Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet megoldani, hogy ne (216 db)

iBlacklist a neve, de csak jailbreakelt telefonra elérhetõ. Egyébként éppen a napokban kérdezték ugyan ezt...
A kérdező hozzászólása: Mit jelent az, hogy jailbreakert telefon?
Az Apple iOS-t (és Apple TV) szoftverét töri fel. Ugye az ezekre a készülékekre csak olyan alkalmazásokat lehet telepíteni amit az Apple jóvá hagy, aztán pedig felkerül az AppStoreba. Jailbreakkel megszûnik ez a korlátozás. Jailbreakkel kerül egy cydia nevû app a telefonra ami tulajdonképpen egy nem hivatalos AppStore, innen tudod letölteni pl az iblacklistet is. Sok jó dolog érhetõ el jailbreakkel, de persze van hátulütõje is. Ha sok szutykot felpakolsz akkor instabillá válhat a telefon, fagyogathat is. Ha véletlen olyan probléma jön elõ a telefonon amivel garis szervizbe kell vinni a telefont és elõtte nem tudod restoreal eltávolítani a jailbreaket akkor a gari ugrik. Kb ez lenne a jailbreak.
Kedves Elõzõ válaszoló, egy kicsit off leszek, de akkor ha már ennyire jól tudod, kérdeznélek én is: igaz-e, hogy ha megvan a jailbreak, és mondjuk az iOS 6.1.3-on marad, azt már utána nem lehet frissíteni, mondjuk, ha kijön az iOS 6.2 mert mielõtt frissíti magát, akkor elõtte csinál magának közben egy restore-t, igaz ez?.... A kérdéshez tartozó válasz: én is úgy tudom, utána olvastam külföldi oldalakon, hogy csak jailbreakelt telefonnál lehet ezt a blacklist-et. Én még a szolgáltatóhoz is bementem, hogy van aki kitartóan zaklat, hajnalok hajnalán csörget, írogat, mindig, mondom, akár fel is jelentem, de csak a számváltást tudták javasolni, semmi mást. De nem cseréltem le a telefont. Igaz, az iphone-nak nincs ilyen szoftvere (mármint a készülékben) ...és talán az sem 100%-osan biztos, de mintha volna ilyen program a sumsung telefonokban, mármint hogy ilyen blacklist, ...úgy rémlik... szóval úgy oldottam meg, hogy az illetõ számot néma csengõhangra, rezgésmentesre, néma sms csengõhangra tettem. Tehát letöltöttem egy olyan hangmintát, hogy kb 4 mp-ig csak a semmi szól, ezt hozzáadtam az illetõhöz. Bár megtiltani nem lehet hogy írjon, de olvasatlanul mehet a kukába, legalább nem ébreszt fel éjjel :)
6, 1, 3 at nem lehet jailbreakelni. Ha kailbreakelve vagy akkor frissítésnél, restorenál ugrik a jailbreak. 6, 2 valszeg nem lesz, majd csak ios 7.
a kérdésem lényege az volt: minden jailbreak után akkor el lehet felejteni, hogy frissítjük a telefont- vagyis ha 4.1-es iOS van rajta, akkor az úgy is marad, vagy akkor frissíted és ki tudja hogy milyen szolgáltatóra áll vissza. Ugye?.... Am köszönöm a választ.
A jailbreak nem egyenlõ a függetlenítéssel. Viszont ha buherálva van függetlenítve jailbreak után akkor igen, frissítés után elveszik a jailbreak és a függetlenítés is. Sokan járnak így, megveszik a telefont XGSM telefonkereskedõtõl függetlenül aztán otthon frissítenek, frissítés után pedig rájünnek hogy a telefon már nem is független, sõt nem is lehet jailbreakelni és függetleníteni egy adott oprendszeren. http://www.iclarified.com <--- nagyon hasznos, meg lehet nézni hogy melyik telefon milyen basebandel, és oprendszeren függetleníthetõ és jailbreakelhetõ.

Hogyan lehet megoldani hogy a szakállas agámának ne legyen nagy párája?

ha bent van neki egy fürdéshez iváshoz való tál? mert azt írták hogy kell szóval hogyan lehet megoldani és am mekkora pára kéne neki?

Legjobb válasz: Az a kis vízmennyiség szinte semmi, ami abból elpárolog jelentéktelen mennyiségû. A lápáktól amúgy is lehet vagy 35 fok, és gondolom hálós a terkó teteje, szóval gyorsan kipárolog az a kis pára is. Egyébként nem kell neki különösebben nagy páratartalom, sivatagi állat.

