Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet menyasszonyi ruhában (6 db)

Most nyiló esküvőiruhaszalon nevén töprengek, Erdélyben lesz, estélyi ruhákat is lehet vásárolni, menyasszonyi ruhát kölcsönözni. Ujak és szépek. Akinek van ötlete, kérem ossza meg velem, hogy milyen nevű szalonba menne be és miért?

Legjobb válasz: KÁPRÁZAT (ilyen nevû üzlet van Bpesten is) A Te napod üzlete (neked is, nekem is) Gála Esküvõi Ruhaszalon Elite Esküvõi Ruhaszalon Álom ruhák üzlete

KÁPRÁZAT (ilyen nevû üzlet van Bpesten is) A Te napod üzlete (neked is, nekem is) Gála Esküvõi Ruhaszalon Elite Esküvõi Ruhaszalon Álom ruhák üzlete
-Rarity -Elegant -Happy End
The Perfect Wedding
The Pearl
Diamond
Kedves Kérdezõ! Egyáltalán érdekelnek a válaszok, mert egy árva köszönömöt sem olvashattunk tõled.
Szerintem is teljesen járható út. Szóval persze, hogy lehet.
Én is átöltözöm, de nem lesz sem menyecske, sem menyasszonytánc. Te bulid.:)
Nálunk menyasszonytáncnak hívják. Menyecsketáncként még nem hallottam. Érdekes volt így olvasni.:) Felénk így szokás, elõször a fehér ruha, majd tánc után a piros vagy vörös menyecske ruha. De nyilván mindenhol más szokások vannak. Nem kötelezõ a tánc és nyugodtan át is öltözhetsz. Én is örültem, mikor megszabadultam a menyasszonyi ruhámtól, de fõleg a cipõbõl kibújni volt öröm.:) Én egy piros, alkalmi ruhára cseréltem le a menyasszonyit .
Attól még átvehetsz menyecske ruhát is, hogy nem lesz menyecske tánc.
Miért ne? Én is ezen agyalok. :)
én is átöltözöm, ráadásul pirosba, de nem lesz menyecsketánc :)
Feleségem se akart, mert neki nemjött be ez a ricse-jelmez. Végül egy zöld térdközépig érõ, elegáns ruha volt a menyecskeruha. A táncot meg szerintem akard. 850.000 jött be nekünk belõle.
Miért ne lehetne?! A te esküvõd, a te napod, úgy csinálod, ahogy akarod! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, megnyugtattatok :)
4/5: én a cipõt rögtön átveszem a ceremónia és fényképezkedés után. :)
Elsõ vagyok. Én személy szerint nem akarok színes ruhát felvenni, a nagy napon (éjfél után is) csak fehérben szeretnék lenni :)
Nekem piros volt a menyasszonyi ruhám, ráadásul nem is hosszú, végig abban voltam. És nem volt menyasszonytánc. Mindent lehet, a te esküvõd!

Hogyan lehet hagyományos menyasszonyi ruhában szexelni?

Kicsit groteszk kérdés,de érdekelne...

Legjobb válasz: nem is annyira groteszk, mint gondolnád. Felhúzód a derekadik , nekidõlsz a falnak és hajrá:) Ügyes légy, csak utána jól törölközz meg, nehogy foltos legyen a ruha. Ugyanez mehet hátlról is:))))

nem is annyira groteszk, mint gondolnád. Felhúzód a derekadik , nekidõlsz a falnak és hajrá:) Ügyes légy, csak utána jól törölközz meg, nehogy foltos legyen a ruha. Ugyanez mehet hátlról is:) )))
Ilyen hülyeséget!! Azt is lelhet venni.
A kérdező hozzászólása: Lehet hülyeség, bocsi...Ne felejtsd az oldal címét"amit márhol nem mertél..." Egyébként nem igazán van szerintem idõd egy habos-babos ruhát le-felvenni.
szerintem ez a menyasszonyi ruha megbecstelenítése, ami a tisztaság, ártatlanság jelképe. miért veszel fel ilyet, ha így gondolkozol? húzz inkább egy lotyóknak való ruhát!
Istenem ilyen prûd nõszemélyt, mint az uccsó hozzászólót.. Miért te nem szexelnél a nászéjszakádon? Jaaa biztos nem, mert olyat csak a lotyók szoktak. Na, egyébként úgy a legkényelmesebb, ahogy az elsõ hsz is írta:) )))
Hát ha nincs abroncs akkor csak feltûröd a derekadig! Ha van akkor azt valahogy csak ki lehet szedni a ruha levétele nélkül!!! Sok Boldogságot Kívánok Nektek!!!! Amúgy pedig lehet, hogy a szûziesség jelképe, de talán már nem szûz és talán nem is lotyó! Ha meg szûz ami becsülendõ, akkor meg alig várja, hogy az igen kimondása után végre megtörténjen az amit csak az esküvõ utánra terveztek akármilyen okból!!! Tessék kicsit gondolkodni!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a pozitív, segítõ hozzászólásokat.:) A kötözködõknek annyit, hogy szüzességemre való tekintettel igazán érdekes lotyó lennék, de nekik is köszi.:)


A The sims 3-ban, hogyan lehet olyan esküvőt tartani, ami-kor vendégeket hívnak, meg, van menyasszonyi ruha, meg ilyenek?

