Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet megvalósítani (51 db)

Előző kapcsolatomból született 2 gyermekem, az apjuk nevét viselik.8 éve elváltunk. A mostani párom az esküvőnk után szeretné őket a nevére venni. Hogyan lehet megvalósítani?

Azóta 6x látta ?ket, pedig van rendszeres láthatási joga. Gyermektartást nem fizet, az államtól kaptam 3 évig. Lemondani a gyerekekr?l nem akar. Ha jól tudom, most van valakije, és közös babájuk lesz. Mit tehetünk?

Legjobb válasz: 1. Olyan nincs, hogy a jelenlegi párod a nevére veszi öket, ahhoz, hogy az ö családi nevét viselhessék, örköbe kell öket fogadnia. 2. Az örökbefogadáshoz a vérszerinti apának bele kell egyeznie az örköbefogadásba. Az, hogy nem látogatja öket, annak nincs semmilyen jogi következménye, a gyerektartás nem fizetését viszont (6 hónapra) visszamenöleg lehet követelni, viszont ha nem fizet, attól még nem lehet lemondatni az apaságról. 3. Ezt kikényszeriteni nem lehet. 4. Azt viszont nem árt tudnia a jelenlegi partnerednek, hogy ha netán örökbefogadta a gyerekeidet és utána elváltok, akkor NEKI úgyanúgy kell utánuk gyerektartást fizetnie, mintha ténylegesen ö lenne az apa, és erröl többé nem tud lemondani.

1. Olyan nincs, hogy a jelenlegi párod a nevére veszi öket, ahhoz, hogy az ö családi nevét viselhessék, örköbe kell öket fogadnia. 2. Az örökbefogadáshoz a vérszerinti apának bele kell egyeznie az örköbefogadásba. Az, hogy nem látogatja öket, annak nincs semmilyen jogi következménye, a gyerektartás nem fizetését viszont (6 hónapra) visszamenöleg lehet követelni, viszont ha nem fizet, attól még nem lehet lemondatni az apaságról. 3. Ezt kikényszeriteni nem lehet. 4. Azt viszont nem árt tudnia a jelenlegi partnerednek, hogy ha netán örökbefogadta a gyerekeidet és utána elváltok, akkor NEKI úgyanúgy kell utánuk gyerektartást fizetnie, mintha ténylegesen ö lenne az apa, és erröl többé nem tud lemondani.
Tegyük fel, hogy az igazi apa lemondana róluk. Akkor sem helyes ilyet csinálni szerintem. Mert lehet, hogy a gyerekek ragaszkodnak a nevükhöz. Persze ha még csak 2-3 évesek, akkor nyilván nem. Mellesleg a jövõ kiszámíthatatlan, nem biztos, hogy nagykorukra olyan jó viszonyban lesznek az új apukával. És lehet, hogy haragudni fognak rád, amiért elvetted tõlük az igazi nevüket, és egy általuk nem kedvelt személyét viselik. Mert akkor inkább az eredeti apa neve, aki lehet, hogy semmit nem fog nekik jelenteni, de legalább a nevét nem kötik rossz élményekhez se. Tehát ha örökbe akarná fogadni õket a párod, akkor úgy kéne, hogy a vezetéknevük a gyerekeknek ne változzon. Ha egyáltalán lehet ilyet. Vagy kapják a te vezetéknevedet.
De hát nem a párod az apjuk! Nem értem miért elterjedt az a felfogás, hogy a mostohaapa igazi apává lépjen elõ. Van apjuk, csak éppen nem törõdik velük. Viszont a helyébe nem léphet senki. A gyerekeidnek ezt hogyan gondoltad elmagyarázni? Hány évesek?
Õk az exed gyermekei. Ha nem kíván róluk lemondani, akkor nem tehetsz semmit. A kapcsolatuk változhat is idõvel, akár nagyon jó irányba, ne vedd el tõlük a lehetõséget. Amikor összejöttem a párommal, nem volt kapcsolata az apjával, mert pici gyermekkorában az apa külföldön volt. Késõbb szerette volna megismerni, de anyósom mindent elkövetett az ellen, hogy a találkozó létrejöjjön. Hosszas rábeszélésemre végül nyitott a férjem az apa felé. Megbeszéltek minden sérelmet, mára nagyon jó a kapcsolatuk. Vannak testvérek is abból a házasságból, akikkel szintén jól kijön. Anyósom persze ezt sosem fogja megbocsátani nekem, de tojok rá. Az apja és a tesók éppúgy a férjem családja, mint õ, nem veheti el egy féltékeny nõszemély.
A kérdező hozzászólása: 9 és 11 évesek. A kisebbik nem is emlékszik rá. A nagyobbik igen, de nagyon haragszik rá. Azt mondja, látni sem akarja, pedig tõlem soha semmi rosszat nem hallott róla. A párommal 6 éve vagyunk együtt, és imádják. Szinte a kezdetektõl apunak szólítják, teljesen maguktól. Mindenben kikérik a véleményét és hallgatnak rá. Egyébként mindig minden õket érintõ dolgot megbeszélek velük.

