut eszedbe. (mivel még nem láttad)

A kezdõdõ skizofrénia jele lehet, hogy mikor meglátsz egy képet, - és az agyad elkezdi keresni hogy látta-e már valahol vagy új az infó - akkor mellényúl, és véletlen egy valamilyen más dologhoz beazonosítja mint már látott képet. Aztán persze gondolkodhatsz hogy hol láttad már, de az sose jut eszedbe. (mivel még nem láttad)
Lehet de ja vu, lehet h látomás/megálmodtad, de lehet a képzeleted játéka is.
*vagy hát én nemtom
Az elsõ hülyeséget ír.
Nekem álmokkal kapcsolatban szokott hasonló tapasztalatom lenni.Tényleg hasonlít a de ja vu-ra, de nem az. Egy érdekes példa: Álmomban anyám mesélte, hogy egy bizonyos barátnõmnek az apja nagyon beteg.Felébredtem és totál össze zavrodtam, olyasmi érzés volt, mint a de ja vu...Az álombeli jelenet totál ismerõs volt, mintha egy régebben valóban megtörtént esetrõl álmodtam volna, teljesen egyértelmû volt, hogy anyám valamikor már mondta nekem a valóságban, hogy barátnõm apja beteg és ez a jelenet játszódott újra álmomban.Csakhogy!Anyám nem mondhatott ilyet, mivel barátnõmék másik városban laktak, hosszú évek óta nem találkoztunk, nem jártunk össze, nem tudtunk róluk semmit! Azért én mégis rákérdeztem anyámra, tényleg mondott-e nekem olyat, hogy barátnõm apja beteg?Õ csodálkozott a kérdésemen és bizton állította, ilyet sosem mondott, mikor onnan elköltöztünk az apuka még teljesen jól volt és azóta õ nem is hallott felõlük. Nos, az álmot persze megjegyeztem és pár hónap múlva azzal a hírrel jött haza anyu, hogy találkozott a boltban barátnõm anyukájával, aki nagyon le volt törve, mert a férje nagyon beteg volt, meg is halt!Persze egybõl eszembe jutott az álom, tehát igaz volt a tartalma, de miért tûnt úgy ébredés után, mintha a valóságban régebben már megtörtént volna?Én nem tulajdonítanám annak, hogy azért, mert élethû volt az álom. Általában azok után az álmok után szoktam ilyen de ja vu hoz hasonlót tapasztalni, amikrõl késõbb kiderül, hogy közük van a valósághoz. Esetleg lehetséges, hogy te is álmodban láttad már a rajzokat? Lehet, hogy jövõbe látás, de az a fura, hogy az ember közben rájön, hogy már ezer éve tudta ezt az információt...
Van is egy ilyen találó kifejezés, hogy "jövõ emlékezés".
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Amúgy az ilyen de ja vu meg hasonló érzésekrõl azt gondolom, olyan ez, mintha egy pillanatra lehullna lepel és az "igazi valóságot" teljes érzékeléssel tapasztalnánk.Lehet, hogy akár folyamatosan is képesek lennénk erre, de nem vagyunk, mert van egy gát... Tudjuk, hogy rengeteg felesleges információt is vesz az agyunk.Ha állandó jelleggel elõre megéreznénk, elõre látnánk mindent, olyasmit is, ami nem lényeges, akkor talán tényleg meg is bolondulnánk.Talán tényleg nem lenne jó, ha minden pillanatban tudnánk hol mi történik éppen, vagy mi fog történni és kivel.Persze nem kizárt, hogy tudat alatt, folyamatosan vesszük az adást, állandóan mûködik a telepátia és egyéb érzékelések, el is raktározódnak, aztán a körülmények hatására néha felszínre jöhet egy-egy ilyen infó és úgy zökkent ki belõle a csodálkozás, mint ahogy a tudatos álmodó kizökken, mikor ráeszmél, hogy álmodik. Ez egy olyan dolog, hogy minél inkább meg akarjuk fogni, annál könnyebben elillan.De bizonyára ebben is lenne lehetõség némi gyakorlásra, csak kár, hogy ritkán van ilyen alkalom.
Szerintem, az idõ csak az anyagi világunkban létezõ mérõrendszer, és mint sok más egyébb, az idõ is a földhöz kötött. A lélek világában nincs idõ. Jelen lehet múlt, jelen, jövõ egyszerre. Én gyakorta tapasztalok hasonló jelenségeket. Úgy 40évig szinte naponta, azóta egyre ritkábban. Ebbõl arra következtetek, hogy az agy fejlõdési szakaszában a lélek néha eltéveszti, összekeveri a valóságot, és néha más más idõpontokat él. Csak is így fordulhat elõ, hogy olyan dolgokra emlékezünk ami még nem történt meg. Ezt a de ya vu dolgot olyan emberek találták ki magyarázatképpen, akik még hasonlót sem tapasztaltak, de hallottak embereket akik mesélik ezeket! Egyébként Én világos nappal, ébren, minden drog és alkohol befolyás nélkül is tapasztalok hasonlókat. Sem idõ, sem tér nem befolyásolja megjelenésüket.
Tegnap karbantartás volt, azért lehet ez. Szerintem javítani fogják.
Fél percig egy lábon kell ugrálni és közben énekelni Ganxta Zolee-tól a Néhány jó dolog címû számot.