Mielőtt azt mondanátok, hogy nézzem meg a neten, jelzem, hogy már meg néztem nem is egyszer, de sosem találtam olyat, ami a hasznomra lett volna, és tudtommal ez az oldal arra van, hogy olyan kérdéseket tegyek fel amikre mások tudnak normális választ adni. Remélem senkit nem sértettem meg.

Legjobb válasz: Google --> Sims 3 esküvõ ---> 3. találat klikk és ott van -.- http://www.mysims.hu/tipp-tar/tale-iroknak/eskuvo

Google --> Sims 3 esküvõ ---> 3. találat klikk és ott van -.- http://www.mysims.hu/tipp-tar/tale-iroknak/eskuvo
A kérdező hozzászólása: Köszi, de azt elmondanád, hogy honnan vehetek olyan esküvõi boltívet, ami nem SimPointba kerül? :( Mert én nem találtam.
A kérdező hozzászólása: Mert mindegyik úgy kezdõdik, vegyek egy esküvõi boltívet, csak az a baj, hogy az Simpointba kerül. Ami meg az építés módba van boltív, annak, meg fal kell. :'(
van kieg. amihez jár + asszem egy ingyenes tartalomban is benne van csak keresgélni kell
Én a nemzedékek kiegészítõ mapnál találtam
Akkor lehúzod, mint egy nadrágot.
Nehezen! :) Valóban minden egyes alkalommal le kell majd venned. Ha még jobban nehezíteni akarod a dolgot, még harisnyát is veszel. :) De ha nem akarod, akkor combfixet ajánlok. :D Sok boldogságot, és ne igyál túl sokat (nem feltétlen alkoholt, mást se), hogy ne kelljen félóránként szaladgálnod.
Szívás... most már szerintem csak az jöhet szóba amit az elõzõ mondott. De egyébként ez nem jutott eszedbe mielõtt kiválasztottad? (nem bántásból kérdem) Mikor én néztem ruhát, fontos szempont volt, hogy tudjak benne mozogni és pisilni :D
A kérdező hozzászólása: Nekem is úgy tûnik, h csak ez jöhet szóba.

Hogyan lehet pisilni a hagyományos menyasszonyi ruhákban?

Legjobb válasz: Nekem a nagy izgalom miatt az átöltözésig nem kellett pisilnem.

Nekem a nagy izgalom miatt az átöltözésig nem kellett pisilnem.
Én, ha izgulok agy ideges vagyok pisilnem kell xD Érdekes:D Keringõkön is mindig éreztem elõtte el is mentem, majd még akkor is éreztem, pedig semmi. Csak az érzés, hogy kell
Nekem hatalmasnagy koszorúslány ruhám volt, én inkább visszatartottam :) Még leülni is nehéz volt benne! Mármint székre... autóba beszállni meg húúúúúha :) Érdekes volt :) Én szerintem lekapcsolnám magamról az alsószoknyát vagy mit amiben a drótok vannak, és akkor a többi már csak olyan, mint egy sima hosszú szoknya. Bár elég régi kérdés :)
Barátnõm esküvõjén, ketten kísértük ki a menyasszonyt pisilni:) ) Felhíztuk a ruhját, addig tartottuk míg rácsüccs deszkára, és magára hagytuk.
Édes kérdés.:) :) Szép nagy eskövõi ruhám volt ráadásul ugye drótos és még 5 hónapos terhes is voltam.Állandóan pisilni kellett:) :) Egyszerûen a nyakamba vettem az egész ruhát és imádkoztam, nehogy beleessen a wc-be.:) :)
Aha:D CSak ügyesen kell csinálni :D
Fogod, és az egészet felhúzod a nyakadba:) ) Nem kell félteni, nem esik baja.
Ötödmagaddal...
Ez így mind szép , és jó... Én is koszorúslány leszek, és nekem is olyan nagy abroncsos a ruhám. Teljesen be vagyok pánikolva, mert hogy pisilni lehet vele, az egy dolog, de hogy fogok "cserélni".. Mert miért is ne lennék "nagylány" pont akkor...
Érdekes, nekem sem. :) De azért erre tényleg kíváncsi lennék.
NE AKARD TUDNI XD


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!