Találatok a következő kifejezésre: Hogyan lehet megoldani, hogy (1747 db)

Párom nem vált el a férjétől de 2 éve külön élnek. Én lassan 1 éve együtt vagyok vele, és márciusban születik meg a babánk. A válást addig nem biztos, hogy sikerül elintézni. Hogyan lehet megoldani hogy a gyerek a nevemre kerüljön mikor megszületik?

Legjobb válasz: Akkor kerül a te nevedre, ha addig elválik, és te elveszed, mert ha a válást ki is mondják, akkor is a volt férj nevére anyakönyvezik, mivel nem telt el a 300 x(nem tudom pontosan ) nap. Majd ahogy írják, lemondó a féjtõl, és apasági tõled és a neveden lesz a baba.

Akkor kerül a te nevedre, ha addig elválik, és te elveszed, mert ha a válást ki is mondják, akkor is a volt férj nevére anyakönyvezik, mivel nem telt el a 300 x(nem tudom pontosan ) nap. Majd ahogy írják, lemondó a féjtõl, és apasági tõled és a neveden lesz a baba.
Mivel még nem váltak el a féje nevére fogják anyakönyvezni.Te teszel apasági nyilatkozatot, õ egy lemondó nyilatkozatot, és utána a nevedre veheted.
sehogyan. a férje nevére fog kerülni a baba.
Elsõ vagyok.Válás esetén is el kell telnie 300 napnak. A válás kimondása, és a baba születés között.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget
Nem nagyon értek hozzá, de az nem lehet hogy marad az anya nevén?? És majd ha elválnak akkor ráiratja a nevedre? Vagy ha házas valaki, nem maradhat az anya nevén a gyerek?

Hogy lehet megoldani, hogy hátul a dobféket tárcsafékre cseréltessem és hogy lehet megoldani, lepapíroztatni?

Legjobb válasz: Milyen típus? Ha van ebben a típusban olyan modell ami ilyen akkor meglehet simán csinálni.

Milyen típus? Ha van ebben a típusban olyan modell ami ilyen akkor meglehet simán csinálni.
Ahogy írják, ha a tipust gyártották hátsó tárcsafékkel is, akkor simán csak arról kell mindent átrakni és kész. Papírozni sem kell, mert senki nem foglalkozik vele..
A kérdező hozzászólása: Honda Civic 5g3drõl van szó

Hogy lehet megoldani, hogy egy bescannelt anyagot pontosan ugyanolyan színárnyalatban nyomtasson ki a nyomtató mint az eredeti volt? (LENT)

Bescanneltem valamit, de kés?bb kinyomtatásnál már világosabb színekkel adja vissza. A scannelés után a file a gépen megfelel? volt. Legalábbis sokkal jobb mint a kinyomtatásnál. Hogy lehetne megoldani? Mit kell beállítani és hogyan? Vagy hogy lehetne megoldani, hogy általában mélyíteni a színeket? Mindet egységesen. Photoshop meg hasonlókhoz nem értek. Valami egyszer? megoldást kérnék. Szerintetek nagy teljesítmény?, jó min?ség? nyomtatóval ha próbálkoznék akkor olyan lenne mint az eredeti? Légyszi segítsetek! El?re is köszönöm!

Legjobb válasz: Sehogy nem lehet megoldani, hogy pontosan ugyanazt kapd nyomtatásban, mint amit a képernyõn látsz, mivel az additív (monitor) és szubsztraktív képalkotás között nagy a különbség. Monitor: RGB (24 bit) (összeadó színkeverés) Nyomtató: CMYK (32 bit) (kivonó színkeverés) Na ez a kettõ rohadtul különbözik. Egyébként, ha nyomtatásra kell grafikát tervezni, akkor CMYK színrendszerben kell elkészíteni a grafikát, és legyen legalább 300 DPI a felbontása.

Sehogy nem lehet megoldani, hogy pontosan ugyanazt kapd nyomtatásban, mint amit a képernyõn látsz, mivel az additív (monitor) és szubsztraktív képalkotás között nagy a különbség. Monitor: RGB (24 bit) (összeadó színkeverés) Nyomtató: CMYK (32 bit) (kivonó színkeverés) Na ez a kettõ rohadtul különbözik. Egyébként, ha nyomtatásra kell grafikát tervezni, akkor CMYK színrendszerben kell elkészíteni a grafikát, és legyen legalább 300 DPI a felbontása.
A kérdező hozzászólása: Írtam e-mailt.


Hogyan lehet megoldani, hogy PS3 vigye az írott játékot? Hogy tudnám ezt a legegyszerűbben és legolcsóbban megoldani?

Legjobb válasz: 1. Ha 3.55 FW-nél nagyobban van a PS3-mad, eladod 2. Veszel egyet, ami 3.55-ös. 3. Játszol.