Azt hallottam hogy a Dalai Láma Buddha reinkarnálódása. Ez hogy lehet mikor Buddha elérte a nirvanát ergo nem születik újra. Nem?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy Buddha mivel megvilágosodott, volt lehetõsége választani és õ az emberekért azt választotta, hogy nem a Nirvanába megy, hanem újra és újra megéli az újjászületést, hogy segítsen az embereknek.

Én úgy tudom, hogy Buddha mivel megvilágosodott, volt lehetõsége választani és õ az emberekért azt választotta, hogy nem a Nirvanába megy, hanem újra és újra megéli az újjászületést, hogy segítsen az embereknek.
A kérdező hozzászólása: értem, köszi
A Dalai Láma ugyanúgy Buddha reinkarnáció, ahogyan a Római Katolikus Pápa Jézusé. :-) Az egyik keleten pap, a másik nyugaton. Egykutya.
A Dalai Láma nem Buddha reinkarnációja, hanem Avalokitésvára bóddhiszattváé. Meg többnyire az elõzõ Dalai Lámáé is.


Hogy lehet, mi lehet az oka annak, hogy egy 31 éves, jóképű, pasi, akinek BMWje és pénze is van, még nem nősüt meg, illetve ilyen 18-25 év közötti csajokra hajt?

Legjobb válasz: Gondolom megy a habzsi-dõzsi. Nincs kedve a családhoz, csak nõzni, kefélni, kalandozni... és adva vannak hozzá a technikai feltételek, hát akkor minek állapodna meg?

Gondolom megy a habzsi-dõzsi. Nincs kedve a családhoz, csak nõzni, kefélni, kalandozni... és adva vannak hozzá a technikai feltételek, hát akkor minek állapodna meg?
Kimaradt valószínûleg a csajozásból amikor tizen ill huszonéves volt....most pótol...
A 18-25 között lányok nagyja könnyen manipulálható pénzzel és csillivilli kocsival.
Nekem is 8 milliós autó, van, mert régi nagy álom volt, hogy megszerezzem. Most még pénz is van mellé, viszont nõ nincs. Ilyen a személyiségem, hogy nem tudok összeszedni senkit. Ezzel nem arra akarok célozni, hogy milyen szar nekem, hanem arra, hogy az ember személyiségén, hozzáállásán múlik minden. Azt, hogy van kocsija, pénze, stb félre kell tenni. Ha neki olyan személyisége van, hoyg a fiatal ribiket szereti, esetleg a futó kalandokat, és fel is tudja hajtani õket, akkor ezt csinálja. Õ ilyen, és kész. Ahányan vagyunk, annyiféle életutat követünk, mert különbözõ a személyiségünk. Ennyi.
Ugy, h hulye lenne osszeallni egy novel, ha tenyleg ilyen jol megy neki. Minek?hogy hallgassa a rinyat meg a pofazast, h miert nezett meg mas not? Siman en is addig nyomnam meg nincs nagy szerelem:D
31 éves fiúhoz a 20-25 éves lányok illenek korban. Baj akkor lenne, ha 58 éves lenne...
A kérdező hozzászólása: Ami azt illeti ezelõtt 3 évvel állt elõször munkába, addig egyetemet jár, mivel soha nem sikerültek a vizsgái...
Minek nõsülne meg?Semmi értelme nincsen, ilyen korban.Mivel alfahím ezért ezt kihasználja nyilván, nem sok pasinak jut ki a jó csajokból meg a rengeteg szexbõl.
Igen, lehet huszon éves korába dolgozott keményen hogy legyen kocsija és pénze, és úgy élhessen ahogy szeretne, és emiatt eddig nem volt ideje nõzni, és az a korosztály jön be neki.
skalpvadász...