Ezt, hogyan lehet megvalósítani? (Tovább lent! )

Sziasztok! Arra lennék kíváncsi, hogy vannak különböző online sakk oldalak. Nos, vannak akik programot használnak a sakk játékhoz, arra lennék kíváncsi, hogy hogyan lehet erre rájönni? Mert vannak olyan oldalak, ahol kiírja, ha valaki programot használ, ill. vannak olyanok is, ahol egyből letiltják az ilyet. Hogyan lehet ezt megoldani, hogy ki mutassa? ill. hogyan működik egyáltalán?!

Legjobb válasz: 100% bizonyossággal ilyet nem lehet megállapítani. Persze ha ugyanazon a gépen fut a saakkprogram, ahol az oldalt nézi akkor az oldal esetleg telepíthetett valami kiegészítõt, amivel pár ismert sakkprogramot tud detektálni (mondjuk process neve alapján), de ha feltesszük, hogy 2 tökfüggetlen gépen megy az oldal és a sakkproggi, és a játékos "kézzel" viszi át a lépéseket a sakkproggis gépre azt nem lehet megmondani. Max valami statisztika alapján, hogy nagyon jókat lép.

100% bizonyossággal ilyet nem lehet megállapítani. Persze ha ugyanazon a gépen fut a saakkprogram, ahol az oldalt nézi akkor az oldal esetleg telepíthetett valami kiegészítõt, amivel pár ismert sakkprogramot tud detektálni (mondjuk process neve alapján), de ha feltesszük, hogy 2 tökfüggetlen gépen megy az oldal és a sakkproggi, és a játékos "kézzel" viszi át a lépéseket a sakkproggis gépre azt nem lehet megmondani. Max valami statisztika alapján, hogy nagyon jókat lép.
A kérdező hozzászólása: Értem. Tehát akkor 100%-ig nem tudja megmondani, hogy használ-e az illetõ programot, vagy nem. Két oldalon teszteltem már ezt. Az egyiken kijelezte, a másikon letiltottak. Viszont még úgy nem teszteltem, hogy másik gépen csinálom. Megfogom próbálni úgy is, kiváncsi vagyok rá. Azt, hogy valaki nagyon jó lépéseket tesz, az benne van a pakliban. A sakk ugyebár egy stratégiai játék, amiben vannak jobbak, és rosszabbak, akárki megláthatja a legjobb lépéseket. Ha viszont ez alapján dönti el a gép, akkor az viszont igazságtalanság.

Egy naptárból szeretnék kiválasztani egy napot, ami adatbázisban tárolódna. Ezt hogy lehet megvalósítani?

Az aktuális dátumtól lehetne csak választani. Valamint két naptár lenne, egy kezd? és egy végdátum. A napok számát ki kellene számolni. Hol találok ilyen naptárat amit beilleszthetnék? Egy adatbázisban tárolná a dátumot, amit kés?bb kiszeretnék olvasni onnan.

Legjobb válasz: Gondolom le kell generálni egy naptárat, lehet JS-sel is, meg PHP-vel is. Bármelyik script adatbázisban találsz ilyet. A tárolást meg gondolom meg tudod oldani. PHP-vel feldolgozod a formot és eltárolod az adatbázisban.

Gondolom le kell generálni egy naptárat, lehet JS-sel is, meg PHP-vel is. Bármelyik script adatbázisban találsz ilyet. A tárolást meg gondolom meg tudod oldani. PHP-vel feldolgozod a formot és eltárolod az adatbázisban.
jQuery, jQuery UI datepicker: http://jqueryui.com/datepicker/ Nincs sok dolgod vele, közvetlenül a dátum input mezõjére ráállítod (ld példák)

Mit gondoltok erről? Hogyan lehet megvalósítani? (Lent. )

Elfogadni magunkat annyit jelent, mint megbékélni Isten ajándékozó szeretetével. Ez alázatot feltételez. Aki nem fogadja el önmagát - vagyis nem gyakorolja magával szemben az irgalmasság és a megbocsátás isteni erényét, az lassan másokat is ostorozó, mindennel és mindenkivel perben álló, torz személyiséggé válik.