1. Ha 3.55 FW-nél nagyobban van a PS3-mad, eladod 2. Veszel egyet, ami 3.55-ös. 3. Játszol.

Hogy lehet megoldani, hogy amikor megismerek egy fiút, ne a nőt lássa bennem?

Szóval, ha megismerkedek egy férfival és valamiért együtt kell dolgoznunk akkor mint nő hagyjon békén. Már a kezdetektől az embert lássa bennem és ne a nőt?

Legjobb válasz: Mivel nõ vagy ezért rohadt nehéz lenne ezt megoldani.

Mivel nõ vagy ezért rohadt nehéz lenne ezt megoldani.
Megértem a helyzetedet. Én általában nem úgy oldom meg a dolgokat, hogy külsõ alapján ábránduljanak ki belõlem, hanem inkább a kisugárzás, viselkedés miatt. Itt nem bunkózásra, közönséges beszédre kell gondolni, csak szimplán tudtára adom a nézésemmel, a komolyságommal, meg a zárkózottságommal felé, hogy hagyjon békén. Általában beválik.
A kérdező hozzászólása: Megnézném , ha olyan sokszor hordanának le riherongynak a semmiért, akkor mennyire lennél bátor kislány.
Jó akkor hisztizz még egy sort, aztán vágasd a hajadat kopaszra, vegy bakancsot, lógó farmert, justine biberes pólót, szipogj, töröld a taknyos orrod a karodba, legyen büdös lábszagod, aztán egy pasi sem akar majd semmit,
A kérdező hozzászólása: Oh, igen, az mekkora elismerés, hogy sok a jelentkezõ aztán ha pardont mondok, mert nem bíztatok senkit, akkor meg megy a büdös r!bancozás, l0tyózás, a beképzelt p!csázás... Thank you. Lehet neked ez jó, de nekem nagyon nem. Én békében szeretném élni az életem, akár szürke kisegérként is, akit senki nem vesz észre.
Örülj neki! Annak hogy szépnek és nõiesnek tartanak. Ne akarj nem az lenni.
A kérdező hozzászólása: Hát elég nehéz kikerülni a ne ismerkedj részt, amikor együtt KELL dolgozni. Sõt nem is szoktam ismerkedni sem. Kirándulásokon is abszolút közömbös vagyok az emberekkel. Mégis az lesz a vége, hogy én vagyok a hunyó, mert semmi elõzmény után kinyögi, hogy gyönyörû vagyok és nagyon belém szeretet én meg elutasítom.
Ilyen nincs ezt felejtsd el. Hány éves vagy? Mert ilyet max 14-17 évesek gondolnak. A nõ az nõ, hacsaknem úgy nézel ki mint egy férfi. Nem lehet ilyet h ne szeressen beléd meg ne akarjon semmit. Döntsd el!!!! Vagy beszélsz vele és ismerkedsz vele és akkor bármi lehet. Vagy ha nem akkor ne ismerkedj.
A kérdező hozzászólása: Unom, hogy a legtöbben belém szeretnek, vagy próbálnak kikezdeni velem. Szeretném , ha nyugodtan élhetnék anélkül, hogy bárkinek is összetöröm az álmait.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm kipróbálom.

A youtube-n hogy lehet megoldani hogy a videó közben (. )?

Szóval a videó közben egy szürke keretbe egy szöveg van és ha arra rákattintanak megnyit egy linket.

Legjobb válasz: Igen, van ilyen. És, mit kéne megoldani rajta?

Igen, van ilyen. És, mit kéne megoldani rajta?
A kérdező hozzászólása: Hogy lehet azt megcsinálni?
Még mindig nem tudom, mi a probléma. Zavar, vagy szeretnél te is így elhelyezni egy linket?
A kérdező hozzászólása: Szeretnék elhelyezni (: (bocs hogy nem írtam érthetõen)
Azaz reklámozni? Úgy, hogy kötsz egy reklámszerzõdést a youtube-bal és fizetsz nekik nem kis összeget érte.
A kérdező hozzászólása: Hát én egy másik you tube videót akarok belinkelni.
Kommentelni akarsz a videóhoz gondolom.Csak nem értik meg a érdést :) Úgy tudsz olyan keretet rakni, hogy valahol a videó szekesztésénél (youtubeon).A kommentárokra mész, és ott lehet.
A kérdező hozzászólása: Megvan köszi (:

A Vodafonnál hogy lehet megoldani hogy egymás között ingyen beszéljünk? Mert ugye a T-mobilnál és a Pannonnál 890ft/szám.

Legjobb válasz: Azt jelenti a megosztás hogy vesz vki egy pl 9000-res megosztható elõfizetést, de azt két telefonon használja, kész számmal? Csak hát ugye a másik telcsit odaadja annak akivel ingyen szeretne beszélni. Ez a társkártya? Akkor mennyi a díja ennek/ telefonszám? Azt miért nem lehet hogy az egyik kártyás vodás a másik elõfizetéses? Csak hogy ne két elõfizetést kelljen úgymond fizetni. Miért nem lehet hogy az elõfizetésesébõl vonják le a kártyás ingyen beszélõs havi díját is és akkor biztosítva vannak? Remélem érti vki mit kérdezek és tud nekem válaszolni.