0% szabad hely, hogy lehet mikor mindig kiírtam dvd-re amit letöltöttem, utána pedig még a kukából is töröltem?

-töröltem egy csomó dolgot és még ígyis azt állítja a gépem hogy kevés a hely egyre kevesebb lett fokozatossan pedig nem tettem fel rá semmit?

Legjobb válasz: Véletlenül bármit ki lehet törölni. Amúgy szerintem víruos a géped, megoldás: vírusírtás (nem írtad, mid van, de csökkentett módban indítot a gépet, teljes keresést rálövöd. Ha az nem pucolja le, akkor Malwarebytes Anti Malwaret felrakod, ugyanezt megcsinálod. Ha ez sem, akkor újratelepíted a windowst, meghajtót formázod a telepítõvel.

Véletlenül bármit ki lehet törölni. Amúgy szerintem víruos a géped, megoldás: vírusírtás (nem írtad, mid van, de csökkentett módban indítot a gépet, teljes keresést rálövöd. Ha az nem pucolja le, akkor Malwarebytes Anti Malwaret felrakod, ugyanezt megcsinálod. Ha ez sem, akkor újratelepíted a windowst, meghajtót formázod a telepítõvel.
a Windows Intézõjébõl, nem tudsz véletlenül (akarattal is nehéz) a Rendszer mûködéséhez fontos mappákat fájlokat. (A Regisztrációs Adatbázisban (regedit) végzett kotorászás, tisztogatás, törlés már megbéníthatja a Rendszer mûködését. a Windows mappát hagyd békén, és a Program Files mappából sem törléssel, hanem a Programok eltávolítása segédprokrammal, távolítsd el a nem létfontoságú programokat. De esetedben 1000%, hogy vírus garázdálkodik, szaporodik egyre nagyobb sebességgel és egyre nagyobb helyet foglalava el, a merevlemezeden! Legfontosabb teendõd, Rendszer-visszaállítás kikapcsolása, a gép újraindítása, Csökkentett!! (F8) módban, NAPRAKÉSZ Frissített!!! víruskergetõvel Teljes, Mély módban VÍRUSKERSÉS-IRTÁS!(karanténba helyezés) (Malwarebites'Anti Malware, ingyenes, nagyon jó kis progi erre) majd a megtisztított gép újraindítása normál üzemmódban és a Rendszer-visszaállítás bekapcsolása!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, énis gyanakodtam vírusra, kerestem is de nem talált semmit. amiket ti írtatok nekem már túl bonyi mûveletek, azthiszem kihívom aki csinálta nekünk a gépet, én már ennyire nem értek hozzá, és letölteni se tudok új vírusírtót annyira nincs helyem :S

Ez hogy lehet? !? !? ! "mik vagytok ti, istenek? "

Véletlen a kezembe akadt egy orvosi m?hibákról szóló könyv...a benne "szerepl?" orvosok nagy része az internet szerint még mindig praktizál!!!