Legjobb válasz: Én egy keresztény gimibe járok, és ezzel teljesen egyetértek. Mert ha a való életben keresel rá egy példát, akkor biztos találsz olyat aki magába fordul. Ha magba fordul, akkor annak valami küldõ- vagy belsõ oka lehet. Mindenesetre mindkét esetben magát okolja, vagy magában keresi a hibát a történtekért. Esetleg nem fogadja el kinézetét, teljesítményét, nem elégszik meg azzal amije van. Ezek az emberek egy idõ után elzárkóznak, és megtagadják mások ember segítségét, rosszabb esetekben ezt támadásnak veszik. És akkor el fogják maguk mellett álló embereket " ostorozni" :) Üdv.

Én egy keresztény gimibe járok, és ezzel teljesen egyetértek. Mert ha a való életben keresel rá egy példát, akkor biztos találsz olyat aki magába fordul. Ha magba fordul, akkor annak valami küldõ- vagy belsõ oka lehet. Mindenesetre mindkét esetben magát okolja, vagy magában keresi a hibát a történtekért. Esetleg nem fogadja el kinézetét, teljesítményét, nem elégszik meg azzal amije van. Ezek az emberek egy idõ után elzárkóznak, és megtagadják mások ember segítségét, rosszabb esetekben ezt támadásnak veszik. És akkor el fogják maguk mellett álló embereket " ostorozni" :) Üdv.
UHHH... Ha ez igaz lenne, az összes ember, aki nem hisz istenben, azaz ateista, vagy buddhista, akiknél nincs teremtõ isten, mind szemét ganaj ember lenne, azaz "torz". LOL
Mert nem az? Nézz a bankárokra meg a politikusokra :DDDD
Ja, de, fõleg a keresztény politikusok mit csináltak az országból, meg a keresztény kapitalisták... Köszi Emese.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, pont helyett, kérdõjel az elsõ mondat után... :)
Egy gumisapkát húznak az emberek fejére, olyasmi, mint pl. egy úszósapka.
Õ jutott eszembe: http://www.youtube.com/watch?v=A1t4wEaqMLE A közelieken látszik is a "kopaszság" széle.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a tájékoztatást! :)
Sehogy.
Veszel egy wifi routert.
Ah... Ha egyszer volt pénzed (egy ugyan alsó kategóriás) tabletre, de mégis 10 ezer feletti összeget költöttél rá, akkor nincs 3 ezer forintod egy wifi routerre? Inkább lógatnál ki egy hordozható eszközbõl madzagot? Egyébként ebben a formában nem lehetséges, max. úgy, hogy USB OTG kábelt dugsz a tabletbe, az OTG kábel másik végére pedig egy USB-LAN eszközt csatlakoztatsz, abba pedig mehet az UTP kábel csatlakozója, de a tabletnek is támogatnia kell a vezetékes kapcsolatot, a legtöbb kínai támogatja. Mindenesetre hatalmas baromság.
4ezer a legolcsóbb wifi router, bolhapiacon egy ezresért is megkapod ha szerencséd van
#5 Normális választ adtam, annak én nem látom értelmét hogy ott van a géped, be van kapcsolva és összekötöd usb kábellel és úgy netezel a tableten, mert így nincs értelme a tabletnek, netezhetnél a géprõl is. Amúgy lehetséges a dolog ezzel az alkalmazással : [link]

Hogyan lehet megvalósítani, hogy egy létrehozott "Exit" menüpont ne csak az adott activityt zárja be, hanem az összes alkalmazásunkhoz tartozót?

Legjobb válasz: Szerintem Android fejlesztésre gondol, mert ott (is?) vannak Activity-k. Bruteforce megoldás: tömbbe teszed mindig az Activity-ket és mindegyiken végigmész és bezárod az Exit menüpont eseménykezelõjében. Elegáns megoldás: RTFM, rákeresel, hogy kell bezárni a teljes alkalmazást. https://www.google.hu/search?q=android+exit+application

Szerintem Android fejlesztésre gondol, mert ott (is?) vannak Activity-k. Bruteforce megoldás: tömbbe teszed mindig az Activity-ket és mindegyiken végigmész és bezárod az Exit menüpont eseménykezelõjében. Elegáns megoldás: RTFM, rákeresel, hogy kell bezárni a teljes alkalmazást. https://www.google.hu/search?q=android+exit+application
Ez milyen op.rendszer, milyen programnyelv?