A kérdező hozzászólása: Azt jelenti a megosztás hogy vesz vki egy pl 9000-res megosztható elõfizetést, de azt két telefonon használja, kész számmal? Csak hát ugye a másik telcsit odaadja annak akivel ingyen szeretne beszélni. Ez a társkártya? Akkor mennyi a díja ennek/ telefonszám? Azt miért nem lehet hogy az egyik kártyás vodás a másik elõfizetéses? Csak hogy ne két elõfizetést kelljen úgymond fizetni. Miért nem lehet hogy az elõfizetésesébõl vonják le a kártyás ingyen beszélõs havi díját is és akkor biztosítva vannak? Remélem érti vki mit kérdezek és tud nekem válaszolni.
Osztható tarifába kell váltani, vagy meg kell rendelni az egymás közti ingyenes " cug " opciót. Csak akkor lehet, ha egy elõfizetõ nevén vannak a telefonszámok, amik ingyen beszélgetnének! " kedvenc szám " megjelölése csak speciális esetben lehetséges. De legjobb ha felhívod az ügyfélszolgálatot, és õk elmondják a lehetõségeidet a tarifádhoz képest.
Pl. vitamax számok esetén 1000 Ft az ingyen hívható szám havonta. Az új vitamax csomagoknál nézz körül!
A kérdező hozzászólása: és elõfizetésesbe? mit jelent ez a megosztás pontosan?
A kérdező hozzászólása: hahó vki

Hogyan lehet megoldani hogy fizessenek a youtube videóimért?

Videókat szoktam szerkeszteni amiknek elég nagy nézettsége van youtube-on, be is léptem ebbe partner programba. Viszont nem akar fizetni érte a youtube, mert zenét raktam be alá... Olyan videóért sem fizet aminek nem írja a videó alá hogy jogvédett zenét tartalmaz... Amíg nem léptem be ebbe a partnerprogramba addig teljes jogú videók voltak, ez csak most jelezte ki hogy nem lehet keresni pénzt vele, csak ha bizonyítom hogy van jogom hozzá... De a youtube szerint nem is jogvádett mert nem írja ki... Mit lehet tenni ilyen esetben??

Legjobb válasz: Én törölném az összes videót ami alatt más mûve van, és felraknám nélküle, vagy egy free licence zenével. Szar dolog nullázni a nézettséget, de ha eddig népszerûek voltak akkor ezután is azok lesznek. A jogi állásponttal az a baj, hogy ami most még nem számít szabálytalan tartalomnak, lehet hogy pár hónap múlva már az lesz, és akkor késõbb lesz probléma a fiók jogosultságával. A rendszer (sajnos/szerencsére?) ilyen, hogy megvannak a szigorú szabályai ahhoz, hogy fizessen. Ha pénzt akarsz akkor ehhez kell igazodni. Valaki írta, hogy ha gond van egy videóval, akkor fél évre kizárnak a pénzkeresési rendszerbõl, vagy be sem vesznek.

Én törölném az összes videót ami alatt más mûve van, és felraknám nélküle, vagy egy free licence zenével. Szar dolog nullázni a nézettséget, de ha eddig népszerûek voltak akkor ezután is azok lesznek. A jogi állásponttal az a baj, hogy ami most még nem számít szabálytalan tartalomnak, lehet hogy pár hónap múlva már az lesz, és akkor késõbb lesz probléma a fiók jogosultságával. A rendszer (sajnos/szerencsére?) ilyen, hogy megvannak a szigorú szabályai ahhoz, hogy fizessen. Ha pénzt akarsz akkor ehhez kell igazodni. Valaki írta, hogy ha gond van egy videóval, akkor fél évre kizárnak a pénzkeresési rendszerbõl, vagy be sem vesznek.
A kérdező hozzászólása: hát egy ilyen videónál a zene az alap... egy ilyen videó nincs zene nélkül sajnos... :/ más zenét meg alárakni megint csak nem jó, mert zenére lett vágva.. egyébként van olyan vidi aminél nem jelez semmi jogsértést, csak pénzt nem enged vele keresni... :/
Rosszul állítod be a jogi követeléseket! Ha zene nem a tied akkor csak a vizuális részt jelöld be a követelési beállításoknál. De ha még ezt sem tudod csodálkozom, hogy be tudtál lépni a programba.
"Amíg nem léptem be ebbe a partnerprogramba addig teljes jogú videók voltak..." Pont hogy nem! Az ilyesmiért kõkeményen büntetnek, csak mert a Youtube eddig nem akadt rá a videóidra, attól még illegális, amit teszel. Mindent összesítve gyakorlatilag lebuktattad önmagad. :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!