Legjobb válasz: könyvet bármirõl lehet írni. A tálalás sem mindegy. Az éremnek 2 oldala van. lehet hogy 1000 másik betegen meg õk tudtak segíteni. Mindent kritikával fogadj....

könyvet bármirõl lehet írni. A tálalás sem mindegy. Az éremnek 2 oldala van. lehet hogy 1000 másik betegen meg õk tudtak segíteni. Mindent kritikával fogadj....
Remélem utolsó válaszoló, hogy veled is meg egy családtagoddal is elõfog fordulni majd egy kis hiba. Nem tudom akkor, hogy fog állni a szád!!!!
És? Neked mi a szakmád? Te még sosem csináltál meg rosszul semmit?
én is kivanok neked hasonlo jokat!!!!!
iteljetek csak el öket idiotak, remelem ilyenek miatt mint ti majd egy sem fog praktizalni, aztan ha sürgös beavatkozasra lenne szükségetek majd ott pusztultok meg -.-"
Elsõ válaszadó gratulálok!!!!!! Nagyon értelmes ember lehetsz! De, mindenki hibázott már, de vannak olyan szakmák, ahol nem szabad, vagy csak nagyon minimálisat, és ezt õk vállalták, amikor úgy döntöttek, hogy orvosok lesznek. Durva leszek, de ezek az orvosok mentek volna inkább hentesnek! Amúgy én is olvastam a könyvet, és szörnyû, hogy miket meg nem engednek maguknak, csak azért mert egy beteg fájdalomcsillapítót mert kérni, vagy esetleg ordít a fájdalomtól. (Bocsi, de az ilyeneken mindig fel tudok háborodni, és felidegesítenek.) 23/L
Szerintem az egész egészségügy egy nagy mûhiba! Az öcsémnek 2x volt eltörve végtagja és a helyi kórházban azt mondták, hogy semmi baja, borogassa és pihentesse( röntgen után)Mikor a szüleim elvitték õt egy megyei kórházba ott rögtön gipszet tettek rá mindig. Késõbb nekem volt perforált vakbélgyulladásom. Elõször anya vitt be a kórházba (amikor még görnyedve de tudtam járni) és hazaküldtek azzal, hogy igyak több folyadékot. Aztán este mikor kihívtuk a mentõket nem akartak bevinni, mondván, hogy terhes vagyok. A nevelõapukám vasvillával fenyegette meg a mentõket, hogy vigyenek be. Mikor bevittek, megvizsgáltak megállapították, hogy perforált vakbelem van! Rá 15 percre meg is mûtöttek!
A kérdező hozzászólása: Ezek gondolom megtörtént esetek, és szerintem igenis vannak olyan emberek akik nem alkalmasak orvosnak mégis praktizálnak. Embereket ölnek puszta figyelmetlenségbõl és lustaságból és nem azért mert véletlen becsúszott egy hiba(1000-bõl 1)
A kérdező hozzászólása: Olvasd el a könyvet..utána mond ezt!! Ha egy rokonod járt volna úgy mint azok az emberek a könyvben akkor eszedben sem jutna ilyet írni. És sokszor nem is a szakmai tudás(vagy hiánya) az ami felháborító, hanem a hozzáállás!!!!
Az orvosok védett munkaerõk :((( és kirúghatatlanok, letörölhetetlenek. Bár egymás közt titokban háborúznak, kifelé összezárják magukat. Vagy nyíltan vagy burkoltan. Én is olvastam azt a könyvet, sõt van második rész is nekem. Tényleg megtörtént esetek :((( A félrediagnosztizálás az orvos figyelmetlensége VAGY gonoszabbul: szándékos falazás egy másik kollégának. Mesélek itt, ami megtörtént! 2004-ben mozgássérült Édesapám, akinek jobb lába tõbõl hiányzott egy régi motorbaleset miatt, mûlábat azaz protézist használt halála napjáig. Apám, aki eljárt a nagyhírû fürdõbe vasból készült könyökmankóval, az uszodában elesett! Masszõr hívására mankójával elõresietett és a vizes kövön hasra csúszott és a vasmankó a vállába csapódott. Vállrepedéses ficama volt. "TERMÉSZETESEN" nem "vette észre" a bajt, azt mondta nincsen semmi baja! Ezután szegény hazament. Pihent, majd elment a kerületi szakorvosi rendelõbe egy nagy forgalmú helyen. Ott reumatológus, ortopéd, röntgenorvos is látta: itt mind egyöntetûen azt mondták neki: tornáztassa a vállát! A röntgent nem is akarták észrevenni, mert falaztak a fürdõnek. Nem akarták saját uszodabeli kollégájukat besározni és az intézményt sem. Mert a reumatológusok szoros kapcsolatban állnak a fürdõkkel, tehát az érdekük kölcsönös, mivel "rosszul fizetõ" az állásuk. Ezért jövedelmezõbb kapcsolatot tartani a fürdõkkel és ott is dolgozni másodállásban. Tehát Apám 1 hónapig szenvedett és testvérem egykori sportorvosához ment, aki megmondta az igazat. Elõjegyezte a mûtétet következõ hónap végére. Ám az állapota az uszodai balesettõl számítva annyira LEROMLOTT, LEFOGYOTT, hatalmas fájdalmak közepette (közben erõsebbnél erõsebb fájdalomcsillapítókkal próbálkozott-HIÁBA) MÁSFÉL HÓNAPON BELÜL MEGHALT!!!!! Ezekkel a szándékos orvosi félrediagnosztizálással ölték meg APÁMAT! Õt nem lehet pótolni, senki nem tudja visszaadni az életét. De az orvosok pótolhatóak, ám nagy az ellenállás. Szóval az orvosok mögött gyógyszergyárak, fürdõk IS állnak. De van nekik fõnökük, ám õk sem hajlandóak beosztottjaikat bántani. Orvosok egymást közt: MA NEKED, HOLNAP NEKED.