Hogyan lehet megvalósítani, vagy hogyan csinálták?

Az lenne a kérdésem, hogy a sulinkba mindenkinek van egy saját felhasználó neve és jelszava a sulis számitógépekhez. És amikor lépünk be akkor nyomunk egy Ctrl+Alt+Del kombinációt és akkor megadjuk a a felhasználónevet és a jelszót. Miután beléptünk azután ha a saját gépbe megyünk akkor megjelenik egy hálózati meghajtó a nevünkkel és abba töltöttek fel mappákat import export és ha a tanár küldi a feladatokat akkor megkapjuk az importba de ha doga vagy valami van akkor meg az exportba kell vissza raknunk. És ezt szeretném tudni, hogy ezt miként tudják így megcsinálni,megoldani, vagy miként lehet ezt megcsinálni és laptopon is működhet ilyen formában

Legjobb válasz: valoszinu van egy novell vagy valami mas halozati programotok x db user-el ahol mindenkinek van a szerveren sajat tarhelye...

valoszinu van egy novell vagy valami mas halozati programotok x db user-el ahol mindenkinek van a szerveren sajat tarhelye...
Én akkor tudok ilyet, ha átállítom angolra a nyelvet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)

Hogy lehet megvalósítani szex közben, hogy a férfi legyen az alárendelt?

Általában azt szeretem ha a barátom f?nök,de ?t izgatná az is,ha én irányítok,esetleg meg is kötözöm. De nekem ezt egy kicsit nehéz elképzelnem,hogy kötözzem meg,vagy mit csináljak? :D Valahogy nem tudom elképzelni hogy legyen én a f?nök. :)

Legjobb válasz: anal intruder

anal intruder
Megkötözöd és rácsücsülsz. V ha nem akarod megkötözni akk csak leszorítod a kezét.
Hát, fájdalomokozásra is lehet használni a helyzetet, mint a videó mutatja, de én ilyenbe biztos nem mennék bele... Amit például egy kikötözött pasival lehet csinálni, hogy húzod az agyát: simogatod, nyalogatod a testét, esetleg táncolsz erotikusan elõtte, de a péniszéhez nem nyúlsz. Aztán meg elkezded ott is izgatni szájjal vagy kézzel, de az orgazmus elõtt mindig leállsz, és nem hagyod elmenni. ;)
Második vagyok. Ja hogy te nõ vagy, akkor mindent visszavonok.
[email protected], légy férfi. Keverj le neki két pofont, aztán rakd meg, hogy sikítson.
egyszerûen fektesd hanyatt és mond meg neki hogy maradjon mozdulatlan. Te mozogj csak és ily módon te irányítaszz
sehogy mert jobb esetben egyenrangúak vagytok ha mégse kb 150 évvel vagy csak lemaradva a fejlõdésbe
Vizszintesen fekszik az agyon, te meg megkotozod mind a 2 kezet. Odakotozod az agyhoz pl... vagy mittudomed hogy van berendezve a szobad. Es szepen meglovagolod. Vaaaagy kutyapozban megkotozod a testet, de a kotel 2 vege a te kezedben van, es szepen huzigalod. Ilyen pozban celszeru megtamasztani a nyakad valamin, hogy ne a kezeden tamaszkodj, az legyen szabad.
A kérdező hozzászólása: Második válaszoló: igen nõ vagyok, és én csodálkoztam is hogy mért rakjam én meg a pasit úgy hogy sikítson. :D
Igy:http://video.xnxx.com/video500664/ball_busting_babes_3
Õszintén szólva nem igazán értem a kérdést, hiszen azzal, hogy meg akarod kötözni, tulajdonképpen leírtad a választ. Más választásod nincs, hiszen a puszta testi erõddel te nem fogod úgy leteperni és megerõszakolni, mint õ téged, ha éppen ahhoz támadna kedve...
Szia! Én ugy szoktam h az elején hagyom h el legyen kicsit aztán meg forditom és én leszek felül végig csokolgatom ;) Egy kicsit lennt meg nyalogatom/bekapom. Aztán felmeek hozzá meg csokolom majd szépen lassan rá csuszok a farkára :D Probáld ki meg fog lepõdni :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!