Az a kis vízmennyiség szinte semmi, ami abból elpárolog jelentéktelen mennyiségû. A lápáktól amúgy is lehet vagy 35 fok, és gondolom hálós a terkó teteje, szóval gyorsan kipárolog az a kis pára is. Egyébként nem kell neki különösebben nagy páratartalom, sivatagi állat.
A kérdező hozzászólása: köszi

Hogy lehet megoldani, hogy ARP spoofing-nál ne változzanak a tanúsítványok?

Legjobb válasz: Az arp spoofingnak nem sok köze van alapesetben a tanúsítványokhoz! Ez pusztán a forgalmat téríti el. A tanúsítvány hamisítást egy teljesen külön dolog.

Az arp spoofingnak nem sok köze van alapesetben a tanúsítványokhoz! Ez pusztán a forgalmat téríti el. A tanúsítvány hamisítást egy teljesen külön dolog.
A kérdező hozzászólása: ARP spoofing alatt a cél gépen az összes web-es tanúsítvány megváltozott és folyamatosan panaszkodott a böngészõ, hogy baj van. Nem ok nélkül kérdeztem.


Hogyan lehet megoldani, hogy ezt az üzenetet ne adja be keresésnél a google?

Firefoxom van és XP rendszer. Ha keresek valamit google-on, néha beadja ezt a h*lye üzenetet, (a téglalapban):

Legjobb válasz: Nem beszélve, ha keresek akármit, néha DMCA Panaszlevélbe botlok. Ez is idegesít. A yahoo-n miért nincs ilyen?

A kérdező hozzászólása: Nem beszélve, ha keresek akármit, néha DMCA Panaszlevélbe botlok. Ez is idegesít. A yahoo-n miért nincs ilyen?
A jó öreg Google sok biztonsági újításokon ment át, úgyhogy a még biztonságos weboldalakat is nem biztonságosnak jelöli be... Sztem kilyukadt a "biztonsági szûrõje" :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.

Hogy lehet megoldani hogy a html oldalamat ne a gépről indítsam, hanem mondjuk beirom hogy xyz. Sk és akkor a weblapomat hozza elő?

kezdő vagyok és még nem értek az ilyen dolgokhoz ugyhogy kérlek érthetően magyarázzátok :)

Legjobb válasz: Regisztrálsz egy ingyenes tárhelyen, pl atw.hu, kapsz ftp felhasználó nevet és jelszavat belépsz oda mondjuk Total Commanderrõl és feltöltöd a tárhelyre az oldalad és onnan akkor eléred a tárhelyrõl.

Regisztrálsz egy ingyenes tárhelyen, pl atw.hu, kapsz ftp felhasználó nevet és jelszavat belépsz oda mondjuk Total Commanderrõl és feltöltöd a tárhelyre az oldalad és onnan akkor eléred a tárhelyrõl.
A kérdező hozzászólása: értem, és igy az is megvalósítható hogy egyik oldalamról egy másik sajátkészítésûre átirányítódjak? :) )

Hogy lehet megoldani, hogy az ati vezérlő ne lassítsa be indítás után a windowst?

A lényeg,hogy bejelentkezés után kb 1 perccel hirtelen belassul a gép és megjelenik egy ATI vezérl?panel ikon a tray-ben. Kissé idegesít a dolog.

Legjobb válasz: futtatásba beírod hogy msconfig, és kiveszed az automatikus indítások közül.

futtatásba beírod hogy msconfig, és kiveszed az automatikus indítások közül.
Jó õtlet letiltani a VGA drivert. Késõbb az Audiodrivert is tiltsd le és akkor már hang sem lesz a gépeden. Esetleg keress egy frissebb illesztõprogit rá, VGA driver azért kellene a gépre, mert egy csomó felbontás nem állítható be ha az oprendszer nem ismeri fel driver nélkül a VGA-t...
A kérdező hozzászólása: A Control Center az, amit az elsõ válaszoló írt. Elvileg ennek letiltásától még menne a driver, csak extra funkciók beállítását nem lehetne elvégezni.
Hát ez az. A Control Centerrel indul a driver is... vagy nem indul...
A kérdező hozzászólása: Ez gáz:(

Windows 7 alatt amikor bekapcsolom a számítógépet mindig elindul egy keygen nevű kis program. Hogyan lehet megoldani, hogy ez a program ne induljon el?

Ez a keygen valószín?leg valamelyik nfs játékhoz kellett nekem (szerintem az undercoverhez vagy a shift2-höz). Nem valószín? hogy vírus, mert többször is teljesen átvizsgáltam a gépemet az ESET Smart Securityval.

Legjobb válasz: - Írd be a start menü keresõ mezejébe: msconfig - Nyomj entert. - Nézd meg az automatikus indítás fülön.