Napi 1óra biciklizés mellett minden nap mérem magam és az egyik nap 57, 7vagyok a másik nap 57, 4 a harmadik nap meg 58? hogy lehet mikor minden nap 1órát biciklizek?

Legjobb válasz: Úgy lehet, hogy nem minden nap ugyanannyira töltõdnek fel az izmok glikogén raktárai. A glikogén pedig vizet köt meg, amiben simán benne van a fél kilós ingadozás is.

A kérdező hozzászólása: igazatok van :) köszönöm a válaszokat :)
Ha megeszel valamit, a mérleg azonnal többet mutat, gondolj bele. Ilyen kis ingadozás miatt ne izgulj.
Napi 1-2 kg ingadozas termeszetes.
A kérdező hozzászólása: igazad lehet...nah meg az se mindegy h mennyi vizet tart vissza a szervezet...megnyugodtam.kezdtem azt hinni hogy én csinálok valamit rosszul
A kérdező hozzászólása: zöldségbõl 10-15dkg egy nap, húsból 10dkg egy nap, túróból 5dkg, kefír joghurt max 1, 5dl egy nap
Úgy lehet, hogy nem minden nap ugyanannyira töltõdnek fel az izmok glikogén raktárai. A glikogén pedig vizet köt meg, amiben simán benne van a fél kilós ingadozás is.
Ez nincs fél kiló eltérés, olyan kicsi eltérés hogy nem kell vele foglalkozni. Én is digitális mérlegen mérem magam és minden nap mást mutat a mérleg. Van hogy többet van hogy kevesebbet.
A kérdező hozzászólása: otthoni szoba biciklin tekerek, kb közepes intenzitással, amit meg eszem az leginkább zöldség fehérje túró kefír, teljes kiõrlésû tészta max 4-5dkg egy adagban, rizs 4-5dkg ahhoz natúr hús.és kb 1, 5-2 L folyadék naponta
A kérdező hozzászólása: és olyan amúgy van hogy egyik nap mondjuk kicsit többet eszel de mondjuk csak 3 nap múlva mutat többet a mérleg?
Mit és mennyit eszel? Milyen intenzitással tekersz és hol? Nem mindegy....

Hogyan lehet, mivel lehet kiakasztani a cukortermelést, hogy cukorbeteg legyen valaki?

ne én akarok,és cukorbetegek is írjanak,bárki aki tudja.A bn?m kérdezi mert lehet h cukros.és rendes válaszokat kérek

Legjobb válasz: Elõszõr káromkodni akartam a kérdést elolvasván.Azt hittem,cukorbeteg akar lenni.A cukorbetegség a hasnyálmirigy elégtelen mûködése miatt alakul ki és egy életre szól.Kezdõ tünetei a szomjúság,a nemi területek viszketése, a szájszárazság.Egy egyszerû éhgyomri vérvétellel eldönthetõ. Cukrosok ezrei szednek gyógyszert és kapnak insulint és szenvednek a látásromlás, a diéta, a láb elvesztése ellen.Ha rendes választ akarsz kapni,akkor fogalmazz rendesen.És olvass utána és irány a háziorvos.De kíváncsi lennék,hogy mibõl gondolja. http://www.hazipatika.com/services/betegseglexikon/view?id=73 http://www.medimix.hu/cikk.php?cid=15

Elõszõr káromkodni akartam a kérdést elolvasván.Azt hittem, cukorbeteg akar lenni.A cukorbetegség a hasnyálmirigy elégtelen mûködése miatt alakul ki és egy életre szól.Kezdõ tünetei a szomjúság, a nemi területek viszketése, a szájszárazság.Egy egyszerû éhgyomri vérvétellel eldönthetõ. Cukrosok ezrei szednek gyógyszert és kapnak insulint és szenvednek a látásromlás, a diéta, a láb elvesztése ellen.Ha rendes választ akarsz kapni, akkor fogalmazz rendesen.És olvass utána és irány a háziorvos.De kíváncsi lennék, hogy mibõl gondolja. http://www.hazipatika.com/services/betegseglexikon/view?id=73 http://www.medimix.hu/cikk.php?cid=15
A szervezet nem "termel" cukrot!
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat.A bnõm azt mondja, h van amikor 7-11 es a cukra, és nem tudja mit tegyen.Mert termel a szervezete inzulint, csak nem eleget.És mik a tünetek még?
Káposztástészta után délután 3-kor mindenkinek annyi. El kell menni a körzetihez, beutalót kérni ÉHGYOMRI cukorvizsgálatra.És a többi kiderül.De ha méri és tudja, hogy ennyi, nincsenek szülei?? Nincs rosszul?? Valami nem stimmel.
A kérdező hozzászólása: köszi az eddigi válaszokat.:-)
Ha már volt 11-es cukra, akkor ne itt a neten "hülyéskedjetek", hanem menjen orvoshoz, mert ez már elég komoly. Ha pedig éhgyomorra sikerült ezeket az értékeket összehozni, akkor szinte biztos, hogy cukorbeteg szegényke. Gondolom, hogy a barátnõd fiatalabb, ebben a korban az 1-es típus a gyakoribb, ami autoimmun eredetû vagyis, nem kellett semmi "extrát" csinálnia, hogy ez kialakuljon, mert sajnos ez bármikor kialakulhat magától.
Jaja. És ha nem akar megvakulni meg végtagot veszteni, akkor mielõbb kezeltesse magát. Kicsit magasabb cukornál kómába lehet esni.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen. lécci írjatok::)

Ilyen írás formát / betűt típust hogyan lehet / mivel lehet szerkeszteni?

http://www.google.hu/imgres?imgurl=http://nd05.jxs.cz/594/50..

Legjobb válasz: köszönöm! :)

A kérdező hozzászólása: köszönöm! :)
Le kell töltened a megfelelõ betû típust, és telepítened a windows alá. A szinezése meg valószínüleg photoshop. Konkréten a képen látható betû típust nem ismerem, néz körül olyan oldalakon, ahol ingyenes betûkészletek vannak. pl.: http://www.1001freefonts.com/ vagy írd be a gugliba, hogy free fonts

A nyakon a kiszívott foltot hogyan lehet minnél előbb eltűntetni?

Hallottam már olyanról aki meleg vízzel borogatta. Ez hatásos?

Legjobb válasz: Elõször is: küldd a francba azt, aki ezt tette veled. Másodszor: eltüntetni korrektorral lehet. kapható a drogériákban.

Elõször is: küldd a francba azt, aki ezt tette veled. Másodszor: eltüntetni korrektorral lehet. kapható a drogériákban.
Szia. Tegyél rá fogkrémet. Vagy ha menned kell valahova, akkor alapozó, púder.
A kérdező hozzászólása: Köszi. A fogkrém miért hatásos?:o
A kérdező hozzászólása: És sminken kívül van valami más módszer?
Csak az idõ.
Egysoros , sûrû fésûvel fél óra alatt szét tudod szépen fésülni a véraláfutást , nekem bevállt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!