- Írd be a start menü keresõ mezejébe: msconfig - Nyomj entert. - Nézd meg az automatikus indítás fülön.
de bizony ám az VÍRUS!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ, ez tényleg segített. Elég sok mindent tudtam eddig is a Windowsról, de ez nekem is új volt.

Hogyan lehet megoldani hogy windows újratelepítés után ne vesszen el cod4 multi profil, és a rang?

Legjobb válasz: elmented a régi profilodat egy pendrive-ra, és ha ujra felraktad a cod4-et akkor bemásolod a helyére.

elmented a régi profilodat egy pendrive-ra, és ha ujra felraktad a cod4-et akkor bemásolod a helyére.
A kérdező hozzászólása: De hol található a profil?
Én úgy tudom , hogyha ugyanazt a cd kulcsot adod meg mint amivel játszottál akkor megmarad a rangod. De ez nem biztos.

Hogy lehet megoldani, hogy az MSN profilomon ne láthassák a partnereimet, a személyes üzeneteiket, és persze az én személyes üzeneteimet se? !

Sehol se találtam ilyen beállítást.

Legjobb válasz: Keress olyat, hogy engedélyek.. ott minden ilyesmit beállíthatsz

Keress olyat, hogy engedélyek.. ott minden ilyesmit beállíthatsz
Nekem is ez a bajom:S De az engedélyeknél mit kell beállítani?:S A saját hálozat nem az, hogy az összes partnerem láthatja? a mindenki az meg egyértelmû.... olyan meg nincs, hogy senki sem láthatja:/

Hogy lehet megoldani, hogy amikor megismerek egy fiút, ne a nőt lássa bennem?

Szóval, ha megismerkedek egy férfival és valamiért együtt kell dolgoznunk akkor mint nő hagyjon békén. Már a kezdetektől az embert lássa bennem és ne a nőt?

Legjobb válasz: Mivel nõ vagy ezért rohadt nehéz lenne ezt megoldani.

Mivel nõ vagy ezért rohadt nehéz lenne ezt megoldani.
Megértem a helyzetedet. Én általában nem úgy oldom meg a dolgokat, hogy külsõ alapján ábránduljanak ki belõlem, hanem inkább a kisugárzás, viselkedés miatt. Itt nem bunkózásra, közönséges beszédre kell gondolni, csak szimplán tudtára adom a nézésemmel, a komolyságommal, meg a zárkózottságommal felé, hogy hagyjon békén. Általában beválik.
A kérdező hozzászólása: Megnézném , ha olyan sokszor hordanának le riherongynak a semmiért, akkor mennyire lennél bátor kislány.
Jó akkor hisztizz még egy sort, aztán vágasd a hajadat kopaszra, vegy bakancsot, lógó farmert, justine biberes pólót, szipogj, töröld a taknyos orrod a karodba, legyen büdös lábszagod, aztán egy pasi sem akar majd semmit,
A kérdező hozzászólása: Oh, igen, az mekkora elismerés, hogy sok a jelentkezõ aztán ha pardont mondok, mert nem bíztatok senkit, akkor meg megy a büdös r!bancozás, l0tyózás, a beképzelt p!csázás... Thank you. Lehet neked ez jó, de nekem nagyon nem. Én békében szeretném élni az életem, akár szürke kisegérként is, akit senki nem vesz észre.
Örülj neki! Annak hogy szépnek és nõiesnek tartanak. Ne akarj nem az lenni.
A kérdező hozzászólása: Hát elég nehéz kikerülni a ne ismerkedj részt, amikor együtt KELL dolgozni. Sõt nem is szoktam ismerkedni sem. Kirándulásokon is abszolút közömbös vagyok az emberekkel. Mégis az lesz a vége, hogy én vagyok a hunyó, mert semmi elõzmény után kinyögi, hogy gyönyörû vagyok és nagyon belém szeretet én meg elutasítom.
Ilyen nincs ezt felejtsd el. Hány éves vagy? Mert ilyet max 14-17 évesek gondolnak. A nõ az nõ, hacsaknem úgy nézel ki mint egy férfi. Nem lehet ilyet h ne szeressen beléd meg ne akarjon semmit. Döntsd el!!!! Vagy beszélsz vele és ismerkedsz vele és akkor bármi lehet. Vagy ha nem akkor ne ismerkedj.
A kérdező hozzászólása: Unom, hogy a legtöbben belém szeretnek, vagy próbálnak kikezdeni velem. Szeretném , ha nyugodtan élhetnék anélkül, hogy bárkinek is összetöröm az álmait.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kipróbálom.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!